| | |
13.01.2016 18:18 -
Re: Hydraulické čerpadlo - BHI
|
2908360
|
|
DOUFAK
|
|
|
Ta trubka u se měnila po třetí a vdycky to bylo tiché a celkem svině to "lítalo" nahoru.A ted je to jinak.O BHI jsem od NOVA ani nevěděl,ani neslyel celých 13 let a 400000 km...
Ta trubka u se měnila po třetí a vdycky to bylo tiché a celkem svině to "lítalo" nahoru.A ted je to jinak.O BHI jsem od NOVA ani nevěděl,ani neslyel celých 13 let a 400000 km... :nevim:palec:-))
|
|
23.02.2016 13:15 -
|
2921316
|
|
vena69
|
Město: Plzen, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
olin12 napsal(a): Po tříletém bezproblémovém provozu mi shořela během jednoho týdne 2x 40A pojistka hydraulického čerpadla. Po výměně pojistky běí motorek normálně a auto se zvedá jak má. Mám obavy, aby to nebyla předzvěst konce motorku a čerpadla. Prosím o radu, zda má někdo zkuenost s opravou, popřípadě s prodejem repasovaného čerpadla. Jedná se o C5 1,6 HDI rv 2005.
Ahoj vem , mam stejný problém ale auto ukazuje defekt a jet rychlosti jen 90km/h . Kdyz zmacknu sipky v aute ukazuje ze zveda ale nic se nedeje. V servisu mi rekli ze tam byla praskla velka pojistka 50A ze ji vymenili .........ale dela to znovu. Prosim poradte. Diky Vena
Ahoj vem , mam stejný problém ale auto ukazuje defekt a jet rychlosti jen 90km/h . Kdyz zmacknu sipky v aute ukazuje ze zveda ale nic se nedeje. V servisu mi rekli ze tam byla praskla velka pojistka 50A ze ji vymenili .........ale dela to znovu. Prosim poradte. Diky Vena
|
|
23.02.2016 21:34 -
|
2921509
|
|
DOUFAK
|
|
|
DOUFAK napsal(a):
Jardo,měl jsi pravdu,ono se to jaksi "ochodilo" motorek u je tichej a nahoru - dolu to lítá,jako za mlada.Asi ten napěněnej oilik,nebo nějaká bublina někde: u je to zase jako dřív.
Jardo,měl jsi pravdu,ono se to jaksi "ochodilo" motorek u je tichej a nahoru - dolu to lítá,jako za mlada.Asi ten napěněnej oilik,nebo nějaká bublina někde: u je to zase jako dřív.:palec
|
|
04.03.2016 17:35 -
|
2925350
|
|
Robert
|
Město: Horní Holetín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 52 |
|
|
Qwik napsal(a): Ano tak jsem prováděl opravu svého vozu, vzal jsem kleový ampérmetr, a měřil jsem před opravou a po opravě.. Před bylo 35-40A, po 28-33A. U nového vozu od známého 33Tis.Km C5IIIkombi byl odběr cca 25A.. Myslel jsem spí jetě před montáí.
mám za sebou opravu BHI na C5II 2005, před opravou to mělo odběr proměnlivý mezi 40 a 50 A a bylo to schopné přepálit 60A pojistku, po opravě, vyčistění, nový olej a s vyměněným rotorem motorku (podezření na mezizávitový zkrat, jinak uvnitř jako nový, uhlíky 90%) mám nyní kolem 10A u prázdného auta do provozní polohy, při max výce stoupne odběr na cca 12A.
Pokud by někomu pomohly zbytky z BHI se super uhlíky, jsou zatím u mne.
mám za sebou opravu BHI na C5II 2005, před opravou to mělo odběr proměnlivý mezi 40 a 50 A a bylo to schopné přepálit 60A pojistku, po opravě, vyčistění, nový olej a s vyměněným rotorem motorku (podezření na mezizávitový zkrat, jinak uvnitř jako nový, uhlíky 90%) mám nyní kolem 10A u prázdného auta do provozní polohy, při max výce stoupne odběr na cca 12A.
Pokud by někomu pomohly zbytky z BHI se super uhlíky, jsou zatím u mne.
|
|
08.03.2016 18:50 -
|
2927060
|
|
georgo
|
|
|
Zdravím,mám dotaz ohledně čerpadla.Asi se mi taky odporoučelo,musím sehnat úplně to samé dle títku a podle čárového kódu,nebo stačí pouze označení H2+?Díky
Zdravím,mám dotaz ohledně čerpadla.Asi se mi taky odporoučelo,musím sehnat úplně to samé dle títku a podle čárového kódu,nebo stačí pouze označení H2+?Díky
|
|
02.09.2016 16:26 -
|
2990863
|
|
prokop
|
Město: Pelhřimov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Ahoj,
zřejmě mi odchází čerpadlo (2 x spálená pojistka) a opravář ho chce měnit jako celek. títek je smazaný - začínal H2 a dál nevím. Dohledal jsem původní číslo 52 77 E1, ale pořád nevím, jaká je to varianta (X3, X4). Je nějaká ance to dohledat? Auto je C5 II 2.0 HDi, H3+. Díky
Ahoj,
zřejmě mi odchází čerpadlo (2 x spálená pojistka) a opravář ho chce měnit jako celek. títek je smazaný - začínal H2 a dál nevím. Dohledal jsem původní číslo 52 77 E1, ale pořád nevím, jaká je to varianta (X3, X4). Je nějaká ance to dohledat? Auto je C5 II 2.0 HDi, H3+. Díky
|
|
02.09.2016 20:13 -
|
2990887
|
|
jumep
|
|
|
ja ti odporucim ineho mechanika, bude ta to stat menej
ja ti odporucim ineho mechanika, bude ta to stat menej
|
|
01.02.2017 23:02 -
Hidraulicke elektronické čerpadlo na koulu
|
3035267
|
|
Admk
|
|
|
Dobrý večer, opustil mě motor od hidrauliky nemate tuení kde se to dá sehnat nebo opravit predem dik
Dobrý večer, opustil mě motor od hidrauliky nemate tuení kde se to dá sehnat nebo opravit predem dik
|
|
01.02.2017 23:29 -
Re: Hidraulicke elektronické čerpadlo na koulu
|
3035284
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
jiny pravdepodobne na vrakovisti
opravit v servisu nebo pokud se nato citis,coz pokud jsi to nedelal moc nedoporucuju,muzes svepomoci
jiny pravdepodobne na vrakovisti
opravit v servisu nebo pokud se nato citis,coz pokud jsi to nedelal moc nedoporucuju,muzes svepomoci
|
|
02.02.2017 11:54 -
|
3035344
|
|
miskod
|
|
|
Je naozaj zle cerpadlo? Nemas len prasknutu tu megapoistku?
Je naozaj zle cerpadlo? Nemas len prasknutu tu megapoistku?
|
|
02.02.2017 12:21 -
|
3035346
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
ono kdyz bude 40A pojistka prerusena tak problem na 99% v BHI bude
ono kdyz bude 40A pojistka prerusena tak problem na 99% v BHI bude
|
|
02.02.2017 22:56 -
|
3035471
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Ja som kupoval cerpadlo na vrakaci za 100eur. Ale da sa aj z PL
Ja som kupoval cerpadlo na vrakaci za 100eur. Ale da sa aj z PL
|
|
13.03.2017 20:21 -
|
3049291
|
|
Pedrox
|
Město: Hradec Králové, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Tak jsem se konečně postil o víkendu do opravy BHI, dlouho jsem to odkládal, nakonec mě k tomu donutila prasklá pojiska k napájení. Měl jsem z toho tak trochu lufta, ale Díky informacím zde na fóru od jruze a ostatních jsem to zvládl docela v pohodě.Za to ve moc velký dík. Původně jsem si myslel e LDS teče z motoru, ale po demontái jsem objevil v nádrce prasklinu, která byla zjevně tou příčinou. Objednal jsem nádrku, a tak byl prostor přeci jenom dloubnout BHI, zda LDS přeci neuniká přes elektroniku BHI. Demontoval jsem elektroniku, pod ní bylo sucho, po LDS ani památky, tak jsem ve sloil dohromady. Potí snad dělalo jen těsnění mezi elektronikou a čerpadlem a samotná výměna pojistky.
Těsnění poněkud "vyrostlo " na tolik (asi díky LDS), e nazpátek bez nějaké te korekce nelo zpět.
Jak demontovat pojistkovou skřínku vedle akumulátoru jsem nepřiel, nechtěl jsem pouít hrubé násilí.
Jen se mi povedlo vycvaknout kryt a díky tomu e pojistka byla hned nahoře, tak miniaturní ráčnou s malým ořechem se mi povedlo pojistku vytáhnout a vyměnit. Docela by mě zajímalo jak se celá pojistkovka vyndá.
Uhlíky jsem vydrbal v ultrazvukové pračce roztokem na čitění elektroniky, promazal loisko a ve zpět...
Zatím 300km , auto se chová stabilně, take snad ve OK.
jetě jednou dík.
Tak jsem se konečně postil o víkendu do opravy BHI, dlouho jsem to odkládal, nakonec mě k tomu donutila prasklá pojiska k napájení. Měl jsem z toho tak trochu lufta, ale Díky informacím zde na fóru od jruze a ostatních jsem to zvládl docela v pohodě.Za to ve moc velký dík. Původně jsem si myslel e LDS teče z motoru, ale po demontái jsem objevil v nádrce prasklinu, která byla zjevně tou příčinou. Objednal jsem nádrku, a tak byl prostor přeci jenom dloubnout BHI, zda LDS přeci neuniká přes elektroniku BHI. Demontoval jsem elektroniku, pod ní bylo sucho, po LDS ani památky, tak jsem ve sloil dohromady. Potí snad dělalo jen těsnění mezi elektronikou a čerpadlem a samotná výměna pojistky.
Těsnění poněkud "vyrostlo " na tolik (asi díky LDS), e nazpátek bez nějaké te korekce nelo zpět.
Jak demontovat pojistkovou skřínku vedle akumulátoru jsem nepřiel, nechtěl jsem pouít hrubé násilí.
Jen se mi povedlo vycvaknout kryt a díky tomu e pojistka byla hned nahoře, tak miniaturní ráčnou s malým ořechem se mi povedlo pojistku vytáhnout a vyměnit. Docela by mě zajímalo jak se celá pojistkovka vyndá.
Uhlíky jsem vydrbal v ultrazvukové pračce roztokem na čitění elektroniky, promazal loisko a ve zpět...
jetě jednou dík.
Přílohy: prasklina nadobka C5.jpg ( 140811b ) - prasklina v nádobce na LDS |
|
13.03.2017 21:03 -
|
3049307
|
|
autodiag
|
|
|
Pedrox napsal(a): Docela by mě zajímalo jak se celá pojistkovka vyndá.
jetě jednou dík.
BSM se vytahne uplne jednoduse,jsou tam 3 pojistky,staci se kouknout po obvodu
je si ce hezke ze jsi podrbal uhliky ale co komutator?? ten jsi nepodrbal ? rekl bych ze to je docela zasadni
BSM se vytahne uplne jednoduse,jsou tam 3 pojistky,staci se kouknout po obvodu
je si ce hezke ze jsi podrbal uhliky ale co komutator?? ten jsi nepodrbal ? rekl bych ze to je docela zasadni
|
|
| |
|
|