| | |
04.07.2013 20:04 -
Re: Hydraulické čerpadlo - BHI
|
2596138
|
|
TOPCARD
|
Město: Dobřany, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 29 |
|
|
Čerpadlo mám normálně zapojený na vechny tři kabely i velkej konektor, ale nejde ádná kapalina ze roubení, které jsem povolil a povitahl !!
Čerpadlo mám normálně zapojený na vechny tři kabely i velkej konektor, ale nejde ádná kapalina ze roubení, které jsem povolil a povitahl !!
|
|
05.07.2013 00:43 -
|
2596262
|
|
jruze
|
|
|
TOPCARD napsal(a): Čerpadlo mám normálně zapojený na vechny tři kabely i velkej konektor, ale nejde ádná kapalina ze roubení, které jsem povolil a povitahl !!
Tak jetě jednou(u jsem to psal já i Jumep) nastartuj - dej do polohy zvedání(zmáčkni tlačítko nahoru) - na displeji se nesmí objevit překrtlé autíčko,ale s vodorovnou ipkou,nebo údaj 40Km/hod,nebo 10Km/hod - nepřekrtlé autíčko!!! čerpadlo by se mělo rozeběhnout a auto by se mělo zvedat(nebo při povolených trubkách z nich téct LDS) mírně natlakovat nádobku!!! Pokud se objeví překrtlé autíčko hledej chybu v korektorech,nebo v lektronice(krabici na BHI). Jetě servo ti chodí normálně? - několikrát zatoč do plných rejdů- mělo by přestat cukat a BHI si lepí natáhne LDS.Víc poradit nejde- je to asi ná běný postup.Pokud bude mít povolené trubičky tak si připrav maxipojistku od BHI na odpojení nebo jak si BHI nasaje tak tě to zcáká od LDS tebe i ve kolem.
Tak jetě jednou(u jsem to psal já i Jumep) nastartuj - dej do polohy zvedání(zmáčkni tlačítko nahoru) - na displeji se nesmí objevit překrtlé autíčko,ale s vodorovnou ipkou,nebo údaj 40Km/hod,nebo 10Km/hod - nepřekrtlé autíčko!!! čerpadlo by se mělo rozeběhnout a auto by se mělo zvedat(nebo při povolených trubkách z nich téct LDS) mírně natlakovat nádobku!!! Pokud se objeví překrtlé autíčko hledej chybu v korektorech,nebo v lektronice(krabici na BHI). Jetě servo ti chodí normálně? - několikrát zatoč do plných rejdů- mělo by přestat cukat a BHI si lepí natáhne LDS.Víc poradit nejde- je to asi ná běný postup.Pokud bude mít povolené trubičky tak si připrav maxipojistku od BHI na odpojení nebo jak si BHI nasaje tak tě to zcáká od LDS tebe i ve kolem.
|
|
05.07.2013 12:29 -
|
2596407
|
|
TOPCARD
|
|
|
Tak stále nic, kapalina nejde ani z jednoho výstupu, dále jsem zjistil, e kdy fouknu do nádobky a čerpadlo doběhne a otevřu ji, tak tam tlak zůstal ???
Tak stále nic, kapalina nejde ani z jednoho výstupu, dále jsem zjistil, e kdy fouknu do nádobky a čerpadlo doběhne a otevřu ji, tak tam tlak zůstal ???:nevim
|
|
05.07.2013 14:52 -
|
2596447
|
|
jumep
|
|
|
ano to je docela normalne
prosimta nafot to cele ako to tam mas okolo cerpadla a daj sem tie fotky
ano to je docela normalne
prosimta nafot to cele ako to tam mas okolo cerpadla a daj sem tie fotky
|
|
05.07.2013 16:10 -
|
2596458
|
|
TOPCARD
|
|
|
Zasílám foto
Zasílám foto
Přílohy: DSC00935.JPG ( 1983671b ) - připojení zezadu DSC00936.JPG ( 1963935b ) - připojení zepředu DSC00937.JPG ( 2130249b ) - nádrka DSC00942.JPG ( 1760565b ) - stav displaye |
|
05.07.2013 22:02 -
|
2596586
|
|
jruze
|
|
|
Má nastartováno - zmáčkne na zvedání - na dipleji se děje co ? reaguje to ? sepne čerpadlo ? poku ds změní symbol na displeji a běí čerpadlo mělo by se to zvedat. jetě můe rozpojit hadici co jde k servu- zvednout nad úroveň hladiny v nádobce a zkusit zalejt LDSkou z téhle strany. Řízení fungovalo jak má?Nebo ukecej někoho z diag a to zkusí otestovat a zvednout diagnostikou - jinak se tu budem jen opakovat a nikam to nepovede - já to jinak nedělám a rozchodil jsem vechny - buď je tam chyba a na tu asi bez diag nepříjde,nebo je jen zavzduněné(na to musí stačit nae rady), nebo musí chodit.
Má nastartováno - zmáčkne na zvedání - na dipleji se děje co ? reaguje to ? sepne čerpadlo ? poku ds změní symbol na displeji a běí čerpadlo mělo by se to zvedat. jetě můe rozpojit hadici co jde k servu- zvednout nad úroveň hladiny v nádobce a zkusit zalejt LDSkou z téhle strany. Řízení fungovalo jak má?Nebo ukecej někoho z diag a to zkusí otestovat a zvednout diagnostikou - jinak se tu budem jen opakovat a nikam to nepovede - já to jinak nedělám a rozchodil jsem vechny - buď je tam chyba a na tu asi bez diag nepříjde,nebo je jen zavzduněné(na to musí stačit nae rady), nebo musí chodit.;-)
|
|
05.07.2013 23:57 -
|
2596617
|
|
jumep
|
|
|
fotka nadrzka - vidim ten konektor takto, asi by som hladal chybu niekde tam / elektronika, bude rozbity dekel a kludne zatecene a problem na svete
fotka nadrzka - vidim ten konektor takto, asi by som hladal chybu niekde tam / elektronika, bude rozbity dekel a kludne zatecene a problem na svete
|
|
06.07.2013 09:32 -
|
2596647
|
|
TOPCARD
|
|
|
Díky za rady, takhle to fungovalo 3 roky, jdu to jetě pokouet, popřípadě neví o jiné elektrice? Dík
Díky za rady, takhle to fungovalo 3 roky, jdu to jetě pokouet, popřípadě neví o jiné elektrice? Dík
|
|
06.07.2013 14:06 -
|
2596720
|
|
TOPCARD
|
|
|
A za kolik by jsi ji nechal ???
A za kolik by jsi ji nechal ???
|
|
07.07.2013 12:56 -
|
2597091
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
v nekterych pripadech odvzdusneni nejde jinak nej pres diag...pokud to fungovalo musi i ted...
nekdy taky staci auto nastartovat a nechat treba i 10-15 minut nez se neco stane ,ale to jsou extremy
v nekterych pripadech odvzdusneni nejde jinak nej pres diag...pokud to fungovalo musi i ted...
nekdy taky staci auto nastartovat a nechat treba i 10-15 minut nez se neco stane ,ale to jsou extremy
|
|
07.07.2013 13:26 -
|
2597113
|
|
TOPCARD
|
|
|
A nevadí , kdy běí čerpadlo nasucho-bez oleje??
A nevadí , kdy běí čerpadlo nasucho-bez oleje??
|
|
11.07.2013 09:22 -
|
2598275
|
|
TOPCARD
|
|
|
Tak jsem el znovu vyzkoučet ! Nic z čerpadla nejde nic, tak jsem ho vyndal a částečně rozebral, odmontoval jsem el. část a povolil pístky. Pouze z levého zadního / z pohledu od motoru čerpadla uel tlak a vyteklo trochu kapaliny, pok jsem vyzkouel motor mimo auto- běí a řekl bych i docela tie
Tak jsem el znovu vyzkoučet ! Nic z čerpadla nejde nic, tak jsem ho vyndal a částečně rozebral, odmontoval jsem el. část a povolil pístky. Pouze z levého zadního / z pohledu od motoru čerpadla uel tlak a vyteklo trochu kapaliny, pok jsem vyzkouel motor mimo auto- běí a řekl bych i docela tie :-)
|
|
19.07.2013 07:59 -
|
2599913
|
|
TOPCARD
|
|
|
Ahoj. můe mi někdo poradit jakým způsobem povolím roub co drí ve středu motoru prunou spojku na čerpadle. ?? Děkuji za rady/ Rozpojit motor čerpadla s čerpadlem/
Ahoj. můe mi někdo poradit jakým způsobem povolím roub co drí ve středu motoru prunou spojku na čerpadle. ?? Děkuji za rady:-)/ Rozpojit motor čerpadla s čerpadlem/
|
|
19.07.2013 13:32 -
|
2599964
|
|
jumep
|
|
|
je tam opacny zavit, chyt nejakymi kliestami hriadelku co ide do cerpadla a zatoc rotorom opacnym smerom a vyleze to von
je tam opacny zavit, chyt nejakymi kliestami hriadelku co ide do cerpadla a zatoc rotorom opacnym smerom a vyleze to von
|
|
23.07.2013 08:30 -
|
2600917
|
|
TOPCARD
|
|
|
Totální kolaps! čerpadlo se nerozběho! a navíc nejde nastartovat auto a píe " anomalie elektr wegfahrsperre" zřejmě chyba imobilizeru co???
Totální kolaps! čerpadlo se nerozběho! a navíc nejde nastartovat auto a píe " anomalie elektr wegfahrsperre" zřejmě chyba imobilizeru co???
|
|
23.07.2013 14:37 -
|
2601080
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
to wegfahrspere je immo. Take len počka.
to wegfahrspere je immo. Take len počka.
|
|
| |
|
|