| | |
04.12.2019 08:52 -
Re: Hydraulické čerpadlo - BHI
|
3249848
|
|
Stanjard
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) | Počet příspěvků: 87 |
|
|
autodiag napsal(a): je to logicke ze se neurve cely kus usazeniny a nepoleti do spalovaku ..proto se cisteni dela cca 2 hodiny a to i nekolikrat .."odplavuje" to postupne a bez poskozeni
Nějaké osobní zkuenosti?
Nějaké osobní zkuenosti?
|
|
06.12.2019 14:34 -
|
3250135
|
|
Stanjard
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) | Počet příspěvků: 87 |
|
|
PATaMAT napsal(a): pokud jsou patné korektory, nahlásí to diagnostika ... Ale mue to zkusit vyměnit, hlavně aby tam dali ty správné barevné, podle určení na to které kolo.
Tak je to vpraveno zpět do auta a motorek vrčí. Auto se ale nezvedá. Má nějakou radu co s tím?
Dle mého kdy je tam LDS a vrčí motorek, tak by to mělo tlakovat a zvedat ne?
Tak je to vpraveno zpět do auta a motorek vrčí. Auto se ale nezvedá. Má nějakou radu co s tím?
Dle mého kdy je tam LDS a vrčí motorek, tak by to mělo tlakovat a zvedat ne?
|
|
06.12.2019 14:52 -
|
3250141
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
auto se nezvedn hned...je potreba par minut pockat,za predpokladu ze je vse v poradku...
auto se nezvedn hned...je potreba par minut pockat,za predpokladu ze je vse v poradku...
|
|
06.12.2019 18:28 -
|
3250153
|
|
Stanjard
|
|
|
Tak stačilo přizvednout trochu zadek a chytlo se to.
Děkuji vem za rady a pomoc.
Teď u jen najít někoho kdo mi vymění zadní EGR ventil.
Tak stačilo přizvednout trochu zadek a chytlo se to.
Děkuji vem za rady a pomoc.
Teď u jen najít někoho kdo mi vymění zadní EGR ventil.
|
|
08.05.2020 13:31 -
C5II motor hydrauliky, pojistka
|
3268985
|
|
Thomson1
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 38 |
|
|
Zdravím tak po odhalení závady vadného kolektoru zadní nápravy jsem ho objednal a dnes chtěl vyměnit. Připojím baterku ale čerpadlo se ani nepohnulo. Na display se objevila hláka Suspension Fault a kdy chci podvozek zvednout napíe viz foto. Na diagu nic není a pokud mu dám pokyn přes diag tak nereaguje...přes diag lze jen upustit tlak nikoliv pohybovat podvozkem. Kolik je na čerpadle konektorů? Kde najdu pojistku čerpadlu? Z dostupných informací co jsem nael by měla být v motorovém prostoru F14 30A Souhlasí to? Díky za kadou radu či nápad.
Zdravím tak po odhalení závady vadného kolektoru zadní nápravy jsem ho objednal a dnes chtěl vyměnit. Připojím baterku ale čerpadlo se ani nepohnulo. Na display se objevila hláka Suspension Fault a kdy chci podvozek zvednout napíe viz foto. Na diagu nic není a pokud mu dám pokyn přes diag tak nereaguje...přes diag lze jen upustit tlak nikoliv pohybovat podvozkem. Kolik je na čerpadle konektorů? Kde najdu pojistku čerpadlu? Z dostupných informací co jsem nael by měla být v motorovém prostoru F14 30A Souhlasí to? Díky za kadou radu či nápad.
Přílohy: C5 hláka.JPG ( 1185308b ) - |
|
08.05.2020 20:39 -
|
3269028
|
|
Thomson1
|
|
|
Hanz 397 napsal(a): Pod BSM (pojistkovka v e-boxu v motorovém prostoru).
Musí ji vyndat a zespoda je na ní přicvaknutej drák megapojistek. Ale podívej se, jestli nemá vypláchnuté čerpadlo hydry olejem.
A hlavně, kdy troku pohledá, tak se tady pojistka u řeila X-krát...
....myslí v eboxu pod malejma pojistkama? Vubec netusim kde to tam je ale snad to najdu.
Vyplachnute cerpadlo? Mozna se blbe ptam nikdy jsem cerpadlo neresil co si pod tim mam predstavit? Předpokládám, ze musi ven....dik za info.
....myslí v eboxu pod malejma pojistkama? Vubec netusim kde to tam je ale snad to najdu.
Vyplachnute cerpadlo? Mozna se blbe ptam nikdy jsem cerpadlo neresil co si pod tim mam predstavit? Předpokládám, ze musi ven....dik za info.
|
|
08.05.2020 21:44 -
|
3269035
|
|
Hanz 397
|
|
|
Thomson1 napsal(a): ....myslí v eboxu pod malejma pojistkama? Vubec netusim kde to tam je ale snad to najdu.
A u jsme ve správné dráce 😉
Přesně, je po tou černou, nebo edou krabičkou s pojistkama a velkýma konektorama. Teda za předpokladu, e má C5 l, jak má v profilu. Na X7 je pojistka jinde.
A vypláchnuté čerpadlo olejem z hydry.
Kdy si pročte tohle vlákno, kam nás přesunuli, tak vechno najde 😉.
A u jsme ve správné dráce 😉
Přesně, je po tou černou, nebo edou krabičkou s pojistkama a velkýma konektorama. Teda za předpokladu, e má C5 l, jak má v profilu. Na X7 je pojistka jinde.
|
|
08.05.2020 22:29 -
|
3269053
|
|
Thomson1
|
|
|
Hanz 397 napsal(a): A u jsme ve správné dráce 😉
Tento problém řeím na svém druhém autě C5 II 2.0 16v Exclusive. Můj Break je natěstí v naprostém pořádku. Měl jsem Citroenu spoustu ale tyhle problémy jsem jetě neřeil. Začalo to tím, e zadní náprava vdy vyjela do maxima ostatní fungovalo normálně a i podvozek reagoval na povely diagu. Ted u nereaguje.....ani na diag ani na tlačítka v autě....jsem zvědavej kde bude zakopanej pes....musím najít tu pojistku a pak pojedu dál....take poraďte kde ji najdu? Díky.....
Tento problém řeím na svém druhém autě C5 II 2.0 16v Exclusive. Můj Break je natěstí v naprostém pořádku. Měl jsem Citroenu spoustu ale tyhle problémy jsem jetě neřeil. Začalo to tím, e zadní náprava vdy vyjela do maxima ostatní fungovalo normálně a i podvozek reagoval na povely diagu. Ted u nereaguje.....ani na diag ani na tlačítka v autě....jsem zvědavej kde bude zakopanej pes....musím najít tu pojistku a pak pojedu dál....take poraďte kde ji najdu? Díky.....
|
|
09.05.2020 00:30 -
|
3269096
|
|
Hanz 397
|
|
|
Co bere, jako II?
2004-2007?nebo X7?
Dvojka to má stejné, jako I a X7 má tu pojistku v boxu vedle baterky. S červeným víčkem, mezi baterkou a blatnikem...
Co bere, jako II?
2004-2007?nebo X7?
Dvojka to má stejné, jako I a X7 má tu pojistku v boxu vedle baterky. S červeným víčkem, mezi baterkou a blatnikem...
|
|
09.05.2020 00:59 -
|
3269103
|
|
Thomson1
|
|
|
Hanz 397 napsal(a): Co bere, jako II?
2004-2007?nebo X7?
Je to rok 2005
Je to rok 2005
|
|
09.05.2020 15:54 -
|
3269134
|
|
jumep
|
|
|
ano, treba tie male poistky nadvihnut, je tam rada 8 MAXI poistiek ( .link. )
ano, treba tie male poistky nadvihnut, je tam rada 8 MAXI poistiek ( https://www.tme.eu/sk/details/0299040.txn/automobilove-poistky-maxi/littelfuse/?brutto=1&gclid=CjwKCAjwqdn1BRBREiwAEbZcRy1GMbLQ1zFEalwpFqjVoF3oXCIBdD2DW1Jfk1OcNo9PHGEjfkvDZxoCLgQQAvD_BwE )
|
|
09.05.2020 22:36 -
|
3269188
|
|
Thomson1
|
|
|
jumep napsal(a): ano, treba tie male poistky nadvihnut, je tam rada 8 MAXI poistiek ( .link. )
Ok diky za info zitra na to jdu a hodim foto. Nevis ktera je od hydr. cerpadla?
Ok diky za info zitra na to jdu a hodim foto. Nevis ktera je od hydr. cerpadla?
|
|
| |
|
|