| | |
16.12.2022 20:40 -
Re: Problém s výkou na zadní nápravě
|
3352419
|
|
Froggy
|
Město: Radnice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 118 |
|
|
Zdravím! Mám nově C5 viz popis v profilu (H3+). Můete prosím mrknout na přiloenou fotku a potvrdit mi, e zadek je ní, ne by měl být? Auto je nastartované a prázdné. Stojí sice mírně do kopečka, ale předelá C5I vypadala jinak..
Auto jede normálně, zvedat nahoru i spoutět jde (ikdyz se mi to zdá pomalejí ne u té první generace). ádná závada nesvítí, mnoství LDS jsem díky počasí u nestihl zkouknknout. Předpokládám, e to bude snímač výky? (netěsnící pístnice by se asi chovaly jinak - čerpadlo v této poloze neběí.. Díky za odpověď!
Zdravím! Mám nově C5 viz popis v profilu (H3+). Můete prosím mrknout na přiloenou fotku a potvrdit mi, e zadek je ní, ne by měl být? Auto je nastartované a prázdné. Stojí sice mírně do kopečka, ale předelá C5I vypadala jinak..
Auto jede normálně, zvedat nahoru i spoutět jde (ikdyz se mi to zdá pomalejí ne u té první generace). ádná závada nesvítí, mnoství LDS jsem díky počasí u nestihl zkouknknout. Předpokládám, e to bude snímač výky? (netěsnící pístnice by se asi chovaly jinak - čerpadlo v této poloze neběí.. Díky za odpověď!
Přílohy: 20221216_155955.jpg ( 3567787b ) - |
|
16.12.2022 21:01 -
|
3352428
|
|
jumep
|
|
|
predpokladam ze klasicky zahrdzaveli vyskac, sak to sedi na zemi uplne, to musi byt uz sakra nepohodlne
predpokladam ze klasicky zahrdzaveli vyskac, sak to sedi na zemi uplne, to musi byt uz sakra nepohodlne
|
|
17.12.2022 05:31 -
|
3352438
|
|
Froggy
|
Město: Radnice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 118 |
|
|
Díky, právě e ne, co moná bude tím, e to zatím jezdilo jen se mnou (nenaloený). A budu mít monost, zajedu na zvedák.
Někde jsem tady zahlédl, e se i výka nějak nastavuje - nevím, jestli se v tom někdo přede mnou nevrtal. To taky můe být monost?
Díky, právě e ne, co moná bude tím, e to zatím jezdilo jen se mnou (nenaloený). A budu mít monost, zajedu na zvedák.
Někde jsem tady zahlédl, e se i výka nějak nastavuje - nevím, jestli se v tom někdo přede mnou nevrtal. To taky můe být monost?
|
|
17.12.2022 11:43 -
|
3352445
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1300 |
|
|
Froggy napsal(a): No právě nechci a nebudu proto se ptám. Kdybych byl od Brna, klidně bych se stavil.. Sice pojedu kolem ale mezi svátky se asi nikomu dělat nechce.
No, pokud budu doma a nebudou na silnicích sračky tak, e bude nabalený sníh na podvozku, tak by se lo domluvit... Jde o to, e se pak ve rozpustí a spadne v garái na zem a pak tam plavu ... Jde taky před příjezdem zajet na myčku a trochu to sundat ... tak e podle situace, kdy tak zavolej dopředu telefon určitě na mě najde
No, pokud budu doma a nebudou na silnicích sračky tak, e bude nabalený sníh na podvozku, tak by se lo domluvit... Jde o to, e se pak ve rozpustí a spadne v garái na zem a pak tam plavu ... Jde taky před příjezdem zajet na myčku a trochu to sundat ... tak e podle situace, kdy tak zavolej dopředu telefon určitě na mě najde ;-)
|
|
27.12.2023 09:21 -
|
3372775
|
|
Pulverem
|
Město: Brno-Bohunice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Ahoj, teď se mi stalo e sem byl přezout auto v servisu. A zadek mi zůstal viset úplně nahoře, předek funguje úplně normálně. Mohl by mi někdo poradit na co bych se měl podívat.
Ahoj, teď se mi stalo e sem byl přezout auto v servisu. A zadek mi zůstal viset úplně nahoře, předek funguje úplně normálně. Mohl by mi někdo poradit na co bych se měl podívat.
|
|
29.12.2023 18:47 -
|
3372851
|
|
Pulverem
|
Město: Brno-Bohunice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 6 |
|
|
jruze napsal(a): Mohl vypadnout kloubek nebo přeskočit
Tak sem se na něho díval, je tam ve zvlátní pozici. Take dotaz kdy odpojím baterií a budu s tím dělat, spadne mi auto dolů?
Tak sem se na něho díval, je tam ve zvlátní pozici. Take dotaz kdy odpojím baterií a budu s tím dělat, spadne mi auto dolů?
Přílohy: IMG_20231230_085950.jpg ( 4061476b ) - IMG_20231230_085946.jpg ( 3915496b ) - IMG_20231230_085941.jpg ( 3968701b ) - |
|
30.12.2023 11:50 -
|
3372892
|
|
jruze
|
|
|
Při odpojené aku ne
Při odpojené aku ne
|
|
01.07.2024 21:30 -
Padání zadku
|
3382373
|
|
Gudy
|
Město: Loukov, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Čaute skupino. U nevím kde hledat. Kdy jedu,tak zadní část vozidla někdy vypruí nahoru a kdy vypnu motor,tak začne postupně padat zadní část vozidla,ale kdy znovu zapnu zapalování a vypnu,tak v motorovém prostoru něco zavrni a zadek u drí i několik dní v normální poloze. Je to Citroen c5 III 2.0hdi.
Moc děkuji za nějaké vysvětlení. Jinak kapaliny je tam v normě
Čaute skupino. U nevím kde hledat. Kdy jedu,tak zadní část vozidla někdy vypruí nahoru a kdy vypnu motor,tak začne postupně padat zadní část vozidla,ale kdy znovu zapnu zapalování a vypnu,tak v motorovém prostoru něco zavrni a zadek u drí i několik dní v normální poloze. Je to Citroen c5 III 2.0hdi.
Moc děkuji za nějaké vysvětlení. Jinak kapaliny je tam v normě
|
|
03.07.2024 17:24 -
Re: Padání zadku
|
3382419
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1300 |
|
|
Je to zadní ventil regulace tuhosti podvozku, zasekává se ... opravuji na počkání
Je to zadní ventil regulace tuhosti podvozku, zasekává se ... opravuji na počkání ;-)
|
|
03.07.2024 18:37 -
Re: Padání zadku
|
3382421
|
|
Gudy
|
Město: Loukov, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 2 |
|
|
U vím,mluvily jsme spolu včera po telefonu
U vím,mluvily jsme spolu včera po telefonu :-)
|
|
| |
|
|