| | |
05.12.2012 21:57 -
Re: Samovolná změna výky na zadní nápravě
|
2528526
|
|
jumep
|
|
|
vela ludom sa to samo opravilo aj ... ale odporucam to otvorit a vymenit
vela ludom sa to samo opravilo aj ... ale odporucam to otvorit a vymenit
|
|
07.12.2012 13:43 -
Re: Problém s výkou na zadní nápravě
|
2528988
|
|
Adamdzo
|
|
|
Zdravim.. prosím o pomoc.. pri jazde rýchlosou cca 40km/h po rovnej ceste prila zrazu rana a zadná náprava je dole.. nereaguje ani na ručné nastavenie.. a nereaguje ani predok.. ale predok je tvrdý, zdá sa v pohode, len sa nedvíha... a zadok je mäkký, keď si niekto sadne dozadu, tak viditežne klesne skoro nadoraz.. vade je vetko suché, olej nevytiekol... a pri pruení autom hore a dole je poču ako keby niečo niekde prefukovalo alebo čo... neviete mi poradi?
Zdravim.. prosím o pomoc.. pri jazde rýchlosou cca 40km/h po rovnej ceste prila zrazu rana a zadná náprava je dole.. nereaguje ani na ručné nastavenie.. a nereaguje ani predok.. ale predok je tvrdý, zdá sa v pohode, len sa nedvíha... a zadok je mäkký, keď si niekto sadne dozadu, tak viditežne klesne skoro nadoraz.. vade je vetko suché, olej nevytiekol... a pri pruení autom hore a dole je poču ako keby niečo niekde prefukovalo alebo čo... neviete mi poradi?
|
|
07.12.2012 14:01 -
|
2528992
|
|
jumep
|
|
|
co hovori diagnostika, hydromotor vrci?
co hovori diagnostika, hydromotor vrci?
|
|
07.12.2012 14:35 -
|
2528997
|
|
Adamdzo
|
|
|
na počítači nič nevybehlo, a na diagnostike som ete nebol... a ten motorček čo to poháňa sa nezapína.. ani predok ani zadok nejde...
na počítači nič nevybehlo, a na diagnostike som ete nebol... a ten motorček čo to poháňa sa nezapína.. ani predok ani zadok nejde...
|
|
07.12.2012 15:26 -
|
2529021
|
|
jumep
|
|
|
diagnostika je prvorada, ci to nehlasi chybu vyskacu ... ostatne sa da riesit az potom
diagnostika je prvorada, ci to nehlasi chybu vyskacu ... ostatne sa da riesit az potom
|
|
07.12.2012 15:27 -
|
2529022
|
|
Adamdzo
|
|
|
najblií PC mám asi 50km z domu.. :/ ak je to vykáč, kožko to cca stojí?
najblií PC mám asi 50km z domu.. :/ ak je to vykáč, kožko to cca stojí?
|
|
07.12.2012 16:49 -
|
2529030
|
|
Mamlas
|
|
|
Vyskovy korektor stoji v Citroenu 1105,- Kc.
Vyskovy korektor stoji v Citroenu 1105,- Kc.
|
|
07.01.2013 22:06 -
|
2537435
|
|
Adamdzo
|
|
|
diagnostika neukázala absolútne nič, akurát pri teste podvozku auto sadlo nadoraz dole a hore u nejde ani keď ho cez počítač "nútime" ...
diagnostika neukázala absolútne nič, akurát pri teste podvozku auto sadlo nadoraz dole a hore u nejde ani keď ho cez počítač "nútime" ...
|
|
09.05.2013 16:46 -
|
2577641
|
|
JOSKO
|
Město: Sered, Auto: Citroën C5 II 1.8i 16v X | Počet příspěvků: 58 |
|
|
ahojte,v poslednej dobe sa mi stava ze pocas jazdy sa mi zdvihne zadok do najvyssej polohy.jazda jak na koze.zastavim spustim auto do najnizsej,potom do normalu a po chvili sa mi zadok zdvihne az na doraz.cital som tu o tom vyskovom onom vzadu na torznej tyci,myslite ze by to robilo ono?dakujem za info.
ahojte,v poslednej dobe sa mi stava ze pocas jazdy sa mi zdvihne zadok do najvyssej polohy.jazda jak na koze.zastavim spustim auto do najnizsej,potom do normalu a po chvili sa mi zadok zdvihne az na doraz.cital som tu o tom vyskovom onom vzadu na torznej tyci,myslite ze by to robilo ono?dakujem za info.
|
|
09.05.2013 16:56 -
|
2577644
|
|
jumep
|
|
|
na 90% ano, je to vyskovy korektor
na 90% ano, je to vyskovy korektor
|
|
09.05.2013 16:59 -
|
2577648
|
|
JOSKO
|
|
|
myslis ze to staci vycistit a premazat alebo je to na vymenu?
myslis ze to staci vycistit a premazat alebo je to na vymenu?
|
|
09.05.2013 17:04 -
|
2577657
|
|
jumep
|
|
|
vycistit si myslim ze skor nie ... on sa vacsinou zodere a 40E neni taka polozka podla mna kde by som riesil nieco co skor nepomoze ako pomoze
vycistit si myslim ze skor nie ... on sa vacsinou zodere a 40E neni taka polozka podla mna kde by som riesil nieco co skor nepomoze ako pomoze
|
|
09.05.2013 17:07 -
|
2577658
|
|
JOSKO
|
|
|
nie pod autom som nebol.len som bol asi pred tyzdnom na umyvarke kde som dal auto umyt aj zospodu,neviem ci by to spolu suviselo.a keby bol pootoceny tak aka je jeho zakladna poloha teda ako by mal byt aby fungoval jak ma?zajtra pod to vlezem,a kuknem co zas francuz strajkuje.dakujem za rady
nie pod autom som nebol.len som bol asi pred tyzdnom na umyvarke kde som dal auto umyt aj zospodu,neviem ci by to spolu suviselo.a keby bol pootoceny tak aka je jeho zakladna poloha teda ako by mal byt aby fungoval jak ma?zajtra pod to vlezem,a kuknem co zas francuz strajkuje.dakujem za rady
|
|
16.05.2013 12:14 -
|
2580146
|
|
jruze
|
|
|
Tak podobné příznaky jsem teď řeil na svém - po zastavení občas(tak 1. z dvaceti případů) během chvilky zadek dole, včera za jízdy asi dvakrát zadek přiblině o jednu polohu nahoru a za chvilku se srovnal. - tohle vechno dovede korektor - vyměněn a OK.Jen troku překvapení - po výměně korektoru je auto nepatrně tvrdí ne bylo troku jsem to nepochopil(je to jen málo znatelné - nejvíce při rozjezdu e zadek nejde o tolik dolec jako před výměnou) - e by tento rychleji dorovnával ?
Tak podobné příznaky jsem teď řeil na svém - po zastavení občas(tak 1. z dvaceti případů) během chvilky zadek dole, včera za jízdy asi dvakrát zadek přiblině o jednu polohu nahoru a za chvilku se srovnal. - tohle vechno dovede korektor - vyměněn a OK.Jen troku překvapení - po výměně korektoru je auto nepatrně tvrdí ne bylo :nevim troku jsem to nepochopil(je to jen málo znatelné - nejvíce při rozjezdu e zadek nejde o tolik dolec jako před výměnou) - e by tento rychleji dorovnával ? :nevim
|
|
16.05.2013 12:48 -
|
2580155
|
|
Katan
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 241 |
|
|
Včera se mi stalo, e kdy na křiovatce na to víc lápnu, tak se mi zvedne předek, a uberu plyn tak se auto srovná do roviny. Myslíte e je to na výměnu předního výkového senzoru?
Včera se mi stalo, e kdy na křiovatce na to víc lápnu, tak se mi zvedne předek, a uberu plyn tak se auto srovná do roviny. Myslíte e je to na výměnu předního výkového senzoru?
|
|
| |
|
|