15.02.2011 17:03 -
Prosakuje LDS???
|
2373524
|
|
mirke
|
Město: Archlebov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 28 |
|
|
Dobrý den,
měl bych dotaz ohledně prosakování LDS - jestli je to ono...?
Udělal jsem pár fotek pod autem, tak by mě zajímalo na co se mám v servise připravit...
Děkuji za Vae názory
Dobrý den,
měl bych dotaz ohledně prosakování LDS - jestli je to ono...?
Udělal jsem pár fotek pod autem, tak by mě zajímalo na co se mám v servise připravit...
Děkuji za Vae názory :palec
Přílohy: 01.JPG ( 396048b ) - 02.JPG ( 416469b ) - 03.JPG ( 429179b ) - |
|
15.02.2011 18:46 -
Re: Prosakuje LDS???
|
2373613
|
|
jumep
|
|
|
v tomto pripade to vidim na komplet preverenie zadnej napravy
osobne mi to pripada ze prepustaju zadne piestnice do maziet a z maziet to odvzdusnenim tece do napravy a potom preteka aj na rozdelovaciu kocku
bez nejakeho otvorenia nezistitelne
zacal by som vymenou manziet a umytim napravy
v tomto pripade to vidim na komplet preverenie zadnej napravy
osobne mi to pripada ze prepustaju zadne piestnice do maziet a z maziet to odvzdusnenim tece do napravy a potom preteka aj na rozdelovaciu kocku
bez nejakeho otvorenia nezistitelne
zacal by som vymenou manziet a umytim napravy
|
|
15.02.2011 18:58 -
|
2373639
|
|
Mamlas
|
|
|
Presne jak pise Jumep. Ja jsem navic mel jeste deravou plastovou prepadovou trubicku nad vyfukem na napravnici. Vypadala jako by byla zkroucena teplem. Pretesnil jsem pistnice, dal novy manzety a nakonec to byla takova prkotina.
Presne jak pise Jumep. Ja jsem navic mel jeste deravou plastovou prepadovou trubicku nad vyfukem na napravnici. Vypadala jako by byla zkroucena teplem. Pretesnil jsem pistnice, dal novy manzety a nakonec to byla takova prkotina.
|
|
15.02.2011 20:07 -
|
2373678
|
|
mirke
|
Město: Archlebov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 28 |
|
|
Ok, díky za rady
Ok, díky za rady :-)
|
|
15.02.2011 20:34 -
|
2373700
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Řekl bych e je to jak píe Jumep... navíc při bliím prohlédnutí fotek jsem nael takový detail... manetu má kromě spony dotáhnutou jetě drátem.. a to vypadá e se v tom u někdo hrabal. Nepadá ti zadek ? (Po ránu přijde k vozu a zadní část vozu je dole, zatímco předek je ve výce tak jak má být ?
Řekl bych e je to jak píe Jumep... navíc při bliím prohlédnutí fotek jsem nael takový detail... manetu má kromě spony dotáhnutou jetě drátem.. a to vypadá e se v tom u někdo hrabal. Nepadá ti zadek ? (Po ránu přijde k vozu a zadní část vozu je dole, zatímco předek je ve výce tak jak má být ?
|
|
15.02.2011 20:36 -
|
2373702
|
|
jumep
|
|
|
zadok kvoli prepadu nejako padat myslim nebude
ono tie origo spony treba vedet nasadit, lubia sa zosmyknut alebo zle ulozit, daju sa kupit srobovacie, tam problem nebol, ale menil som tu sponu len raz ...
zadok kvoli prepadu nejako padat myslim nebude
ono tie origo spony treba vedet nasadit, lubia sa zosmyknut alebo zle ulozit, daju sa kupit srobovacie, tam problem nebol, ale menil som tu sponu len raz ...
|
|
15.02.2011 20:38 -
|
2373706
|
|
mirke
|
|
|
No zadek mi nepadá, a co se dělo s autem předtím nevím... Mám ho zatím 3měsíce, tak vychytávám chyby...
No zadek mi nepadá, a co se dělo s autem předtím nevím... Mám ho zatím 3měsíce, tak vychytávám chyby...
|
|
15.02.2011 22:29 -
|
2373752
|
|
DanV
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 153 |
|
|
Na druhé fotce nevidím zajitění pístnice do ramene jehlou a nebo je uraená.
Na druhé fotce nevidím zajitění pístnice do ramene jehlou a nebo je uraená.
|
|
15.02.2011 22:30 -
|
2373753
|
|
jumep
|
|
|
vo vseobecnosti si myslim ze aj loziska v ramenach budu nacle ...
riesil to evidentne odbornik ...
vo vseobecnosti si myslim ze aj loziska v ramenach budu nacle ...
riesil to evidentne odbornik ...
|
|
16.02.2011 16:00 -
|
2373848
|
|
mirke
|
|
|
No loiska v ramenech údajně dřívějí majitel měnil, take doufám e to tak bude... Ale...
No loiska v ramenech údajně dřívějí majitel měnil, take doufám e to tak bude... Ale...
|
|
16.02.2011 20:30 -
|
2373908
|
|
jumep
|
|
|
hmm .. ked su takto spravene manzety atd .... neviem ci ako budu potom tie loziska .....
hmm .. ked su takto spravene manzety atd .... neviem ci ako budu potom tie loziska .....
|
|
13.06.2012 22:30 -
|
2483855
|
|
jumep
|
|
|
obnovim to tu trocha - auto tu mam, s odbornikom som sa nemylil
- loziska v ramenach bez podloziek
- lave rameno je z c5 1 a nesla vybrat ta ihla (je to tam cele rozbite) - vymlatil som ju ale rameno je aj tak na vymenu
- tiekla manzeta lava a 100% aj onehda prava kde mu vymenili celu piestnicu, vivat autorizovany citroen a opravy ...
obnovim to tu trocha - auto tu mam, s odbornikom som sa nemylil :)
- loziska v ramenach bez podloziek
- lave rameno je z c5 1 a nesla vybrat ta ihla (je to tam cele rozbite) - vymlatil som ju ale rameno je aj tak na vymenu
- tiekla manzeta lava a 100% aj onehda prava kde mu vymenili celu piestnicu, vivat autorizovany citroen a opravy ...
|
|
19.06.2012 21:19 -
|
2485578
|
|
tezkac
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 189 |
|
|
jsou nějaké rysky na nádrce LDS pro kontrolu hladiny?
jsou nějaké rysky na nádrce LDS pro kontrolu hladiny?
|
|
19.06.2012 21:23 -
|
2485587
|
|
jumep
|
|
|
o LDS je tu toho az az ... a je tu aspon 5x napisane ako sa kontroluje hladina ... takze ako s nalepkami uz na xte miesto napiseme ze hladina pri odtlakovanom aute (na zemi - v najnizsej polohe) ma byt zaliaty spodok nalievacieho kosiku nadrzky
o LDS je tu toho az az ... a je tu aspon 5x napisane ako sa kontroluje hladina ... takze ako s nalepkami uz na xte miesto napiseme ze hladina pri odtlakovanom aute (na zemi - v najnizsej polohe) ma byt zaliaty spodok nalievacieho kosiku nadrzky
|
|
| |