| | |
22.03.2012 20:40 -
Re: Prosakující posilovač řízení (servo)
|
2461474
|
|
Edward68
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Prosím Tě nemohl bys mi poslat adresu na tu firmu? Díky moc.
Prosím Tě nemohl bys mi poslat adresu na tu firmu? Díky moc.
|
|
22.03.2012 20:42 -
|
2461475
|
|
Edward68
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Je to ta firma v Hloubětíně? Nademlejnská 651/7
198 00 Praha-Hloubětín
Je to ta firma v Hloubětíně? Nademlejnská 651/7
198 00 Praha-Hloubětín
|
|
24.05.2012 23:19 -
|
2480642
|
|
zdenek1214
|
|
|
Dnes mi mechanik sdělil, e mi teče řízení. Dotazem v Citroenu mi řekli, e je zřejmě vadný přepoutěcí ventil (cca 9.300,-) nebo je moné pořídit celé řízení (21.000,-) existuje jiná (levnějí) verze?
Dnes mi mechanik sdělil, e mi teče řízení. Dotazem v Citroenu mi řekli, e je zřejmě vadný přepoutěcí ventil (cca 9.300,-) nebo je moné pořídit celé řízení (21.000,-) existuje jiná (levnějí) verze?
:-(
|
|
24.05.2012 23:28 -
|
2480643
|
|
jumep
|
|
|
hmm, ked to tece, najskor je niekde diera, najskor trubkohadica, ci co konkretne ti tece?
hmm, ked to tece, najskor je niekde diera, najskor trubkohadica, ci co konkretne ti tece?
|
|
24.05.2012 23:36 -
|
2480645
|
|
zdenek1214
|
|
|
Hadice jsou O.K. Problém je přepoutěcím ventilu nad hřebenem řízení, kde je tlak od čerpadla. Nenael jsem, e by to někdo dokázal přetěsnit.
Hadice jsou O.K. Problém je přepoutěcím ventilu nad hřebenem řízení, kde je tlak od čerpadla. Nenael jsem, e by to někdo dokázal přetěsnit.
|
|
24.05.2012 23:50 -
|
2480646
|
|
jumep
|
|
|
starsie servo cele zozenes za cenu toho ventilu a aj lacnejsie, uberal by som sa touto cestou
starsie servo cele zozenes za cenu toho ventilu a aj lacnejsie, uberal by som sa touto cestou
|
|
24.05.2012 23:51 -
|
2480647
|
|
zdenek1214
|
|
|
Díky. pokusím se s tím něco udělat.
Díky. pokusím se s tím něco udělat.
|
|
25.05.2012 08:41 -
|
2480653
|
|
bobe
|
Město: Praha - Zásmuky, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 161 |
|
|
A kde ti to přesně teče? Pokud je to na obrázku značeno písmenkem A, tak tam jsou gufera a ty se přece dají vyměnit.
A kde ti to přesně teče? Pokud je to na obrázku značeno písmenkem A, tak tam jsou gufera a ty se přece dají vyměnit.
Přílohy: posilovač.jpg ( 53023b ) - |
|
25.05.2012 14:26 -
|
2480697
|
|
zdenek1214
|
|
|
To je přesně to místo. Nikdo mi nepotvrdil, e by to lo přetěsnit. Jen tenhle kousek stojí přes 9 tisíc a no name se nedělá. To jsou tanečky výrobců a gufero bude takového rozměru, e ho neseenu. Navíc bojuju s časem, protoe přítí neděli s tím jedu na dovolenou.
To je přesně to místo. Nikdo mi nepotvrdil, e by to lo přetěsnit. Jen tenhle kousek stojí přes 9 tisíc a no name se nedělá. To jsou tanečky výrobců a gufero bude takového rozměru, e ho neseenu. Navíc bojuju s časem, protoe přítí neděli s tím jedu na dovolenou.
|
|
25.05.2012 18:18 -
|
2480721
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
měl jsem to jednou rozhozené, výrobce je jen jeden a to TRW a pravda je e se to dá jedině repasovat za cca 9000 s dph konstrukčně stejný se pouívá i ve starích renaultech (laguna, espace v mém případě to byl espace r.v. 98) zkus prolézt nějaký vrakáč moná na něco narazí
měl jsem to jednou rozhozené, výrobce je jen jeden a to TRW a pravda je e se to dá jedině repasovat za cca 9000 s dph konstrukčně stejný se pouívá i ve starích renaultech (laguna, espace v mém případě to byl espace r.v. 98) zkus prolézt nějaký vrakáč moná na něco narazí
|
|
27.05.2012 19:49 -
|
2480926
|
|
zdenek1214
|
|
|
Děkuji za radu. Sehnal jsem tady na fóru celé řízení, tak se mi snad podaří to opravit. Zdeněk
Děkuji za radu. Sehnal jsem tady na fóru celé řízení, tak se mi snad podaří to opravit. Zdeněk
|
|
19.02.2014 18:13 -
|
2670338
|
|
DOUFAK
|
|
|
Tak mi té začalo téct spíe prosakovat servo a to pod tím plechovým kolínkem,kde není tlak a jen přivádí olej z nádobky do serva.Tuím,e je to tam jen nalisované.CO S TÍM ? Mám se pokusit to naklepat zpátky nebo s tím nehnu?Jde o pár kapek,nebo spíe rosení,ale u jsem nael oil leet i na alternátoru...Pamatuji,e u to bylo kdysi jen přes zimu a pak se TO snad teplem zatáhlo a ted to přilo opět a v zimě... Trubkohadice rosí a v zimě té samozřejmě tečou,na léto méně a to u 11náctý rok... co s tím kolínkem?
Tak mi té začalo téct spíe prosakovat servo a to pod tím plechovým kolínkem,kde není tlak a jen přivádí olej z nádobky do serva.Tuím,e je to tam jen nalisované.CO S TÍM ? Mám se pokusit to naklepat zpátky nebo s tím nehnu?Jde o pár kapek,nebo spíe rosení,ale u jsem nael oil leet i na alternátoru...Pamatuji,e u to bylo kdysi jen přes zimu a pak se TO snad teplem zatáhlo a ted to přilo opět a v zimě... Trubkohadice rosí a v zimě té samozřejmě tečou,na léto méně a to u 11náctý rok... :-d co s tím kolínkem?
|
|
19.02.2014 18:23 -
|
2670339
|
|
DOUFAK
|
|
|
Ted jsem nael fotku od JUMEPA přesně toho kolínka,které taky teče,ale co s tím udělal tam u není...
Ted jsem nael fotku od JUMEPA přesně toho kolínka,které taky teče,ale co s tím udělal tam u není...:-p
|
|
19.02.2014 19:30 -
|
2670360
|
|
jumep
|
|
|
11stka hadica a vymenit, resp. neviem kre presne to je
resp. kupit novu v citroene (170e)
11stka hadica a vymenit, resp. neviem kre presne to je
resp. kupit novu v citroene (170e)
|
|
20.02.2014 17:49 -
|
2670526
|
|
DOUFAK
|
|
|
No neřikej mi,e to kolínko nejde nějak vyndat a utěsnit a já bych měl kvůli tomu koupit Nové celé servo? A e neví které to je? Do serva je přiváděn olej z nádobky pryovou hadici,která je nasazená právě na ono (plechové) kolínko,které je zasunuto do těla serva a v tom zasunutí mi rosí na hraně olej.U ví kde to je ? Tos nikdy něměnil,nedělal ?...
No neřikej mi,e to kolínko nejde nějak vyndat a utěsnit a já bych měl kvůli tomu koupit Nové celé servo? A e neví které to je? Do serva je přiváděn olej z nádobky pryovou hadici,která je nasazená právě na ono (plechové) kolínko,které je zasunuto do těla serva a v tom zasunutí mi rosí na hraně olej.U ví kde to je ? Tos nikdy něměnil,nedělal ?...
|
|
20.02.2014 18:21 -
|
2670535
|
|
jumep
|
|
|
no predpokladam ze je to hadica na trubke a tece to tam normalne (teda je to bezne)
mozes dat prelysovat, ale problem je ze v origo hadici je nejaky tlmic (taky kusok trubky) ktory zabranuje rezonovaniu a to ti tam neprelysuju a bude to strpat (moze, nemusi)
nova servohadica stoji 170E
no predpokladam ze je to hadica na trubke a tece to tam normalne (teda je to bezne)
mozes dat prelysovat, ale problem je ze v origo hadici je nejaky tlmic (taky kusok trubky) ktory zabranuje rezonovaniu a to ti tam neprelysuju a bude to strpat (moze, nemusi)
nova servohadica stoji 170E
|
|
20.02.2014 19:33 -
|
2670551
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
Já se domnívám, e Doufáka trápí sací-nasávací hadice do serva, ne tlaková-výtlačná, kterou popisuje Jumep.
Já se domnívám, e Doufáka trápí sací-nasávací hadice do serva, ne tlaková-výtlačná, kterou popisuje Jumep.
|
|
20.02.2014 20:05 -
|
2670556
|
|
jumep
|
|
|
jaj, tu kratku si kazdy menil doteraz sam ...
jaj, tu kratku si kazdy menil doteraz sam ...
|
|
22.02.2014 19:54 -
|
2670893
|
|
DOUFAK
|
|
|
No konečně INFO-origo ! Díky Jaroui. Snad jste si nemysleli,e bych se tady třepal,kvůli výměně oné pryové hadice.To by jste mě opravdu fest podcenili.
No konečně INFO-origo ! Díky Jaroui. :palec Snad jste si nemysleli,e bych se tady třepal,kvůli výměně oné pryové hadice.To by jste mě opravdu fest podcenili. :-o
|
|
| |
|
|