| | |
16.12.2010 10:42 -
Zamrzlá ruční brzda
|
2366075
|
|
sanchez
|
Město: Hůry, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 113 |
|
|
Zdravím,
ji po druhé tuto zimu se mi stalo, e mi zamrzla ručka. Při prvním zamrznutí sem byl velice rozčarován, protoe u předchozích dvou aut se mi to nikdy nestalo. Auto ne a ne jet, spotřeba 30l/100km , přitom na neutral otáčky v normalu. Prostě klasika. Zhruba po dvou kilometrech se utrhla. No a dnes znova. Řeím to proto, e sem často nucen parkovat v kopci. Chci se přeptat, jestli se přimrzutí dá nějakým způsobem předejít ( samozřejmě mimo toho, e jí nezatáhnu. )
Zdravím,
ji po druhé tuto zimu se mi stalo, e mi zamrzla ručka. Při prvním zamrznutí sem byl velice rozčarován, protoe u předchozích dvou aut se mi to nikdy nestalo. Auto ne a ne jet, spotřeba 30l/100km :), přitom na neutral otáčky v normalu. Prostě klasika. Zhruba po dvou kilometrech se utrhla. No a dnes znova. Řeím to proto, e sem často nucen parkovat v kopci. Chci se přeptat, jestli se přimrzutí dá nějakým způsobem předejít ( samozřejmě mimo toho, e jí nezatáhnu. )
|
|
16.12.2010 10:54 -
Re: Zamrzlá ruční brzda
|
2366079
|
|
jumep
|
|
|
no skor mi to pride ze mas nacate lana a preto to zamrzne, ked vytocis naplno mozes nasmatrat packu
.link.
ta by nemala byt zahadzana snehom
ale ako som pisal, skor si myslim ze mas prasknute bowdeny ako idu do trubiek pod auto a tam ti to primrza, comu na 90% pomoze len vymena lan a kedze sa nedaju z trubiek vytiahnut tak vymena lan z trubkami
no skor mi to pride ze mas nacate lana a preto to zamrzne, ked vytocis naplno mozes nasmatrat packu
http://www.c5club.cz/clanky/uzivatelske-navody/oprava-pridretej-rucnej
ta by nemala byt zahadzana snehom
ale ako som pisal, skor si myslim ze mas prasknute bowdeny ako idu do trubiek pod auto a tam ti to primrza, comu na 90% pomoze len vymena lan a kedze sa nedaju z trubiek vytiahnut tak vymena lan z trubkami
|
|
16.12.2010 13:18 -
|
2366098
|
|
tomc
|
|
|
prodřené bovdeny mám u vech aut BX/XA i C5 a nic nezamrzá.auta vdy u od podzimu neumývám a snaím se nejezdit přes brody.jediný problém byl s C5kou která má samostav ručky na pi...u a zustavala vyset diky hřidelce.
prodřené bovdeny mám u vech aut BX/XA i C5 a nic nezamrzá.auta vdy u od podzimu neumývám a snaím se nejezdit přes brody.jediný problém byl s C5kou která má samostav ručky na pi...u a zustavala vyset diky hřidelce.
|
|
29.12.2011 20:59 -
|
2436225
|
|
DOUFAK
|
|
|
Po čtyřech letech se mi opět prodřel a zlomil bovden a lanko je natřepené,jako staré kotě.Z origo výroby,kdy byla C5 nová také po čtyřech letech.Déle TO zřejmě není schopno vydret déle...Dalí slabina na Cépětkách... P.S. ty origo trubky na bovdeny se dají sehnat i jinde neli v aut.ser.Citroenu?
Po čtyřech letech se mi opět prodřel a zlomil bovden a lanko je natřepené,jako staré kotě.Z origo výroby,kdy byla C5 nová také po čtyřech letech.Déle TO zřejmě není schopno vydret déle...Dalí slabina na Cépětkách...:-( P.S. ty origo trubky na bovdeny se dají sehnat i jinde neli v aut.ser.Citroenu?:nevim
|
|
29.12.2011 21:27 -
|
2436229
|
|
Darja
|
|
|
lanka seene jako druhoku, jen lanovody ne.
lanka seene jako druhoku, jen lanovody ne.
|
|
29.12.2011 21:30 -
|
2436231
|
|
DOUFAK
|
|
|
díky díky - u jsem si TO nael v předchozích diskusích ve co jsem potřeboval
díky díky - u jsem si TO nael v předchozích diskusích ve co jsem potřeboval:palec:-))
|
|
29.12.2011 23:24 -
|
2436240
|
|
jumep
|
|
|
pokial viem, bobo ich ma za rovnaku cenu ako citroen, lanka neni problem druhovyroba, skus ci ti nepojtu vytiahnut
a tiez je otazka preco sa ti tak osuchuju, mas vporiadku uchyty?
pokial viem, bobo ich ma za rovnaku cenu ako citroen, lanka neni problem druhovyroba, skus ci ti nepojtu vytiahnut
a tiez je otazka preco sa ti tak osuchuju, mas vporiadku uchyty?
|
|
| |
|
|