| | |
15.12.2010 18:33 -
LHM alebo LDS? LDS!!!
|
2366032
|
|
JOSKO
|
Město: Sered, Auto: Citroën C5 II 1.8i 16v X | Počet příspěvků: 58 |
|
|
ahojte,mam c5 2.0 16v 2001,kupil som ju asi pred mesiacom,moj prvy citroen,podla rad ktore tu citam som vymenil naplne a rozvody.este chcem vymenit hydraul olej,servo a podvozok je jedna nadrzka.niekde som tu cital ze na auta s hyropodvozkom by mal ist LHM,mylim sa?dakujem za info
ahojte,mam c5 2.0 16v 2001,kupil som ju asi pred mesiacom,moj prvy citroen,podla rad ktore tu citam som vymenil naplne a rozvody.este chcem vymenit hydraul olej,servo a podvozok je jedna nadrzka.niekde som tu cital ze na auta s hyropodvozkom by mal ist LHM,mylim sa?dakujem za info
|
|
15.12.2010 18:51 -
Re: LHM alebo LDS? LDS!!!
|
2366037
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
Samozrejme LDS, dokonce by u nadrzky mela byt nalepka kde je to napsano ...
Samozrejme LDS, dokonce by u nadrzky mela byt nalepka kde je to napsano ...
|
|
15.12.2010 20:08 -
|
2366045
|
|
gembo1
|
Město: Zilina, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 34 |
|
|
cc5 ma aj fotku LDS aby si vedel ako to vyzera
cc5 ma aj fotku LDS aby si vedel ako to vyzera
|
|
16.12.2010 08:07 -
|
2366069
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
LHM pouívali v hydraulike starie Citroeny (Xantia, XM, BX...) Od C5 sa pouíva LDS.
LHM pouívali v hydraulike starie Citroeny (Xantia, XM, BX...) Od C5 sa pouíva LDS.
|
|
16.12.2010 11:12 -
|
2366089
|
|
Pavel C5
|
|
|
po zmiesani LHM s LDS moze dojst ku riednej poruche,mne osobne sa to stalo ,servis tvrdil ze je to nato, a po konzultacii s JUMEPOM som okamzite menil komplet celu napln,takze jednoznacne LDS
po zmiesani :-(LHM s LDS :-(moze dojst ku riednej poruche,mne osobne sa to stalo ,servis tvrdil ze je to nato, a po konzultacii s JUMEPOM som okamzite menil komplet celu napln,takze jednoznacne LDS :palec
|
|
14.03.2011 00:35 -
|
2377905
|
|
Citronek
|
Město: Havířov, Auto: Megane Grandtour 1.6 | Počet příspěvků: 384 |
|
|
jak zjistim jestli je dost kapaliny pro servo ? na ty rysky max/min nic nevidim viz foto...
LDS se kde doleva nebo jak zjisitim kolik tam je, jestli netreba dolit ?
u moji C5 pri servise ze 13-7-2009 bylo dolevany nejaky hydraulic oil (9979A3) a cisteny filter , a pak nejaky meneny , Filter Pad (E148042) (1906A5)...a v takovem tom velkem papiru cervenem cpo je takovy univerzalni tam je predtisteny LHM fluid a zaskrtnune provedeno , tak doufam , ze Citroen servis vedel co ma do C5 nalit... za ten rok a pul by se to uz asi nejak muselo projevit ne ?
jak zjistim jestli je dost kapaliny pro servo ? na ty rysky max/min nic nevidim viz foto...
u moji C5 pri servise ze 13-7-2009 bylo dolevany nejaky hydraulic oil (9979A3) a cisteny filter , a pak nejaky meneny , Filter Pad (E148042) (1906A5)...a v takovem tom velkem papiru cervenem cpo je takovy univerzalni tam je predtisteny LHM fluid a zaskrtnune provedeno , tak doufam , ze Citroen servis vedel co ma do C5 nalit... za ten rok a pul by se to uz asi nejak muselo projevit ne ?
Přílohy: PAS.jpg ( 121518b ) - |
|
14.03.2011 00:39 -
|
2377910
|
|
jumep
|
|
|
ked si precitas, o tejto teme je tu toho dost ....
auto v spodnej polohe ma mat zaliate dno kosika nalievacieho, nie viac a ani menej
ziaden filter tam nie je ... takze nemalo byt co cistene
ked si precitas, o tejto teme je tu toho dost ....
auto v spodnej polohe ma mat zaliate dno kosika nalievacieho, nie viac a ani menej
ziaden filter tam nie je ... takze nemalo byt co cistene
|
|
14.03.2011 03:13 -
|
2377911
|
|
Citronek
|
Město: Havířov, Auto: Megane Grandtour 1.6 | Počet příspěvků: 384 |
|
|
jo, zkoumam to tu vsude a nekdy neco nemuzu najit tak se ptam... tak 9979A3 je cislo pro LDS ,takze tam nemam primichanou LHM...
jo, zkoumam to tu vsude a nekdy neco nemuzu najit tak se ptam... tak 9979A3 je cislo pro LDS ,takze tam nemam primichanou LHM...
|
|
14.03.2011 12:16 -
|
2377962
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
Citronek napsal(a): jak zjistim jestli je dost kapaliny pro servo ? na ty rysky max/min nic nevidim viz foto...
na ty fotce jsou vidět takové dvě plochy (obdélníky) jsou jakoby zdrsněné, matové a to je ta měrka a hladina by se měla ukazovat v této ploe, očistit a jde tomu pomoci troku nasvícením ze strany, kdy je auto nejníe, tak hladina ke kraji plochy co je blíe k víčku a naopak, jinak to odpovídá tomu co psal Jumep - zalitý koíček
na ty fotce jsou vidět takové dvě plochy (obdélníky) jsou jakoby zdrsněné, matové a to je ta měrka a hladina by se měla ukazovat v této ploe, očistit a jde tomu pomoci troku nasvícením ze strany, kdy je auto nejníe, tak hladina ke kraji plochy co je blíe k víčku a naopak, jinak to odpovídá tomu co psal Jumep - zalitý koíček :palec
|
|
14.03.2011 12:23 -
|
2377968
|
|
jumep
|
|
|
to meranie ma zmysel ked sa odtlakuje system ... bez odtlakovavania (tj. diag.) vo spodnej polohe zaliate dno kosika
to meranie ma zmysel ked sa odtlakuje system ... bez odtlakovavania (tj. diag.) vo spodnej polohe zaliate dno kosika
|
|
11.11.2011 11:13 -
|
2424448
|
|
Václav P.
|
Město: tětí, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Prosím poraďte.Před měsícem jsem z autobazaru koupil C5 2.0 HDi r.v.2001.Nedávno jsem zjistil, e tam mám místo LDS LHM.Dokonce jsem i LHM koupil a dolil a v obchodě mě upozornili, e kupuju patnou kapalinu.Nevím co mám tedy dělat.Prý se tyto dvě kapaliny nesmí míchat.Poradí mi někdo??
Prosím poraďte.Před měsícem jsem z autobazaru koupil C5 2.0 HDi r.v.2001.Nedávno jsem zjistil, e tam mám místo LDS LHM.Dokonce jsem i LHM koupil a dolil a v obchodě mě upozornili, e kupuju patnou kapalinu.Nevím co mám tedy dělat.Prý se tyto dvě kapaliny nesmí míchat.Poradí mi někdo??
|
|
11.11.2011 12:25 -
|
2424458
|
|
jruze
|
|
|
V nejkratí době - nejlépe včera ji vypus propláchni(nebo rezpektivě vypus,nalej alespoň 2L LDS-vypus a nalej LDS) Čím dřív tím větí ance e to C5 přeije bez úhony.Jinak zapláče a těce - bud přetěsňovat celé auto a moná shánět BHI -nechci strait,ale říká se e to odepíe ve a to je za sakra prachy.
V nejkratí době - nejlépe včera ji vypus propláchni(nebo rezpektivě vypus,nalej alespoň 2L LDS-vypus a nalej LDS) Čím dřív tím větí ance e to C5 přeije bez úhony.Jinak zapláče a těce - bud přetěsňovat celé auto a moná shánět BHI -nechci strait,ale říká se e to odepíe ve a to je za sakra prachy.
|
|
11.11.2011 15:20 -
|
2424475
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Tohle se stalo mému kámoovi u garáníků. Nechce to paniku,ale určitě co nejrychlejí výměnu.Ale musí to udělat na dvakrát. Po ujetí cca 2000km.Ven a znova LDS VYMĚNIT. Takhle to dělali v autorizáku.
A ve je v poho. nic se mu nestalo a u je to rok. Jenom to stojí peníze.
Tohle se stalo mému kámoovi u garáníků. Nechce to paniku,ale určitě co nejrychlejí výměnu.Ale musí to udělat na dvakrát. Po ujetí cca 2000km.Ven a znova LDS VYMĚNIT. Takhle to dělali v autorizáku.
A ve je v poho. nic se mu nestalo a u je to rok. Jenom to stojí peníze.:nevim
|
|
11.11.2011 17:00 -
|
2424480
|
|
Václav P.
|
Město: tětí, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Zdravím.Manel je v práci tak jsem se chtěla jetě zeptat.Kdy tam naleje na propláchnutí to LDS, jestli musí nastartovat a pak vypustit a znova nalít LDS.Manel tvrdí e jo.Ne e bych mu nevěřila,ale ráda bych "slyela" i jiný názor.Jinak je fajn, e se najdou bezva lidi co nezitně poradí
Zdravím.Manel je v práci tak jsem se chtěla jetě zeptat.Kdy tam naleje na propláchnutí to LDS, jestli musí nastartovat a pak vypustit a znova nalít LDS.Manel tvrdí e jo.Ne e bych mu nevěřila,ale ráda bych "slyela" i jiný názor.Jinak je fajn, e se najdou bezva lidi co nezitně poradí:palec
|
|
11.11.2011 17:25 -
|
2424482
|
|
Darja
|
|
|
Upřímně.. bych udělala ten proplach tak 2x.. nejdřív s velmi krátkým intervalem... třeba jen 10km a pak třeba po 100km... LDS sice není nejlevnějí ale dát 2300 Kč za deset litrů je furt lepí, jak začít řeit celou hydru...
Upřímně.. bych udělala ten proplach tak 2x.. nejdřív s velmi krátkým intervalem... třeba jen 10km a pak třeba po 100km... LDS sice není nejlevnějí ale dát 2300 Kč za deset litrů je furt lepí, jak začít řeit celou hydru...
|
|
11.11.2011 17:35 -
|
2424487
|
|
Darja
|
|
|
Ono to chvíli pojede... ale vezme to s sebou pak pár drahej věcí.
Výměna LDS patří k normální výměně KAPALIN ve vozidle po koupi.
A kdy to vypustí, pozná, jestli to někdo namixoval, je to pěknej hege.
Ono to chvíli pojede... ale vezme to s sebou pak pár drahej věcí.
Výměna LDS patří k normální výměně KAPALIN ve vozidle po koupi.
A kdy to vypustí, pozná, jestli to někdo namixoval, je to pěknej hege.
|
|
| |
|
|