| | |
26.10.2010 10:57 -
Oprava BHI - hydraulickeho bloku / čerpadla
|
2360368
|
|
forkie
|
Město: Praha 4, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Ahojte, mate nekdo zkusenost s repasem hydrocerpadla na C5 II?
Dostal se tam udajne pri vymene pneu vzduch a tim se zadrelo. Za nove chteji cca 18.000,- CZK a do toho se mne nechce.
Nasel jsem akorat nekoho na Slovensku .link.
Ahojte, mate nekdo zkusenost s repasem hydrocerpadla na C5 II?
Dostal se tam udajne pri vymene pneu vzduch a tim se zadrelo. Za nove chteji cca 18.000,- CZK a do toho se mne nechce.
Nasel jsem akorat nekoho na Slovensku http://www.groupelectric.sk/mobilny-servis/eshop/23-1-Servis-Auto-Elektroniky/61-2-Cerpadla/5/82-Oprava-Cerpadla-Hydractive-na-C5
|
|
27.10.2010 19:50 -
Re: Oprava BHI - hydraulickeho bloku / čerpadla
|
2360676
|
|
zico
|
|
|
no, priserna gramatika moze a nemusi vypovedat o kvalite toho servisu
v kazdom pripade pozor na kompatibilitu. napr. ja mam silny dojem, ze prave od vymeny cerpadla za repasovane mi nefunguje spravne hydractive (sportovy rezim)
no, priserna gramatika moze a nemusi vypovedat o kvalite toho servisu :nevim
v kazdom pripade pozor na kompatibilitu. napr. ja mam silny dojem, ze prave od vymeny cerpadla za repasovane mi nefunguje spravne hydractive (sportovy rezim) :-(
|
|
27.11.2010 23:29 -
|
2364495
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 373 |
|
|
u mě na vrakoviti jsou 3 BHI v celkem sluném stavu..cenu sem ukecal na 7tis. kč
u mě na vrakoviti jsou 3 BHI v celkem sluném stavu..cenu sem ukecal na 7tis. kč;-)
|
|
27.11.2010 23:37 -
|
2364497
|
|
jumep
|
|
|
hmm, tak daju sa zohnat aj za 4500 a hlavne sa daju opravit
hmm, tak daju sa zohnat aj za 4500 a hlavne sa daju opravit
|
|
31.03.2011 21:31 -
|
2381848
|
|
mirasa
|
Město: Dýina, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 98 |
|
|
No mně začalo čerpadlo vydávat dost hlasité zvuky, jako kdyby tam odelo nějaký loisko. Jinak auto zvedá a zdá se, e i tlumí normálně. Tak říkáte, e se mám poohlédnout po nějakém jiném, nebo "lze opravit "
No mně začalo čerpadlo vydávat dost hlasité zvuky, jako kdyby tam odelo nějaký loisko. Jinak auto zvedá a zdá se, e i tlumí normálně. Tak říkáte, e se mám poohlédnout po nějakém jiném, nebo "lze opravit " :-)
|
|
31.03.2011 21:50 -
|
2381856
|
|
jumep
|
|
|
vsetko su tam puzdra, tj. klzne loziska
inak, nezateka ti tam lds?
vsetko su tam puzdra, tj. klzne loziska
inak, nezateka ti tam lds?
|
|
02.04.2011 20:08 -
|
2382195
|
|
mirasa
|
Město: Dýina, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 98 |
|
|
Je pravda, e mi trochu kapaliny uteklo, ale přisuzoval jsem to tomu, kdy mi párkrát vypadl přepad na přední nápravě. Ale nedělá kravál pořád, jen někdy a není ani od oleje, je suché z venku.
Je pravda, e mi trochu kapaliny uteklo, ale přisuzoval jsem to tomu, kdy mi párkrát vypadl přepad na přední nápravě. Ale nedělá kravál pořád, jen někdy a není ani od oleje, je suché z venku.
|
|
02.04.2011 21:49 -
|
2382227
|
|
jumep
|
|
|
podstatne je co je vnutri na uhlikoch atd
podstatne je co je vnutri na uhlikoch atd
|
|
09.09.2012 10:48 -
|
2504017
|
|
Ronaldu
|
Město: Kvítkov, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Dobrý den, mám mení dotázek, nevíte kdo by mi přemotal cívku v motorku na zvedání podvozku? V blízkosti Libereckého kraje, motorek je KO a nemůu se na internetu nic dohledat, předem děkuji za pomoc
Dobrý den, mám mení dotázek, nevíte kdo by mi přemotal cívku v motorku na zvedání podvozku? V blízkosti Libereckého kraje, motorek je KO a nemůu se na internetu nic dohledat, předem děkuji za pomoc :-)
|
|
05.09.2014 20:06 -
|
2730791
|
|
jruze
|
|
|
Taď jsem jedno měnil a důvod byl e ramena tak KO e to zvedli na hever a přeskočil korektor do polohy (opačně - nahoru) začal ukazovat nesmysl a čerpadlo běelo pořád a se z něj začalo kouřit - rozlétl se ten kondík napálilo to ty cívky atd... - pojistka vydrela páč tam byla 80A(uhlíky OK)motor suchý.
Taď jsem jedno měnil a důvod byl e ramena tak KO e to zvedli na hever a přeskočil korektor do polohy (opačně - nahoru) začal ukazovat nesmysl a čerpadlo běelo pořád a se z něj začalo kouřit - rozlétl se ten kondík napálilo to ty cívky atd... - pojistka vydrela páč tam byla 80A(uhlíky OK)motor suchý.;-)
|
|
05.09.2014 21:31 -
|
2730813
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
Nemá BHI dáku časovú alebo tepelnú poistku?
Nemá BHI dáku časovú alebo tepelnú poistku?
|
|
11.08.2016 18:00 -
|
2981425
|
|
paja.lbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Ahoj vem. Potřebuji rozdělat motor a vyčistit ho s výměnou uhlíků. Nejde mi oddělit motorek od čerpadla. Co je tam za fintu. Ty tři rouby co to spojují jsou venku, ale drí to na ose. Dík za nápovědu. Pavel
Ahoj vem. Potřebuji rozdělat motor a vyčistit ho s výměnou uhlíků. Nejde mi oddělit motorek od čerpadla. Co je tam za fintu. Ty tři rouby co to spojují jsou venku, ale drí to na ose. Dík za nápovědu. Pavel
|
|
11.08.2016 18:36 -
|
2981444
|
|
jumep
|
|
|
povytiahni to (gumova spojka), zasekni to a normalne vysrobuj
kazdopadne to nemusis davat dole, na to co chces ti staci odsrobovat tie 2 srobiky a rozobrat to
povytiahni to (gumova spojka), zasekni to a normalne vysrobuj
kazdopadne to nemusis davat dole, na to co chces ti staci odsrobovat tie 2 srobiky a rozobrat to
|
|
11.08.2016 20:34 -
|
2981496
|
|
paja.lbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Super, díky oběma. To mě nenapadlo, ach jo. Vyzkusim zítra. Nechtel jsem zasahovat do hydr. okruhu odpojování trubek, tak jsem to chtěl rozebrat na autě a vyndat jen motor. Proto jsem nesundával to víčko Jaké rozměry uhlíků tam jsou náhodou nemáte?
Super, díky oběma. To mě nenapadlo, ach jo. Vyzkusim zítra. Nechtel jsem zasahovat do hydr. okruhu odpojování trubek, tak jsem to chtěl rozebrat na autě a vyndat jen motor. Proto jsem nesundával to víčko Jaké rozměry uhlíků tam jsou náhodou nemáte?
|
|
11.08.2016 20:44 -
|
2981497
|
|
jumep
|
|
|