| | |
11.08.2016 21:19 -
Re: Oprava BHI - hydraulickeho bloku / čerpadla
|
2981510
|
|
paja.lbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Nevím, jen odhad. Podle toho co jsem tu četl. Myslí, e bude stačit vyčitění komutátoru? Začalo to vydávat divné pazvuky kdy běí. Jen občas, ale dost. Doufám, e to nebudou loziska.
Nevím, jen odhad. Podle toho co jsem tu četl. Myslí, e bude stačit vyčitění komutátoru? Začalo to vydávat divné pazvuky kdy běí. Jen občas, ale dost. Doufám, e to nebudou loziska.
|
|
12.08.2016 10:42 -
|
2981582
|
|
jruze
|
|
|
paja.lbc napsal(a): Nevím, jen odhad. Podle toho co jsem tu četl. Myslí, e bude stačit vyčitění komutátoru? Začalo to vydávat divné pazvuky kdy běí. Jen občas, ale dost. Doufám, e to nebudou loziska.
Čerpadla moc neodchází,nepociuje e by zadek někdy hůř péroval,nebo padnul dolů a potom jakoby vyskočil, nebo jestli není v momentě toho zvuku zadek ní ne by měl být? tohle trochu zavání tím zadním regulátorem a kdy to čerpadlo tlačí do kouslého regulátoru.Jinak čerpadla jsou stejná se starím,motory také - jen přehodit elektroniku.
Čerpadla moc neodchází,nepociuje e by zadek někdy hůř péroval,nebo padnul dolů a potom jakoby vyskočil, nebo jestli není v momentě toho zvuku zadek ní ne by měl být? tohle trochu zavání tím zadním regulátorem a kdy to čerpadlo tlačí do kouslého regulátoru.Jinak čerpadla jsou stejná se starím,motory také - jen přehodit elektroniku.;-)
|
|
16.08.2016 21:14 -
|
2983855
|
|
paja.lbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Tak jsem to rozebral, a uhlíky jsou OK a komutátor je té v pořádku, čistý. Po otestování jsem zase slyel ty divné zvuky, kdy běí. Regulátor mi přijde, e funguje normálně. Na povely to reaguje a za jízdy jsem popisované neregistroval. Tak nevím, e by ty loziska?
Tak jsem to rozebral, a uhlíky jsou OK a komutátor je té v pořádku, čistý. Po otestování jsem zase slyel ty divné zvuky, kdy běí. Regulátor mi přijde, e funguje normálně. Na povely to reaguje a za jízdy jsem popisované neregistroval. Tak nevím, e by ty loziska?
|
|
07.10.2021 10:17 -
|
3324104
|
|
PENZES
|
Město: Nitra, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Kžbik je objednaný nový, zajtra by mal prís. Snímač výky sa menil včera. Ten zadný regulátor myslí 5277n7 ?
Prečo myslí, e pridretá piestnica?
Auto je rok 2015, najazdených pravých 150 000 km. Ďakujem
Ete by si mi prosím vedel odporuči nejakého fachmana na SVK, ktorý by mi to vedel da do poriadku?
Ďakujem
Kžbik je objednaný nový, zajtra by mal prís. Snímač výky sa menil včera. Ten zadný regulátor myslí 5277n7 ?
Ete by si mi prosím vedel odporuči nejakého fachmana na SVK, ktorý by mi to vedel da do poriadku?
Ďakujem
|
|
07.10.2021 13:11 -
|
3324107
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
PENZES napsal(a): Kžbik je objednaný nový, zajtra by mal prís. Snímač výky sa menil včera. Ten zadný regulátor myslí 5277n7 ?
Ďakujem
Je to zadní regulátor, malá oprava a zase to jezdí, není potřeba ádný materiál, pouze se opraví stávající ventil a ani se nemusí demontovat z trubek a auta ... Snímač výky zbytečně měněné, tím to není a pístnicí to taky není. TEČKA
Na ¨Slovensku Jumep ...
Je to zadní regulátor, malá oprava a zase to jezdí, není potřeba ádný materiál, pouze se opraví stávající ventil a ani se nemusí demontovat z trubek a auta ... Snímač výky zbytečně měněné, tím to není a pístnicí to taky není. TEČKA
Na ¨Slovensku Jumep ...
|
|
07.10.2021 13:28 -
|
3324108
|
|
PENZES
|
Město: Nitra, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 5 |
|
|
100x vďaka
100x vďaka
|
|
07.10.2021 21:02 -
|
3324197
|
|
PENZES
|
|
|
jruze napsal(a): Jednou to dělala pístnice (odtáhne manetu a je zaloutlá) u regulátoru nesmí poutět do přepadu a kdy to není el ventil ztvrzování ?? jinak trubkohadice nejsou ani ve SK skladu - já si poslední v republice stáhnul z Olomouckého citroenu (ten el.ventil si odskouí diagnostikou (a ten fungoval )
Snímač výky som predpokladal preto, e u dlhie mi pri najvyej polohe nevyplo čerpadlo a nevypísalo hláku na displayi.Keď som pohýbal tiahlom snìmača, tak vyplo a vypísal aj hláku, e je hore. Po výmene snímača sa to chová rovnako, take predpokladám, e to bude odhnitý kontakt niekde v regulátore. Kadopádne ak mi to niekto opraví, budem rád, predsalen nový nie je najlacnejí... Ďajujem vám páni za vá čas a ochotu poradi
Napíem potom ako to dopadlo
Snímač výky som predpokladal preto, e u dlhie mi pri najvyej polohe nevyplo čerpadlo a nevypísalo hláku na displayi.Keď som pohýbal tiahlom snìmača, tak vyplo a vypísal aj hláku, e je hore. Po výmene snímača sa to chová rovnako, take predpokladám, e to bude odhnitý kontakt niekde v regulátore. Kadopádne ak mi to niekto opraví, budem rád, predsalen nový nie je najlacnejí... Ďajujem vám páni za vá čas a ochotu poradi :palec
|
|
07.10.2021 21:12 -
|
3324201
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
PENZES napsal(a): Snímač výky som predpokladal preto, e u dlhie mi pri najvyej polohe nevyplo čerpadlo a nevypísalo hláku na displayi.Keď som pohýbal tiahlom snìmača, tak vyplo a vypísal aj hláku, e je hore. Po výmene snímača sa to chová rovnako, take predpokladám, e to bude odhnitý kontakt niekde v regulátore. Kadopádne ak mi to niekto opraví, budem rád, predsalen nový nie je najlacnejí... Ďajujem vám páni za vá čas a ochotu poradi
Nevypne to proto, e je zarezlý kloub na tyčce u korektoru výky a e je auto moc vysoko v základní jízdní poloze. Toto jsou dva důvody, proč se nevypne čerpadlo. Nic jiného za to nemůe.
Nevypne to proto, e je zarezlý kloub na tyčce u korektoru výky a e je auto moc vysoko v základní jízdní poloze. Toto jsou dva důvody, proč se nevypne čerpadlo. Nic jiného za to nemůe.
|
|
08.10.2021 13:13 -
|
3324306
|
|
PATaMAT
|
|
|
jruze napsal(a): jinak trubkohadice nejsou ani ve SK skladu - já si poslední v republice stáhnul z Olomouckého citroenu (ten el.ventil si odskouí diagnostikou (a ten fungoval )
Pokud myslí 5270VF , tak jednu mají aktuálně v Mnichovicích a 5270VG mají 3 kusy jinde k mání za 3307,- kč kus.
Cívku - el.ventil vyzkouí elektricky , ale ona nepracuje mechanicky, to ti diagnostika neřekne, brouku ij dále ve své nevědomosti
Kdybys měl zájem, vysvětlím ti jak to pracuje a kde je závada
:palec
Pokud myslí 5270VF , tak jednu mají aktuálně v Mnichovicích a 5270VG mají 3 kusy jinde k mání za 3307,- kč kus.
Cívku - el.ventil vyzkouí elektricky , ale ona nepracuje mechanicky, to ti diagnostika neřekne, brouku;-) ij dále ve své nevědomosti :palec
Kdybys měl zájem, vysvětlím ti jak to pracuje a kde je závada :-o
|
|
| |
|
|