| | |
25.08.2010 09:09 -
Auto sadá, presakuje olej
|
2353813
|
|
Jozef
|
Město: amorín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Mám taký problém. Som majitelom C5 II ročník 2006, najazdených poctivých 127000 km. Keď zastavím a vypnem motor auto po cca 1 niekedy 2-a troch hodinách sadá. Bol som s tým v Citroen servise v Dunajskej Strede, diagnostika nič neodhalila a opravár povedal, e sa tým netreba zaobera kým sa to nezhorí nech jazdím takto. Ale pred týdňpm som menil u známeho loisko žvého predného kolesa a on mi ukázal, e pri žavom zadnom kolese presakuje neaký olej. Chce mi vymeni gužu. Otázka: mám ís do Citroen servisu u radej do Bratislavy keď na hydrauliku dávajú garanciu 200 000 km, alebo to rovno necha u kamoa. To sadanie auta je spôsobené gužou alebo môe by aj niečím iným?
Mám taký problém. Som majitelom C5 II ročník 2006, najazdených poctivých 127000 km. Keď zastavím a vypnem motor auto po cca 1 niekedy 2-a troch hodinách sadá. Bol som s tým v Citroen servise v Dunajskej Strede, diagnostika nič neodhalila a opravár povedal, e sa tým netreba zaobera kým sa to nezhorí nech jazdím takto. Ale pred týdňpm som menil u známeho loisko žvého predného kolesa a on mi ukázal, e pri žavom zadnom kolese presakuje neaký olej. Chce mi vymeni gužu. Otázka: mám ís do Citroen servisu u radej do Bratislavy keď na hydrauliku dávajú garanciu 200 000 km, alebo to rovno necha u kamoa. To sadanie auta je spôsobené gužou alebo môe by aj niečím iným?
|
|
25.08.2010 09:21 -
Re: Auto sadá, presakuje olej
|
2353814
|
|
tomc
|
|
|
koule s padáním auta nemají nic společného.bud propoutí pistnice nebo blok BHI.pokud přepadem teče LDS tak je netěsná pistnice to prosakování LDS bude přes patnou manetu.
koule s padáním auta nemají nic společného.bud propoutí pistnice nebo blok BHI.pokud přepadem teče LDS tak je netěsná pistnice :-(((( to prosakování LDS bude přes patnou manetu.
|
|
25.08.2010 11:57 -
|
2353823
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Zkusím jetě doplnit... koule se mění v případě e auto "ztvrdne". V kouli to jednodue "praskne" a pak nepruí ta daná strana nápravy. Podvozek je pak na pokozené straně tvrdý téměř jak motokára.....
Zkusím jetě doplnit... koule se mění v případě e auto "ztvrdne". V kouli to jednodue "praskne" a pak nepruí ta daná strana nápravy. Podvozek je pak na pokozené straně tvrdý téměř jak motokára.....
|
|
25.08.2010 12:43 -
|
2353826
|
|
tief
|
|
|
1) 200 000km neni zaruka na hydrauliku ale 'bezudrzbovost systemu'
2) gulu nemen, mozno tecie manzeta, mozno tesnenie, gula netecie, znamy co ti to radi sa zjavne vobec nevyzna do hydrauliky, takze ho radsej moc nepocuvaj
3) pises ze auto ma najazdenych 'poctivých 127000 km', takze asi si prvy majitel, skus vymenit LDS, ak nie si prvy majitel a autobazar ta vybavil serviskami, fakturami a rozpravkami o aute tak LDS vymen urcite ...
1) 200 000km neni zaruka na hydrauliku ale 'bezudrzbovost systemu'
2) gulu nemen, mozno tecie manzeta, mozno tesnenie, gula netecie, znamy co ti to radi sa zjavne vobec nevyzna do hydrauliky, takze ho radsej moc nepocuvaj
3) pises ze auto ma najazdenych 'poctivých 127000 km', takze asi si prvy majitel, skus vymenit LDS, ak nie si prvy majitel a autobazar ta vybavil serviskami, fakturami a rozpravkami o aute tak LDS vymen urcite ...
|
|
25.08.2010 12:57 -
|
2353827
|
|
Jozef
|
|
|
Nie som prvý majitež, kúpil som ho v decembri 2009, so servisnou knikou a servisovaním v Bratislave. Keď som tam bol auto zo servisu poznali a hovorili, e knika je pôvodná a najazdené km súhlasia. Pred mesiacom som bol v Dunajskej Strede a tam mi tvrdili, e to presakovanie je na C5 bené.
Nie som prvý majitež, kúpil som ho v decembri 2009, so servisnou knikou a servisovaním v Bratislave. Keď som tam bol auto zo servisu poznali a hovorili, e knika je pôvodná a najazdené km súhlasia. Pred mesiacom som bol v Dunajskej Strede a tam mi tvrdili, e to presakovanie je na C5 bené.
|
|
25.08.2010 13:12 -
|
2353828
|
|
tomc
|
|
|
já mám na budiku 216tkm,ale eby neco prosakovalo no nevím moná a bude mít těch 300tkm tak něco začne ty km se mně nezdají loisko předního kola vydrí víc a padání taky bývá u jetějích C5tek.serviska stojí 30euro a napíou ti co tam chce
já mám na budiku 216tkm,ale eby neco prosakovalo no nevím moná a bude mít těch 300tkm tak něco začne :-)) ty km se mně nezdají loisko předního kola vydrí víc a padání taky bývá u jetějích C5tek.serviska stojí 30euro a napíou ti co tam chce:palec
|
|
25.08.2010 13:40 -
|
2353829
|
|
tezkac
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 189 |
|
|
mě rosí obě přední u od koupě, ale auto nepadá a kapalina neubývá, teď mám najeto 180.000 km
mě rosí obě přední u od koupě, ale auto nepadá a kapalina neubývá, teď mám najeto 180.000 km
|
|
25.08.2010 15:04 -
|
2353835
|
|
Jozef
|
|
|
Ďakujem za radu. Dám vymeni LDS.
Ďakujem za radu. Dám vymeni LDS.
|
|
25.08.2010 15:27 -
|
2353836
|
|
tomc
|
|
|
podle barvy LDS se dá poznat kolik má kara zasebou při kilometrech které uvádí by mnělo mít jen mírné zakalení.
podle barvy LDS se dá poznat kolik má kara zasebou:-o při kilometrech které uvádí by mnělo mít jen mírné zakalení.
|
|
25.08.2010 23:57 -
|
2353870
|
|
drobec
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 214 |
|
|
v dunajskej strede si bol u Behr&Behr? nemam priamu osobnu skusenost ( aj preto som nepisal do ccca) ale predchadzajuci majitel tam servisoval a pekne prekvapenia mi zostali na aute (a co som sa dozvedel tak nie som sam) - a teda ti odporucam sa im vyhybat. s bratislavskymi citroenmi nemam ziadne skusenosti ale celkovo su autorizovne serisy na slovensku bieda .. horsie je ak nemas servisaka co sa vyzna v hydraulike .. skus www.ccca.cz .
v dunajskej strede si bol u Behr&Behr? nemam priamu osobnu skusenost ( aj preto som nepisal do ccca) ale predchadzajuci majitel tam servisoval a pekne prekvapenia mi zostali na aute (a co som sa dozvedel tak nie som sam) - a teda ti odporucam sa im vyhybat. s bratislavskymi citroenmi nemam ziadne skusenosti ale celkovo su autorizovne serisy na slovensku bieda .. horsie je ak nemas servisaka co sa vyzna v hydraulike .. skus www.ccca.cz .
|
|
| |
|
|