06.08.2010 08:05 -
Klepání od řízení
|
2352150
|
|
ja72
|
Město: Příchovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
zdravim muzete me prosim poradit,menil jsem cepy rizeni oba byly spatny ale klepavy zvuk pri projizdeni nerovnosti nezmizel,nekde jsem tu cetl ze staci nekde neco utahnout na rizeni,prosim o radu ci nejakou fotku kde to je.diky
zdravim muzete me prosim poradit,menil jsem cepy rizeni oba byly spatny ale klepavy zvuk pri projizdeni nerovnosti nezmizel,nekde jsem tu cetl ze staci nekde neco utahnout na rizeni,prosim o radu ci nejakou fotku kde to je.diky
|
|
06.08.2010 08:46 -
Re: Klepání od řízení
|
2352151
|
|
JirkaŘ
|
|
|
kostice stabilizátoru ? Četl jsem, dost lidí tu popisovalo, e klepavý zvuk při projídění nerovností způsobil právě tenhle díl.
kostice stabilizátoru ? Četl jsem, dost lidí tu popisovalo, e klepavý zvuk při projídění nerovností způsobil právě tenhle díl.
|
|
06.08.2010 09:34 -
|
2352157
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
vypadá to na kosti, jinak více hledat tady např. taky něco: .link.
a navíc ani není známo jestli má C5, rok výroby, kolik cca najeto ap. doplň si prosím profil, jinak radu si dostal a zařiď se podle toho, na dálku se se blbě opravuje auto neznámeho typu, stáří, kosti moc nestojí a určo je bude potřeba vyměnit
vypadá to na kosti, jinak více hledat tady např. taky něco: http://www.c5club.cz/diskuze/podvozek-kola-ulozeni/2343147-klepani-od-predniho-kola/ ;-)
a navíc ani není známo jestli má C5, rok výroby, kolik cca najeto ap. doplň si prosím profil, jinak radu si dostal a zařiď se podle toho, na dálku se se blbě opravuje auto neznámeho typu, stáří, kosti moc nestojí a určo je bude potřeba vyměnit
|
|
06.08.2010 09:54 -
|
2352161
|
|
ja72
|
|
|
ale me se zda ze to dela nekde v rizeni,kdyz to zvednu a cukam volantem tak se me zda klepani nekde v rizeni
ale me se zda ze to dela nekde v rizeni,kdyz to zvednu a cukam volantem tak se me zda klepani nekde v rizeni
|
|
06.08.2010 16:50 -
|
2352195
|
|
Mamlas
|
|
|
Vule v tyci rizeni. Taky uz se to tu nekolikrat resilo.
Vule v tyci rizeni. Taky uz se to tu nekolikrat resilo.
|
|
06.08.2010 20:22 -
|
2352226
|
|
ja72
|
|
|
me se zda ze je to nekde vespod jako v převo.řízení...asi,budu to muset dat nekomu chytrejsimu
me se zda ze je to nekde vespod jako v převo.řízení...asi,budu to muset dat nekomu chytrejsimu
|
|
| |