| | |
12.03.2012 17:30 -
Re: Brzdové destičky přední, jakou značku nakupujete?
|
2458093
|
|
quattrop
|
Město: Česká Bělá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Juzek napsal(a): A čo A.B.S? Čo je to za značku?
Na zadne brzdy... Podotýkam...
Je to Holandská firma, .link. Ale moc jsem se o ní nikde nedočetl. Zkuenosti nemám, jen vím, e mají levné ceny a to mě láká, ale zárověň varuje a odrazuje. Plánuju taky koupi destiček, ale dooooost váhám, jestlí do nich jít. Spí ale zůstanu u klasiky (Bendix, TRW, ATE apod.)
Je to Holandská firma, http://www.abs-bv.nl/ Ale moc jsem se o ní nikde nedočetl. Zkuenosti nemám, jen vím, e mají levné ceny a to mě láká, ale zárověň varuje a odrazuje. Plánuju taky koupi destiček, ale dooooost váhám, jestlí do nich jít. Spí ale zůstanu u klasiky (Bendix, TRW, ATE apod.)
|
|
12.03.2012 17:58 -
|
2458104
|
|
jumep
|
|
|
TRW z poslednej varky boli dost zle co som mal
inak tie A.B.S. neboli nejako zle ked si pamatam co sa pouzili (nikdy ale v c5)
ps. prvovyroba dava FERODO, ak mas na ne dobry zdroj asi by som nejako nespekuloval
TRW z poslednej varky boli dost zle co som mal
inak tie A.B.S. neboli nejako zle ked si pamatam co sa pouzili (nikdy ale v c5)
ps. prvovyroba dava FERODO, ak mas na ne dobry zdroj asi by som nejako nespekuloval
|
|
18.05.2013 00:51 -
|
2580783
|
|
jardda
|
Město: Trhove sviny, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 109 |
|
|
Ahoj nevím kam to dát tak to prdnu sem. Na c5 3 s el. brzdou vyměním destičky bez PC nebo ne? Děkuji. Najku sorry
Ahoj nevím kam to dát tak to prdnu sem. Na c5 3 s el. brzdou vyměním destičky bez PC nebo ne? Děkuji. Najku sorry:-))))
|
|
18.05.2013 23:06 -
|
2580961
|
|
jumep
|
|
|
v skratke:
2. Nezbytné zásady
Před kadým zásahem ; Uvést elektricky ovládanou parkovací brzdu do demontání polohy ; Pomocí diagnostického přístroje.
Po kadém zásahu ; Provést postup kalibrace elektricky ovládané parkovací brzdy ; Pomocí diagnostického přístroje.
3. Demontá
Jestlie je hladina v nádrce brzdové kapaliny na maximu, vyjmout její filtr a vyprázdnit částečně nádrku pomocí čisté injekční stříkačky, aby nádrka nepřetekla.
Povolit parkovací brzdu .
Uvést elektricky ovládanou parkovací brzdu do demontání polohy ; Pomocí diagnostického přístroje.
v skratke:
2. Nezbytné zásady
Před kadým zásahem ; Uvést elektricky ovládanou parkovací brzdu do demontání polohy ; Pomocí diagnostického přístroje.
Po kadém zásahu ; Provést postup kalibrace elektricky ovládané parkovací brzdy ; Pomocí diagnostického přístroje.
3. Demontá
Jestlie je hladina v nádrce brzdové kapaliny na maximu, vyjmout její filtr a vyprázdnit částečně nádrku pomocí čisté injekční stříkačky, aby nádrka nepřetekla.
Povolit parkovací brzdu .
Uvést elektricky ovládanou parkovací brzdu do demontání polohy ; Pomocí diagnostického přístroje.
|
|
19.05.2013 12:51 -
|
2580985
|
|
svejk
|
|
|
Předek i zadek ATE a spokojenost.
Předek i zadek ATE a spokojenost.
|
|
22.02.2014 20:06 -
|
2670895
|
|
Isaspider
|
Město: Kaplice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 16 |
|
|
Zdravím vás.Právě jsem dělal předek a obloení Brembo. .link. cena a naprostá spokojenost.Brzdí to zase opravdu jako lak
Zdravím vás.Právě jsem dělal předek a obloení Brembo. http://www.automedik.cz/autodily.html?path[]=296137&path[]=296161&path[]=296476&path[]=299276&path[]=314674&path[]=351280...výborná cena a naprostá spokojenost.Brzdí to zase opravdu jako lak:palec
|
|
23.02.2014 22:17 -
|
2671286
|
|
miraltm
|
Město: Opočno u Loun, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive | Počet příspěvků: 61 |
|
|
brembo pouívám delí dobu, jak desky tak kotouče, zatím bez reklamace, vichni spokojení
brembo pouívám delí dobu, jak desky tak kotouče, zatím bez reklamace, vichni spokojení
|
|
24.08.2014 08:10 -
|
2726830
|
|
Hedgehok
|
Město: Nymburk, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 34 |
|
|
Ahoj vem, tak po 4 letech provozu , kdy jsem pořídil TRW, mohu říci - dobrý.Zapískají jen za silného namočení kotoučů a to jen ne vyschnou, potom OK. Myslím e jetě pár km a budu opět měnit , tentokrát i kotouče . Mám nalítáno přes 200 a ty jsou asi původní. Nevím jetě do jaké značky půjdu , po dvou letech zaloení tohoto vlákna (2010) zde někdo psal , e TRW se pohorilo. Díky za vechny příspěvky a budu se snait vdy z nich poučit . Moje odmlka je dána tím e nákupem jsem dotaz vyřeil a hledám jiný problém ( kvalita LDS-pruení), jsem narazil na tohle téma a povauji za sluné vyjádřit svou zkuenost.
Ahoj vem, tak po 4 letech provozu , kdy jsem pořídil TRW, mohu říci - dobrý.Zapískají jen za silného namočení kotoučů a to jen ne vyschnou, potom OK. Myslím e jetě pár km a budu opět měnit , tentokrát i kotouče . Mám nalítáno přes 200 a ty jsou asi původní. Nevím jetě do jaké značky půjdu , po dvou letech zaloení tohoto vlákna (2010) zde někdo psal , e TRW se pohorilo. Díky za vechny příspěvky a budu se snait vdy z nich poučit . Moje odmlka je dána tím e nákupem jsem dotaz vyřeil a hledám jiný problém ( kvalita LDS-pruení), jsem narazil na tohle téma a povauji za sluné vyjádřit svou zkuenost.
|
|
24.08.2014 10:17 -
Přední desky STARLINE
|
2726933
|
|
Henry
|
|
|
Tak jsem také měnil přední desky (po 105t. km) za nejlevnějí STARLINE. Protoe jsem neměnil kotouče, tak C5 pár km brzdila "hodně patně", ale desky si asi "sedli" a u brzdí jako čert. Jenom trochu jinak ne ty původní. Při silnějím brzdění se C5 staví na předek, to znamená, e po dobrzdění si zadek jakoby sedne dolů do normální jízdní polohy. Dříve ve stejné situaci si C5 sedla celkově ní a po dobrzdení se zvedla celá.
Tak nevím co je správně?
Tak jsem také měnil přední desky (po 105t. km) za nejlevnějí STARLINE. :-( Protoe jsem neměnil kotouče, tak C5 pár km brzdila "hodně patně", ale desky si asi "sedli" a u brzdí jako čert. :palec Jenom trochu jinak ne ty původní. Při silnějím brzdění se C5 staví na předek, to znamená, e po dobrzdění si zadek jakoby sedne dolů do normální jízdní polohy. Dříve ve stejné situaci si C5 sedla celkově ní a po dobrzdení se zvedla celá.
Tak nevím co je správně?:-o
|
|
24.08.2014 18:36 -
|
2727331
|
|
9000petr
|
|
|
Take predok osadeni komplet brembo kotuce plus dosky po zabehnuti paráda.
Take predok osadeni komplet brembo kotuce plus dosky po zabehnuti paráda.
|
|
17.08.2017 12:34 -
|
3089413
|
|
kajman
|
Město: Písečná, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 144 |
|
|
Chystám se na výměnu předních i zadních brzdových desek. Vybral jsem si značku Textar. V Hulíně vidím v nabídce desky G-Master Italy .link. Jsu docela dobře hodnocené. Máte s nimi nějaké zkuenosti? Cena je velice zajímavá a určitě bych je jen pro nízkou cenu nezatracoval.
Mám i zkuenost opačnou. Na druhé auto (r 98 bez ABS)jsem koupil kotouče Brembo max i s deskama. Brzdný účinek excelentíi. Po roce to přestalo brzdit a za detě jsem brzdil i očima. Bylo to opravdu silně nebezpečné. Zablokovat kola nelo ani náhodou. Kotouče i desky jsou stále jako nové. Rozebrané vechno, vyměněná vakuová pumpa, přetěsněný brzdový válec, brzdiče,nové hadičky, prostě ve. Výsledek auto stále nebrzdí. Před 14 dny jsem tam strčil ze zoufalstíi staré, ale dobré desky, které tam byly kdysi, tuím Hart nebo tak nějak, prostě unty. A auto brzd jak o ivot. Take za mě ne vechno drahé je dobré.
Chystám se na výměnu předních i zadních brzdových desek. Vybral jsem si značku Textar. V Hulíně vidím v nabídce desky G-Master Italy http://autodilyhulin.cz/. Jsu docela dobře hodnocené. Máte s nimi nějaké zkuenosti? Cena je velice zajímavá a určitě bych je jen pro nízkou cenu nezatracoval.
Mám i zkuenost opačnou. Na druhé auto (r 98 bez ABS)jsem koupil kotouče Brembo max i s deskama. Brzdný účinek excelentíi. Po roce to přestalo brzdit a za detě jsem brzdil i očima. Bylo to opravdu silně nebezpečné. Zablokovat kola nelo ani náhodou. Kotouče i desky jsou stále jako nové. Rozebrané vechno, vyměněná vakuová pumpa, přetěsněný brzdový válec, brzdiče,nové hadičky, prostě ve. Výsledek auto stále nebrzdí. Před 14 dny jsem tam strčil ze zoufalstíi staré, ale dobré desky, které tam byly kdysi, tuím Hart nebo tak nějak, prostě unty. A auto brzd jak o ivot. Take za mě ne vechno drahé je dobré.
|
|
17.08.2017 15:31 -
|
3089422
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
nemyslim si zeby to bylo deskama spis jsi je prehral...kdyz strhnes tu vrchni prehratou vrstvu budou zase pekne brzdit
nemyslim si zeby to bylo deskama spis jsi je prehral...kdyz strhnes tu vrchni prehratou vrstvu budou zase pekne brzdit
|
|
17.08.2017 15:54 -
|
3089423
|
|
kajman
|
Město: Písečná, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 144 |
|
|
autodiag napsal(a): nemyslim si zeby to bylo deskama spis jsi je prehral...kdyz strhnes tu vrchni prehratou vrstvu budou zase pekne brzdit
Brousil jsem je nekolikrat. Nepomohlo to.
Brousil jsem je nekolikrat. Nepomohlo to.
|
|
17.08.2017 20:26 -
|
3089444
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
hmmm taaak se upekly nadobro....
chce to fakt vrstvu,ne jen tak trochu smirkem...
hmmm taaak se upekly nadobro....
chce to fakt vrstvu,ne jen tak trochu smirkem...
|
|
17.08.2017 23:12 -
|
3089470
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 808 |
|
|
Vzdy sa snazim kupovat sadu, platnicky a aj kotuce. Nie samostatne, hoc aj rovnakej znacky. Ono, tvrdosti zmesy, zlozenie platniciek su rozne, nemusia vyhovovat kotucom.
Raz som na druhe auto kupil sadu prednych kotucov aj platniciek, za 65, asi cina, alebo co. Vydrzali tam asi 120 000 km, platnicky som nemenil
Brzdilo to rovnako ako s ATE sadou. Od nova mali tie kotuce taky fialovy odlesk, nadych. Nebolo to len povrchove.
Mna by skor zaujimalo, ci ma niekto skusenosti s tymi platnickami, co akoze neprasia tolko
Neviem, ci su tak tvrde, no to by sa mohli zanasat, tak neviem
Vzdy sa snazim kupovat sadu, platnicky a aj kotuce. Nie samostatne, hoc aj rovnakej znacky. Ono, tvrdosti zmesy, zlozenie platniciek su rozne, nemusia vyhovovat kotucom.
Raz som na druhe auto kupil sadu prednych kotucov aj platniciek, za 65, asi cina, alebo co. Vydrzali tam asi 120 000 km, platnicky som nemenil
Brzdilo to rovnako ako s ATE sadou. Od nova mali tie kotuce taky fialovy odlesk, nadych. Nebolo to len povrchove.
Mna by skor zaujimalo, ci ma niekto skusenosti s tymi platnickami, co akoze neprasia tolko
Neviem, ci su tak tvrde, no to by sa mohli zanasat, tak neviem
|
|
18.08.2017 16:05 -
|
3089623
|
|
autodiag
|
|
|
deska se proste upekly ,nema cenu to resit...je to proste tak ...
tezko rict..my se snazime pouzivat vyhradne ATE nebo TEXTAR
jinak zkusenosti nemam protoze nemam prostor na experimenty (zakaznikum se blbe vysvetluje ze jsou sice levne ale nevim co vydrzi ,jak brzdi a co udelaji s kotoucem : )..snad jen ze Brembo uz ne
vzdy je to o tom jak jsou tvrde,jak brzdi a s tim uzce souvysi jak moc zasiraji kola a jak moc opotrebuji kotouce a kolik vydrzi..
deska se proste upekly ,nema cenu to resit...je to proste tak ;) ...
tezko rict..my se snazime pouzivat vyhradne ATE nebo TEXTAR
jinak zkusenosti nemam protoze nemam prostor na experimenty (zakaznikum se blbe vysvetluje ze jsou sice levne ale nevim co vydrzi ,jak brzdi a co udelaji s kotoucem : )..snad jen ze Brembo uz ne ;)
vzdy je to o tom jak jsou tvrde,jak brzdi a s tim uzce souvysi jak moc zasiraji kola a jak moc opotrebuji kotouce a kolik vydrzi..
|
|
| |
|
|