| | |
21.06.2010 22:37 -
Zablokovana hydraulika - predek nejde dolu
|
2348855
|
|
melechov
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 5 |
|
|
ahoj, mám problém, e se mi zasekla hydraulika na předku a odmítá se hnout z max. výky. zadek chodí normálně ve vech polohách, díky za radu
ahoj, mám problém, e se mi zasekla hydraulika na předku a odmítá se hnout z max. výky. zadek chodí normálně ve vech polohách, díky za radu
|
|
21.06.2010 23:22 -
Re: Zablokovana hydraulika - predek nejde dolu
|
2348861
|
|
Barlow
|
|
|
Predni korektor vysky?
Predni korektor vysky?
|
|
22.06.2010 20:17 -
|
2348898
|
|
melechov
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 5 |
|
|
tak jsem přední korektor prostříkal silik. olejem"byl trochu orezlí" potom jsem s ním rukou pohnul, a ono to pomohlo, po nastartování se auto vyrovnalo do cestovní polohy a po vyzkouení reaguje na vechny polohy. take díky za radu u jsem chtěl jet do servisu
tak jsem přední korektor prostříkal silik. olejem"byl trochu orezlí":-)) potom jsem s ním rukou pohnul, a ono to pomohlo, po nastartování se auto vyrovnalo do cestovní polohy a po vyzkouení reaguje na vechny polohy. take díky za radu u jsem chtěl jet do servisu:-p
|
|
22.06.2010 20:33 -
|
2348899
|
|
jumep
|
|
|
takze ho vymen, sa ti to moze stat este raz, nestoji extra vela
takze ho vymen, sa ti to moze stat este raz, nestoji extra vela
|
|
23.06.2010 05:20 -
|
2349017
|
|
tomc
|
|
|
já preventivně vymněnil oba a dorovnávání je uplně o něčem jiném pokud má autí neco zasebou tak doporučuji
já preventivně vymněnil oba a dorovnávání je uplně o něčem jiném :palec pokud má autí neco zasebou tak doporučuji :palec
|
|
23.06.2010 12:10 -
|
2349058
|
|
Darja
|
|
|
vejkáč stojí 800 korun, ví se, e odchází. Myslím, e to není tak ílená investice
vejkáč stojí 800 korun, ví se, e odchází. Myslím, e to není tak ílená investice
|
|
06.07.2015 13:33 -
|
2837915
|
|
kutnohorak
|
Město: Kutná Hora, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 88 |
|
|
Zdravim,
na dovolene se mi stalo, e se mi při stání v garáích z ničeho nic začal zvedat předek a zase padat a to několikrát za sebou. Pak se to ustálilo. Má někdo s tím zkuenost...
Děkuji za odpověď.
Zdravim,
na dovolene se mi stalo, e se mi při stání v garáích z ničeho nic začal zvedat předek a zase padat a to několikrát za sebou. Pak se to ustálilo. Má někdo s tím zkuenost...
Děkuji za odpověď.
|
|
06.07.2015 19:38 -
|
2838015
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
Veď je to tu x krát napísané. Na 99% snímač výky.
Veď je to tu x krát napísané. Na 99% snímač výky.
|
|
06.07.2015 21:05 -
|
2838059
|
|
kutnohorak
|
Město: Kutná Hora, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 88 |
|
|
asi neumim číst, ale nikdo tady takovy problem nepopisoval, nebo jsem to nenael
asi neumim číst, ale nikdo tady takovy problem nepopisoval, nebo jsem to nenael
|
|
28.12.2017 14:32 -
Seklá hydraulika na přední nápravě. Dokáu to opravit sám?
|
3121194
|
|
pepalast
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Hezký den,
nedávno jsem v brně v AAA koupil C5 kombi, 2005, a jetě ten den jsem odjel k Praze. Tam jsem se rozhodl otestovat hydrauliku v praxi (v bazaru auto normálně sedlo).
Zvedl jsem auto do maximální polohy, kousek ujel, a kdy jsem ho chtěl dát dolů, přední náprava se nehýbe - hýbe se jen zadek.
Zkusil jsem s autem kousek jet, nechat ho přez noc, nic nepomohlo. Otázka je - zvládnu to opravit sám, jako člověk, který je rád, e ví, kde je brzda a plyn, nebo je to na servis?
Nejlépe, kdybych dokázal auto nějak spustit dolů do normální výky a pak s tím dojel do servisu...
Za případné rady předem děkuji.
Hezký den,
nedávno jsem v brně v AAA koupil C5 kombi, 2005, a jetě ten den jsem odjel k Praze. Tam jsem se rozhodl otestovat hydrauliku v praxi (v bazaru auto normálně sedlo).
Zvedl jsem auto do maximální polohy, kousek ujel, a kdy jsem ho chtěl dát dolů, přední náprava se nehýbe - hýbe se jen zadek.
Zkusil jsem s autem kousek jet, nechat ho přez noc, nic nepomohlo. Otázka je - zvládnu to opravit sám, jako člověk, který je rád, e ví, kde je brzda a plyn, nebo je to na servis?
Nejlépe, kdybych dokázal auto nějak spustit dolů do normální výky a pak s tím dojel do servisu...
Za případné rady předem děkuji.
|
|
28.12.2017 14:43 -
Re: Seklá hydraulika na přední nápravě. Dokáu to opravit sám?
|
3121198
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
diagnostikou spustit a najit pricinu ..pravdepodobne vyskovy korektor
diagnostikou spustit a najit pricinu ..pravdepodobne vyskovy korektor
|
|
11.01.2018 16:15 -
|
3123782
|
|
onki25
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Ahoj, mám stejný problém, jako uivatel z prvního příspěvku - auto mě za jízdy nafoukne předek (zadek je v normální poloze) a pak se s tím skoro nedá jet, jak to skáče. Někdy to během jízdy přestane a někdy to je se studeným motorem v pořádku a začne to dělat a po ujetí pár Km.
V servisu mě dolili LDS, ale problém neodstranili a auto opět po nějaké době nafukuje předek.
Můj dotaz - pokud to bude přední výkový korektor - kde se dá sehnat a vyrábí se i pro C5 III generace?
Ahoj, mám stejný problém, jako uivatel z prvního příspěvku - auto mě za jízdy nafoukne předek (zadek je v normální poloze) a pak se s tím skoro nedá jet, jak to skáče. Někdy to během jízdy přestane a někdy to je se studeným motorem v pořádku a začne to dělat a po ujetí pár Km.
V servisu mě dolili LDS, ale problém neodstranili a auto opět po nějaké době nafukuje předek.
Můj dotaz - pokud to bude přední výkový korektor - kde se dá sehnat a vyrábí se i pro C5 III generace?
Přílohy: DSC_3377.JPG ( 10486885b ) - |
|
| |
|
|