| | |
11.05.2010 22:01 -
C5 z roku 2003, nutná výměna hydrauliky?
|
2344586
|
|
pateson
|
Město: Bánov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Plánuju pořízení C5 z roku 2003 najeto asi opravdu 203 tis. Dovezeno 2006 z Belgie, mám záznamy o opravách v ČR, ale není tam nic o hydraulice, ve zdejím fóru jsem vyčetl, e zřejmě bude nutná výměna koulí a přísluenství - pochopil jsem správně? S vozidlem jsem dnes jel a neměl jsem pocit nějakého výrazně lepího pérování ne u stejně starého Chrysleru Sebring - můe to být stářím soustavy? Zvedání a klesání funguje normálně, reim Sport jsem při daném stylu jízdy (kousek dálnice - kousek město) příli nezaregistroval. Při přejezdech nerovností se nějaké mení nárazy od nápravy ozývaly - zatím nemám srovnání, take neposoudím, díky za názory
Plánuju pořízení C5 z roku 2003 najeto asi opravdu 203 tis. Dovezeno 2006 z Belgie, mám záznamy o opravách v ČR, ale není tam nic o hydraulice, ve zdejím fóru jsem vyčetl, e zřejmě bude nutná výměna koulí a přísluenství - pochopil jsem správně? S vozidlem jsem dnes jel a neměl jsem pocit nějakého výrazně lepího pérování ne u stejně starého Chrysleru Sebring - můe to být stářím soustavy? Zvedání a klesání funguje normálně, reim Sport jsem při daném stylu jízdy (kousek dálnice - kousek město) příli nezaregistroval. Při přejezdech nerovností se nějaké mení nárazy od nápravy ozývaly - zatím nemám srovnání, take neposoudím, díky za názory
|
|
11.05.2010 22:06 -
Re: C5 z roku 2003, nutná výměna hydrauliky?
|
2344587
|
|
jumep
|
|
|
nevidim dovod, iba co:
vymenit LDS
nechat skontrolovat gule, ak bude niektora nacata, potom menit
inak netreba nic s tym extra
nevidim dovod, iba co:
vymenit LDS
nechat skontrolovat gule, ak bude niektora nacata, potom menit
inak netreba nic s tym extra
|
|
11.05.2010 22:07 -
|
2344588
|
|
drobec
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 214 |
|
|
mozno este loziska zadnej napravy ne?
mozno este loziska zadnej napravy ne?
|
|
11.05.2010 22:20 -
|
2344592
|
|
pateson
|
|
|
A jetě rozvody prý byly udělány ve 160 tis - tvrdí majitel i servis, tak bych měl mít údajně pokoj do 320 000. Rozmýlím, zdali tomu věřit.
Jinak auto je fakt v pěkném stavu, vecko funguje - krásná neodřená kastle, interiér ve velmi pěkném stavu, moná trochu více rezavé zadní kotouče, ale brzdí normálně. Majitel prodává, jeliko kupuje Lexus, jinak by si to prý nechal...
A jetě rozvody prý byly udělány ve 160 tis - tvrdí majitel i servis, tak bych měl mít údajně pokoj do 320 000. Rozmýlím, zdali tomu věřit.
Jinak auto je fakt v pěkném stavu, vecko funguje - krásná neodřená kastle, interiér ve velmi pěkném stavu, moná trochu více rezavé zadní kotouče, ale brzdí normálně. Majitel prodává, jeliko kupuje Lexus, jinak by si to prý nechal...
|
|
11.05.2010 22:23 -
|
2344593
|
|
jumep
|
|
|
rozvodom never nikdy, radsej dam 10t teraz ako potom riesit vahadla atd.
bez diagnostiky by som to nekupoval a bez niekoho kto sa v tom troska vyzna - konkretne pozna C5 tiez nie ...
zadne kotuce ak su rezave je to klasika, odoxidovane strmene a tie brzdia tak na 30%, to bude chcet spravit
takisto aj vsetky naplne vymenit ... je to sice nejaka investicia, ale ta sa vzdy vyplati viac ako riesit roztenteny motor atd.
rozvodom never nikdy, radsej dam 10t teraz ako potom riesit vahadla atd.
bez diagnostiky by som to nekupoval a bez niekoho kto sa v tom troska vyzna - konkretne pozna C5 tiez nie ...
zadne kotuce ak su rezave je to klasika, odoxidovane strmene a tie brzdia tak na 30%, to bude chcet spravit
takisto aj vsetky naplne vymenit ... je to sice nejaka investicia, ale ta sa vzdy vyplati viac ako riesit roztenteny motor atd.
|
|
11.05.2010 22:29 -
|
2344596
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
"Při přejezdech nerovností se nějaké mení nárazy od nápravy ozývaly " - určitě kosti, ádný problém vyměnit - i před panelákem,ca cena v poho
"Při přejezdech nerovností se nějaké mení nárazy od nápravy ozývaly " - určitě kosti, ádný problém vyměnit - i před panelákem,ca cena v poho :palec
|
|
11.05.2010 22:32 -
|
2344597
|
|
Darja
|
|
|
pateson napsal(a): místo 7-8 l nafty, i kdy to je otázka, co je výhodnějí
záleí jakou plánuje naftovou motorizaci, téma o spotřebě tu je, stačí si přečíst, za kolik kdo jezdí.
S rostoucími cenami PH se za chvíli vyplatí kůň, ten se naere u cesty
záleí jakou plánuje naftovou motorizaci, téma o spotřebě tu je, stačí si přečíst, za kolik kdo jezdí.
S rostoucími cenami PH se za chvíli vyplatí kůň, ten se naere u cesty :-))
|
|
12.05.2010 06:32 -
Re: spotřeba
|
2344606
|
|
pateson
|
|
|
Spotřebu více méně neřeím, kdy to pojede pod 9 L v průměru, tak jsem spokojen U starého auta, myslím, se udrovací náklady projeví moná více ne spotřeba při nájezdu do 20 000 km za rok
Spotřebu více méně neřeím, kdy to pojede pod 9 L v průměru, tak jsem spokojen :-) U starého auta, myslím, se udrovací náklady projeví moná více ne spotřeba při nájezdu do 20 000 km za rok
|
|
| |
|
|