| | |
06.05.2010 09:37 -
Vadné pérování
|
2344212
|
|
Honzou
|
Město: Praha 6, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Ahoj,
začala mi vyskakovat hláka "Faulty suspension" (Vadné pérování). Při jízdě ve OK, ale po zastavení a vystoupení cestujících se auto jako obvykle zvedne, ale ani po zavření dveří, ani po zamknutí neklesne na normální výku. Teprve po několika minutách, kdy znovu odemknu a zamknu, klesne.
Nevíte co s tím?
Ahoj,
začala mi vyskakovat hláka "Faulty suspension" (Vadné pérování). Při jízdě ve OK, ale po zastavení a vystoupení cestujících se auto jako obvykle zvedne, ale ani po zavření dveří, ani po zamknutí neklesne na normální výku. Teprve po několika minutách, kdy znovu odemknu a zamknu, klesne.
Nevíte co s tím?
|
|
06.05.2010 10:18 -
Re: Vadné pérování
|
2344213
|
|
jumep
|
|
|
moze byt zly vyskovy regulator, hydro cerpadalo atd.
diagnostika by ti mohla povedat viac
moze byt zly vyskovy regulator, hydro cerpadalo atd.
diagnostika by ti mohla povedat viac
|
|
20.11.2010 15:33 -
Vadné pérování
|
2363525
|
|
SWOBY
|
Město: Milovice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 90 |
|
|
Ahoj, uz si zacinam pripadat, ze me potka kazda zavada, ktera se na tomto foru resi. Mam podobny problem. Dnes zacala a cimdal casteji vyskakuje hlaska FAULTY SUSPENSION. pri jizde auto o.k., na miste nelze zmenit vysku ani jednim smerem, pise NOT AUTHORIRED. mate nekdo zkusenosti??? + v jake se pohybujeme cenove relaci??? prestava me to sypani financi pomalu bavit
Ahoj, uz si zacinam pripadat, ze me potka kazda zavada, ktera se na tomto foru resi. Mam podobny problem. Dnes zacala a cimdal casteji vyskakuje hlaska FAULTY SUSPENSION. pri jizde auto o.k., na miste nelze zmenit vysku ani jednim smerem, pise NOT AUTHORIRED. mate nekdo zkusenosti??? + v jake se pohybujeme cenove relaci??? prestava me to sypani financi pomalu bavit :-((((
|
|
20.11.2010 16:11 -
|
2363528
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
pravdepodobne ti umira/umrel motor
res to co nejdrive,uz jsem videl i shorele auto od BHI
pravdepodobne ti umira/umrel motor
res to co nejdrive,uz jsem videl i shorele auto od BHI
|
|
20.11.2010 17:08 -
|
2363529
|
|
SWOBY
|
Město: Milovice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 90 |
|
|
tak to je hukot!!!! co to stoji???
tak to je hukot!!!! co to stoji???
|
|
20.11.2010 19:51 -
|
2363584
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
No snad se ani neptej
Nové od Citrónů skoro 18 tisíc. je to jeden kus s čerpadlem a elektronikou.
No snad se ani neptej :-)
Nové od Citrónů skoro 18 tisíc. je to jeden kus s čerpadlem a elektronikou.
|
|
20.11.2010 20:29 -
|
2363599
|
|
jumep
|
|
|
pustil som sa do repasu toho, neni to problem, len sa to musi vymontovat von
edit: este ma napadlo, bol tu jeden pripad ked sme zhodili svetlo a kable iduce do motora bhi (privodne hrube a tenky spinaci) boli oprete o karoseriu a tenky bol predraty, v kove blatniku bola vydrata az priehlbina
takze sme to preizolovali a kable natiahli inak aby sa to nemohlo drat, uvidime ci to pomoze (odporucam to skontrolovat)
pustil som sa do repasu toho, neni to problem, len sa to musi vymontovat von
edit: este ma napadlo, bol tu jeden pripad ked sme zhodili svetlo a kable iduce do motora bhi (privodne hrube a tenky spinaci) boli oprete o karoseriu a tenky bol predraty, v kove blatniku bola vydrata az priehlbina
takze sme to preizolovali a kable natiahli inak aby sa to nemohlo drat, uvidime ci to pomoze (odporucam to skontrolovat)
|
|
22.11.2010 13:33 -
|
2363692
|
|
del42sa
|
Město: Praha, Auto: | Počet příspěvků: 441 |
|
|
.link.
http://www.groupelectric.sk/mobilny-servis/eshop/23-1-Servis-Auto-Elektroniky/61-2-Cerpadla/5/82-Oprava-Cerpadla-Hydractive-na-C5
|
|
22.11.2010 14:09 -
|
2363697
|
|
tief
|
|
|
a) CCCA !
b) docela bych se bal "Opravýme dvýhanie" ...
a) CCCA !
b) docela bych se bal "Opravýme dvýhanie" ...
|
|
23.11.2010 02:30 -
|
2363738
|
|
gembo1
|
Město: Zilina, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 34 |
|
|
ja mam trosku iny problem. ked zastanem v kopci alebo nejakej sikmine. eventualne necham kolea vytocene do strany tak mi predok auta chodi hore dole. Ziadna WARNING hlaska ani porucha, bol som aj na diagnostike ale tam ziadna chyba nebola. Deje sa to hlavne pri tych vytocenych kolesach a hlavne aj po zamknuti auta.
ja mam trosku iny problem. ked zastanem v kopci alebo nejakej sikmine. eventualne necham kolea vytocene do strany tak mi predok auta chodi hore dole. Ziadna WARNING hlaska ani porucha, bol som aj na diagnostike ale tam ziadna chyba nebola. Deje sa to hlavne pri tych vytocenych kolesach a hlavne aj po zamknuti auta.
|
|
23.11.2010 06:26 -
|
2363739
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Ahoj gembo1, bude mít nejspíe závadu popisovanou v tomto tématu : .link.
příčinu tam popisuje Jumep a Tief - tedy snímač výky na nápravě. ( Vyběhaný tkzv. ) A Darja na straně 2. toho tématu píe... vsadila bych se, e na 90% bude mít vejkáč ve zkratu nebo zasolený a zadělaný konektory. Mě to taky začalo cvičit, vyměnil se výkáč a od té doby pohoda.
Ahoj gembo1, bude mít nejspíe závadu popisovanou v tomto tématu : http://www.c5club.cz/diskuze/hydraulika-rizeni-brzdy/168279-zvedani-a-klesani-predku-v-normalni-poloze/
příčinu tam popisuje Jumep a Tief - tedy snímač výky na nápravě. ( Vyběhaný tkzv. ) A Darja na straně 2. toho tématu píe... vsadila bych se, e na 90% bude mít vejkáč ve zkratu nebo zasolený a zadělaný konektory. Mě to taky začalo cvičit, vyměnil se výkáč a od té doby pohoda.
|
|
24.11.2010 20:18 -
|
2363893
|
|
DOUFAK
|
|
|
Pokud to u není nějaký rot C5 - tak stačí dát kola do rovného rejdu na parkále,při stání atd a je POKOJ. Přestane to houpat.
Pokud to u není nějaký rot C5 - tak stačí dát kola do rovného rejdu na parkále,při stání atd a je POKOJ. Přestane to houpat. :-)
|
|
25.11.2010 18:03 -
|
2363996
|
|
jruze
|
|
|
Já bych jetě zkontroloval uloení stabilizátoru + kosti a samozřejmě výkáč.(pokud má vliv vytočení kol tak můe být příčina v těch tyčkách)Je otázka v jakám stavu je celá náprava - při jízdě nic nebouchá?
U jsem několikrát viděl vyrezlé kuličky na vejkáči e tam byla vůle snad milimetr a taková vůle s tím bude cvičit klidně o dvacet čísel.
Já bych jetě zkontroloval uloení stabilizátoru + kosti a samozřejmě výkáč.(pokud má vliv vytočení kol tak můe být příčina v těch tyčkách)Je otázka v jakám stavu je celá náprava - při jízdě nic nebouchá?
U jsem několikrát viděl vyrezlé kuličky na vejkáči e tam byla vůle snad milimetr a taková vůle s tím bude cvičit klidně o dvacet čísel.
|
|
28.11.2010 12:29 -
|
2364569
|
|
SWOBY
|
|
|
To my problem:
nechal jsem menit vstriky, pritom mechanik mrknul aj na uhliky, byly uz spatne, nicmene motorek fungoval, uhliky se vymenili, vcera jsem si auto vyzvedl a najezdil cca. 300km bez jakychkoliv hlasek, dnes jedu do prahy a opet hlaska SUSPENSION FAULTY. Kdyz otevru vicko na nadrzce, zasyci to, kapalina je videt a hlaska po startu zmizi. Neni tam nekde nejaky ventilek? nebo je spatne vicko???
p.s. byl jsem i na diag, a dolivala se kapalina, v soucasne dobe je cca. do poloviny nadrzky.
To my problem:
nechal jsem menit vstriky, pritom mechanik mrknul aj na uhliky, byly uz spatne, nicmene motorek fungoval, uhliky se vymenili, vcera jsem si auto vyzvedl a najezdil cca. 300km bez jakychkoliv hlasek, dnes jedu do prahy a opet hlaska SUSPENSION FAULTY. Kdyz otevru vicko na nadrzce, zasyci to, kapalina je videt a hlaska po startu zmizi. Neni tam nekde nejaky ventilek? nebo je spatne vicko???
p.s. byl jsem i na diag, a dolivala se kapalina, v soucasne dobe je cca. do poloviny nadrzky.
|
|
28.11.2010 22:21 -
|
2364657
|
|
jumep
|
|
|
ked to vypise hlasku, treba to v tu chvilu pred zhasnutim motora hodit na diagnostiku, malo by to tam byt ako docasna chyba
ked to vypise hlasku, treba to v tu chvilu pred zhasnutim motora hodit na diagnostiku, malo by to tam byt ako docasna chyba
|
|
29.11.2010 08:42 -
|
2364681
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
zavada at prechodna nebo trvala ZUSTAVA v pameti zavad s patricnym oznacenim
zavada at prechodna nebo trvala ZUSTAVA v pameti zavad s patricnym oznacenim
|
|
29.11.2010 08:44 -
|
2364682
|
|
autodiag
|
|
|
SWOBY napsal(a): Kdyz otevru vicko na nadrzce, zasyci to, kapalina je videt a hlaska po startu zmizi. Neni tam nekde nejaky ventilek? nebo je spatne vicko???
syceni je v poradku,je tam mensi provozni tlak
tak budes muset na diag hold znovu,na dalku ani bezdratove z pohodli domova to jeste nevymysleli
syceni je v poradku,je tam mensi provozni tlak
tak budes muset na diag hold znovu,na dalku ani bezdratove z pohodli domova to jeste nevymysleli ;-)
|
|
29.11.2010 17:20 -
|
2364745
|
|
autodiag
|
|
|
ta " ista doba" je velmi dulezita..je to dane podminkou startu a take podminkou neopakovatelnosti zavady...to je klic zmeny trvala/prechodna
obe vsak zustavaji v pameti zavad (jinak by to tak nejak postradalo smysl)
ta " ista doba" je velmi dulezita..je to dane podminkou startu a take podminkou neopakovatelnosti zavady...to je klic zmeny trvala/prechodna
obe vsak zustavaji v pameti zavad (jinak by to tak nejak postradalo smysl)
|
|
29.11.2010 17:46 -
|
2364758
|
|
SWOBY
|
|
|
diky, v sobotu jedu na jinou diag. dam vedet
diky, v sobotu jedu na jinou diag. dam vedet
|
|
| |
|
|