| | |
02.05.2013 00:46 -
Re: Přední pístnice / C5 I/II
|
2574470
|
|
jumep
|
|
|
detailista - mesiac som nevidel citroen, nieto koleso dole
detailista - mesiac som nevidel citroen, nieto koleso dole :P
|
|
23.05.2013 14:16 -
|
2581978
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Tak opravdu byla závada v té přední levé pístnici,při její výměně jarda jruze jetě zjistil,e bývalí majitel dolil hydraulickou kapalinu takovým způsobem,e jarda musel cca.0.5 litrů odsát injekční stříkačkou,od té doby auto kopíruje silnici tak jak má,nedá se to porovnat,jenom jetě čekám,a jí vykuchá a dá nám vem vědět,co tam objevil za poklady,tímto mu děkuji za dobře odvedenou práci a vstříctnost,doufám,e ti nenaroste svatozář
Tak opravdu byla závada v té přední levé pístnici,při její výměně jarda jruze jetě zjistil,e bývalí majitel dolil hydraulickou kapalinu takovým způsobem,e jarda musel cca.0.5 litrů odsát injekční stříkačkou,od té doby auto kopíruje silnici tak jak má,nedá se to porovnat,jenom jetě čekám,a jí vykuchá a dá nám vem vědět,co tam objevil za poklady,tímto mu děkuji za dobře odvedenou práci a vstříctnost,doufám,e ti nenaroste svatozář :palec
|
|
14.10.2013 17:49 -
|
2627012
|
|
Mamlas
|
|
|
Nedavno jsem prisel k autu a u predniho praveho kola louze oleje. O vikendu jsem mel cas to jit hledat a nasel jsem prasklou hadicku od prepadu z pistnice. Je to v prechodu z hadicky na plastovou trubicku viz prilozene foto. Praskly kus jsem odrizl a zpatky zapojil. Po tech letech uz jsou ty gumove hadicky trochu ztvrdle.
Nedavno jsem prisel k autu a u predniho praveho kola louze oleje. O vikendu jsem mel cas to jit hledat a nasel jsem prasklou hadicku od prepadu z pistnice. Je to v prechodu z hadicky na plastovou trubicku viz prilozene foto. Praskly kus jsem odrizl a zpatky zapojil. Po tech letech uz jsou ty gumove hadicky trochu ztvrdle.
Přílohy: 20131006_131015.jpg ( 282988b ) - Podbeh 20131006_131022.jpg ( 401956b ) - Praskla hadicka |
|
14.10.2013 17:58 -
|
2627025
|
|
jumep
|
|
|
toto je absolutne bezna vec ze to praska
toto je absolutne bezna vec ze to praska
|
|
16.12.2013 15:15 -
|
2646752
|
|
lucky.kluk
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Sice nevím, jestli se ptám ve správném vlákně ale přesto mi to nedá, při sestupu z horní servisní polohy, např. kdy bylo auto předtím na zvedáku, to na předku jakoby chvíli nereaguje a neklesá, pak se ozve rána a auto najednou spadne dolů, pak se v pohodě srovná do cestovní polohy, při jízdě problémy s pérováním nepozoruji, je to něco váného, čím bych se měl zabývat? Nerad bych kvůli tomu skončil někde v noci odstavený u krajnice...
Sice nevím, jestli se ptám ve správném vlákně ale přesto mi to nedá, při sestupu z horní servisní polohy, např. kdy bylo auto předtím na zvedáku, to na předku jakoby chvíli nereaguje a neklesá, pak se ozve rána a auto najednou spadne dolů, pak se v pohodě srovná do cestovní polohy, při jízdě problémy s pérováním nepozoruji, je to něco váného, čím bych se měl zabývat? Nerad bych kvůli tomu skončil někde v noci odstavený u krajnice...
|
|
16.12.2013 19:08 -
|
2646838
|
|
jumep
|
|
|
je to relativne bezne a neries to ... je to problem piestnice ktora je mierne zodrata a bez zataze sa zatlaci vnutri nejake ulozenie (na par autach sa stalo ze sa to rozpadlo a piestnica liezla viac ako mala)
je to relativne bezne a neries to ... je to problem piestnice ktora je mierne zodrata a bez zataze sa zatlaci vnutri nejake ulozenie (na par autach sa stalo ze sa to rozpadlo a piestnica liezla viac ako mala)
|
|
08.04.2014 13:18 -
|
2685268
|
|
Stirius
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 229 |
|
|
Ahojte,
myslíte, e tady to bude taky hadička? Díval jsem se na kapalinu, koíček prázdný, kapalina nikde, ale zatím se mi auto zvedá i klesá. Ale toto mi dnes nael týpek na STK (neřeil to, proel jsem v pohodě). Je to pravé přední.
Ahojte,
myslíte, e tady to bude taky hadička? Díval jsem se na kapalinu, koíček prázdný, kapalina nikde, ale zatím se mi auto zvedá i klesá. Ale toto mi dnes nael týpek na STK (neřeil to, proel jsem v pohodě). Je to pravé přední.
Přílohy: 2014408122654.jpg ( 2054033b ) - |
|
08.04.2014 13:23 -
|
2685276
|
|
jumep
|
|
|
hadicka vypada napojena a toto vypada na nieco ine / pretecene zvrchu alebo tak
hadicka vypada napojena a toto vypada na nieco ine / pretecene zvrchu alebo tak
|
|
08.04.2014 13:30 -
|
2685281
|
|
Stirius
|
|
|
Hm, take to hodím do servisu, to mám radost.
Hm, take to hodím do servisu, to mám radost.
|
|
11.04.2014 13:25 -
|
2686410
|
|
Stirius
|
|
|
Jo, mrknu na to. Akorát jsem to celé očistil, a to jde poznat, kde to teče a teď tam nalil olej. Ale hele, co vechno má LDS na starost? Protoe 1) mi nikde nesvítila ádná kontrolka, e jsem prázdný a 2) narval jsem tam teď celý litr, abych vůbec byl v rozmezí. Ale auto normálně fungovalo, lo celé nahoru i dolů, tak nevím...???
Jo, mrknu na to. Akorát jsem to celé očistil, a to jde poznat, kde to teče a teď tam nalil olej. Ale hele, co vechno má LDS na starost? Protoe 1) mi nikde nesvítila ádná kontrolka, e jsem prázdný a 2) narval jsem tam teď celý litr, abych vůbec byl v rozmezí. Ale auto normálně fungovalo, lo celé nahoru i dolů, tak nevím...???
|
|
11.04.2014 13:43 -
|
2686412
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
O jakým rozmezí to mluví? LDS se dolívá tak, e spustí auto do nejnií polohy a dolije tolik, aby koíček v nádrce byl zároveň s hladinou. Nebo malinko zalitej.
LDS je tam pro pérování a řízení. ádnou kontrolu hladiny to nemá, ale kdy dojde a zazlobí řízení, nebo pérování, tak hodí hláku o chybě v tom nebo onom.
O jakým rozmezí to mluví? LDS se dolívá tak, e spustí auto do nejnií polohy a dolije tolik, aby koíček v nádrce byl zároveň s hladinou. Nebo malinko zalitej.
LDS je tam pro pérování a řízení. ádnou kontrolu hladiny to nemá, ale kdy dojde a zazlobí řízení, nebo pérování, tak hodí hláku o chybě v tom nebo onom.
|
|
11.04.2014 15:40 -
|
2686430
|
|
Stirius
|
|
|
Mám ho právě malinko zalitý po dolití 1 litru... Uvidím, jak mi to teď poteče a jestli půjde vysledovat teda kde. Ale jestli tam chyběl litr? Kolik je tam max? Ale pořád jsem fungoval relativně v pohodě.
Mám ho právě malinko zalitý po dolití 1 litru... :nevim Uvidím, jak mi to teď poteče a jestli půjde vysledovat teda kde. Ale jestli tam chyběl litr? Kolik je tam max? Ale pořád jsem fungoval relativně v pohodě.
|
|
11.04.2014 17:54 -
|
2686451
|
|
jumep
|
|
|
spravne sa to kontroluje pri odtlakovanom systeme a dava sa to na to rozmedzie, ak ti ostal tlak v guliach, vie to spravit pol litra rozdielu, preto to nesmie byt naliate v spodnej polohe viac ako to dno kosika, castokrat aj to je moc po skusenostiach
chybajuci liter je relativne uplne ok
spravne sa to kontroluje pri odtlakovanom systeme a dava sa to na to rozmedzie, ak ti ostal tlak v guliach, vie to spravit pol litra rozdielu, preto to nesmie byt naliate v spodnej polohe viac ako to dno kosika, castokrat aj to je moc po skusenostiach
chybajuci liter je relativne uplne ok
|
|
11.04.2014 18:45 -
|
2686470
|
|
Stirius
|
|
|
No, zítra odčerpám, dal jsem to do spodní polohy a jsem docela dost plný .
No, zítra odčerpám, dal jsem to do spodní polohy a jsem docela dost plný :-).
|
|
11.04.2014 18:49 -
|
2686471
|
|
jumep
|
|
|
ak to chces spravne tak podloz pod auto spalky a daj ho spustit do najnizsej polohy - tj. aby na ne sadlo ale bolo to este o 2-3 cm viac ako najnizsia poloha
vtedy sa ti system odtlakuje a mozes nastavit hladinu na polovicu kosika, tam je vidiet na tom tvare vyrez pokial ma byt hladina a pocitaj tak ze pol litra alebo mozno cely ten co si dolial vylejes a pretece ti to vrchom
ak to chces spravne tak podloz pod auto spalky a daj ho spustit do najnizsej polohy - tj. aby na ne sadlo ale bolo to este o 2-3 cm viac ako najnizsia poloha
vtedy sa ti system odtlakuje a mozes nastavit hladinu na polovicu kosika, tam je vidiet na tom tvare vyrez pokial ma byt hladina a pocitaj tak ze pol litra alebo mozno cely ten co si dolial vylejes a pretece ti to vrchom
|
|
11.04.2014 19:01 -
|
2686473
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Jak se auto chová kdy je LDSky v nádrce moc,asi bude tvrdí,můe v důsledku větí hladiny dojít k prasknutí nádobky a co můe odejít?
Jak se auto chová kdy je LDSky v nádrce moc,asi bude tvrdí,můe v důsledku větí hladiny dojít k prasknutí nádobky a co můe odejít?:nevim
|
|
11.04.2014 19:14 -
|
2686474
|
|
jumep
|
|
|