28.04.2010 09:43 -
Rány ze zadní části vozu
|
2343579
|
|
Nyo
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Ahoj vichni.
Dlouze jsem hledal ve vech příbuzných tématech a nic mě podobného jsem nenael.Mám problém s hrůzným praskáním ze zadní části vozu. Prostě při projetí "velkého" plynulého dolíku na cestě, kdy dojde ke zhoupnutí auta se mi občas ozve rána, jako kdyby tam seděl permoník s kladivem a ví silou odeřidl do podvozku.Čím víc lidí v zadu sedí,tím je vyí pravděpodobnost, e se to stane. Je to tedy i ve vztahu k zatíení zádi. Rána se docela solidně přenese do celého vozu, je citelná i v zadní části mého těla a slyitelná i pro kolemjdoucí. Vůz se jinak chová na cestách úplně luxusně a za normálních podmínek vozovky se to neděje. Nevím,je to nějaky zatuhlý čep,či závěs,nebo něco horího? Prosím poraďte,děkuji.
Ahoj vichni.
Dlouze jsem hledal ve vech příbuzných tématech a nic mě podobného jsem nenael.Mám problém s hrůzným praskáním ze zadní části vozu. Prostě při projetí "velkého" plynulého dolíku na cestě, kdy dojde ke zhoupnutí auta se mi občas ozve rána, jako kdyby tam seděl permoník s kladivem a ví silou odeřidl do podvozku.Čím víc lidí v zadu sedí,tím je vyí pravděpodobnost, e se to stane. Je to tedy i ve vztahu k zatíení zádi. Rána se docela solidně přenese do celého vozu, je citelná i v zadní části mého těla a slyitelná i pro kolemjdoucí. Vůz se jinak chová na cestách úplně luxusně a za normálních podmínek vozovky se to neděje. Nevím,je to nějaky zatuhlý čep,či závěs,nebo něco horího? Prosím poraďte,děkuji.
|
|
28.04.2010 09:47 -
Re: Rány ze zadní části vozu
|
2343580
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
Fakt zbytečně zaloené vlákno, číst a hledat, číst a hledat. V pravo nahoře je okénko - hledat. Jinak tě asi potkalo toto: .link. , take studuj a co nejdříve si to nech opravit
Fakt zbytečně zaloené vlákno, číst a hledat, číst a hledat. V pravo nahoře je okénko - hledat. Jinak tě asi potkalo toto: http://www.c5club.cz/diskuze/podvozek-kola-ulozeni/167200-vrzani-na-zadni-naprave/2/ , take studuj a co nejdříve si to nech opravit :palec
|
|
28.04.2010 12:37 -
Re: Rány ze zadní části vozu
|
2343586
|
|
jumep
|
|
|