| | |
02.02.2015 20:55 -
Re: Klesání zadní části vozu / C5 I,II
|
2781371
|
|
novka
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 20 |
|
|
tak se mi stalo to samé.včera mi klesnul zadek.ráno jsem ho jetě zvednul ale dopoledne zase sednul na zadek a vytekla mi LDS někde pod pravýma zadníma dveřma.dolil jsem lds ale auto u se ani po 10 minutách nezvedlo a zase to kapalo pod zadníma dveřma.předek je pořád ve stejné poloze to jest v provozní a nehne se ani dolu ani nahoru.máte nějakou radu?
tak se mi stalo to samé.včera mi klesnul zadek.ráno jsem ho jetě zvednul ale dopoledne zase sednul na zadek a vytekla mi LDS někde pod pravýma zadníma dveřma.dolil jsem lds ale auto u se ani po 10 minutách nezvedlo a zase to kapalo pod zadníma dveřma.předek je pořád ve stejné poloze to jest v provozní a nehne se ani dolu ani nahoru.máte nějakou radu?
|
|
02.02.2015 21:07 -
|
2781395
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
Prorezlá trubka hydrauliky od čerpadla k zadní nápravě v oblasti nádre ...buď před nádrí nebo těsně za , pravděpodobně.
Trubka vede nad nádrí, nezi ní a podlahou auta ... Kdy to měním, tahám to bokem oklo nádre, pouze to obalím v délce asi 60 cm gumovou hadicí aby se to nekde neproklepalo. Jinak to jinde vede v původních uchytech ...
Sundávat kvuli jedné trubičce celou nádr to teda neééé .
Prorezlá trubka hydrauliky od čerpadla k zadní nápravě v oblasti nádre ...buď před nádrí nebo těsně za , pravděpodobně.
Trubka vede nad nádrí, nezi ní a podlahou auta ... Kdy to měním, tahám to bokem oklo nádre, pouze to obalím v délce asi 60 cm gumovou hadicí aby se to nekde neproklepalo. Jinak to jinde vede v původních uchytech ...
Sundávat kvuli jedné trubičce celou nádr to teda neééé .
|
|
02.02.2015 21:18 -
|
2781400
|
|
novka
|
|
|
a ta trubička se dá koupit kde a cca za kolik?
a ta trubička se dá koupit kde a cca za kolik?
|
|
02.02.2015 21:26 -
|
2781407
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
v Citroenu, obj číslo: 5270 RL,
má ji v Plzni skladem .link.
.link.
v Citroenu, obj číslo: 5270 RL,
má ji v Plzni skladem http://www.autond.cz/hledani.php?hledej2=5270+RL&ip=&stat=&vy=&sub1=
http://www.autond.cz/detail.php?page=1&hledej2=5270+RL&idf=88&k=5270RL&id=425020575
|
|
02.02.2015 21:49 -
|
2781413
|
|
novka
|
|
|
Díky za rady i odkaz.
Díky za rady i odkaz.
|
|
03.02.2015 18:09 -
|
2781514
|
|
novka
|
|
|
Trubku u mám.koupil jsem i těsnění na pístnice u zadních ramen a manety.zítra si pro to přijede známý opravář a pustí se do toho.Po výkendu dám vědět jak to dopadlo.
Trubku u mám.koupil jsem i těsnění na pístnice u zadních ramen a manety.zítra si pro to přijede známý opravář a pustí se do toho.Po výkendu dám vědět jak to dopadlo.
|
|
14.02.2015 11:36 -
|
2786716
|
|
macejko74
|
Město: Miletin, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 39 |
|
|
Jetě by mě zajímalo jestli se dá jet,kdy to je ve spodní poloze.Nebo se musí volat odtahovka?
Mám to asi 10km do dílny na hever.A můe se to zvedat?,kdy to nejde dát do horní polohy?
Jetě by mě zajímalo jestli se dá jet,kdy to je ve spodní poloze.Nebo se musí volat odtahovka?:-(
Mám to asi 10km do dílny na hever.A můe se to zvedat?,kdy to nejde dát do horní polohy?:nevim
|
|
14.02.2015 12:38 -
|
2786731
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
někdo tady psal, e jel z Chorvatska ve spodní poloze a dojel , take nějakých 10 km asi nehraje roli... v klidu a pomalu by jsem tam klidně dojel
někdo tady psal, e jel z Chorvatska ve spodní poloze a dojel :-D , take nějakých 10 km asi nehraje roli... v klidu a pomalu by jsem tam klidně dojel
|
|
14.02.2015 12:57 -
|
2786745
|
|
macejko74
|
|
|
Jasně,no a kdy to nejde zvedat(prasklá trubka,budu opravovat)můu to zvednout na hever?
Odpověděl jsem pozdě,podívám se nato pov.ručení.dobá rada zatím díky.....
Jasně,no a kdy to nejde zvedat(prasklá trubka,budu opravovat)můu to zvednout na hever?:-(
Odpověděl jsem pozdě,podívám se nato pov.ručení.dobá rada zatím díky.....:palec
|
|
15.02.2015 17:52 -
|
2787343
|
|
DOUFAK
|
|
|
Zkusil jsi s touto polohou jakkoliv manipulovat? Zkus si to ...
Zkusil jsi s touto polohou jakkoliv manipulovat? Zkus si to ...
|
|
20.02.2015 16:50 -
|
2789536
|
|
macejko74
|
|
|
Jruze ty jsi kouzelník,to dělá zvrchu? A co tam vecko rozebírá,a ta tlakovka je průměr 10mm né?
Jruze ty jsi kouzelník,to dělá zvrchu? A co tam vecko rozebírá,a ta tlakovka je průměr 10mm né?
|
|
20.02.2015 16:51 -
|
2789537
|
|
PATaMAT
|
|
|
macejko74 napsal(a): Ztak mi psal Jumep kde to mám prasklí (viz like) a jsem pěkně v prdeli prostě na ty trubičky se nejde dostat, ani zvrchu ani ze spodu jak se k tomu dá dostat? Dělal to někdo? Prosím o radu díky.
No, píe se tu vude o klesání zadní části vozu .... to co ti popsal Jumep je ale přívod k předku !!!
Tak e nevím kde má problém ty ... Pokud se ti skutečně jedná o přívod k přednímu pruení, tak celý svazek tří trubek-hadic odmontuje dole u středové koule, pak nahoře a drák za kolem u nápravy a celé to vytáhne nahoru, musí to jako točit postupně jako " vyroubovat" z prostoru za motorem. Ale tam obvykle nic nepraská a nehnije, pouze to prosakuje na zalisování trubka-hadice ...
Pokud ale ty má problém s tlakovkou na zadek, tak to je pouze tenká trubička 3,5mm ta vede samostatně od čerpadla na stěnu kastle a za motorem dolů po podlaze dozadu
Doufák - Zbyňa tu z klubu skutečně dojel ze Splitu do Brna s autem nadoraz dole ( odelo čerpadlo)
.link.
.link.
No, píe se tu vude o klesání zadní části vozu .... to co ti popsal Jumep je ale přívod k předku !!!
Tak e nevím kde má problém ty ... Pokud se ti skutečně jedná o přívod k přednímu pruení, tak celý svazek tří trubek-hadic odmontuje dole u středové koule, pak nahoře a drák za kolem u nápravy a celé to vytáhne nahoru, musí to jako točit postupně jako " vyroubovat" z prostoru za motorem. Ale tam obvykle nic nepraská a nehnije, pouze to prosakuje na zalisování trubka-hadice ...
Pokud ale ty má problém s tlakovkou na zadek, tak to je pouze tenká trubička 3,5mm ta vede samostatně od čerpadla na stěnu kastle a za motorem dolů po podlaze dozadu
Doufák - Zbyňa tu z klubu skutečně dojel ze Splitu do Brna s autem nadoraz dole ( odelo čerpadlo);-)
http://www.c5club.cz/diskuze/single/2411608-re-auto-se-nezveda/#.VOdYlvmG9ik
http://www.c5club.cz/diskuze/single/2411613-re-auto-se-nezveda/#.VOdYnPmG9ik
|
|
20.02.2015 16:58 -
|
2789540
|
|
macejko74
|
|
|
Jak u jsem předtím psal,tak mi spadl zadek a lds mi vytekla za cca za předním pravým kolem (ve směru jízdy)
asi někde pod dveřmi řidiče.Jumep psal,e to je přepad ze zadku do předu.Jo a gumova hadička na přední pístnici to není.
Jak u jsem předtím psal,tak mi spadl zadek a lds mi vytekla za cca za předním pravým kolem (ve směru jízdy)
asi někde pod dveřmi řidiče.Jumep psal,e to je přepad ze zadku do předu.Jo a gumova hadička na přední pístnici to není.
|
|
| |
|
|