| | |
14.08.2015 11:05 -
Re: Klesání zadní části vozu / C5 I,II
|
2851121
|
|
StevoH
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 58 |
|
|
Zdar pani, v prvom rade by som sa Vam vsetkym chel podakovat za rady a v druhom rade spat k veci.
Praskla mi vysokotlakova trubka ( od prednej kocky do zadnej ), takze som sa velmi potesil ( nadrz, vyfuk dole, 100eur za novy kus). No kedze ma tlacil cas a penazi nieje nikdy na rozhadzovanie pokusil som sa o opravu s pomocou "pertlovaca" a spojky. To znamena, ze dierku som vypilil, pertlovacom spravil konce na trubke a spojil pomocou spojky. Nemusel som nastastie nic skladat, nic davat dole. Zatial najazdenych 500km, spoj drzi. Je to len pokus preto ratam, ze to mozno zacne tiect a preto by som sa chcel spytat, nepoznate nejaku dobru firmu cena/vykon ktora dokaze spravit 5m brzdovej hadice s koncovkami na hydrauliku ?
Zdar pani, v prvom rade by som sa Vam vsetkym chel podakovat za rady a v druhom rade spat k veci.
Praskla mi vysokotlakova trubka ( od prednej kocky do zadnej ), takze som sa velmi potesil ( nadrz, vyfuk dole, 100eur za novy kus). No kedze ma tlacil cas a penazi nieje nikdy na rozhadzovanie pokusil som sa o opravu s pomocou "pertlovaca" a spojky. To znamena, ze dierku som vypilil, pertlovacom spravil konce na trubke a spojil pomocou spojky. Nemusel som nastastie nic skladat, nic davat dole. Zatial najazdenych 500km, spoj drzi. Je to len pokus preto ratam, ze to mozno zacne tiect a preto by som sa chcel spytat, nepoznate nejaku dobru firmu cena/vykon ktora dokaze spravit 5m brzdovej hadice s koncovkami na hydrauliku ?
Přílohy: IMG_20150801_212835.jpg ( 2360408b ) - Kotuha dierka IMG_20150808_161248 (1).jpg ( 2470778b ) - Takto to vyzera opravene |
|
14.08.2015 13:18 -
|
2851172
|
|
.45acp
|
|
|
Úplně stejně to mám "opravený" u rok a zatím to drí!
Úplně stejně to mám "opravený" u rok a zatím to drí!
|
|
14.08.2015 16:59 -
|
2851313
|
|
macejko74
|
Město: Miletin, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 39 |
|
|
Zdar Stevo,mel sem ten samy problem.Trubicku sezenes tady .link.
A cena je smesná.Já jsem si jí nechal udělat delí a natahl jsem jí kolem nádre zboku.
Čau a hodně těstí.
Zdar Stevo,mel sem ten samy problem.Trubicku sezenes tady http://www.bekas.cz/detail-zbozi/trubka-pr-3-5mm-60-c5-360cm-851736927
A cena je smesná.Já jsem si jí nechal udělat delí a natahl jsem jí kolem nádre zboku.:palec
Čau a hodně těstí.
|
|
17.08.2015 14:03 -
|
2851960
|
|
StevoH
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 58 |
|
|
macejko74 napsal(a): Zdar Stevo,mel sem ten samy problem.Trubicku sezenes tady .link.
A cena je smesná.Já jsem si jí nechal udělat delí a natahl jsem jí kolem nádre zboku.
Čau a hodně těstí.
To je ta plastova-gumena-umela alebo klasicka ako povodna ?
To je ta plastova-gumena-umela alebo klasicka ako povodna ?
|
|
17.08.2015 15:59 -
|
2852030
|
|
macejko74
|
Město: Miletin, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 39 |
|
|
Ta trubka je kasicky kovová a je pogumovaná .Nebo si můe na tu firmu napsat dotaz na jejich stránkách.
Ta trubka je kasicky kovová a je pogumovaná .Nebo si můe na tu firmu napsat dotaz na jejich stránkách.:-d:-d
|
|
14.04.2016 13:37 -
|
2940935
|
|
Faňas
|
Město: Ostrov nad Ohří, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 19 |
|
|
Prosím o radu.
Klesá mi zadek na C5 II, za nějakých 24 h je úplně dole. Četl jsem toho tady spoustu, těsnění v pístnicích, nečistota v kapalině atd. Jeliko vak nejsem v tomto nějak zběhlý, chci se zeptat, zda někdo z vás neví o nějakém servisu v okolí Karlových Varů, kde by zjistili o co vlastně jde a závadu odstranili. Za odpověď předem děkuji.
Prosím o radu.
Klesá mi zadek na C5 II, za nějakých 24 h je úplně dole. Četl jsem toho tady spoustu, těsnění v pístnicích, nečistota v kapalině atd. Jeliko vak nejsem v tomto nějak zběhlý, chci se zeptat, zda někdo z vás neví o nějakém servisu v okolí Karlových Varů, kde by zjistili o co vlastně jde a závadu odstranili. Za odpověď předem děkuji.
|
|
14.04.2016 20:02 -
|
2941007
|
|
Faňas
|
Město: Ostrov nad Ohří, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 19 |
|
|
To jsem pochopil, nikdy jsem to nedělal a nemám s tím ádné zkuenosti, take se mi do toho moc nechce. Byl bych raději, kdyby byl nějaký mechanik, který to zná a umí. Nu co, po někom se poohlédnu.
Jestli jsem dobře pochopil, tak nové těsnění se dá koupit pouze origo u citroena? A v katalogu náhradních dílů je chyba? Má tam být 40 mm a je tam 37 mm?
To jsem pochopil, nikdy jsem to nedělal a nemám s tím ádné zkuenosti, take se mi do toho moc nechce. Byl bych raději, kdyby byl nějaký mechanik, který to zná a umí. Nu co, po někom se poohlédnu.
Jestli jsem dobře pochopil, tak nové těsnění se dá koupit pouze origo u citroena? A v katalogu náhradních dílů je chyba? Má tam být 40 mm a je tam 37 mm?
|
|
14.04.2016 22:57 -
|
2941114
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
na brejka je to v pohodě , vude 40 jak má být ...
na brejka je to v pohodě , vude 40 jak má být ...
|
|
08.10.2016 00:10 -
|
3000344
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Po dlouhé době jsem pouil tlačítko v kufru na zvednutí zadku při nakládání do kufru . A ne jsem naloil kočárek a pár drobností , tak mi zadek klesnul do normální polohy . Vím e to má klesnout a po zavření pátejch dveří . V minulosti , kdy jsem to pouil , tak to tak fungovalo . Nevíte kde by mohla bejt chybička .
Podotýkám e jinak zadek nepadá . Drí v normální poloze při dlouhodobým zaparkování ( v řádů dnů ) , i kdy to zvednu do max. polohy tlačítkama u řadící páky a nechám stát den , dva ...
Po dlouhé době jsem pouil tlačítko v kufru na zvednutí zadku při nakládání do kufru . A ne jsem naloil kočárek a pár drobností , tak mi zadek klesnul do normální polohy . Vím e to má klesnout a po zavření pátejch dveří . V minulosti , kdy jsem to pouil , tak to tak fungovalo . Nevíte kde by mohla bejt chybička .
Podotýkám e jinak zadek nepadá . Drí v normální poloze při dlouhodobým zaparkování ( v řádů dnů ) , i kdy to zvednu do max. polohy tlačítkama u řadící páky a nechám stát den , dva ...
|
|
08.10.2016 00:11 -
|
3000345
|
|
jumep
|
|
|
hociktorych dveri, nielen piatych a tiez pri manipulacii s klucom
hociktorych dveri, nielen piatych a tiez pri manipulacii s klucom
|
|
08.10.2016 10:41 -
|
3000435
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Díky . Teď jsem uklízel v autě a luxoval jsem v kufru a drelo to . Pak jsem otevřel boční dveře a klesalo to ... tak mě napadlo e by to tak mohlo bejt , jetě dřív ne jsem si přečetl tvou odpověď . Přesto díky .
Mám C5 sedmej rok a pořád se učím
Díky . Teď jsem uklízel v autě a luxoval jsem v kufru a drelo to . Pak jsem otevřel boční dveře a klesalo to ... tak mě napadlo e by to tak mohlo bejt , jetě dřív ne jsem si přečetl tvou odpověď . Přesto díky .
Mám C5 sedmej rok a pořád se učím :-)
|
|
13.10.2016 01:10 -
|
3002397
|
|
ivanivan
|
|
|
Někdy mi při nasedání 3 lidi vzadu zadek klesne a dolů a chvíli trvá,ne se zvedne. Velmi zřídka, ale tve to. Hladina je v pořádku a nikde nic neteče.
U kombi.
Někdy mi při nasedání 3 lidi vzadu zadek klesne a dolů a chvíli trvá,ne se zvedne. Velmi zřídka, ale tve to. Hladina je v pořádku a nikde nic neteče.
U kombi.
|
|
13.10.2016 01:19 -
|
3002398
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Něco podobného mi dělal vadnej H3+ ventil na zadní nápravě.
Něco podobného mi dělal vadnej H3+ ventil na zadní nápravě.
|
|
13.10.2016 01:27 -
|
3002399
|
|
ivanivan
|
|
|
Zkusím,dík za směr.
Zkusím,dík za směr.
|
|
13.10.2016 08:46 -
|
3002479
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
ivanivan napsal(a): Někdy mi při nasedání 3 lidi vzadu zadek klesne a dolů a chvíli trvá,ne se zvedne. Velmi zřídka, ale tve to. Hladina je v pořádku a nikde nic neteče.
U kombi.
3 lidi vzadu .... to je docela normální co ti to dělá, pouze trochu opoděná reakce zadního korektoru bych řek. Kdy tam sednou rychle, musí to zkrátka dotlačit a to chvíli trvá ... Luki, nevím jestli tam má H3+ na 2,0hdi ?
3 lidi vzadu .... to je docela normální co ti to dělá, pouze trochu opoděná reakce zadního korektoru bych řek. Kdy tam sednou rychle, musí to zkrátka dotlačit a to chvíli trvá ... Luki, nevím jestli tam má H3+ na 2,0hdi ? ;-)
|
|
13.10.2016 10:22 -
|
3002515
|
|
jumep
|
|
|
automat - cize ma 3+
ale regulator mi skor blbol ze to tlacilo do skratu a potom v nom nieco povolilo a dvihlo sa to
ak to chodi normalne tak myslim ze regulatoru nic nebude, robilo by to stale sposobom ze znicoho nic by prudko klesol zadok, po zatazeni by nevedel ist hore
automat - cize ma 3+
ale regulator mi skor blbol ze to tlacilo do skratu a potom v nom nieco povolilo a dvihlo sa to
ak to chodi normalne tak myslim ze regulatoru nic nebude, robilo by to stale sposobom ze znicoho nic by prudko klesol zadok, po zatazeni by nevedel ist hore
|
|
13.10.2016 10:49 -
|
3002526
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Ja mes spise problem u v6 kdyz jsem prudce zrychlyl z krizovatky tak tahal zadek po zemi. Po vymene ventilu h3plus bylo vse v poradku.
Ja mes spise problem u v6 kdyz jsem prudce zrychlyl z krizovatky tak tahal zadek po zemi. Po vymene ventilu h3plus bylo vse v poradku.
|
|
13.10.2016 13:13 -
|
3002576
|
|
ivanivan
|
|
|
Mám h3+ a C5I s h3+ mi to nedělal,tak mě to zarazilo. S tím korektorem jde něco udělat,nebo to tak prostě je?
Mám h3+ a C5I s h3+ mi to nedělal,tak mě to zarazilo. S tím korektorem jde něco udělat,nebo to tak prostě je?
|
|
17.04.2018 19:34 -
|
3150536
|
|
Devilian
|
|
|
Ahojte. Posledne dva dni sa mi stala takato vec. Pridem rano k auto, a ono sedi na zadku. Odomknem, a cerpadlo taha asi 30 sekund kym to vyrovna. Takze mam asi KO gule (alebo nieco ine). No auto ma najazdene 300t km (okrem motora ). Tak mi prosim poradte, aku znacku guli tam mam dat? Auto budem mat tak este 50 000 km (jazdim denne 150km po dialnici + kazdy druhy vikend 600 km), potom budem musiet kupit nieco novsie. Myslim si preto, ze original gule nebudem potrebovat. Poradte mi ale prosim, ktore si mam vybrat? Dakujem
Ahojte. Posledne dva dni sa mi stala takato vec. Pridem rano k auto, a ono sedi na zadku. Odomknem, a cerpadlo taha asi 30 sekund kym to vyrovna. Takze mam asi KO gule (alebo nieco ine). No auto ma najazdene 300t km (okrem motora :) ). Tak mi prosim poradte, aku znacku guli tam mam dat? Auto budem mat tak este 50 000 km (jazdim denne 150km po dialnici + kazdy druhy vikend 600 km), potom budem musiet kupit nieco novsie. Myslim si preto, ze original gule nebudem potrebovat. Poradte mi ale prosim, ktore si mam vybrat? Dakujem
|
|
| |
|
|