| | |
27.02.2017 22:05 -
Re: Opravná sada předního brzdiče - prachovka
|
3044886
|
|
DOUFAK
|
|
|
Sada FRENKIT u Boba Hulín n.d.Citroen...
Sada FRENKIT u Boba Hulín n.d.Citroen...
|
|
28.02.2017 10:42 -
|
3044998
|
|
Devilian
|
|
|
Dakujem za pomoc.
Dakujem za pomoc.
|
|
08.05.2018 17:33 -
|
3155556
|
|
scratcher
|
Město: Mělník, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 130 |
|
|
Zdravím,
mám natrenou prachovku, nael jsem tu e se dá vyměnit i bez toho aby se musel vyndavat ten píst. Tak se chci zeptat na postup? díky
Zdravím,
mám natrenou prachovku, nael jsem tu e se dá vyměnit i bez toho aby se musel vyndavat ten píst. Tak se chci zeptat na postup? díky
|
|
08.05.2018 19:40 -
|
3155624
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
po obvodě je v té gumě kovový krouek - výztuha, tak to musí něčím podebrat na okraji a vypáčit ven. Pak vyfoukat spáru okolo pístu, nastříkat třeba silikon sprej a opatrně po obvodu naklepnout - namáčknout novou manetku.
po obvodě je v té gumě kovový krouek - výztuha, tak to musí něčím podebrat na okraji a vypáčit ven. Pak vyfoukat spáru okolo pístu, nastříkat třeba silikon sprej a opatrně po obvodu naklepnout - namáčknout novou manetku.
|
|
17.10.2019 11:15 -
|
3243962
|
|
Tony_Z
|
Město: Okr. Kladno, Auto: C5 III (X7) Tourer 2.2HDi 125Kw (4HT, 2009); C5 I 2.0HDi 80Kw (RHZ, 2002) | Počet příspěvků: 519 |
|
|
Ahoj, nemáte někdo tucha na C5 I levý třmen, jaký má závit mechanismu ruční brzdy?
Zda levý nebo pravý?
Mohl bych to rozdělat a podívat se, ale pokud někdo víte z hlavy...
Dvě totoné sady, jen s opačným závitem:
.link.
.link.
Moc děkuji.
Ahoj, nemáte někdo tucha na C5 I levý třmen, jaký má závit mechanismu ruční brzdy?
Zda levý nebo pravý?
Mohl bych to rozdělat a podívat se, ale pokud někdo víte z hlavy...
Dvě totoné sady, jen s opačným závitem:
https://autodilos.cz/autodily/citroen/c5-i/2.0-hdi-dcrhzb-dcrhze-80kw/brzdovy-system/brzdovy-trmen?productId=731699&sort=price
https://autodilos.cz/autodily/citroen/c5-i/2.0-hdi-dcrhzb-dcrhze-80kw/brzdovy-system/brzdovy-trmen?productId=731700&sort=price
Moc děkuji.
|
|
17.10.2019 13:18 -
|
3243967
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
U řidiče je závit normální, tedy pravý. U spolujezdce je z výroby závit opačný, tedy levý. Píu Z VÝROBY, neb včera sem dodělal jedny brzdy a k mému údivu byl na obou stranách závit pravý. Prý je to docela normální u repasovaných brzdičů jak mi řekli zkuenějí ... Tak e tam můe mít ledacos ... Ale u řidiče by snad neměl být problém, tam je ten pravý závit ....
U řidiče je závit normální, tedy pravý. U spolujezdce je z výroby závit opačný, tedy levý. Píu Z VÝROBY, neb včera sem dodělal jedny brzdy a k mému údivu byl na obou stranách závit pravý. Prý je to docela normální u repasovaných brzdičů ;-) jak mi řekli zkuenějí ... Tak e tam můe mít ledacos ... :-d Ale u řidiče by snad neměl být problém, tam je ten pravý závit ....
|
|
04.12.2019 23:00 -
|
3249948
|
|
dave_m
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive Break | Počet příspěvků: 31 |
|
|
Ahoj,
patně mi brzdí pravý třmen. Kdy sklepu ovládání ruční brzdy na 100% odbrzděno, pár brzdění je OK. Pak zase auto začne táhnout doleva. Přitom ruční brzdu nepouívám. Řeil to někdo repasem třmene? Kdy bych udělal repas obou, znamená to, e z citroeny.eu musím koupit dvě různý sady? Kdyby to nějak nelo, koupím nový třmen, ale chci to zkusit. Díky, David
Ahoj,
patně mi brzdí pravý třmen. Kdy sklepu ovládání ruční brzdy na 100% odbrzděno, pár brzdění je OK. Pak zase auto začne táhnout doleva. Přitom ruční brzdu nepouívám. Řeil to někdo repasem třmene? Kdy bych udělal repas obou, znamená to, e z citroeny.eu musím koupit dvě různý sady? Kdyby to nějak nelo, koupím nový třmen, ale chci to zkusit. Díky, David
|
|
05.12.2019 11:21 -
|
3249968
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
vyprdni se na nejakou opravnou sadu a kup cely brzdic..nestoji svet
vyprdni se na nejakou opravnou sadu a kup cely brzdic..nestoji svet
|
|
| |
|
|