| | |
20.01.2013 19:20 -
Re: mlácení volantu
|
2540459
|
|
Jano
|
Město: Vychodna, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 117 |
|
|
roman-jc napsal(a): ),nebo prasklý tripoidní kloub u převodovky,taky dovedede klepat do volantu Je technicky narocne vymenit ten tripoidny klb?
Je technicky narocne vymenit ten tripoidny klb?
|
|
21.01.2013 06:27 -
|
2540663
|
|
roman-jc
|
Město: Jičín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 58 |
|
|
tripoidní klouzby jsou u převodovky a myslim,´e se musí vyměnit celá poloosa,kloby u kol se dají vyměnit
vůle v řízení ( na hřebenumvolná pouzdra,kříky na volantové tyči,kul.čepy) se bude projevovat větí vůlí ve volantu,auto bude po silnici plavat,pokud to bouchá do volantu se vzrůstající rychlostí,tak to musí být něco co se stále rychleji točí, poku dá nohu z plynu a ono se to sklidní a po přidání se opět oběví vybrace,tak je to na poloose,pokud bude mít nevyváená kola,tak vybrace nezmizí a nebude to reagovat na ubrání plynu a opětovné přidání, teď to samé dělal ná sluební paík,byly to klouby u kol,při tom se to chovalo jako kdy nejsou vyváená kola, asi bych doporučil vyměnit poloosu za repasovanou ne se s tím mordovat někde na zemi,
tripoidní klouzby jsou u převodovky a myslim,´e se musí vyměnit celá poloosa,kloby u kol se dají vyměnit
vůle v řízení ( na hřebenumvolná pouzdra,kříky na volantové tyči,kul.čepy) se bude projevovat větí vůlí ve volantu,auto bude po silnici plavat,pokud to bouchá do volantu se vzrůstající rychlostí,tak to musí být něco co se stále rychleji točí;-), poku dá nohu z plynu a ono se to sklidní a po přidání se opět oběví vybrace,tak je to na poloose,pokud bude mít nevyváená kola,tak vybrace nezmizí a nebude to reagovat na ubrání plynu a opětovné přidání, teď to samé dělal ná sluební paík,byly to klouby u kol,při tom se to chovalo jako kdy nejsou vyváená kola, asi bych doporučil vyměnit poloosu za repasovanou ne se s tím mordovat někde na zemi,
|
|
21.01.2013 09:46 -
|
2540700
|
|
Jano
|
|
|
Poloosi mám obe vymenené, loiská, čapy, brzdové kotúče a platničky tie preto sa pýtam na tie tripoidy.
Poloosi mám obe vymenené, loiská, čapy, brzdové kotúče a platničky tie preto sa pýtam na tie tripoidy.
|
|
21.01.2013 09:48 -
|
2540701
|
|
Jano
|
|
|
Este aj kolesá sú vyváené.
Este aj kolesá sú vyváené.
|
|
21.01.2013 11:53 -
|
2540717
|
|
roman-jc
|
Město: Jičín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 58 |
|
|
poloosy má vyměněné komplet?
poloosy má vyměněné komplet?
|
|
21.01.2013 12:13 -
|
2540719
|
|
Jano
|
|
|
Komplet celé!
Komplet celé!
|
|
21.01.2013 12:35 -
|
2540726
|
|
roman-jc
|
|
|
co jsi na tom vechno měnil
co jsi na tom vechno měnil
|
|
21.01.2013 13:08 -
|
2540730
|
|
Jano
|
|
|
Poloosi, náboje, kotúče, platničky, gulove čapy
Poloosi, náboje, kotúče, platničky, gulove čapy
|
|
21.01.2013 13:24 -
|
2540732
|
|
roman-jc
|
|
|
co ti to prosimtě přesně dělá,bouchá to do volantu,nebo se volant při dosaení nějaké rychlosti rozklepe,, pouzra ve spodním ramenu a tyčky na stabilizátoru jsi kontroloval?
kdytak mi zavolej +421 775 59 59 00
co ti to prosimtě přesně dělá,bouchá to do volantu,nebo se volant při dosaení nějaké rychlosti rozklepe,, pouzra ve spodním ramenu a tyčky na stabilizátoru jsi kontroloval?
kdytak mi zavolej +421 775 59 59 00
|
|
21.01.2013 20:27 -
|
2540907
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
tak pánové tento způsob komunikace se mi teda hrubě nelíbí, vy si tady normálně chatujete Je problém jít na chat??????? Vdyt jste zaplácali celou stránku k ničemu co příspěvěk to: Má??? mám. má? mám
jo a ta poznámka - kdy tak mi zavolej, ta mně dostala, Jano je z ciziny - ten 1/2 hodinový hovor by byl draí ne cesta do Piean
tak pánové tento způsob komunikace se mi teda hrubě nelíbí, vy si tady normálně chatujete Je problém jít na chat??????? Vdyt jste zaplácali celou stránku k ničemu co příspěvěk to: Má??? mám. má? mám ;-)
jo a ta poznámka - kdy tak mi zavolej, ta mně dostala, Jano je z ciziny - ten 1/2 hodinový hovor by byl draí ne cesta do Piean
|
|
21.01.2013 22:39 -
|
2540934
|
|
Jano
|
|
|
Momentálne som v NL take tak či tak to je problém...
Momentálne som v NL take tak či tak to je problém...
|
|
11.02.2013 20:46 -
|
2547350
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
Taková zajímavá věc... měnili mi v servisu olej + pravej přední podběh (take se maximálně sundávalo PP kolo), po převzetí auta jsem po chvíli zjistil, e při přejetí některých nerovností volant dost mlátí, div mi z ruky nevypadl. Zkontroloval jsem teda dotaení toho kola co sundávali (OK), pro jistotu i druhý, taky OK. Pořád to mlátilo, neměl jsem čas tam jezdit zpět, co s tím vyvedli, nicméně druhej den u to nedělalo (je to asi 3 dny) a zaplapánbůh u se to nevrátilo. Existuje nějaká monost, e třeba tím, e to bylo na zvedáku mohlo dočasně k něčemu takovýmu dojít? To mi snad příjde jako blbost popř. jestli je to předzvěst něčeho na odchodu?
Taková zajímavá věc... měnili mi v servisu olej + pravej přední podběh (take se maximálně sundávalo PP kolo), po převzetí auta jsem po chvíli zjistil, e při přejetí některých nerovností volant dost mlátí, div mi z ruky nevypadl. Zkontroloval jsem teda dotaení toho kola co sundávali (OK), pro jistotu i druhý, taky OK. Pořád to mlátilo, neměl jsem čas tam jezdit zpět, co s tím vyvedli, nicméně druhej den u to nedělalo (je to asi 3 dny) a zaplapánbůh u se to nevrátilo. Existuje nějaká monost, e třeba tím, e to bylo na zvedáku mohlo dočasně k něčemu takovýmu dojít? To mi snad příjde jako blbost :nevim popř. jestli je to předzvěst něčeho na odchodu?
|
|
11.02.2013 21:03 -
|
2547360
|
|
jumep
|
|
|
siletny ramena alebo samotna guma
siletny ramena alebo samotna guma
|
|
22.02.2013 18:20 -
|
2550539
|
|
tír
|
Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 25 |
|
|
Zdravím... mám asi podobný problém s vybracemi ve volantu. Měl jsem auto skoro dva dny na zvedáku kvůli výměně hyraulického čerpadla.. tak netuím jestli neco neprovedli při montái v servisu... Začlo to dělat po odjezdu ze servisu. Volant vybruje jen při mírném zatáčení .. je jedno jak jedu rychle. Vybrace jsou nejsilnějí, kdy přejídím po dálnici z pruhu do pruhu při rychlosti kolem 110km/h. Na kadou stanu to dělá úplně stejně. Nikde nic necvaká a ani nekřupe. Vybrace jsou asi takové jako by byla kola nevyváená. (rouby dotaené jsou)
Kdy jsem přijel domů.. zkouel jsem se vyklonit z okna a natočit kola do úhlu v kterém byli cítit vybrace a rozjet se... jeliko tam byl sních .. kola začala prokluzovat a bylo vydět jak kola vybrují sem a tam..
Nevíte čím by to mohlo být?
Díky
Zdravím... mám asi podobný problém s vybracemi ve volantu. Měl jsem auto skoro dva dny na zvedáku kvůli výměně hyraulického čerpadla.. tak netuím jestli neco neprovedli při montái v servisu... Začlo to dělat po odjezdu ze servisu. Volant vybruje jen při mírném zatáčení .. je jedno jak jedu rychle. Vybrace jsou nejsilnějí, kdy přejídím po dálnici z pruhu do pruhu při rychlosti kolem 110km/h. Na kadou stanu to dělá úplně stejně. Nikde nic necvaká a ani nekřupe. Vybrace jsou asi takové jako by byla kola nevyváená. (rouby dotaené jsou)
Kdy jsem přijel domů.. zkouel jsem se vyklonit z okna a natočit kola do úhlu v kterém byli cítit vybrace a rozjet se... jeliko tam byl sních .. kola začala prokluzovat a bylo vydět jak kola vybrují sem a tam..
Nevíte čím by to mohlo být?
Díky :-)
|
|
22.02.2013 20:03 -
|
2550570
|
|
jumep
|
|
|
silenty na ramenach? capy?
tym ze to bolo na dvihaku sa to presunulo kade tade / utrhlo uplne a teraz ti to lieta
silenty na ramenach? capy?
tym ze to bolo na dvihaku sa to presunulo kade tade / utrhlo uplne a teraz ti to lieta
|
|
23.02.2013 11:53 -
|
2550786
|
|
tír
|
Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 25 |
|
|
aha to vypada, e nae c5 nemají nějak moc vlásce zvedáky
Nemáte někdo výkres a nebo foto jak to vypadá? (silenty.. ok a ko)
aha :-)) to vypada, e nae c5 nemají nějak moc vlásce zvedáky :-d
Nemáte někdo výkres a nebo foto jak to vypadá? (silenty.. ok a ko)
|
|
23.02.2013 19:52 -
|
2550873
|
|
jumep
|
|
|
mozem ti zajtra nafotit zopar KO co ma vonku (ak ma nepredbehne jruze)
mozem ti zajtra nafotit zopar KO co ma vonku (ak ma nepredbehne jruze)
|
|
27.02.2013 21:06 -
|
2552262
|
|
jumep
|
|
|
fotky
v podstate vsetky su mrtve, ten bez trubky, neviem kde je ta trubka - to je uz extrem ked je tak odrhnuty
na ostatnych vidiet ako su prasknute, ked na to pozres / posvietis tak to uvidis
a kazdopadne menit aj tie predne male, tam to nevidno moc zvonku ze je mrtvy, az ked ho ponamahas tak vidis ze je nacaty
fotky
v podstate vsetky su mrtve, ten bez trubky, neviem kde je ta trubka - to je uz extrem ked je tak odrhnuty
na ostatnych vidiet ako su prasknute, ked na to pozres / posvietis tak to uvidis
a kazdopadne menit aj tie predne male, tam to nevidno moc zvonku ze je mrtvy, az ked ho ponamahas tak vidis ze je nacaty
Přílohy: P1180028_1024x768.JPG ( 300798b ) - P1180029_1024x768.JPG ( 289421b ) - P1180030_1024x768.JPG ( 261067b ) - P1180031_1024x768.JPG ( 233125b ) - |
|
28.02.2013 16:51 -
|
2552551
|
|
tír
|
|
|
Děkuji za foto
Dnes odpoledne jsem vyzvednul auto ze servisu... u kdy jsem tam jel, tak to vubec nehazelo, ale volant byl jetě posilovač byl takový jiný.. takový zvlátní účinek měl. Ale auto mě vrátili ze slovy, e je ve v pořádku.. a jak jsem jel domů, tak opravdu to bylo ve ok. I ten posilovač byl zase takový normální Tak netuím čím to bylo a co s tím autem dělali... Nic jsem neplatil... vzali to jako reklamačku na tu výmenu čerpadla...
Jsem zvědav jak dloho to vydrí
Děkuji za foto :-)
Dnes odpoledne jsem vyzvednul auto ze servisu... u kdy jsem tam jel, tak to vubec nehazelo, ale volant byl jetě posilovač byl takový jiný.. takový zvlátní účinek měl. Ale auto mě vrátili ze slovy, e je ve v pořádku.. a jak jsem jel domů, tak opravdu to bylo ve ok. I ten posilovač byl zase takový normální :-)) Tak netuím čím to bylo a co s tím autem dělali... Nic jsem neplatil... vzali to jako reklamačku na tu výmenu čerpadla...
Jsem zvědav jak dloho to vydrí :nevim
|
|
| |
|
|