| | |
25.02.2018 19:31 -
Re: Tvrdy podvozek
|
3135263
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
Ano, je to zajímavé a zatím to nechápu jak a proč, ale kdy je u X7 LDS moc, tak auto můe být tvrdé, dokonce tak tvrdé, e nejde některá strana vůbec propruit. Ale on píe, e hladinu v nádobce neviděl... Kdyby bylo moc asi ji uvidí.
Ano, je to zajímavé a zatím to nechápu jak a proč, ale kdy je u X7 LDS moc, tak auto můe být tvrdé, dokonce tak tvrdé, e nejde některá strana vůbec propruit. Ale on píe, e hladinu v nádobce neviděl... Kdyby bylo moc asi ji uvidí.
|
|
25.02.2018 19:35 -
|
3135270
|
|
jumep
|
|
|
nikde nevidim zeby to mal odtlakovane alebo aspon v najnizsej polohe
nikde nevidim zeby to mal odtlakovane alebo aspon v najnizsej polohe
|
|
25.02.2018 21:45 -
|
3135335
|
|
Majerr
|
Město: Roznov p.R., Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 62 |
|
|
Auto v posledni dobe kdyz jsem zvedal do nejvyssi polohy tak cerpadlo bezelo, auto se zvedlo a v nejvyssi poloze ceradlo nechtelo vypbout, ale porad a porad bezelo, mel jsem i strach aby tam neco neprdlo 😉 auto je ted ve zdablive normalni vysce. Ted jsem ho nechtel uz zatezovat nahoru abdolu, ale jwste v patek jsem ho spustil dolu a nechal vystoupat a v pohodě.
Ano nejaky kanal by byl fajn, pokusim se to nejak vymyslet. A hladina v nadrzce neni videt.
Auto v posledni dobe kdyz jsem zvedal do nejvyssi polohy tak cerpadlo bezelo, auto se zvedlo a v nejvyssi poloze ceradlo nechtelo vypbout, ale porad a porad bezelo, mel jsem i strach aby tam neco neprdlo 😉 auto je ted ve zdablive normalni vysce. Ted jsem ho nechtel uz zatezovat nahoru abdolu, ale jwste v patek jsem ho spustil dolu a nechal vystoupat a v pohodě.
Ano nejaky kanal by byl fajn, pokusim se to nejak vymyslet. A hladina v nadrzce neni videt.
|
|
25.02.2018 21:48 -
|
3135336
|
|
jumep
|
|
|
to kludne moze byt zadnym vyskacom ktory je zahrdzaveli / klbik vybity a tym aj zadok bude vyssie ako ma byt
to kludne moze byt zadnym vyskacom ktory je zahrdzaveli / klbik vybity a tym aj zadok bude vyssie ako ma byt
|
|
26.02.2018 11:11 -
|
3135444
|
|
Majerr
|
Město: Roznov p.R., Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 62 |
|
|
litr to sezralo, hladina videt neni a auto tvrde. Pod autem neni zadna louze a ani nikde neni videt mastnota na napravach, pistnicich ani koulich, ani kolem delku motoru.
A tam mi nekdo reknete co s tim muze byt? Ja vim ze vesteni z koule.
Vite prosim o nekom kdo by se na to odborne mohl podivat v okoli Humpolce? +-50km?
posledni dotaz, muzu neco podelat kdyz s tim budu do vyreseni "poskakovat"? Ono je to subjektivni, ja myslim ze to skace a clovek co jsem ho vezl si myslel, ze to je naprosto v poradku ha ha :-
litr to sezralo, hladina videt neni a auto tvrde. Pod autem neni zadna louze a ani nikde neni videt mastnota na napravach, pistnicich ani koulich, ani kolem delku motoru.
A tam mi nekdo reknete co s tim muze byt? :-) Ja vim ze vesteni z koule.
Vite prosim o nekom kdo by se na to odborne mohl podivat v okoli Humpolce? +-50km?
posledni dotaz, muzu neco podelat kdyz s tim budu do vyreseni "poskakovat"? Ono je to subjektivni, ja myslim ze to skace a clovek co jsem ho vezl si myslel, ze to je naprosto v poradku :-) ha ha :-:-)))):-d
|
|
26.02.2018 13:42 -
|
3135480
|
|
jruze
|
|
|
Vytluces vechny sylentblokyy (poku je to tvrdé = čím tvrdí tím víc trpí sylenty a cepy)
Vytluces vechny sylentblokyy (poku je to tvrdé = čím tvrdí tím víc trpí sylenty a cepy)
|
|
26.02.2018 17:31 -
|
3135527
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Jetě pořád není jasný, jak jsi měřil hladinu LDS. Bylo to odtlakovaný? V jaký poloze jsi hladinu kontroloval a dolíval LDS?
Jetě pořád není jasný, jak jsi měřil hladinu LDS. Bylo to odtlakovaný? V jaký poloze jsi hladinu kontroloval a dolíval LDS? :nevim :nevim :nevim
|
|
26.02.2018 22:55 -
|
3135638
|
|
Majerr
|
|
|
doleval jsem v provozni poloze. Nikdy jsem v nadrzce nevidel hladinu presahujici pres sitko (tedy nesla hladina videt)
Ostralovani - uplne tomu pojmu nerozumim. Nic jsem osobne s autem nedelal, jen servis dolil 2dc a pak ja litr. auto bylo hupave a uz neni a jen dolevat a dolevat po litrech a udelat z toho prutokac nechci, musim mit spolehlive auto.
doleval jsem v provozni poloze. Nikdy jsem v nadrzce nevidel hladinu presahujici pres sitko (tedy nesla hladina videt)
Ostralovani - uplne tomu pojmu nerozumim. Nic jsem osobne s autem nedelal, jen servis dolil 2dc a pak ja litr. auto bylo hupave a uz neni a jen dolevat a dolevat po litrech a udelat z toho prutokac nechci, musim mit spolehlive auto.
|
|
26.02.2018 23:10 -
|
3135640
|
|
Bobr53
|
|
|
Majerr napsal(a): doleval jsem v provozni poloze. Nikdy jsem v nadrzce nevidel hladinu presahujici pres sitko (tedy nesla hladina videt)
Chyba, pokud pominu e jsi neprovedl odtlakování (a pomocí diagnostiky anebo podloením karoserie a nízká poloha - Jumepův způsob), tak kontrolu mnoství LDS prováděj zásadně při sputění auta do nejnií polohy
Ale pokud jsi přelil, co předpokládám, tak si ohlídej, a ti nevyteče LDS z nádrky na BHI !
Chyba, pokud pominu e jsi neprovedl odtlakování (a pomocí diagnostiky anebo podloením karoserie a nízká poloha - Jumepův způsob), tak kontrolu mnoství LDS prováděj zásadně při sputění auta do nejnií polohy :nevim
Ale pokud jsi přelil, co předpokládám, tak si ohlídej, a ti nevyteče LDS z nádrky na BHI !
|
|
27.02.2018 11:26 -
|
3135713
|
|
Majerr
|
|
|
panove tak to mam strach, do toho se poustet rozhodne nebudu sam.
Vazne neni v okoli nekde znamy provereny servisak, co ma s H3+ zkusenost a vi?
Dnes to pujdu po dlouhe dobe projet co to udela a zkusim auto zvednout do treti polohy a posadit na snih. Co tomu rekne.
Kapalina z nadrzky netece vsude sucho a cisto. Budu davat pozor az to pujde dolu.
Zatim teda zadna jednoznacna rada, ale jo, podle popisu by to bylo vesteni z kristalove koule
Diky zatim
Auto jsem byl kolem obeda projet a jako pruzi, neni uplne tvrde, ale k tomu plavnemu pohupovani to ma daleko. Nahoru i dolu se pohybuje v pohode. Nenechal jsem cerpadlo moc trapit. Pod autem jsem ve zvysene poloze nenasel zadne znamky uniku kapalin. Co jsem nasel, tak z leve predni koule vede trubka, ktera prechazi do flexibilni a tam je to lehce orosene a zaprasene. Nic kde by utekl litr kapaliny.
Pri pohledu do nadrzky v nizke poloze hladina videt porad nesla.
panove tak to mam strach, do toho se poustet rozhodne nebudu sam.
Vazne neni v okoli nekde znamy provereny servisak, co ma s H3+ zkusenost a vi?
Dnes to pujdu po dlouhe dobe projet co to udela a zkusim auto zvednout do treti polohy a posadit na snih. Co tomu rekne.
Kapalina z nadrzky netece vsude sucho a cisto. Budu davat pozor az to pujde dolu.
Zatim teda zadna jednoznacna rada, ale jo, podle popisu by to bylo vesteni z kristalove koule
Diky zatim
Auto jsem byl kolem obeda projet a jako pruzi, neni uplne tvrde, ale k tomu plavnemu pohupovani to ma daleko. Nahoru i dolu se pohybuje v pohode. Nenechal jsem cerpadlo moc trapit. Pod autem jsem ve zvysene poloze nenasel zadne znamky uniku kapalin. Co jsem nasel, tak z leve predni koule vede trubka, ktera prechazi do flexibilni a tam je to lehce orosene a zaprasene. Nic kde by utekl litr kapaliny.
Pri pohledu do nadrzky v nizke poloze hladina videt porad nesla.
|
|
27.02.2018 11:52 -
|
3135728
|
|
konqui
|
Město: Kousek od opavy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 213 |
|
|
Zkusil bych p. Hornsteiner,
na kraji areálu kopřivnické Tatrovky, ul. Pánská 536, Kopřivnice
tel.: 556 492 028
mobil: 726 422 028
Zkusil bych p. Hornsteiner,
na kraji areálu kopřivnické Tatrovky, ul. Pánská 536, Kopřivnice
tel.: 556 492 028
mobil: 726 422 028
|
|
27.02.2018 17:55 -
|
3135782
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
Úbytek kapaliny a tvrdost, by mohlo znamenat e rupla membrána v některé kouli ...
Úbytek kapaliny a tvrdost, by mohlo znamenat e rupla membrána v některé kouli ...
|
|
28.02.2018 13:31 -
|
3135933
|
|
Majerr
|
|
|
Diky za cisla. Jedno nikdo nezveda, druhe neexistuje. Tam jsem tedy nepochodpi.
Muj oblibeny Citroen servis v Kosmonosech ma plno a tento tyden bych se mohl zastavit, ale mam smulu.
Tak budu muset hledat nekde jinde. A z toho radost nemam
Diky za cisla. Jedno nikdo nezveda, druhe neexistuje. Tam jsem tedy nepochodpi.
Muj oblibeny Citroen servis v Kosmonosech ma plno a tento tyden bych se mohl zastavit, ale mam smulu.
Tak budu muset hledat nekde jinde. A z toho radost nemam :-(
|
|
28.02.2018 20:14 -
|
3136064
|
|
xsedmička
|
Město: Kutná Hora, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 118 |
|
|
Nemohla se mu vlivem nízkých teplot pootočit objímka u výkového korektoru a tím se změní i tlumení nerovností jako jsem měl já? Mě stačilo v servisu provézt korekci výky podvozku a bylo po problému ale já měl předek vý ne zadek a taky to i bouchalo po přejezdu nerovnosti(propadu kola)
Nemohla se mu vlivem nízkých teplot pootočit objímka u výkového korektoru a tím se změní i tlumení nerovností jako jsem měl já? Mě stačilo v servisu provézt korekci výky podvozku a bylo po problému ale já měl předek vý ne zadek a taky to i bouchalo po přejezdu nerovnosti(propadu kola):nevim
|
|
01.03.2018 15:22 -
|
3136224
|
|
xsedmička
|
Město: Kutná Hora, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 118 |
|
|
Mně to dělali v citroenu K.Hora Karlov unikom-korekce podvozku stálo to asi 1300kč auto lo celé podstatně ní a bylo vyrovnané kdy mi ho technik vezl byl jsem venku a u kdy přijíděl tak bylo vidět při brdění jak citroen krásně zalehl k silnici a teprve poté si uívám opravdu plavnou jízdu---ale nemusí to být tím jen tady píu moji zkuenost.
Mně to dělali v citroenu K.Hora Karlov unikom-korekce podvozku stálo to asi 1300kč auto lo celé podstatně ní a bylo vyrovnané kdy mi ho technik vezl byl jsem venku a u kdy přijíděl tak bylo vidět při brdění jak citroen krásně zalehl k silnici a teprve poté si uívám opravdu plavnou jízdu:palec---ale nemusí to být tím jen tady píu moji zkuenost.
|
|
| |
|
|