| | |
05.02.2010 22:06 -
Brzdové kotouče
|
1803655
|
|
Mistrtwist
|
Město: Prágl, Auto: | Počet příspěvků: 41 |
|
|
Ahoj, narazil jsem na aukru na kotouče údajně německého výrobce ATM, který dělá i na moje auto vrtané a drákované kotouče. Zajímalo by mě, jestli někdo tuto značku vůbec zná... Měl jsem na Xantii ATE powerdisk a ty byli pičkový, ale ATM? Nevim... ale cena je taky hodne zajimava...
Ahoj, narazil jsem na aukru na kotouče údajně německého výrobce ATM, který dělá i na moje auto vrtané a drákované kotouče. Zajímalo by mě, jestli někdo tuto značku vůbec zná... Měl jsem na Xantii ATE powerdisk a ty byli pičkový, ale ATM? Nevim... ale cena je taky hodne zajimava...
|
|
06.02.2010 11:40 -
Re: Brzdové kotouče
|
1803669
|
|
Myák
|
Město: Tinov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 174 |
|
|
.link.
.link.
S brzdama bych asi moc neexperimentoval, obvzlá na těkým autě. A na třílitru u teprve ne. Se na dálnici trochu rozvání, najednou jede dvě kila něco a potom co neubrzdí to neukecá
http://www.seat-forum.cz/viewtopic.php?f=89&t=19821&sid=a72075071c443f4778f12bdbb0b52168
http://audiklub.cz/prispevekt53634
S brzdama bych asi moc neexperimentoval, obvzlá na těkým autě. A na třílitru u teprve ne. Se na dálnici trochu rozvání, najednou jede dvě kila něco a potom co neubrzdí to neukecá;-)
|
|
06.02.2010 11:52 -
|
1803670
|
|
Darja
|
|
|
Ale prd, jestli V6 nebo ne (z toho u kvetu, jak si vici myslej, e V6 je snad schovaný ferrari bo co?)
Kup si klasický hladký bremba, brzděj dobře, nebo se plácni přes kapsu a kup si bremba sport, za osm klacků a má to i vrtaný
I ATE power disky uměj zavadnout, kdy na to ve 230 hamptne a rozpálí je do ruda, protoe před tebou usnul kamioňák. Neznám nikoho, kdo by na bremba nadával.
Ale prd, jestli V6 nebo ne (z toho u kvetu, jak si vici myslej, e V6 je snad schovaný ferrari bo co?)
Kup si klasický hladký bremba, brzděj dobře, nebo se plácni přes kapsu a kup si bremba sport, za osm klacků a má to i vrtaný :-)
I ATE power disky uměj zavadnout, kdy na to ve 230 hamptne a rozpálí je do ruda, protoe před tebou usnul kamioňák. Neznám nikoho, kdo by na bremba nadával.
|
|
06.02.2010 11:56 -
|
1803671
|
|
DOUFAK
|
|
|
Myák má pravdu. Kdysi jsem chtěl experimentovat s brzd. kotouči i destičkami,protoe byly VELMI levné oproti cenám servisu Citroen a to jsem si naběhl.Po ujetí snad 2000 km se mi kotouče vyhřály, zkroutily,take brzdění bylo ivotu nebezpečné a také ostudné před zákazníky,neb se při brzdění vdycky tak roztřásl volant,e jsem málem vypadl z auta.Take ty letěly i s destičkami. Nyní mám BENDIXY i s destičkami a je klid a mír a bezpečí u mnoho tisíc km. ATM patří k té levnějí variantě,přesněji,jedny z nejlevnějích a do toho bych zcela určitě po té zkuenosti neel.Neuetřil jsem vůbec nic,naopak prodělal a jetě nějakou chvíli zbytečně mordoval celé řízení auta.
Myák má pravdu. Kdysi jsem chtěl experimentovat s brzd. kotouči i destičkami,protoe byly VELMI levné oproti cenám servisu Citroen a to jsem si naběhl.Po ujetí snad 2000 km se mi kotouče vyhřály, zkroutily,take brzdění bylo ivotu nebezpečné a také ostudné před zákazníky,neb se při brzdění vdycky tak roztřásl volant,e jsem málem vypadl z auta.Take ty letěly i s destičkami. Nyní mám BENDIXY i s destičkami a je klid a mír a bezpečí u mnoho tisíc km. ATM patří k té levnějí variantě,přesněji,jedny z nejlevnějích a do toho bych zcela určitě po té zkuenosti neel.Neuetřil jsem vůbec nic,naopak prodělal a jetě nějakou chvíli zbytečně mordoval celé řízení auta.:-( ;-)
|
|
06.02.2010 12:10 -
|
1803673
|
|
Darja
|
|
|
Kotouče z ceníku od Boba zde kontakt: .link.
TRW 1 470,-
bendix 1 160,-
Ate 1 833,-
Já volila TRW a mají nalítáno 30tis a bezproblémů...
Kotouče z ceníku od Boba zde kontakt: http://www.ccca.cz/?strto=AutomaxHul%C3%ADn+-+Zden%C4%9Bk+Tobol%C3%ADk
TRW 1 470,-
bendix 1 160,-
Ate 1 833,-
|
|
06.02.2010 16:44 -
|
1803683
|
|
DOUFAK
|
|
|
Darja napsal(a): Kotouče z ceníku od Boba zde kontakt: .link.
TRW 1 470,-
bendix 1 160,-
Ate 1 833,-
Bendixy za 1160 kč za kus? Co je to za Bendixy? Mluvíme o předních brzd,kotoučích? Ja jsem dal za přední kotouče Bendix za oba 5560 kč - tj 2780 kč za jeden...
Bendixy za 1160 kč za kus?:-o Co je to za Bendixy? Mluvíme o předních brzd,kotoučích? Ja jsem dal za přední kotouče Bendix za oba 5560 kč - tj 2780 kč za jeden...
|
|
06.02.2010 16:58 -
|
1803685
|
|
capricorn
|
Město: Mělník, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive Break | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Také mě čeká výměna kotoučů (předek) , jdu do ATE. ... Bob má super ceny , mě taky nabízeli v servisu ATE předek za oba 5 620 ...
Také mě čeká výměna kotoučů (předek) , jdu do ATE. ... Bob má super ceny :palec, mě taky nabízeli v servisu ATE předek za oba 5 620 ...
|
|
04.12.2011 15:29 -
|
2430328
|
|
milanko
|
Město: Mlada boleslav, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive | Počet příspěvků: 51 |
|
|
Ahoj vsetci co myslite do predu bendix kotouce +desky zadok febi?dik
Ahoj vsetci co myslite do predu bendix kotouce +desky zadok febi?dik
|
|
04.12.2011 16:26 -
|
2430341
|
|
duff74
|
Město: Holeov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 163 |
|
|
Mám od Boba na zadku kotouče i desky od Bendixu, co by měla být i prvovýroba, za příznivou cenu 638,- desky a 1028,- kotouče. Při té příleitosti jsem si opravil a vystředil brzdové třmeny a ve fachčí jak má, nic nepíská jen brzdí.
Mám od Boba na zadku kotouče i desky od Bendixu, co by měla být i prvovýroba, za příznivou cenu 638,- desky a 1028,- kotouče. Při té příleitosti jsem si opravil a vystředil brzdové třmeny a ve fachčí jak má, nic nepíská jen brzdí.
|
|
04.12.2011 20:01 -
|
2430409
|
|
jumep
|
|
|
na svojom aute mam vpredu febi kotuce aj platnicky, stazovat sa na to nestazujem ...
na svojom aute mam vpredu febi kotuce aj platnicky, stazovat sa na to nestazujem ...
|
|
03.03.2012 18:09 -
|
2455714
|
|
Mamlas
|
|
|
Tak jsem dneska vyměnil přední kotouče a destičky. Nějaký vtipálek, který měnil kotouče dřív, dorval a hlavně i "vejknul" ty malý roubky na kotoučích, take jsem musel tři odvrtávat. Odvrtal jsem jen hlavy, abych mohl sundat kotouče a zbytek roubů jsem tam nechal, protoe jsem byl línej a stejně jsem neměl náhradní. Take mám ode dneka plovoucí i kotouče.
Tak jsem dneska vyměnil přední kotouče a destičky. Nějaký vtipálek, který měnil kotouče dřív, dorval a hlavně i "vejknul" ty malý roubky na kotoučích, take jsem musel tři odvrtávat. Odvrtal jsem jen hlavy, abych mohl sundat kotouče a zbytek roubů jsem tam nechal, protoe jsem byl línej a stejně jsem neměl náhradní. Take mám ode dneka plovoucí i kotouče. :-d
|
|
03.03.2012 18:28 -
|
2455725
|
|
Mamlas
|
|
|
Přemýlel jsem akorát, e bych tam zkusil naklepat imbus, ale nějak sem se k tomu nedostal.
Kdy bude v létě čas tak to moná předělám tak jak to má být.
Přemýlel jsem akorát, e bych tam zkusil naklepat imbus, ale nějak sem se k tomu nedostal. :-))
Kdy bude v létě čas tak to moná předělám tak jak to má být.
|
|
04.03.2012 00:17 -
|
2455809
|
|
jumep
|
|
|
ja ich v zasade povolujem tak ze rukou otacam a mlatim kladivom do toho, ziadna paka, inak sa strhnu
tie srobky su tam len na to aby kotuc sa neotocil ked das koleso dole alebo neodsunul ... nijaku inu funkciu, netreba to nijako prilis zatahovat
ja ich v zasade povolujem tak ze rukou otacam a mlatim kladivom do toho, ziadna paka, inak sa strhnu
tie srobky su tam len na to aby kotuc sa neotocil ked das koleso dole alebo neodsunul ... nijaku inu funkciu, netreba to nijako prilis zatahovat
|
|
04.03.2012 18:29 -
|
2456009
|
|
Mamlas
|
|
|
Jetě jsem si vzpoměl na jednu věc. Na spodním vodícím čepu brzdiče je navlečená guma (nemyslím tu prachovku). Nevíte k čemu tam je? Ten spodní vodící čep se skoro nehýbal, tak jsem ho vyčistil a namazal. Jene kdy jsem na něj chtěl přidělat brzdič tak se zase u ani nehnul a jen se s ním dalo točit. Jako by se ta guma přilepila (i kdy byla namazaná na pouzdro) a pak se ani nehla, jen čep se v ní protáčel. Musel jsem to zase celý rozebrat a znova vyčistit a promazat. Skoro to vypadá jakoby u ta guma byla měkká nebo co a dělá tam bordel. Dá se koupit samostatně?
Jetě jsem si vzpoměl na jednu věc. Na spodním vodícím čepu brzdiče je navlečená guma (nemyslím tu prachovku). Nevíte k čemu tam je? Ten spodní vodící čep se skoro nehýbal, tak jsem ho vyčistil a namazal. Jene kdy jsem na něj chtěl přidělat brzdič tak se zase u ani nehnul a jen se s ním dalo točit. Jako by se ta guma přilepila (i kdy byla namazaná na pouzdro) a pak se ani nehla, jen čep se v ní protáčel. Musel jsem to zase celý rozebrat a znova vyčistit a promazat. Skoro to vypadá jakoby u ta guma byla měkká nebo co a dělá tam bordel. Dá se koupit samostatně? :nevim
|
|
04.03.2012 19:22 -
|
2456051
|
|
Mamlas
|
|
|
Zrovna jsem na to koukal. Kolik za tu sadu můou chtít?
Zrovna jsem na to koukal. Kolik za tu sadu můou chtít?
|
|
04.03.2012 19:31 -
|
2456068
|
|
jumep
|
|
|
nespravne mazivo, rozleptalo gumu a zadrelo sa to ...
v opravnych sadach, ktore kupis ako druhovyrobu (napr elit) mas aj tu gumu, je omnoho mensia, ale ucel splni
nespravne mazivo, rozleptalo gumu a zadrelo sa to ...
v opravnych sadach, ktore kupis ako druhovyrobu (napr elit) mas aj tu gumu, je omnoho mensia, ale ucel splni
|
|
| |
|
|