| | |
07.01.2009 19:19 -
Re: Funkčnost ASR
|
169334
|
|
jumep
|
|
|
vid prispevok nizsie - to je copy paste podla VIN zo service.
vid prispevok nizsie - to je copy paste podla VIN zo service.
|
|
07.01.2009 19:26 -
|
169335
|
|
tief
|
|
|
Service.citroen.com taky neni uplne presny ... u nas su ak si dobre spominam 3 rozdiely medzi zaznamom a realitou ...
Service.citroen.com taky neni uplne presny ... u nas su ak si dobre spominam 3 rozdiely medzi zaznamom a realitou ...
|
|
07.01.2009 19:55 -
|
386389
|
|
jumep
|
|
|
to je tym ze si dotycny kupujuci daval domontovavat niektore veci ktore neboli vo vyrobe, presne ako ked by som teraz prisiel, vybral si novu C5, nemala bufik ale po skusenostiach co mam by som povedal, ze toto, ale chcem aj bufik, ok, nech sa paci, namontujeme
ale uz v service.citroen ten bufik nebude
to je tym ze si dotycny kupujuci daval domontovavat niektore veci ktore neboli vo vyrobe, presne ako ked by som teraz prisiel, vybral si novu C5, nemala bufik ale po skusenostiach co mam by som povedal, ze toto, ale chcem aj bufik, ok, nech sa paci, namontujeme
|
|
07.01.2009 19:57 -
|
386391
|
|
Darja
|
|
|
jumep napsal(a): to je tym ze si dotycny kupujuci daval domontovavat niektore veci ktore neboli vo vyrobe, presne ako ked by som teraz prisiel, vybral si novu C5, nemala bufik ale po skusenostiach co mam by som povedal, ze toto, ale chcem aj bufik, ok, nech sa paci, namontujeme
myslis, ze se do aut dodatecne davalo i ASR? to mi prijde divny, bufik chapu, to si muzes koupit v ND, ale ASR by slo ztuha
myslis, ze se do aut dodatecne davalo i ASR? to mi prijde divny, bufik chapu, to si muzes koupit v ND, ale ASR by slo ztuha :-)
|
|
07.01.2009 20:03 -
|
386394
|
|
jumep
|
|
|
teoreticky aj asr nejde az tak zthuha, zalezi na brzdovom valci a abs jednotke, ostatne je principialne len software ovladajuci dane piestiky, a takisto ESP
pozri si ten cennik co tam mam, je tam ze priplatok 12900 za ASR
teoreticky aj asr nejde az tak zthuha, zalezi na brzdovom valci a abs jednotke, ostatne je principialne len software ovladajuci dane piestiky, a takisto ESP
|
|
07.01.2009 20:04 -
|
386395
|
|
Darja
|
|
|
tak podle service.citroen.com ja nemam protiskluz, ale mam ESP a nemam dofukovani bederni opery, coz v aute je.
tak podle service.citroen.com ja nemam protiskluz, ale mam ESP a nemam dofukovani bederni opery, coz v aute je. :-))))
|
|
07.01.2009 20:07 -
|
386398
|
|
vykouk
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 15 |
|
|
Ahoj, já jsem koupil auto taky bez ASR - i podle service.citroen.com a v létě mi tak jednou týdně taky svítí při startování ta kontrolka v rohu palubovky... holt asi ty elektrický neduhy
Ahoj, já jsem koupil auto taky bez ASR - i podle service.citroen.com a v létě mi tak jednou týdně taky svítí při startování ta kontrolka v rohu palubovky... holt asi ty elektrický neduhy
|
|
08.01.2009 22:34 -
|
386474
|
|
zdenekb
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 81 |
|
|
rad bych se zeptal na service.citroen.com - to se musim zaregistrovat jako odbornik (kterym nejsem), abych se mohl podivat na konfiguraci vozu podle VIN? Nebo by mi prosim mohl konfiguraci vyjet nekdo z registrovanych? Dik.
rad bych se zeptal na service.citroen.com - to se musim zaregistrovat jako odbornik (kterym nejsem), abych se mohl podivat na konfiguraci vozu podle VIN? Nebo by mi prosim mohl konfiguraci vyjet nekdo z registrovanych? Dik.
|
|
08.01.2009 22:38 -
|
386475
|
|
jumep
|
|
|
staci sa zaregistrovat
staci sa zaregistrovat
|
|
11.01.2009 08:33 -
|
386517
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
jumep napsal(a): teoreticky aj asr nejde az tak zthuha, zalezi na brzdovom valci a abs jednotke, ostatne je principialne len software ovladajuci dane piestiky, a takisto ESP
jednotlive sytemy bohuzel nelze dodatecne dodat ,pokud nebudeme brat variantu prestavby auta..
ASR/ESP jsou sytemy ktere potrebuji ke sve funkci tyto zakladni cidla a akcni cleny
-Jednotka ABS se sw pro asr,esp
-cidla na kolech
-BSI s vhodnym sw
-ridici jednoka motoru s vhodnym sw
-COMM2000 s vhodnym sw ale taky potrebne hw osazeni (cidlo pricneho a podelneho zrychleni)
jednotlive sytemy bohuzel nelze dodatecne dodat ,pokud nebudeme brat variantu prestavby auta..
ASR/ESP jsou sytemy ktere potrebuji ke sve funkci tyto zakladni cidla a akcni cleny
-Jednotka ABS se sw pro asr,esp
-cidla na kolech
-BSI s vhodnym sw
-ridici jednoka motoru s vhodnym sw
-COMM2000 s vhodnym sw ale taky potrebne hw osazeni (cidlo pricneho a podelneho zrychleni)
|
|
11.01.2009 14:03 -
|
386522
|
|
jumep
|
|
|
sak take nieco som pisal, to neni az tak ztuha
-ASR jednotku mam
-cidla na kolach mas, lebo pokial viem su to tie iste ako abs
-bsi a jednotka motora samozrejme ze potrebuje byt s ESP
ako teoreticky je to mozne dorobit za cenu tychto dielov, co asi nikto neda
ASR ale ako som pisal samotny citroen ponukal na domontovanie za 12900,- Skk
sak take nieco som pisal, to neni az tak ztuha :)
-ASR jednotku mam
-cidla na kolach mas, lebo pokial viem su to tie iste ako abs
-bsi a jednotka motora samozrejme ze potrebuje byt s ESP
ako teoreticky je to mozne dorobit za cenu tychto dielov, co asi nikto neda
ASR ale ako som pisal samotny citroen ponukal na domontovanie za 12900,- Skk
|
|
11.01.2009 14:50 -
|
386528
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
..a COMM2000?
..a COMM2000?
|
|
11.01.2009 14:51 -
|
386529
|
|
autodiag
|
|
|
..jaky sw nahrajes do BSI a ECU motoru ?
..jaky sw nahrajes do BSI a ECU motoru ?
|
|
11.01.2009 18:08 -
|
386536
|
|
jumep
|
|
|
ja som nepovedal ze to idem robit, len ze je to domontovatelne
ja som nepovedal ze to idem robit, len ze je to domontovatelne
|
|
08.01.2013 18:14 -
|
2537572
|
|
Katan
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 241 |
|
|
Já sem dneska zjistil. e kdy vypnu ASR/ESP tak kontrolka svítí a při prudkém rozjezdu na sněhu se kontrolka rozbliká, i kdy ASR/ESP je vypnuté, jak se přestanou kola protáčet, tak se kontrolka zase rozsvítí e je ASR/ESP vypnuté. Jak je to moné? V manuálu je napsáno: "Pokud je aktivován systém ASR nebo ESP, kontrolka ASR/ESP bliká"
Já sem dneska zjistil. e kdy vypnu ASR/ESP tak kontrolka svítí a při prudkém rozjezdu na sněhu se kontrolka rozbliká, i kdy ASR/ESP je vypnuté, jak se přestanou kola protáčet, tak se kontrolka zase rozsvítí e je ASR/ESP vypnuté. Jak je to moné? V manuálu je napsáno: "Pokud je aktivován systém ASR nebo ESP, kontrolka ASR/ESP bliká"
|
|
08.01.2013 19:02 -
|
2537582
|
|
Hanz 397
|
|
|
Katan napsal(a): Já sem dneska zjistil. e kdy vypnu ASR/ESP tak kontrolka svítí a při prudkém rozjezdu se kontrolka rozbliká, i kdy ASR/ESP je vypnuté, jak se přestanou kola protáčet, tak se kontrolka zase rozsvítí e je ASR/ESP vypnuté. Jak je to moné? V manuálu je napsáno: "Pokud je aktivován systém ASR nebo ESP, kontrolka ASR/ESP bliká"
Pokud je systém aktivován,znamená: pokud je potřeba jeho zásah... Tzn,e bliká v případě,e ESP by zasahovalo/zasahuje do stabilizace vozu.
Pokud je systém aktivován,znamená: pokud je potřeba jeho zásah... Tzn,e bliká v případě,e ESP by zasahovalo/zasahuje do stabilizace vozu.
|
|
| |
|
|