| | |
26.01.2022 00:04 -
Re: Hydraulické koule pérování C5
|
3332700
|
|
Vavris23
|
Město: Česká Lípa, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Cau kluci, tak me taky ceka vymena kouli, prosim o radu mam h3 bez+ a zaujaly me nabidka od firmy i. F. H. S. protoze nabizi jako jedinne typ comfort, nemate zkusenosti jestli je to znat, nebo jestli se to bude houpat az moc, popripade doporucite mi nejakou treba jinou druhovyrobu, originaly jsou za brutal ceny, moooc diky vsem
Cau kluci, tak me taky ceka vymena kouli, prosim o radu mam h3 bez+ a zaujaly me nabidka od firmy i. F. H. S. protoze nabizi jako jedinne typ comfort, nemate zkusenosti jestli je to znat, nebo jestli se to bude houpat az moc:-d, popripade doporucite mi nejakou treba jinou druhovyrobu, originaly jsou za brutal ceny, moooc diky vsem
|
|
26.01.2022 09:15 -
|
3332709
|
|
glondrej
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 27 |
|
|
Ahoj, jsou vubec originaly jeste nekde k sehnani? Ja marne cekal pres 2 mesice, az jsem nakonec objednal IFHS. Nekdo rikal, ze uz se snad ani nevyrabi...
Ahoj, jsou vubec originaly jeste nekde k sehnani? Ja marne cekal pres 2 mesice, az jsem nakonec objednal IFHS. Nekdo rikal, ze uz se snad ani nevyrabi...
|
|
26.01.2022 10:03 -
|
3332714
|
|
Henry
|
|
|
U asi měsíc píu emaily s dotazem na dodání prostředních kulí na 3+, zatím jsem ádného dodavatele ( s přijatelnou cenou) neobjevil.
Asi přejdu na pruiny.
U asi měsíc píu emaily s dotazem na dodání prostředních kulí na 3+, zatím jsem ádného dodavatele ( s přijatelnou cenou) neobjevil.:-(
Asi přejdu na pruiny.:-))
|
|
26.01.2022 10:26 -
|
3332715
|
|
Vavris23
|
Město: Česká Lípa, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Glondrej a bral jsi klasicky nebo ty comforty?
Glondrej a bral jsi klasicky nebo ty comforty?
|
|
26.01.2022 17:08 -
|
3332739
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
no, bracho zháňal predne gule. V lete objednal v Citroene povodne origo(nie eurorepar)... V decembri objednavku zruil lebo u stratil trpezlivos. zda sa e dostupne su u len eurorepar
no, bracho zháňal predne gule. V lete objednal v Citroene povodne origo(nie eurorepar)... V decembri objednavku zruil lebo u stratil trpezlivos. :nevim zda sa e dostupne su u len eurorepar
|
|
26.01.2022 17:49 -
|
3332744
|
|
Henry
|
|
|
too: PATaMAT
Na svého 2,0i BREAK. Zatím dávám na hromádku díly, a bude teplo a čas, tak to chci vyměnit. C5 u má svá léta, tak mu chci udělat dobře.
too: PATaMAT
Na svého 2,0i BREAK. Zatím dávám na hromádku díly, a bude teplo a čas, tak to chci vyměnit. C5 u má svá léta, tak mu chci udělat dobře.;-)
|
|
26.01.2022 19:56 -
|
3332759
|
|
Dawe
|
Město: Praha, Auto: Peugeot 508 R8 2,0BHDi | Počet příspěvků: 151 |
|
|
Mám od podzimu objednané v citroenu 3 sady koulí na X7 a zatím těká smůla...
Mám od podzimu objednané v citroenu 3 sady koulí na X7 a zatím těká smůla... :-(
|
|
26.01.2022 20:23 -
|
3332760
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
fiha, to akoze original gule nie su na x7? sak to neni tak stare auto, vyroba skoncila 2017?
fiha, to akoze original gule nie su na x7? sak to neni tak stare auto, vyroba skoncila 2017?
|
|
26.01.2022 20:32 -
|
3332761
|
|
glondrej
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 27 |
|
|
Je to tak. Já taky sháněl na x7 a marně. K dotazu výe - vzal jsem IFHS přesně takové, co tam mají být, ádné monosti "komfort" jsem si ani neviml.
Nicméně, originál sada na x7 H3+ 150kw by se hodila - vyměnil jsem jen dvě v akutním stavu, ale chtělo by to i ten zbytek...
Je to tak. Já taky sháněl na x7 a marně. K dotazu výe - vzal jsem IFHS přesně takové, co tam mají být, ádné monosti "komfort" jsem si ani neviml.
Nicméně, originál sada na x7 H3+ 150kw by se hodila - vyměnil jsem jen dvě v akutním stavu, ale chtělo by to i ten zbytek...
|
|
14.12.2022 16:00 -
Dostupnost originálních koulí
|
3352318
|
|
Roll
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Zdravím, velice uvauji nad pořízením C5 X7 s hydropneumatickým podvozkem a zajímá mě, jestli Citroen jetě vyrábí a hlavně jak dlouho bude vyrábět náhradní podvozkové díly pro tento vůz. Chtěl bych ho toti mít co nejdéle a druhovýroba je prý na trochu jiné technologii ne originální díl (prý stejné jako na starí vozy).
Případně, jestli koulím nevadí delí skladování, e bych koupil celou sadu a měl je pro případ nouze.
Vím, e koule mají vydret 200 000 km, ale k tomu u se větina bazarových kousků blíí...
Zdravím, velice uvauji nad pořízením C5 X7 s hydropneumatickým podvozkem a zajímá mě, jestli Citroen jetě vyrábí a hlavně jak dlouho bude vyrábět náhradní podvozkové díly pro tento vůz. Chtěl bych ho toti mít co nejdéle a druhovýroba je prý na trochu jiné technologii ne originální díl (prý stejné jako na starí vozy).
Případně, jestli koulím nevadí delí skladování, e bych koupil celou sadu a měl je pro případ nouze.
Vím, e koule mají vydret 200 000 km, ale k tomu u se větina bazarových kousků blíí...
|
|
15.12.2022 21:08 -
|
3352395
|
|
jumep
|
|
|
podvozkove diely su rovnake ako peugeot 407, 508 a daju sa zohnat dobre druhovyrobove
co sa tyka guli, tie su original momentalne dlhodobo nedostupne (od leta objednane na urgenciu), aktualne sme dali ifhs gule, stale lepsia ifhs s primeranym tlakom ako prazdna originalka
podvozkove diely su rovnake ako peugeot 407, 508 a daju sa zohnat dobre druhovyrobove
co sa tyka guli, tie su original momentalne dlhodobo nedostupne (od leta objednane na urgenciu), aktualne sme dali ifhs gule, stale lepsia ifhs s primeranym tlakom ako prazdna originalka
|
|
16.12.2022 12:14 -
|
3352399
|
|
Roll
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 2 |
|
|
A je ta jiná značka znát? Jak říkám, chci auto na delí dobu a jestli to bude na prd, tak radi vemu jiný model.
Jinak je to docela podpásovka, přestat vyrábět důleité díly u po tak krátké době
A je ta jiná značka znát? Jak říkám, chci auto na delí dobu a jestli to bude na prd, tak radi vemu jiný model.
Jinak je to docela podpásovka, přestat vyrábět důleité díly u po tak krátké době :nevim
|
|
16.12.2022 21:24 -
|
3352430
|
|
mathes1
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 12 |
|
|
Nateraz su IFHS vymenene iba vpredu cca 5 dni. Je to o 100% lepsie ako prazdne stare. Otazna je ich zivotnost. Uvidime neskor. Zatial som spokojny 👍🏻
Nateraz su IFHS vymenene iba vpredu cca 5 dni. Je to o 100% lepsie ako prazdne stare. Otazna je ich zivotnost. Uvidime neskor. Zatial som spokojny 👍🏻
|
|
16.12.2022 21:47 -
|
3352433
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Jak je to s tou druhovyrobou? Je IFHS, Monroe, Lizarte, Suplex, TRW, Febi? Je to vsecko IFHS nebo opravdu je tolik vyrobcu?
Jak je to s tou druhovyrobou? Je IFHS, Monroe, Lizarte, Suplex, TRW, Febi? Je to vsecko IFHS nebo opravdu je tolik vyrobcu?
|
|
17.12.2022 10:14 -
|
3352442
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1300 |
|
|
RimmerCZ napsal(a): Jak je to s tou druhovyrobou? Je IFHS, Monroe, Lizarte, Suplex, TRW, Febi? Je to vsecko IFHS nebo opravdu je tolik vyrobcu?
V Citroenu se teď prodávají místo originálních výrobků Citroen pouze koule "EUROREPAR" ... jsou to jen přeznačené a předraené I.F.H.S. ... zde je dukaz místo slipů .link. Je v nich černá gumová pouze jednovrstvá membrána. Není tam ta vícevrstvá jak byla v originálech.
Monroue a Febi jsou taky od IFHS to vím určitě, ostatní nevím, neměl jsem monost zatím pitvat.
V Citroenu se teď prodávají místo originálních výrobků Citroen pouze koule "EUROREPAR" ... jsou to jen přeznačené a předraené I.F.H.S. ... zde je dukaz místo slipů ;-) https://citroxa.rajce.idnes.cz/EUROREPAR_-_I.F.H.S./ Je v nich černá gumová pouze jednovrstvá membrána. Není tam ta vícevrstvá jak byla v originálech.
Monroue a Febi jsou taky od IFHS to vím určitě, ostatní nevím, neměl jsem monost zatím pitvat.
|
|
21.12.2022 21:03 -
|
3352680
|
|
.45acp
|
|
|
PATaMAT napsal(a): V Citroenu se teď prodávají místo originálních výrobků Citroen pouze koule "EUROREPAR" ... jsou to jen přeznačené a předraené I.F.H.S. ... zde je dukaz místo slipů .link. Je v nich černá gumová pouze jednovrstvá membrána. Není tam ta vícevrstvá jak byla v originálech.
Je to pěkný příklad, jak se stáváme "skromnějími". Před několika lety, kdy někdo napsal, e uvauje o koulích z druhovýroby byl pomalu za černou ovci. O jejich montái na auto se u nezmínil skoro nikdo, asi pro vlastní klid. Dnes u asi ani nic jiného nezbývá a třeba nakonec budeme rádi kdy vůbec něco seenem. Smutná to představa konce hydry.
Je to pěkný příklad, jak se stáváme "skromnějími". Před několika lety, kdy někdo napsal, e uvauje o koulích z druhovýroby byl pomalu za černou ovci. O jejich montái na auto se u nezmínil skoro nikdo, asi pro vlastní klid. Dnes u asi ani nic jiného nezbývá a třeba nakonec budeme rádi kdy vůbec něco seenem. Smutná to představa konce hydry.
|
|
08.03.2023 18:18 -
|
3357655
|
|
tomassk8
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 3 |
|
|
ahojte, môte mi prosím poradi, kde V irokom okolí Bratislavy (v okruhu 150km) mi vymenia prednú centrálnu gulu? Ostatné som dal sám, ale tá predná stredová z toho som zúfaly na parkovisku. Ďakujem za odpoveď
ahojte, môte mi prosím poradi, kde V irokom okolí Bratislavy (v okruhu 150km) mi vymenia prednú centrálnu gulu? Ostatné som dal sám, ale tá predná stredová z toho som zúfaly na parkovisku:D. Ďakujem za odpoveď
|
|
| |
|
|