| | |
26.06.2017 10:21 -
Re: Hydraulické koule pérování C5
|
3078337
|
|
Maxxx
|
Město: Praha 12, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Tak já u mám také vyměněno. lo to celkem dobře podle výe popsaného postupu. : palec Také jsem nechtěl investovat do zbytečně drahých originálních koulí a pouil jsem ty od značky monroe( cena 1350-1500,-). Je to úplně jiné svezení
Tak já u mám také vyměněno. lo to celkem dobře podle výe popsaného postupu. : palec Také jsem nechtěl investovat do zbytečně drahých originálních koulí a pouil jsem ty od značky monroe( cena 1350-1500,-). Je to úplně jiné svezení :-))))
|
|
26.06.2017 11:42 -
|
3078340
|
|
LukoLVG
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 227 |
|
|
Utahovali ste ich ako? Rukami tiez? Resp. na kolno Nm?
Utahovali ste ich ako? Rukami tiez? Resp. na kolno Nm?
|
|
28.06.2017 09:12 -
|
3078759
|
|
pavel1978
|
|
|
zdravím, chystám se na výměnu koulí,nefunguje sportovní reim a na dálnici neklesne. Nemate prosím čísla na origo koule hydro + i středové na X7 2.2hdi 125kw 2008. A nějaký typ kde je koupit nejlevněji? Diky Pavel
zdravím, chystám se na výměnu koulí,nefunguje sportovní reim a na dálnici neklesne. Nemate prosím čísla na origo koule hydro + i středové na X7 2.2hdi 125kw 2008. A nějaký typ kde je koupit nejlevněji? Diky Pavel
|
|
28.06.2017 09:17 -
|
3078760
|
|
LukoLVG
|
|
|
Ako vie, e ti nefunguje portový reim? Ako vie e ti neklesne auto?
Vyie má písané ake gule a aké značky.
Ako vie, e ti nefunguje portový reim? Ako vie e ti neklesne auto?
Vyie má písané ake gule a aké značky.
|
|
28.06.2017 10:31 -
|
3078767
|
|
Jimik
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 169 |
|
|
PATaMAT napsal(a): Na co hevery, auto se zvedne samo... Podloí předek palkama, nebo celé auto
No nevím... co jsem zkouel tak celé auto "zvednout" nejde. Pravá nebo levá strana musí zůstat na zemi. Přes tyčky stabilizátoru pak zatlačí na zvedané kolo a to se zvedne. Jinak to gravitace nahoru nepustí. To nemluvím o odtlakování... to jen kdyby chtěl někdo tímto způsobem měnit kola.
No nevím... co jsem zkouel tak celé auto "zvednout" nejde. Pravá nebo levá strana musí zůstat na zemi. Přes tyčky stabilizátoru pak zatlačí na zvedané kolo a to se zvedne. Jinak to gravitace nahoru nepustí. To nemluvím o odtlakování... to jen kdyby chtěl někdo tímto způsobem měnit kola.
|
|
02.07.2017 22:21 -
|
3079639
|
|
Hanz 397
|
|
|
Mě by teda spí, ne kolik toho vyteče zajímalo,jak se jinak, ne přes diag pozná, e auto "na dálnici neklesne"
Zkouel jsem to vypozorovat a nikdy jsem si toho neviml. A to jezdím C5 u tuím 10 let...
A i ten sportovní reim mám nějak problém poznat. Pokud si ho zmáčknu sám,tak to poznám přesně,ale pokud mi ho zapne spolujezdec,tak jsem to poznal málokdy...
Navíc mi nějak nejde do hlavy,co by s klesáním podle rychlosti měly společnýho vadný koule...
Mě by teda spí, ne kolik toho vyteče zajímalo,jak se jinak, ne přes diag pozná, e auto "na dálnici neklesne" :-o
Zkouel jsem to vypozorovat a nikdy jsem si toho neviml. A to jezdím C5 u tuím 10 let...
A i ten sportovní reim mám nějak problém poznat. Pokud si ho zmáčknu sám,tak to poznám přesně,ale pokud mi ho zapne spolujezdec,tak jsem to poznal málokdy...
Navíc mi nějak nejde do hlavy,co by s klesáním podle rychlosti měly společnýho vadný koule...
|
|
03.07.2017 21:54 -
|
3079793
|
|
Marsiano
|
Město: Sokolov, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 90 |
|
|
Ahoj, tak ta má C5 zlobí a zlobí a za poslední 3 měsíce serala tolik peněz, e bych snad za tu cenu koupil jinou. Teď pro změnu mi začalo něco bouchat od přední nápravy (vechny čepy a tyčky mám nové). S mechanikem jsme to dnes dvě hodiny zkoumali a nepřili jsme vůbec na nic. Hydra funguje, auto se zvedá i klesá, nikde ádej únik lds, ale mám podezření, e to bouchání jde od pravého měchu.
Je to moné, e měch bouchá při přejetí nerovností a e je tedy ko?
Ahoj, tak ta má C5 zlobí a zlobí a za poslední 3 měsíce serala tolik peněz, e bych snad za tu cenu koupil jinou. :-( Teď pro změnu mi začalo něco bouchat od přední nápravy (vechny čepy a tyčky mám nové). S mechanikem jsme to dnes dvě hodiny zkoumali a nepřili jsme vůbec na nic. Hydra funguje, auto se zvedá i klesá, nikde ádej únik lds, ale mám podezření, e to bouchání jde od pravého měchu.
Je to moné, e měch bouchá při přejetí nerovností a e je tedy ko?
|
|
03.07.2017 22:07 -
|
3079801
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Mě tohle bouchání na nerovnostech dělal spodní čep ramene, ten jsi také měnil?
Mě tohle bouchání na nerovnostech dělal spodní čep ramene, ten jsi také měnil?
|
|
04.07.2017 13:40 -
|
3079916
|
|
Marsiano
|
Město: Sokolov, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 90 |
|
|
Tak jsem navtívil dalí servis a zase na nic nepřili. Jen je tu podezření, e bouchání jde někde od pravého předního tlumiče. Je moné, e by tam něco mohlo bouchat. Na zvedáku to bouchání není slyet, jen kdy auto jede.
Tak jsem navtívil dalí servis a zase na nic nepřili. Jen je tu podezření, e bouchání jde někde od pravého předního tlumiče. Je moné, e by tam něco mohlo bouchat. Na zvedáku to bouchání není slyet, jen kdy auto jede.
|
|
04.07.2017 14:10 -
|
3079928
|
|
LukoLVG
|
|
|
jruze napsal(a): Řízení - futro je tam vůle a klepe to - zahýbat s tyčí řízení nahoru-dolů.
Zvykne riadenie buchat/odchadzat??? Lebo mne sa cosi tiez rozbuchalo po prejazde D1tky do prahy a z prahy... nakupil som silenty, capy, tycky na prednu napravu tak to pomenim. Snad je to len toto...
Zvykne riadenie buchat/odchadzat??? Lebo mne sa cosi tiez rozbuchalo po prejazde D1tky do prahy a z prahy... nakupil som silenty, capy, tycky na prednu napravu tak to pomenim. Snad je to len toto...
|
|
05.07.2017 09:53 -
|
3080023
|
|
vaf
|
Město: Třebíč, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 113 |
|
|
jruze napsal(a): Řízení - futro je tam vůle a klepe to - zahýbat s tyčí řízení nahoru-dolů.
Ahoj Jardo, a dají se ty futra v řízení, aspoň ty krajní vyměnit? Bez vytahování celého řízení?
Václav
(Omlouvám se za přejmenování )
Ahoj Jardo, a dají se ty futra v řízení, aspoň ty krajní vyměnit? Bez vytahování celého řízení?
Václav
(Omlouvám se za přejmenování )
|
|
| |
|
|