| | |
11.03.2017 22:38 -
Re: Hydraulické koule pérování C5
|
3048786
|
|
jumep
|
|
|
je mozne ze ich aj tak nepovolis, mam original pripravok na to a nechceli ist nim povolit
davam to sekacom, ale tu su dost blbo schovane a mozno je jednoduchsie vyhodit piestnicu a spravit to vonku ako sa s nimi trapit na aute
je mozne ze ich aj tak nepovolis, mam original pripravok na to a nechceli ist nim povolit
davam to sekacom, ale tu su dost blbo schovane a mozno je jednoduchsie vyhodit piestnicu a spravit to vonku ako sa s nimi trapit na aute
|
|
12.03.2017 17:34 -
|
3048978
|
|
xm.milan
|
Město: Praha, Auto: C6/2.2 hdi biturbo | Počet příspěvků: 114 |
|
|
Tak jsem el cestou -pístnice ven no visel jsem na tom ve svěráku jak opice za přípravky se nadalo přádně zabrat-vyroba byla ztráta času.Podvozek se chová poněkud jinak .Jetě staré změřím a jsem zvědav jak se jim změnily tlaky.PS jetě chybí vyměnit předni hlavní koule ,ale u nebyla síla to dát
Tak jsem el cestou -pístnice ven no visel jsem na tom ve svěráku jak opice za přípravky se nadalo přádně zabrat-vyroba byla ztráta času.Podvozek se chová poněkud jinak .Jetě staré změřím a jsem zvědav jak se jim změnily tlaky.PS jetě chybí vyměnit předni hlavní koule ,ale u nebyla síla to dát:palec
|
|
12.03.2017 21:15 -
|
3049043
|
|
jruze
|
|
|
Tak toto jsem jetě nikdy nemusel vdy stačilo pár dobře mířených (sekáč a kladivo) - no přípravek? - mladej ho přitáhl ze zn.servisu a ne s ním jednu stranu povolil tak já jí měl u i vyměněnou.Nevím jak přesně na C6 , ale na X7 to jde v pohodě. no přední prostřední je ...... (jeka v kleci dávám kámoovi do zn. servisu - ten u to má natrénované bez odstrojování - prý to jde)
Tak toto jsem jetě nikdy nemusel vdy stačilo pár dobře mířených (sekáč a kladivo) - no přípravek? - mladej ho přitáhl ze zn.servisu a ne s ním jednu stranu povolil tak já jí měl u i vyměněnou.Nevím jak přesně na C6 , ale na X7 to jde v pohodě.;-) no přední prostřední je ...... (jeka v kleci dávám kámoovi do zn. servisu - ten u to má natrénované bez odstrojování - prý to jde)
|
|
09.04.2017 20:21 -
|
3058039
|
|
buki
|
Město: Kolín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Zdravím, chci se optat. Dnes se mi povolila pravá přední koule. Tak o čtvrt otáčky. Pochopitelně vytekla kapalina a předek je dole. Stačí jen dotáhnout kouli a dolít kapalinu, nebo se u toho jetě něco dělá? Odvzdunění a podobně. Děkuji
Zdravím, chci se optat. Dnes se mi povolila pravá přední koule. Tak o čtvrt otáčky. Pochopitelně vytekla kapalina a předek je dole. Stačí jen dotáhnout kouli a dolít kapalinu, nebo se u toho jetě něco dělá? Odvzdunění a podobně. Děkuji
|
|
09.04.2017 20:23 -
|
3058040
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Odpověď nechám povolanějím, ale jak se mohla povolit?
Odpověď nechám povolanějím, ale jak se mohla povolit? :-o
|
|
09.04.2017 20:31 -
|
3058041
|
|
buki
|
|
|
Vím já? Prostě jsem ji rukou dotáhl, kdy to kolem ní stříkalo.
Vím já? Prostě jsem ji rukou dotáhl, kdy to kolem ní stříkalo.
|
|
09.04.2017 20:40 -
|
3058044
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
To je moc divný.. Dřív ne dotáhnout a dolejt, by to chtělo zjistit, proč se povolila.. Jinak zjednodueně, po dolití to odvzduní několikerym otočením volantu do krajích poloh..
To je moc divný.. Dřív ne dotáhnout a dolejt, by to chtělo zjistit, proč se povolila.. Jinak zjednodueně, po dolití to odvzduní několikerym otočením volantu do krajích poloh..
|
|
09.04.2017 20:49 -
|
3058045
|
|
buki
|
|
|
Děkuji zítra se do toho dám.
Děkuji zítra se do toho dám.
|
|
09.04.2017 20:54 -
|
3058050
|
|
jumep
|
|
|
gula ma byt dotiahnuta na 30nm
preco sa povolila je otazne, tocenim volantu sa odvzdusnuje servo, dvihanim a spustanim podvozku sa odvzdusni podvozok, aj ke tam nie je moc co
dolezite je skontrolovat este tesnenie gule (odtlakovat system a dat ju dole)
gula ma byt dotiahnuta na 30nm
preco sa povolila je otazne, tocenim volantu sa odvzdusnuje servo, dvihanim a spustanim podvozku sa odvzdusni podvozok, aj ke tam nie je moc co
dolezite je skontrolovat este tesnenie gule (odtlakovat system a dat ju dole)
|
|
09.04.2017 21:17 -
|
3058062
|
|
buki
|
|
|
Systém odtlakuji, e povolím víčko? Jinak si myslím, e je odtlakováno - vyteklo toho mraky. Ty koule mají na sobě nějaké těsnění něco jako u olejového filtru?
Systém odtlakuji, e povolím víčko? Jinak si myslím, e je odtlakováno - vyteklo toho mraky. Ty koule mají na sobě nějaké těsnění něco jako u olejového filtru?
|
|
09.04.2017 21:31 -
|
3058076
|
|
jumep
|
|
|
akonahle si to pritiahol a auto mas v normalnej polohe je to natlakovane
odlakovava sa to diagnostikou alebo auto spustis na nieco vyssie ako je spodna poloha, pripadne na dvihaku ho das spustit do spodnej polohy
akonahle si to pritiahol a auto mas v normalnej polohe je to natlakovane
odlakovava sa to diagnostikou alebo auto spustis na nieco vyssie ako je spodna poloha, pripadne na dvihaku ho das spustit do spodnej polohy
|
|
09.04.2017 21:32 -
|
3058077
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Mezi koulí a tou dírou do které je naroubovaná je O krouek jako u olej filtru,jen mení průměr
Prostě je navlečeny na tom závitu.
Odtlakoval jsem tak e jsem auto podloil a pak spustil tlačítkem do nejnií servis polohy.
Kola se vysunuly nahoru a byly ve vzduchu. Jetě jsem je zkusil rukama přizvednout.
Pak jsem koule povolil a skoro nic nevyteklo- max panák LDS...
Mezi koulí a tou dírou do které je naroubovaná je O krouek jako u olej filtru,jen mení průměr;-)
Prostě je navlečeny na tom závitu.
Odtlakoval jsem tak e jsem auto podloil a pak spustil tlačítkem do nejnií servis polohy.
Kola se vysunuly nahoru a byly ve vzduchu. Jetě jsem je zkusil rukama přizvednout.
Pak jsem koule povolil a skoro nic nevyteklo- max panák LDS...
|
|
09.04.2017 21:37 -
|
3058081
|
|
jumep
|
|
|
nie je to o kruzok ale stvorcove tesnenie, na to pozor a tiez nie je navlecene na zavite ale treba ho nasunut do drazky na piesnici, inak ti hrozi ze ho strihnes
ale ak to netece, nemusis to asi riesit, len je dotiahni niecim lepsie
nie je to o kruzok ale stvorcove tesnenie, na to pozor a tiez nie je navlecene na zavite ale treba ho nasunut do drazky na piesnici, inak ti hrozi ze ho strihnes
ale ak to netece, nemusis to asi riesit, len je dotiahni niecim lepsie
|
|
09.04.2017 22:00 -
|
3058086
|
|
buki
|
|
|
Po dotaení je stále předek dole jeliko tam asi nebude kapalina. Musím zítra koupit. Jinak jsem musel odpojit baterku, aby furt nelo čerpadlo protoe se snailo tlakovat a vlastně nemá co, jestli to chápu správně.
Po dotaení je stále předek dole jeliko tam asi nebude kapalina. Musím zítra koupit. Jinak jsem musel odpojit baterku, aby furt nelo čerpadlo protoe se snailo tlakovat a vlastně nemá co, jestli to chápu správně.
|
|
10.04.2017 11:39 -
|
3058322
|
|
buki
|
|
|
Tak jsem dolil 3 litry, lehce natlakoval a chytlo se to. Koule po dotaení neteče tak snad to zase chvilku vydrí. Vem dík za rady.
Tak jsem dolil 3 litry, lehce natlakoval a chytlo se to. Koule po dotaení neteče tak snad to zase chvilku vydrí. Vem dík za rady.
|
|
12.06.2017 10:34 -
|
3073849
|
|
Tarasus
|
Město: Slaný, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 82 |
|
|
Zdravím,
plánuji se pustit do koulí na předku a mám zde několik dotazů.
Jakou značku koulí by jste doporučili mimo origo od citroenu? Několikrát tu padlo IFHS a Monroe, dalé jsem někde nael jetě TRW a dalí....., ale ty IFHS nemůu nikde na českých eshopech najít. Neporadíte kde koupit?
Jetě si pohrávám s mylenkou nechat si to potvrdit zkoukou tlaku na koulích, ale nevím a ani jsem neslyel, e by to někdo v okolí dělal. Jde o to, e auto docela dost na předku ztvrdlo a to během cca 3 měsíců. Napadá mě jetě regulátor tuhosti pro předek, ale pravděpodobnějí budou ty koule.
Děkuji za pomoc
Zdravím,
plánuji se pustit do koulí na předku a mám zde několik dotazů.
Jakou značku koulí by jste doporučili mimo origo od citroenu? Několikrát tu padlo IFHS a Monroe, dalé jsem někde nael jetě TRW a dalí....., ale ty IFHS nemůu nikde na českých eshopech najít. Neporadíte kde koupit?
Jetě si pohrávám s mylenkou nechat si to potvrdit zkoukou tlaku na koulích, ale nevím a ani jsem neslyel, e by to někdo v okolí dělal. Jde o to, e auto docela dost na předku ztvrdlo a to během cca 3 měsíců. Napadá mě jetě regulátor tuhosti pro předek, ale pravděpodobnějí budou ty koule.
Děkuji za pomoc
|
|
12.06.2017 22:49 -
|
3074025
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
aj tak sa moe a péruje to líp
aj tak sa moe a péruje to líp :-D
Přílohy: IMG_5125.JPG ( 2874819b ) - IMG_5126.JPG ( 2680543b ) - |
|
13.06.2017 07:58 -
|
3074089
|
|
LukoLVG
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 227 |
|
|
Je citit velky rozdiel medzi starymi a novymi gulami???
Je citit velky rozdiel medzi starymi a novymi gulami???
|
|
13.06.2017 18:14 -
|
3074263
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
LukoLVG napsal(a): Je citit velky rozdiel medzi starymi a novymi gulami???
Před měsícem a něco jsem měnil koule i LDS, je to hoooodně velký rozdíl, jetě aby nebyl.
Ale jinak samozřejmě záleí na stavu starých, já měl nejmíň jednu skoro po smrti, při přejezdu nerovností bylo slyet, jak to bouchlo jakoby do nápravy, nyní klid, jenom krásné houpání.
Před měsícem a něco jsem měnil koule i LDS, je to hoooodně velký rozdíl, jetě aby nebyl. :-d
Ale jinak samozřejmě záleí na stavu starých, já měl nejmíň jednu skoro po smrti, při přejezdu nerovností bylo slyet, jak to bouchlo jakoby do nápravy, nyní klid, jenom krásné houpání. ;-)
|
|
| |
|
|