| | |
24.02.2011 17:30 -
Re: Hudraulické koule pérování C5
|
2374935
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
z jiného vlákna:
Mikra napsal(a): Kámo má Xantui a jezdí k nějakýmu Hradeckýmu. Tvrdí mi, e Hradecký říkal, e koule C5 se dofukují a kdo prý tvrdí e ne, tak kecá.
Tak ani nescháním kontakt na něj, ale kdyby někdo chtěl dofouknout koule na C5, tak mu ho seenu.
tak jde to nebo ne?
z jiného vlákna:
tak jde to nebo ne?
|
|
24.02.2011 17:35 -
Re: Hudraulické koule pérování C5
|
2374939
|
|
tief
|
|
|
Ne
Ne
|
|
24.02.2011 20:51 -
Re: Hydraulické koule pérování C5
|
2374950
|
|
jumep
|
|
|
1. CITROEN to vyslovene ZAKAZUJE !!!
2. gula vyfuci lebo jej praskne membrana ... co tam chce dofukovat ....
3. gula neni usposobena na dorobenie ventilu
2a - dotycny dofukuje svoju penazenku
ako som to tu uz pisal, na km sa ani neoplatia neorigo gule kupovat ...
tak si to zopakujeme teda tu .link.
1. CITROEN to vyslovene ZAKAZUJE !!!
2. gula vyfuci lebo jej praskne membrana ... co tam chce dofukovat ....
3. gula neni usposobena na dorobenie ventilu
2a - dotycny dofukuje svoju penazenku
ako som to tu uz pisal, na km sa ani neoplatia neorigo gule kupovat ...
tak si to zopakujeme teda tu http://www.c5club.cz/diskuze/single/2371985-re-hudraulicke-koule-perovani-c5/
|
|
24.02.2011 21:41 -
|
2374954
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Doplnil bych:
- jumepovy pravidla platí pro originální koule s ivotností okolo 200.000km.
- koule IHFS od Boba (membrána ala Xantia, ivotnost bez dofukování 60-80.000km) při zhorení vlastností dofouknout lze - ty toti vyfučí i kdy membrána nepraskne. Ale vzhledem k poměru ivotnosti vůči originálním se je asi kupovat nevyplatí - jedině kdy víte e budete auto prodávat (teď mě někdo za tuhle radu zbije kurzorem od myi ).
Doplnil bych:
- jumepovy pravidla platí pro originální koule s ivotností okolo 200.000km.
- koule IHFS od Boba (membrána ala Xantia, ivotnost bez dofukování 60-80.000km) při zhorení vlastností dofouknout lze - ty toti vyfučí i kdy membrána nepraskne. Ale vzhledem k poměru ivotnosti vůči originálním se je asi kupovat nevyplatí - jedině kdy víte e budete auto prodávat (teď mě někdo za tuhle radu zbije kurzorem od myi :-d).
|
|
24.02.2011 21:45 -
|
2374955
|
|
jumep
|
|
|
ps. ked pojdem auto predavat, radsej poviem majitelovi ze davam ti zlavu 4 alebo 6x 1500, lebo treba gule - ty sa rozhodni ci kupis neorigo alebo origo ...
to je podla mna serioznejsie ako kupit zlepene auto .... (relativne)
ps. ked pojdem auto predavat, radsej poviem majitelovi ze davam ti zlavu 4 alebo 6x 1500, lebo treba gule - ty sa rozhodni ci kupis neorigo alebo origo ...
to je podla mna serioznejsie ako kupit zlepene auto .... (relativne)
|
|
25.02.2011 16:14 -
|
2375078
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
Já zas razím heslo, e nejsem tak bohatej, abych si mohl kupovat levný věci. Není problém dávat průběně nějakou kačku bokem na neplánovaný výdaje, jednoduchá tvorba rezerv, pak člověk můe koupit kvalitní věc a zas na to (v tomhle případě)nejmíň 200k km nemusí sáhnout. Podle mě není co řeit
Já zas razím heslo, e nejsem tak bohatej, abych si mohl kupovat levný věci. Není problém dávat průběně nějakou kačku bokem na neplánovaný výdaje, jednoduchá tvorba rezerv, pak člověk můe koupit kvalitní věc a zas na to (v tomhle případě)nejmíň 200k km nemusí sáhnout. Podle mě není co řeit :-o
|
|
14.03.2011 13:54 -
|
2377995
|
|
duff74
|
Město: Holeov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 163 |
|
|
Ahojte, v neděli jsem při výměně LDS zjistil, e mi na zadní nápravě kolem závitu prostřední koule (Hydractive 3+) prosakuje kapalina. Tak jsem přemýlel, e ji zkusím dotáhnout, ale nenael jsem ádný estihran,nebo něco na co by el nasadit klíč. Jak se koule při výměně dotahujou? Dík duff
Ahojte, v neděli jsem při výměně LDS zjistil, e mi na zadní nápravě kolem závitu prostřední koule (Hydractive 3+) prosakuje kapalina. Tak jsem přemýlel, e ji zkusím dotáhnout, ale nenael jsem ádný estihran,nebo něco na co by el nasadit klíč. Jak se koule při výměně dotahujou? Dík duff
|
|
14.03.2011 13:59 -
|
2377998
|
|
jumep
|
|
|
ak by bola gula volna, odsrobujes ju rukou, je na to inak specialny kluc
ale da sa pouzit tiez retiazkovy kluc na olejove filtre, alebo spravne majzlik a kladivo
ak by bola gula volna, odsrobujes ju rukou, je na to inak specialny kluc
ale da sa pouzit tiez retiazkovy kluc na olejove filtre, alebo spravne majzlik a kladivo
|
|
14.03.2011 14:00 -
|
2378000
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
pozor! Retezovy klic a majzlik s kladivem se pouzivaji pri povolovani. Pri utahovani kouli se utahuji co ja vim jen rukou. Pokud to tam tece, bude spatne spis tesneni.
pozor! Retezovy klic a majzlik s kladivem se pouzivaji pri povolovani. Pri utahovani kouli se utahuji co ja vim jen rukou. Pokud to tam tece, bude spatne spis tesneni.
|
|
14.03.2011 14:09 -
|
2378002
|
|
duff74
|
|
|
Tak volná abych ji povolil rukou zase není, ale kolem závitu to prosakuje a je zas...ný celá kostka s odvzduňovákem. Navíc je koule celá mastná, take se to blbě drí. No nevím o kolik by tu kouli prodrailo, kdyby u toho závitu byla třeba 28 estihran...No co u, asi to pořeím tím klíčem na filtry.
Jo a prosím tě jaké tam je těsnění, abych ho měl připravené. "O" krouek,nebo ploché,...
Díky duff
Tak volná abych ji povolil rukou zase není, ale kolem závitu to prosakuje a je zas...ný celá kostka s odvzduňovákem. Navíc je koule celá mastná, take se to blbě drí. No nevím o kolik by tu kouli prodrailo, kdyby u toho závitu byla třeba 28 estihran...No co u, asi to pořeím tím klíčem na filtry.
Jo a prosím tě jaké tam je těsnění, abych ho měl připravené. "O" krouek,nebo ploché,...
Díky duff
|
|
14.03.2011 14:16 -
|
2378017
|
|
jumep
|
|
|
Namontovat kulovou jednotku pérování (��1) Utáhnout momentem 2,7 ą 0,5 m.daN.
tesnenie je stvorcove ...
skor si ale myslim ze to bude tiect inakadial
obj cislo tesnenia: 5272 15
STVORCOVE TESNE
37,4X42X2,6
Namontovat kulovou jednotku pérování (��1) Utáhnout momentem 2,7 ą 0,5 m.daN.
tesnenie je stvorcove ...
skor si ale myslim ze to bude tiect inakadial
obj cislo tesnenia: 5272 15
STVORCOVE TESNE
37,4X42X2,6
|
|
14.03.2011 15:35 -
|
2378026
|
|
tief
|
|
|
ked sa posnazis povolis ... moje garaz by mohla vypravet
ked sa posnazis povolis ... moje garaz by mohla vypravet :-D :-D :-D
|
|
14.03.2011 15:38 -
|
2378028
|
|
duff74
|
|
|
Nemá to kudy jinak protékat. Kdy to poutírám, tak se do půlhodiny na spodní straně udělá kapka, která tam steče z toho závitu. Vidím to na to těsnění, případně dotaení koule. Kadopádně díky za info.
Nemá to kudy jinak protékat. Kdy to poutírám, tak se do půlhodiny na spodní straně udělá kapka, která tam steče z toho závitu. Vidím to na to těsnění, případně dotaení koule. Kadopádně díky za info.
|
|
14.03.2011 16:04 -
|
2378030
|
|
tomc
|
|
|
zbytkový tlak LDS vypust přes odvzdunovák těsnení je stejné z BX/XA
zbytkový tlak LDS vypust přes odvzdunovák:palec těsnení je stejné z BX/XA:-o
|
|
14.03.2011 16:42 -
|
2378034
|
|
divisl
|
Město: Brno, Auto: Ford Mondeo mk5, 2.0 TDCI AWD | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Jak to tady tak čtu, tak mě taky asi čeká nějaká výměna. Zjisitil jsem e kdy při parkování najedu na nějaký hrbol nebo obrubník a po čase dojdu k autu, tak se mě zdá při jizdě podvozek a nezdravě tvrdý. Po ručním sníení výsky na minimum a následném zvednutím na provozní výku "OK" je to úplně v poho.
Budou to ty snímače výky nebo koule ?
Jak to tady tak čtu, tak mě taky asi čeká nějaká výměna. Zjisitil jsem e kdy při parkování najedu na nějaký hrbol nebo obrubník a po čase dojdu k autu, tak se mě zdá při jizdě podvozek a nezdravě tvrdý. Po ručním sníení výsky na minimum a následném zvednutím na provozní výku "OK" je to úplně v poho.
Budou to ty snímače výky nebo koule ?
|
|
14.03.2011 20:31 -
|
2378118
|
|
jumep
|
|
|
to by som videl na poloprazdne gule
to by som videl na poloprazdne gule
|
|
14.03.2011 20:58 -
|
2378130
|
|
divisl
|
Město: Brno, Auto: Ford Mondeo mk5, 2.0 TDCI AWD | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Jetě jsem zampoměl, e mě občas přijde e je auto nakloněné mírně do leva, ale je to moná jen můj dojem. Kadopádně to bude asi na kontrolu v servisu e ?
Jetě jsem zampoměl, e mě občas přijde e je auto nakloněné mírně do leva, ale je to moná jen můj dojem. Kadopádně to bude asi na kontrolu v servisu e ?
|
|
14.03.2011 21:23 -
|
2378139
|
|
citroen5
|
Město: Popůvky, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 22 |
|
|
To by som videl na výkové korektory, vyběhané, nebo zarezlé táhla na kloubku. Vidím, e jse z Brna, vím o někom, kdo ti určitě dobře poradí.
To by som videl na výkové korektory, vyběhané, nebo zarezlé táhla na kloubku. Vidím, e jse z Brna, vím o někom, kdo ti určitě dobře poradí.
|
|
| |
|
|