| | |
01.02.2011 19:21 -
Re: Hudraulické koule pérování C5
|
2371869
|
|
citroen5
|
Město: Popůvky, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 22 |
|
|
I.F.H.S.
.link.
I.F.H.S.
http://img574.imageshack.us/img574/6471/koulec5ifhs.jpg
|
|
01.02.2011 20:33 -
|
2371873
|
|
zdenycit
|
Město: Tupadly, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 9 |
|
|
tak to jsou přesně ty moje koule,take asi nemám originalní,ale u vyměněné
(nafotil jsem ty svoje,bohuel neumím sem dát fotku...)
tak to jsou přesně ty moje koule,take asi nemám originalní,ale u vyměněné:-(
(nafotil jsem ty svoje,bohuel neumím sem dát fotku...)
|
|
03.02.2011 15:37 -
|
2371978
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 373 |
|
|
citroen5 napsal(a):
řekněte mi někdo co je na tom tak drahého..???
I.F.H.S. http://img574.imageshack.us/img574/6471/koulec5ifhs.jpg
řekněte mi někdo co je na tom tak drahého..???:-((((:nevim:nevim
|
|
03.02.2011 15:47 -
|
2371979
|
|
pepik
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X Break | Počet příspěvků: 69 |
|
|
Ahoj................neska mi přivez kamarád úplně nové koule z elitu.............má tam zaměstnaneckou slevu a tak mě zadní koule stála 1250,- a přední 1100,-....myslim e je to úplně skvělá cena
Ahoj................neska mi přivez kamarád úplně nové koule z elitu.............má tam zaměstnaneckou slevu a tak mě zadní koule stála 1250,- a přední 1100,-....myslim e je to úplně skvělá cena:palec
|
|
03.02.2011 16:04 -
|
2371982
|
|
pepik
|
|
|
To bohuel nevím, ale je to ta samá značka co tu inzeruje bob...............sice druhovýroba ,ale ádná repas.
To bohuel nevím, ale je to ta samá značka co tu inzeruje bob...............sice druhovýroba ,ale ádná repas.;-)
|
|
03.02.2011 16:13 -
|
2371983
|
|
jumep
|
|
|
tiez ma problem s precitanim par prispevkov pred tymto? sa tu bavime o tom ze ifhs su robene starym stylom, teda ziadna 3jita membrana, mam chut kupit jednu monroe a rozrezat ...
tiez ma problem s precitanim par prispevkov pred tymto? sa tu bavime o tom ze ifhs su robene starym stylom, teda ziadna 3jita membrana, mam chut kupit jednu monroe a rozrezat ...
|
|
03.02.2011 16:23 -
|
2371985
|
|
jumep
|
|
|
troska matematiky
origo gule: cena 100E / ks
vydrz 200t km
nahrada ifhs: cena 50E / ks
vydrz 70t km (zhruba odhad z predchodzej generacie)
cize za rovnaku sumu nedostanem z nich tie iste km
troska matematiky
vydrz 200t km
|
|
03.02.2011 16:30 -
|
2371986
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
to je svatá pravda, ale pokud zrovna třeba není na komplet origo tak člověk koupí aspoň tyto a pak se uvidí, zas musí počítat s tím, e budou zapotřebí dříve dalí...
to je svatá pravda, ale pokud zrovna třeba není na komplet origo tak člověk koupí aspoň tyto a pak se uvidí, zas musí počítat s tím, e budou zapotřebí dříve dalí...
|
|
03.02.2011 17:10 -
|
2371998
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
jumep napsal(a): troska matematiky
vydrz 200t km
Pro etřílky lze do výpočtu zahrnout:
ifhs: Prodlouení ivotnosti o 50-60t km - 10E (přepočet z českých cen u p. Rady) + čas s tím strávený
Pro etřílky lze do výpočtu zahrnout:
ifhs: Prodlouení ivotnosti o 50-60t km - 10E (přepočet z českých cen u p. Rady) + čas s tím strávený
|
|
03.02.2011 17:21 -
|
2372000
|
|
jumep
|
|
|
C5 gule nikdy neboli stavane na dofukovanie, ano tieto nahrady teoreticky pojdu dofunut, stale dam predsnost 1 vymene pri 200t ako nejake bastlenie kazde 2 roky ..
+ kazda ta gula ma nejake ine objednacie cislo, dokonca je rozdiel break / sedan, tlak rovnaky, ale ine objednacie cislo, otazka je preco ...
mozno to ziaden vyznam nema a mozno prave ze ma nejaky specificku charakteristiku
dalsia vec, vsetky origo gule mali poviem ventil do systemu, ifhs ho mali len niektore
edit.: tymto by som to z mojej strany asi uzavrel, nikto ma nepresvedci ze je lepsie dat nahrady uz teraz ked viem ako to je .... a tym je ku vsetkemu moj nazor negativny ....
C5 gule nikdy neboli stavane na dofukovanie, ano tieto nahrady teoreticky pojdu dofunut, stale dam predsnost 1 vymene pri 200t ako nejake bastlenie kazde 2 roky ..
+ kazda ta gula ma nejake ine objednacie cislo, dokonca je rozdiel break / sedan, tlak rovnaky, ale ine objednacie cislo, otazka je preco ...
mozno to ziaden vyznam nema a mozno prave ze ma nejaky specificku charakteristiku
dalsia vec, vsetky origo gule mali poviem ventil do systemu, ifhs ho mali len niektore
edit.: tymto by som to z mojej strany asi uzavrel, nikto ma nepresvedci ze je lepsie dat nahrady uz teraz ked viem ako to je .... a tym je ku vsetkemu moj nazor negativny ....
|
|
03.02.2011 17:24 -
|
2372001
|
|
pepik
|
|
|
Ahoj..........s panem Radou jsem mluvil asi před čtrnácti dny a názor rozhodně nezměnil.............dofukovat prý jdou, ale musí se do nich udělat závit a namontovat ventil ze starejch koulí a to rozhodně dělat nechce. Spí doporučuje sehnat koule ze xantie a pravidelně dofukovat.
Ahoj..........s panem Radou jsem mluvil asi před čtrnácti dny a názor rozhodně nezměnil.............dofukovat prý jdou, ale musí se do nich udělat závit a namontovat ventil ze starejch koulí a to rozhodně dělat nechce. Spí doporučuje sehnat koule ze xantie a pravidelně dofukovat.
:-)
|
|
03.02.2011 17:26 -
|
2372003
|
|
jumep
|
|
|
montaz starych guli povazujem za bastel najhrubsieho zrna
montaz starych guli povazujem za bastel najhrubsieho zrna
|
|
03.02.2011 17:28 -
|
2372004
|
|
pepik
|
|
|
S Jumpem souhlasim.............určitě je lepčí dát origo a mám na 200 tis pokoj, ale kdy si uvědomim e origo je cca za 3 tis/ks a neorigo je za 1500.........furt mi vychází origo lépe. Ale kdy je vynásobím čtyřma a nebo dokonce esti, musim se přiznat e je to sakra rozdíl. Proto mám neorigo...........
S Jumpem souhlasim.............určitě je lepčí dát origo a mám na 200 tis pokoj, ale kdy si uvědomim e origo je cca za 3 tis/ks a neorigo je za 1500.........furt mi vychází origo lépe. Ale kdy je vynásobím čtyřma a nebo dokonce esti, musim se přiznat e je to sakra rozdíl. Proto mám neorigo...........:-o
|
|
03.02.2011 17:30 -
|
2372006
|
|
jumep
|
|
|
stale ked to spocitas si prerobil a mas to drahsie, ale ked nabehas 15000 za rok .. potom ti to je asi jedno, zasa ked das origo nove gule tak ti preziju auto ... takze je to vsetko relativne
stale ked to spocitas si prerobil a mas to drahsie, ale ked nabehas 15000 za rok .. potom ti to je asi jedno, zasa ked das origo nove gule tak ti preziju auto ... takze je to vsetko relativne
|
|
03.02.2011 17:33 -
|
2372007
|
|
pepik
|
|
|
15000 km/ ročně??? to je asi pro mě maximum...............nejezdíme s ním kadý den
15000 km/ ročně??? to je asi pro mě maximum...............nejezdíme s ním kadý den
|
|
03.02.2011 20:25 -
|
2372039
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 373 |
|
|
pepik napsal(a): S Jumpem souhlasim.............určitě je lepčí dát origo a mám na 200 tis pokoj, ale kdy si uvědomim e origo je cca za 3 tis/ks a neorigo je za 1500.........furt mi vychází origo lépe. Ale kdy je vynásobím čtyřma a nebo dokonce esti, musim se přiznat e je to sakra rozdíl. Proto mám neorigo...........
Jestli jsis koupil takové auto, tak na něm nemůe jen tak setřit... Koule z Xantie mi přijdou jako kravina, má jiné charakteristiky take nepřipadá v uvahu, kdo chce a si to zrobí.. taky peníze netisknu, tak etřím... proto na zimach budu jezdit asi aji v letě.. Jak řikal Pea... a si bastlí na vlastní nebezpečí, ale následky si ponese kadý sám za svou hloupost a zbytečné etření na nesprávných místech!!! afurt mi nikdo neřekl co ja na tom také drahé!!!! Technologoie membrány????
S Jumpem souhlasim.............určitě je lepčí dát origo a mám na 200 tis pokoj, ale kdy si uvědomim e origo je cca za 3 tis/ks a neorigo je za 1500.........furt mi vychází origo lépe. Ale kdy je vynásobím čtyřma a nebo dokonce esti, musim se přiznat e je to sakra rozdíl. Proto mám neorigo...........:-o
Jestli jsis koupil takové auto, tak na něm nemůe jen tak setřit... Koule z Xantie mi přijdou jako kravina, má jiné charakteristiky take nepřipadá v uvahu, kdo chce a si to zrobí.. taky peníze netisknu, tak etřím... proto na zimach budu jezdit asi aji v letě.. Jak řikal Pea... a si bastlí na vlastní nebezpečí, ale následky si ponese kadý sám za svou hloupost a zbytečné etření na nesprávných místech!!! afurt mi nikdo neřekl co ja na tom také drahé!!!! Technologoie membrány????:nevim
|
|
| |
|
|