| | |
19.08.2008 18:21 -
pískanie pri točení volantom
|
169016
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
Ná člen Klubu Vladike ma poprosil o radu. Dávam jeho problém na fórum aby sme sa mohli k nemu vyjadri viacerí
ked tocim do jednej strany s volantom napravo tak mi to zapiska. olej mam doliaty, neviem ci tam je nejake lozisko alebo co,
Dakujem za radu
Ná člen Klubu Vladike ma poprosil o radu. Dávam jeho problém na fórum aby sme sa mohli k nemu vyjadri viacerí :-)
ked tocim do jednej strany s volantom napravo tak mi to zapiska. olej mam doliaty, neviem ci tam je nejake lozisko alebo co,
Dakujem za radu
|
|
19.08.2008 20:47 -
Re: pískanie pri točení volantom
|
169017
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
e by volnějí řemen pohonu čerpadla servořízení?
e by volnějí řemen pohonu čerpadla servořízení?
|
|
19.08.2008 20:53 -
|
169018
|
|
Jeffrey
|
|
|
Moná jde o to, jestli dolíval hydrauliku, a kdy to začalo pískat. Já tento problém měl sice na Feldě, ale dělalo mi to úplně to samé. Dolíval jsem, a kdy mi to pískalo a tím jsem to stoprocentně zavzdunil. Nakonec se mi to povedlo dát do kupy, kdy jsem při otevřené nádrce točil na místě ze strany na stranu a do plného rejdu,postupně dolíval , bubliny ly ven a bylo po pískání. Samozřejmě to můe být úplně něco jiného, ale je to jenom moje zkuenost s podobným problémem.
Moná jde o to, jestli dolíval hydrauliku, a kdy to začalo pískat. Já tento problém měl sice na Feldě, ale dělalo mi to úplně to samé. Dolíval jsem, a kdy mi to pískalo a tím jsem to stoprocentně zavzdunil. Nakonec se mi to povedlo dát do kupy, kdy jsem při otevřené nádrce točil na místě ze strany na stranu a do plného rejdu,postupně dolíval , bubliny ly ven a bylo po pískání. Samozřejmě to můe být úplně něco jiného, ale je to jenom moje zkuenost s podobným problémem.
|
|
19.08.2008 20:58 -
|
169019
|
|
Jeffrey
|
|
|
Mám C5 krátce, moc jí jetě neznám, ale to, co tvrdí tomikm by mohlo spíe být ono.
Mám C5 krátce, moc jí jetě neznám, ale to, co tvrdí tomikm by mohlo spíe být ono.
|
|
19.08.2008 21:21 -
|
169020
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
Nádrka pro servo je společná s hydroaktivem, teď nevím přesně, ale mám zato, e kdy v nádrce bude málo kapaliny (LDS), tak nejdřív začne zlobit hydroaktiv a teprve potom řízení. Tím je i zajitěno, e zjistí, kdy je v nádrce málo kapaliny, ale pro řízení to jetě stačí.
Ale můe to být i obráceně, fakt u mi to nějak vypadlo z hlavy, tak aby mě odborníci nevytahali za ui.
Někde na citroeny.cz je od PATaMATa návod i s obrázkem na doplnění kapaliny. Promiň, ale teď nemám čas ho hledat, tak zkus pohledat sám, určitě se ti to podaří
Na citroeny.cz by mělo být i popsáno, jak je to s tou hladinou v nádrce - jestli přestne dříve fungovat hydroaktiv nebo servo.
Nádrka pro servo je společná s hydroaktivem, teď nevím přesně, ale mám zato, e kdy v nádrce bude málo kapaliny (LDS), tak nejdřív začne zlobit hydroaktiv a teprve potom řízení. Tím je i zajitěno, e zjistí, kdy je v nádrce málo kapaliny, ale pro řízení to jetě stačí.
Ale můe to být i obráceně, fakt u mi to nějak vypadlo z hlavy, tak aby mě odborníci nevytahali za ui.
Někde na citroeny.cz je od PATaMATa návod i s obrázkem na doplnění kapaliny. Promiň, ale teď nemám čas ho hledat, tak zkus pohledat sám, určitě se ti to podaří:-)
Na citroeny.cz by mělo být i popsáno, jak je to s tou hladinou v nádrce - jestli přestne dříve fungovat hydroaktiv nebo servo.
|
|
19.08.2008 21:50 -
pískanie pri točení volantom
|
169021
|
|
Vladike
|
Město: Senica, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Dobry den, to piskanie mi robi len ked tocim do jednej strany. Zistil som ze mam malo kvapaliny, ked mi to robilo. Dolial som to a uz to nieje take hrozne ale este stale to zapiska.
Dobry den, to piskanie mi robi len ked tocim do jednej strany. Zistil som ze mam malo kvapaliny, ked mi to robilo. Dolial som to a uz to nieje take hrozne ale este stale to zapiska.
|
|
19.08.2008 21:54 -
|
169022
|
|
Jeffrey
|
|
|