| | |
01.07.2019 19:44 -
Re: nádobka LDS
|
3228207
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
ja som ten bezny uzivatel.
pri tej zlej hladine = auto spodna poloha-kvapalina po odmerku som vytiahol striekackou 0.5l . a a nestalo sa vobec nic, auto funguje a subjektivne je makksie
no a vozim v kufri neotvoreny +1liter LDS keby nahodou .
rimmer = to je prave ta legenda medzi servisakmi citroenu...
a preco 0.5litra? lebo tolko tam ten truba v servise odhadom dolial, videl som to
ja som ten bezny uzivatel.
pri tej zlej hladine = auto spodna poloha-kvapalina po odmerku som vytiahol striekackou 0.5l . a a nestalo sa vobec nic, auto funguje a subjektivne je makksie
a preco 0.5litra? lebo tolko tam ten truba v servise odhadom dolial, videl som to
|
|
01.07.2019 22:50 -
|
3228227
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
robo napsal(a): ja som ten bezny uzivatel.
Soudruzi, ádná legenda ... Běná praxe, dělám zásah na hydraulice, potřebuji odtlakovat systém, proto e ve spodní poloze jsou koule, trubky i pístnice stále pod plným tlakem...!!! Tak e odtlakuju buď diagnostikou nebo " na palky" a z nádobky valí gejzírky ... pokud nejsem nachystaný s odsávačkou Několik stíností, e je tvrdý podvozek .... pokud byly koule OK, vdy pomohlo odsát přebytečnou LDS
robo, ty si ve spodní poloze vytáhl 0,5 litru, ale dalího minimálně 0,75 a 1 litr bylo natlačeno v koulích a pístnicích a to by u nádobka nepobrala při odtlakování systému
Taky u tu bylo pár brečících s prasklou nádobkou, proč asi?
Soudruzi, ádná legenda ... Běná praxe, dělám zásah na hydraulice, potřebuji odtlakovat systém, proto e ve spodní poloze jsou koule, trubky i pístnice stále pod plným tlakem...!!! Tak e odtlakuju buď diagnostikou nebo " na palky" a z nádobky valí gejzírky ... ;-) pokud nejsem nachystaný s odsávačkou :-p Několik stíností, e je tvrdý podvozek .... pokud byly koule OK, vdy pomohlo odsát přebytečnou LDS ;-)
robo, ty si ve spodní poloze vytáhl 0,5 litru, ale dalího minimálně 0,75 a 1 litr bylo natlačeno v koulích a pístnicích a to by u nádobka nepobrala při odtlakování systému
Taky u tu bylo pár brečících s prasklou nádobkou, proč asi? :-P
|
|
02.07.2019 19:50 -
|
3228400
|
|
jruze
|
|
|
Já kdy dělám ramena (kdy odtlakovávám) tak mám u preventivně odsávaku v nádobce = je to rychlé a nenasviním si v dílně - kadá druhá hlavně se sportem přeteče( jsou případy kdy je v provozní poloze víc ne nad dno koíčku) - lidi jsou hohatí = L LDS 250,- + zateklé BHI (motory , pojistky atd..)
A je zajímavé e i plná plastová nádobka na LDS dovede e auto-hydraulika která pracuje s daleko vyími tlaky toto dovede (ne bouchne pokud je tam opravdu o hodně víc LDS)
Já kdy dělám ramena (kdy odtlakovávám) tak mám u preventivně odsávaku v nádobce = je to rychlé a nenasviním si v dílně - kadá druhá hlavně se sportem přeteče( jsou případy kdy je v provozní poloze víc ne nad dno koíčku) - lidi jsou hohatí = L LDS 250,- + zateklé BHI (motory , pojistky atd..)
A je zajímavé e i plná plastová nádobka na LDS dovede e auto-hydraulika která pracuje s daleko vyími tlaky toto dovede (ne bouchne pokud je tam opravdu o hodně víc LDS)
|
|
02.07.2019 20:17 -
|
3228412
|
|
venaval
|
Město: elezná Ruda, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 49 |
|
|
a je stim spojený ,kdy jsem zkouel hydro nahoru dolu e u kadýho kola byl flek? ,vimnul jsem si toho z fotek .protoe jsem popojíděl ve zvedlé poloze a zaparkoval jinak a pak vyfotil.
a je stim spojený ,kdy jsem zkouel hydro nahoru dolu e u kadýho kola byl flek? ,vimnul jsem si toho z fotek .protoe jsem popojíděl ve zvedlé poloze a zaparkoval jinak a pak vyfotil.
|
|
| |
|
|