| | |
11.12.2008 06:14 -
Výměna LDS - C5 I, II
|
167717
|
|
tomc
|
|
|
zdravím na budíku se blíí 200tkm co je pomysná hranice LDS a koulí.u C5ky jsem to jetě nedelal tak se raději ptám na skuenosti a navody jiných.podle mě by se mělo autí spustit dolu,odpojit baterka a systém odtlakovat přes odvzdunovací rouby.sundat nadobku LDS a vyčistit,montnout spět nalit a nad maximum autí dat do horní servisní polohy a přes odvzdunovaky trochu odpustit.decku LDS v servu bych asi neřeil.
zdravím na budíku se blíí 200tkm co je pomysná hranice LDS a koulí.u C5ky jsem to jetě nedelal tak se raději ptám na skuenosti a navody jiných.podle mě by se mělo autí spustit dolu,odpojit baterka a systém odtlakovat přes odvzdunovací rouby.sundat nadobku LDS a vyčistit,montnout spět nalit a nad maximum autí dat do horní servisní polohy a přes odvzdunovaky trochu odpustit.decku LDS v servu bych asi neřeil.
|
|
12.12.2008 20:11 -
Re: Výměna LDS - C5 I, II
|
167718
|
|
jumep
|
|
|
cez vikend sa na to chystam, skusim to nafotit a popisat
cez vikend sa na to chystam, skusim to nafotit a popisat
|
|
12.12.2008 22:33 -
|
167719
|
|
Ctibor5
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 15 |
|
|
Uz se tesim na foto prezentaci
Uz se tesim na foto prezentaci :o
|
|
13.12.2008 17:40 -
|
167720
|
|
jumep
|
|
|
.link.
http://www.jumep.com/c5/lds
|
|
13.12.2008 18:14 -
|
167721
|
|
tomc
|
|
|
zdravím fotečky jsou pěkne,ale v nadrce jsou sitka která bych take vyčistil.kdy vemu skuenosti s vyměnou LHM v BX a XAtijích ten bordel zachycený sitky.jasne LDS nemá nic společneho s LHM,ale pracuje v pistnicích a čerpadlech tak si myslím,e to mue byt také znečitěné.ten tlak 0,5atm jsi tam fouknul proč??čerpadlo si nechtělo nasát??autí jsi měl v jaké poloze??
zdravím fotečky jsou pěkne,ale v nadrce jsou sitka která bych take vyčistil.kdy vemu skuenosti s vyměnou LHM v BX a XAtijích ten bordel zachycený sitky.jasne LDS nemá nic společneho s LHM,ale pracuje v pistnicích a čerpadlech tak si myslím,e to mue byt také znečitěné.ten tlak 0,5atm jsi tam fouknul proč??čerpadlo si nechtělo nasát??autí jsi měl v jaké poloze??
|
|
13.12.2008 18:57 -
|
167722
|
|
jumep
|
|
|
je to doporucene autorizovanym servisom, auto som mal v spodnej polohe, akurat ma kratku garaz a este som chcel cez zadny odvzdusnovak vypustit co najviac zo systemu, ale akosi by som musel mat o 1m dlhsiu jamu, co nemam tak som to nechal tak, pojdem este menit manzety na piestniciach zadnych tak to potom precistim
je to doporucene autorizovanym servisom, auto som mal v spodnej polohe, akurat ma kratku garaz a este som chcel cez zadny odvzdusnovak vypustit co najviac zo systemu, ale akosi by som musel mat o 1m dlhsiu jamu, co nemam tak som to nechal tak, pojdem este menit manzety na piestniciach zadnych tak to potom precistim
|
|
18.12.2008 17:50 -
|
167723
|
|
Herulinka
|
Město: Nezvěstice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 197 |
|
|
Mám takový začátečnický dotaz, zda se dá LDS sehnat u benzínky a kolik zhruba stojí? Měnit asi zatím nebudu, ale nádrka se tváří, e by bylo třeba dolít...děkuji
Mám takový začátečnický dotaz, zda se dá LDS sehnat u benzínky a kolik zhruba stojí? Měnit asi zatím nebudu, ale nádrka se tváří, e by bylo třeba dolít...děkuji :-)
|
|
18.12.2008 17:53 -
|
167724
|
|
Darja
|
|
|
Herulinka: tady jsme to resili .link. kde jak a za kolik
Herulinka: tady jsme to resili http://www.c5club.cz/page/kod-24/topic-90817962 kde jak a za kolik :-)
|
|
18.12.2008 19:22 -
|
167725
|
|
tomc
|
|
|
tak v nádrce adná sítka nejsou.tuto odpověd jsem dostal od kamaráda který měl v rukou rozlamanou nadrku LDS.dost mě to překvapilo,ale aborouti asi ví co dělají.
tak v nádrce adná sítka nejsou.tuto odpověd jsem dostal od kamaráda který měl v rukou rozlamanou nadrku LDS.dost mě to překvapilo,ale aborouti asi ví co dělají.
|
|
18.12.2008 20:35 -
|
167726
|
|
máca
|
|
|
autí můe nechat v normální poloze a kapalina LDS by měla být tak mm od sváru nádrky.Řekli mi to v autor.servise citroen.Síku mám v nádrce a je vidět hned po otevření uzávěru.Sedí na hrdle,jako sítko na čaj v hrnku.O jiné nevím.
autí můe nechat v normální poloze a kapalina LDS by měla být tak mm od sváru nádrky.Řekli mi to v autor.servise citroen.Síku mám v nádrce a je vidět hned po otevření uzávěru.Sedí na hrdle,jako sítko na čaj v hrnku.O jiné nevím.
|
|
18.12.2008 21:32 -
|
167727
|
|
Beatldus
|
Město: Ostrov , Auto: | Počet příspěvků: 76 |
|
|
Máco,hladina LDS se měří ve spodní poloze!!!!U se to tu několikrát probíralo.Podívej se do galerie-hydraulika. .-)
Máco,hladina LDS se měří ve spodní poloze!!!!U se to tu několikrát probíralo.Podívej se do galerie-hydraulika. .-)
|
|
19.12.2008 15:23 -
|
167728
|
|
máca
|
|
|
Jo,já jsem to věděla,ale mechanik v servise mi řekl,e jednoduchá pomoc je to,e auto je v normal.poloze a milimetr od sváru nádrky má být kapalina.Odhadem je to prý stejný,jako kdy ji měří při autě dole.Prostě je to asi fígl mechaniků.Nezávisle na sobě mi to řekli ve dvou servisech.
Jo,já jsem to věděla,ale mechanik v servise mi řekl,e jednoduchá pomoc je to,e auto je v normal.poloze a milimetr od sváru nádrky má být kapalina.Odhadem je to prý stejný,jako kdy ji měří při autě dole.Prostě je to asi fígl mechaniků.Nezávisle na sobě mi to řekli ve dvou servisech.
|
|
19.12.2008 17:13 -
|
167729
|
|
Beatldus
|
Město: Ostrov , Auto: | Počet příspěvků: 76 |
|
|
Nic ve zlém Máco ,já mám nádrku docela neprůhlednou take není vidět kolik je tam nad svár LDS.
Nic ve zlém Máco :-),já mám nádrku docela neprůhlednou take není vidět kolik je tam nad svár LDS.
|
|
19.12.2008 19:41 -
|
167730
|
|
máca
|
|
|
Jo,v pohodě,já mám nádrku takovou naloutlou a ta LDS je tam krásně vidět.Tak to bude asi tím.Já jen říkám,jak jsem byla informována.
Jo,v pohodě,já mám nádrku takovou naloutlou a ta LDS je tam krásně vidět.Tak to bude asi tím.Já jen říkám,jak jsem byla informována.
|
|
19.12.2008 20:19 -
|
167731
|
|
jumep
|
|
|
tomc: co sa tyka sitiek, nikto mi nehovori ze tam su a ked som na to pozeral, tak by sa mi nechcelo vyberat tu nadrzku ked nemusim
je pravda ze v tom nebolo moc svinstva, akurat ked porovnam pred a po, tak omno lepsie vydrzi natlakovana sustava ako zo starou lds
tomc: co sa tyka sitiek, nikto mi nehovori ze tam su a ked som na to pozeral, tak by sa mi nechcelo vyberat tu nadrzku ked nemusim :)
je pravda ze v tom nebolo moc svinstva, akurat ked porovnam pred a po, tak omno lepsie vydrzi natlakovana sustava ako zo starou lds
|
|
19.12.2008 22:59 -
|
167732
|
|
jumep
|
|
|
clovek by asi nemal pisat prispevky ked je chory, sorry sa tie chybajuce pismena
clovek by asi nemal pisat prispevky ked je chory, sorry sa tie chybajuce pismena
|
|
21.12.2008 11:59 -
|
167733
|
|
Herulinka
|
Město: Nezvěstice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 197 |
|
|
Darjo, díky! Hned jdu objednávat
Darjo, díky! Hned jdu objednávat :-)
|
|
21.12.2008 19:55 -
|
167734
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
to jumep: no jistě e se to novou LDS zlepčí, lae dybys to u dělal i se sítkama, tak se třá etě o 20% vej
to jumep: no jistě e se to novou LDS zlepčí, lae dybys to u dělal i se sítkama, tak se třá etě o 20% vej ;-)
|
|
21.12.2008 20:11 -
|
167735
|
|
jumep
|
|
|
Buchta: citujem tomc:
18/12/08 19:22 - Re: Výměna LDS
cize nebolo ake cistit
Buchta: citujem tomc:
18/12/08 19:22 - Re: Výměna LDS
cize nebolo ake cistit :)
|
|
22.12.2008 08:56 -
|
167736
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
sorry, sypu si popel.....
sorry, sypu si popel.....
|
|
| |
|
|