| | |
02.01.2016 19:31 -
Re: Hydraulická kapalina, LDS - obecně
|
2903916
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Zdenda - není to skladem, ale hlavně bych řekl, e proplach je něco jinýho ne total fluid..
Matně tuím, e se dělají jen litrovky a pak barely, ale jistej si nejsem..
Zdenda - není to skladem, ale hlavně bych řekl, e proplach je něco jinýho ne total fluid.. :nevim
Matně tuím, e se dělají jen litrovky a pak barely, ale jistej si nejsem.. ;)
|
|
02.01.2016 20:04 -
|
2903963
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Správný odkaz u Boba je .link.
Správný odkaz u Boba je http://www.autodilyhulin.cz/hydraulicke-oleje/10008-total-fluide-lds-1l.html
|
|
02.01.2016 20:51 -
|
2903993
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Ptal se na LDS, odkaz jsem dal, je tam pouze jedno, to samé LDS co dával TomasT.
Ptal se na LDS, odkaz jsem dal, je tam pouze jedno, to samé LDS co dával TomasT. :nevim
|
|
04.01.2016 17:55 -
|
2904802
|
|
DOUFAK
|
|
|
63zdenda napsal(a): A co vlastně řeí, nebo u Boba se ti cena nezdá, v Citroenu bude ta samá, ale za jinou cenu.
.link.
Řeím to,e mi ode dneka v Citroenu dělají prasklou páteřní trubku hydrauliky a jeliko měli do Nového roku zavřeno,tak jsem nevěděl kolik u nich stojí litr LDS,proto jsem se ptal jestli to někdo neví a byl jsem ochoten jít u nich za 300 kč za litr - potřebuju 4 litry LDS (jeden mám svůj) a teprve dnes mi řekli,e chtějí 508 kč za litr. Objednal jsem u BOBA a ten je ve spitále s kýlou u týden, tak ani nevím,kdy mi to přijde,proto jsem se pídil tady. 508 kč/litr je pěkná suma a oproti Bobovi dvojnásob...
Řeím to,e mi ode dneka v Citroenu dělají prasklou páteřní trubku hydrauliky a jeliko měli do Nového roku zavřeno,tak jsem nevěděl kolik u nich stojí litr LDS,proto jsem se ptal jestli to někdo neví a byl jsem ochoten jít u nich za 300 kč za litr - potřebuju 4 litry LDS (jeden mám svůj) a teprve dnes mi řekli,e chtějí 508 kč za litr. Objednal jsem u BOBA a ten je ve spitále s kýlou u týden, tak ani nevím,kdy mi to přijde,proto jsem se pídil tady. 508 kč/litr je pěkná suma a oproti Bobovi dvojnásob...:-o
|
|
04.01.2016 18:16 -
|
2904826
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Občas to chce zagůůůglit - .link.
Občas to chce zagůůůglit - http://kapaliny.heureka.cz/total-fluide-lds/?gclid=CJqinabUkMoCFRQTGwodxQcJRA#!o=2
|
|
04.01.2016 18:18 -
|
2904827
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Tak tyto problémy jsi nepsal, vyznělo to, jestli vzít v Citroenu za 508,-, nebo u Boba za 208,-, proto můj údiv, asi bych počkal na Boba, nevim, jestli je někde také levný, ale v Kelly mají za 489,- litr.
Mikra byl zase o vteřinu rychlejí a jetě nael levnějí, jak to dělá?
Tak tyto problémy jsi nepsal, vyznělo to, jestli vzít v Citroenu za 508,-, nebo u Boba za 208,-, proto můj údiv, asi bych počkal na Boba, nevim, jestli je někde také levný, ale v Kelly mají za 489,- litr. ;-)
Mikra byl zase o vteřinu rychlejí a jetě nael levnějí, jak to dělá?
|
|
04.01.2016 19:48 -
|
2904846
|
|
jruze
|
|
|
No u mne je 250,- a na kolik to vyjde s potovným?
No u mne je 250,- a na kolik to vyjde s potovným?:nevim
|
|
04.01.2016 20:07 -
|
2904849
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Doprava/potovný tam bylo 75,- Kč do 30kg při platbě převodem. Při nákupu 4L LDS to vyjde 225,- Kč za litr i s dopravou.
Doprava/potovný tam bylo 75,- Kč do 30kg při platbě převodem. Při nákupu 4L LDS to vyjde 225,- Kč za litr i s dopravou. ;-)
|
|
05.01.2016 18:30 -
|
2905258
|
|
DOUFAK
|
|
|
Včera večer jsem u Boba objednal.Dnes u je na cestě a zítra přijde.Cena za 4 LITRY i s potou = 952 kč. Jsou v tom Hulíně dobří
Včera večer jsem u Boba objednal.Dnes u je na cestě a zítra přijde.Cena za 4 LITRY i s potou = 952 kč. :palec Jsou v tom Hulíně dobří :palec
|
|
15.07.2016 12:41 -
|
2973342
|
|
tomio
|
Město: Zlín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 85 |
|
|
Čaute vichni,
Mám C5tku (X7,r.v.2009,2.0Hdi,najeto 240t km) velice krátce, ale zjiuju, e hydraulika má určité svoje specialitky, které by si člověk měl nastudovat, aby pak nebyl nepříjemně překvapen (zvedání vozu při přezutí kol, atd...). Auto u na svedáku bylo cca před týdnem a samozřejmě to proběhlo "vechno patně". Zvednuto bylo v normální poloze (bez odroubovaného víčka nádrky LDS) a po poloení na zem sedělo v nejnií poloze, tak e neli vytáhnout ramena zvedáku. Do auta jsem vlezl, nastartoval, zvedl na provozní výku a vechno lape. ádnou louičku pod autem jsem nenael, ale v pneuservisu by si toho asi nikdo ani neviml
Před koupí jsem si nechal auto prohlédnout v autorizovaném servisu a jedna ze "závad" byla v netěsnosti hydraulických válců na předku (slzí). Nebude to nic dramatického, ale čeká mě delí cesta (1000km Chorvatsko) a nerad bych něco zanedbal.
Otázka ... můu jednodue překontrolovat stav hydraulické kapaliny (odroubování víčka, kontrola hladiny) ani bych tomu ublíil? Mám to dělat při nastartovaném motoru, nebo po pěti minutách po "uspání". Kdy zjistím nedostatek kapaliny, můu klasicky jen dolít Total Fluide LDS, nebo se musí dělat odvzdunění, popř. je moné toto dělat svépomocí bez odborníka? Auto funguje dobře, houpe se, tlumí nerovnosti, tak snad je ve OK.
Čaute vichni,
Mám C5tku (X7,r.v.2009,2.0Hdi,najeto 240t km) velice krátce, ale zjiuju, e hydraulika má určité svoje specialitky, které by si člověk měl nastudovat, aby pak nebyl nepříjemně překvapen (zvedání vozu při přezutí kol, atd...). Auto u na svedáku bylo cca před týdnem a samozřejmě to proběhlo "vechno patně". Zvednuto bylo v normální poloze (bez odroubovaného víčka nádrky LDS) a po poloení na zem sedělo v nejnií poloze, tak e neli vytáhnout ramena zvedáku. Do auta jsem vlezl, nastartoval, zvedl na provozní výku a vechno lape. ádnou louičku pod autem jsem nenael, ale v pneuservisu by si toho asi nikdo ani neviml :nevim
Před koupí jsem si nechal auto prohlédnout v autorizovaném servisu a jedna ze "závad" byla v netěsnosti hydraulických válců na předku (slzí). Nebude to nic dramatického, ale čeká mě delí cesta (1000km Chorvatsko) a nerad bych něco zanedbal.
Otázka ... můu jednodue překontrolovat stav hydraulické kapaliny (odroubování víčka, kontrola hladiny) ani bych tomu ublíil? Mám to dělat při nastartovaném motoru, nebo po pěti minutách po "uspání". Kdy zjistím nedostatek kapaliny, můu klasicky jen dolít Total Fluide LDS, nebo se musí dělat odvzdunění, popř. je moné toto dělat svépomocí bez odborníka? Auto funguje dobře, houpe se, tlumí nerovnosti, tak snad je ve OK.:-(
|
|
15.07.2016 13:25 -
|
2973352
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
.link.
v skratke auto dole, odrobova víčko a na dne koíka by si mal vidie hladinu.
http://www.c5club.cz/diskuze/hydraulika-rizeni-brzdy/1427864-kontrola-hladiny-lds-c5-ii/#.V4jHoKK7wpU
v skratke auto dole, odrobova víčko a na dne koíka by si mal vidie hladinu.
|
|
15.07.2016 14:30 -
|
2973364
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Návod výe je jednoduchý a spolehlivý. Jen doporučuji opravdu rovné postavení auta - já to dělám v podzemních garáích nákupních center.
Já pro klid due vozím v kufru Total LDS láhev. Za 3 roky jsem nepotřeboval dolévat, ale mám dobrý pocit. Take pro dobrý pocit doporučuji toté, zejména kdy neduhy toho auta zatím moc nezná.
Návod výe je jednoduchý a spolehlivý. Jen doporučuji opravdu rovné postavení auta - já to dělám v podzemních garáích nákupních center.
Já pro klid due vozím v kufru Total LDS láhev. Za 3 roky jsem nepotřeboval dolévat, ale mám dobrý pocit. Take pro dobrý pocit doporučuji toté, zejména kdy neduhy toho auta zatím moc nezná.
|
|
10.04.2017 13:17 -
Cena LDS - Bratislava
|
3058405
|
|
copy
|
|
|
Cena za 1 liter Total Fluide LDS v Bratislave - kamenné obchody:
123olej, Ivánska cesta 10/C: cena 8,50
Auto Kelly, Stará Vajnorská 15: cena 10,18
Cena za 1 liter Total Fluide LDS v Bratislave - kamenné obchody:
123olej, Ivánska cesta 10/C: cena 8,50
Auto Kelly, Stará Vajnorská 15: cena 10,18
|
|
28.05.2017 21:58 -
|
3070154
|
|
brixtr
|
Město: Milovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 191 |
|
|
takový dotaz. známému do firmy vozí různé oleje a ptal se mě který tam potřebuji e je tam má označeny hustotou hydraulický 32,46 a podobně.. má fluide lds taky takovy podoznační nebo prostě total fluid lds?
takový dotaz. známému do firmy vozí různé oleje a ptal se mě který tam potřebuji e je tam má označeny hustotou hydraulický 32,46 a podobně.. má fluide lds taky takovy podoznační nebo prostě total fluid lds?
|
|
28.05.2017 22:26 -
|
3070158
|
|
gtv8
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 73 |
|
|
Nevymyslej vymyslene a lij TOTAL co tam patri, ale experimentum se meze nekladou
Nevymyslej vymyslene a lij TOTAL co tam patri, ale experimentum se meze nekladou :-) ;-)
|
|
28.05.2017 22:28 -
|
3070159
|
|
brixtr
|
Město: Milovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 191 |
|
|
nevymylím ale ptám se jestli to má jetě nějaký podoznačení aby mi dal ten co potřebuji.
nevymylím ale ptám se jestli to má jetě nějaký podoznačení aby mi dal ten co potřebuji.
|
|
10.08.2018 19:11 -
|
3175208
|
|
ROMI1
|
Město: Stříbro, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Ahoj, mel bych dotaz, prave jsem přivezl auto (c5 x72.0 hdi) ze servisu Citroen z vymeny prednich hydraulickych tlumicu a doma po otevreni zjistil, ze nadobka na LDS je v poloze normal skoro plna, to asi neni dobre ne?Diky
Ahoj, mel bych dotaz, prave jsem přivezl auto (c5 x72.0 hdi) ze servisu Citroen z vymeny prednich hydraulickych tlumicu a doma po otevreni zjistil, ze nadobka na LDS je v poloze normal skoro plna, to asi neni dobre ne?Diky
|
|
10.08.2018 20:32 -
|
3175246
|
|
jumep
|
|
|
no to neni, chod to reklamovat a ak nebudu vediet ako spravne nastavit hladinu tak odtial utekaj a uz sa tam nevracaj
no to neni, chod to reklamovat a ak nebudu vediet ako spravne nastavit hladinu tak odtial utekaj a uz sa tam nevracaj
|
|
| |
|
|