| | |
26.07.2013 10:50 -
Re: Hydraulická kapalina, LDS - obecně
|
2602198
|
|
Karlos88
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 8 |
|
|
No to nevim. Vdycky jsem měl pod autem takový mastný flíček ...
No to nevim. Vdycky jsem měl pod autem takový mastný flíček ...
|
|
26.07.2013 12:39 -
|
2602214
|
|
Tony_Z
|
Město: Okr. Kladno, Auto: C5 III (X7) Tourer 2.2HDi 125Kw (4HT, 2009); C5 I 2.0HDi 80Kw (RHZ, 2002) | Počet příspěvků: 519 |
|
|
Jestli ti tekl motorový olej, tak bys měl auto v kadym případě odstavit dokud nenajde od kud to uniká a neopravil to, abys náhodou nedojezdil.
edit: pokud si nemůe dovolit auto odstavit hned, tak minimálně před kadým startem kontrolovat měrku oleje, jestli ho tam je dostatek (to ovem nezaručí to, e za jízdy nevznikne velký únik,třeba něco načatýho prdne, a nezadře motor.
Jestli ti tekl motorový olej, tak bys měl auto v kadym případě odstavit dokud nenajde od kud to uniká a neopravil to, abys náhodou nedojezdil. :nevim
edit: pokud si nemůe dovolit auto odstavit hned, tak minimálně před kadým startem kontrolovat měrku oleje, jestli ho tam je dostatek (to ovem nezaručí to, e za jízdy nevznikne velký únik,třeba něco načatýho prdne, a nezadře motor.
|
|
26.07.2013 12:44 -
|
2602218
|
|
jumep
|
|
|
ma benzin, tam to vedelo utekat z olejoveho filtra
ma benzin, tam to vedelo utekat z olejoveho filtra
|
|
26.07.2013 13:03 -
|
2602237
|
|
Karlos88
|
|
|
Já ten motorový olej teď kontroluji po kadé jízdě a ten neteče. No a od té doby co se tam dolil motorový olej nic pravděpodobně u neteče. A jestli, tak uplně minimálně ... Ale díky
Já ten motorový olej teď kontroluji po kadé jízdě a ten neteče. No a od té doby co se tam dolil motorový olej nic pravděpodobně u neteče. A jestli, tak uplně minimálně ... Ale díky
|
|
26.07.2013 13:09 -
|
2602240
|
|
Karlos88
|
|
|
před jízdou a pak po jízdě, jestli nějak nezmizel
před jízdou a pak po jízdě, jestli nějak nezmizel :palec
|
|
26.07.2013 13:15 -
|
2602242
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Kadopádně bych vlezl pod auto ve studeném stavu a hledal bych ten únik,jestli nenajde,tak auto zahřát jízdou a znova hledat,mělo by se to ukázat.
Kadopádně bych vlezl pod auto ve studeném stavu a hledal bych ten únik,jestli nenajde,tak auto zahřát jízdou a znova hledat,mělo by se to ukázat.
|
|
26.07.2013 23:49 -
|
2602487
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
tak pánové začínate chemicky měnit hydrauliku na motorový olej!!!! Předevím je potřeba zjistit o jaký olej se jedná, projet to a strčit pod auto kus kartonu a dle fleku určit, tmavý bude motorák a světlý LDS no aby ten flek nakonec nebyl kondenzát, kdy olej neubývá
tak pánové začínate chemicky měnit hydrauliku na motorový olej!!!! Předevím je potřeba zjistit o jaký olej se jedná, projet to a strčit pod auto kus kartonu a dle fleku určit, tmavý bude motorák a světlý LDS ;-) no aby ten flek nakonec nebyl kondenzát, kdy olej neubývá :-D
|
|
22.02.2014 13:33 -
|
2670795
|
|
Jinec
|
|
|
Ahoj,
dnes jsem byl na TK .. prolo ale jak jsem byl pod autem víml jsem si jak mi kape z hadičky u pravehé kola z podběhu je hadička .. ze které to kape a i docela dost.. poraďte co stím stačí rozdělat a seříznout hadičku a bude to ok ?.. co jezidt stím asi ne e ¨Dky za rady..
Ahoj,
dnes jsem byl na TK .. prolo ale jak jsem byl pod autem víml jsem si jak mi kape z hadičky u pravehé kola z podběhu je hadička .. ze které to kape a i docela dost.. poraďte co stím stačí rozdělat a seříznout hadičku a bude to ok ?.. co jezidt stím asi ne e :(:nevim:nevim¨Dky za rady..
|
|
22.02.2014 13:55 -
|
2670797
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
jestli je to přepad , tak třeba takhle : .link.
nemusí se to sundávat , udělá to přímo na autě, stačí vytočit kolo.
jestli je to přepad , tak třeba takhle : http://citroxa.rajce.idnes.cz/nastenka/#prepad.jpg
nemusí se to sundávat , udělá to přímo na autě, stačí vytočit kolo.
|
|
22.02.2014 18:30 -
|
2670839
|
|
Jinec
|
|
|
super diky moc Chlapy za rady zitra to udelám .. ! Ahoj
p.s. kdy ji odělam není tam tlak?. ..
super diky moc Chlapy za rady zitra to udelám .. ! Ahoj :palec:palec
p.s. kdy ji odělam není tam tlak?. ..
|
|
22.02.2014 20:15 -
|
2670898
|
|
Jinec
|
|
|
oki... take auto up vyhnout kolo najdu druhy konec hadice..,.. odpojim od kovove zariznu a dam spatky.. pak auto dolu podivam se na hladinu a popr. doliju ok ? .)
oki... take auto up vyhnout kolo najdu druhy konec hadice..,.. odpojim od kovove zariznu a dam spatky.. pak auto dolu podivam se na hladinu a popr. doliju ok ? .)
|
|
21.04.2015 23:12 -
|
2813168
|
|
h450
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X Break | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Dnes me kamarad privezl C5 na vymenu LDS mel tam zelenou od Febi tak mu povidam jak to tam ma dlouho a on ze s tim najezdil 30 000 km a at mu ji tam dam zase ze je vyrazne levnejsi nez Total..tak jem na to koukal a je pravda ze me stoji litr 160 kc,ale ze by se me to tam chtelo nejak lejt
Dnes me kamarad privezl C5 na vymenu LDS mel tam zelenou od Febi tak mu povidam jak to tam ma dlouho a on ze s tim najezdil 30 000 km a at mu ji tam dam zase ze je vyrazne levnejsi nez Total..tak jem na to koukal a je pravda ze me stoji litr 160 kc,ale ze by se me to tam chtelo nejak lejt:-(
|
|
21.04.2015 23:13 -
|
2813169
|
|
jumep
|
|
|
jazdis na lds? ci akoze 50E raz za 5 rokov je moc?
ja to nechapem ....
jazdis na lds? ci akoze 50E raz za 5 rokov je moc?
ja to nechapem ....
|
|
| |
|
|