| | |
04.09.2012 21:39 -
Re: Hydraulická kapalina, LDS - obecně
|
2502976
|
|
.45acp
|
|
|
Před týdnem jsem cvičně koukal na mnoství LDS a hladina byla těsně pod koíkem, tak jsem ji chtěl doplnit. Dnes v Citroenu v Jablonci jsem koupil litrovku za 593 kč, cena teda dost vysoká. Jen mě zarazilo, e na nálepkách na lahvi jsou jen znaky a nápisy Citroen a Peugeot, ale ádná zmínka o tom, e by byla od Totalu. I barva nálepek neodpovídá barvám Totalu. Je tam jen Made in France. Tak doufám, e za ty prachy, ve značkovém krámě neprodávaj nějakou napodobeninu. No, dolil jsem asi 2 deci.
Před týdnem jsem cvičně koukal na mnoství LDS a hladina byla těsně pod koíkem, tak jsem ji chtěl doplnit. Dnes v Citroenu v Jablonci jsem koupil litrovku za 593 kč, cena teda dost vysoká. Jen mě zarazilo, e na nálepkách na lahvi jsou jen znaky a nápisy Citroen a Peugeot, ale ádná zmínka o tom, e by byla od Totalu. I barva nálepek neodpovídá barvám Totalu. Je tam jen Made in France. Tak doufám, e za ty prachy, ve značkovém krámě neprodávaj nějakou napodobeninu. No, dolil jsem asi 2 deci.
|
|
04.09.2012 21:46 -
|
2502981
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Kdy jsem kupoval vify, tak jsem si koupil jednu tuhle: .link. a mám jí pěkně u rezervy, kdyby náhodou..
Jinak poloviční cena, to je masakr..
Kdy jsem kupoval vify, tak jsem si koupil jednu tuhle: http://www.prodejoleju.cz/cz/detail/hydraulicka-kapalina-total-fluide-lds-1-litr/kapaliny-peugeot-a-citroen/ a mám jí pěkně u rezervy, kdyby náhodou.. ;-)
Jinak poloviční cena, to je masakr..
|
|
04.09.2012 21:54 -
|
2502982
|
|
.45acp
|
|
|
Vím, e se dá sehnat levněji, tahle je vlastně za polovičku. Ale nechat si poslat jednu flaku? S potovným bych se dostal pomalu na stejný prachy. Kapalinu mám měněnou před rokem a doufám, e s těma 8 deckama, co mi zbyly u vydrím
Vím, e se dá sehnat levněji, tahle je vlastně za polovičku. Ale nechat si poslat jednu flaku? S potovným bych se dostal pomalu na stejný prachy. Kapalinu mám měněnou před rokem a doufám, e s těma 8 deckama, co mi zbyly u vydrím;-)
|
|
04.09.2012 21:56 -
|
2502983
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Jj, chápu, já jen, e je to masakr.. BTW já jsem objednal ty vify, lds a alcohol tester(asi za 20 kč) abych měl nad 1500kč a to je pota zadara...
Jj, chápu, já jen, e je to masakr.. BTW já jsem objednal ty vify, lds a alcohol tester(asi za 20 kč) abych měl nad 1500kč a to je pota zadara... ;-)
|
|
04.09.2012 22:10 -
|
2502989
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Já koupil VIF 5l taky na netu a u to mi uetřilo 1500,- Kč proti nákupům půllitrovek na Benzině. Tak jsem potovný neřeil.
Já koupil VIF 5l taky na netu a u to mi uetřilo 1500,- Kč proti nákupům půllitrovek na Benzině. Tak jsem potovný neřeil.
|
|
27.05.2013 03:48 -
|
2583123
|
|
kubys
|
Město: Praha 9, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Ahoj ve spolek, chtěl bych se zeptat jestli se mění po 200000 km LDS a zároveň i ty koule, nebo vydrí víc ?? Nebo jak poznám, e jsou koule na výměnu. Díky za reakci, jsem tu nováček a jetě se tu musím rozkoukat
Ahoj ve spolek, chtěl bych se zeptat jestli se mění po 200000 km LDS a zároveň i ty koule, nebo vydrí víc ?? Nebo jak poznám, e jsou koule na výměnu. Díky za reakci, jsem tu nováček a jetě se tu musím rozkoukat :-)
|
|
27.05.2013 07:08 -
|
2583124
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
kubys napsal(a): Ahoj ve spolek, chtěl bych se zeptat jestli se mění po 200000 km LDS a zároveň i ty koule, nebo vydrí víc ?? Nebo jak poznám, e jsou koule na výměnu. Díky za reakci, jsem tu nováček a jetě se tu musím rozkoukat
Pokial si to doteraz nerozpoznal, tak ich asi mas zatial v poriadku. Ja som vlastne ani zle gule nezazil, menil som ich preventivne pri asi pri 290 tisicoch, lebo som mal pocit ze mi dako viac bucha zadna naprava. Po vymene som vsak daku vyraznu zmenu nepocitil. Moja predstava o zlych guliach je taka, ze sa auto pri prevadzkovej vyske bude chovat za jazdy podobne ako ked ho das do navyssej servisnej polohy.
Co sa tyka LDS, tak tu mi ani nemenili len doliali to co sa stratilo pri vymene guli a to som daval tie gule menit do Citroen servisu. Neviem ako ti poradia lepsi klubovy odbornici na hydrauliku ale ja by som do toho zatial nevrtal a zacal si len pomali setrit cca 700 Eur na nove gule.
Pokial si to doteraz nerozpoznal, tak ich asi mas zatial v poriadku. Ja som vlastne ani zle gule nezazil, menil som ich preventivne pri asi pri 290 tisicoch, lebo som mal pocit ze mi dako viac bucha zadna naprava. Po vymene som vsak daku vyraznu zmenu nepocitil. Moja predstava o zlych guliach je taka, ze sa auto pri prevadzkovej vyske bude chovat za jazdy podobne ako ked ho das do navyssej servisnej polohy.
Co sa tyka LDS, tak tu mi ani nemenili len doliali to co sa stratilo pri vymene guli a to som daval tie gule menit do Citroen servisu. Neviem ako ti poradia lepsi klubovy odbornici na hydrauliku ale ja by som do toho zatial nevrtal a zacal si len pomali setrit cca 700 Eur na nove gule.;-)
|
|
27.05.2013 11:33 -
|
2583142
|
|
kubys
|
|
|
Moc děkuji za odpovědi. Přiznávám, e se mi troičku ulevilo .... díky
Moc děkuji za odpovědi. Přiznávám, e se mi troičku ulevilo :-d .... díky
|
|
27.05.2013 19:14 -
|
2583326
|
|
kubys
|
|
|
U Boba ?? Jeste se zeptam, ty kleste na sundani spony na hadicce vypusti, daji se necim nahradit ? Nerad bych sundal kolo a zasek uz na startu diky...
U Boba ?? Jeste se zeptam, ty kleste na sundani spony na hadicce vypusti, daji se necim nahradit ? Nerad bych sundal kolo a zasek uz na startu :nevim diky...
|
|
27.05.2013 21:22 -
|
2583520
|
|
DrMarvin
|
|
|
u Boba - www.autodilyhulin.cz
Já ádný pecí kletě nepotřeboval...teď si nejsem na 100% jistej ale měl jsem tam buď na roubovák a nebo torx....ale nic pecího tam na 100% nebylo..zvládne to úplně v pohodě..práce na 30-45minut...podle toho jak půjdou odvzduňováky a nárazník dolu...já osobně odvzduňováky nepovolil tak jsem to dělal bez nich
dej auto úplně dolu,sundej nárazník,rozpoj hadičku..a to vyteče hadičku spoj,dolej LDS,párkrát zvedni a dej dolu a odvzduni točením volantu....a zkončí zkontroluj LDS aby byla v cajku hladina,nandej nárazník a má hotovo....a dej si pozor a neotevře během operace dveře....čerpadlo by jelo na prázdno a to by mu asi neprospělo
u Boba - www.autodilyhulin.cz
Já ádný pecí kletě nepotřeboval...teď si nejsem na 100% jistej ale měl jsem tam buď na roubovák a nebo torx....ale nic pecího tam na 100% nebylo..zvládne to úplně v pohodě..práce na 30-45minut...podle toho jak půjdou odvzduňováky a nárazník dolu...já osobně odvzduňováky nepovolil tak jsem to dělal bez nich:-)
dej auto úplně dolu,sundej nárazník,rozpoj hadičku..a to vyteče hadičku spoj,dolej LDS,párkrát zvedni a dej dolu a odvzduni točením volantu....a zkončí zkontroluj LDS aby byla v cajku hladina,nandej nárazník a má hotovo....a dej si pozor a neotevře během operace dveře....čerpadlo by jelo na prázdno a to by mu asi neprospělo:-)
|
|
28.05.2013 09:53 -
|
2583667
|
|
jumep
|
|
|
nejde o trubky, ale ked das auto do spodnej polohy aj tak ho nikdy neotlakuje (pokial ho teda kusok nepodlozis)
nejde o trubky, ale ked das auto do spodnej polohy aj tak ho nikdy neotlakuje (pokial ho teda kusok nepodlozis)
|
|
28.05.2013 10:25 -
|
2583679
|
|
jumep
|
|
|
no, preto som pisal o tych odvzdusnovakoch, lebo nie kazdy ma diagnostiku
no, preto som pisal o tych odvzdusnovakoch, lebo nie kazdy ma diagnostiku :)
|
|
28.05.2013 12:38 -
|
2583717
|
|
kubys
|
|
|
No...páni kolegové teď jsem trochu zmaten Nael jsem tu dva postupy včetně fotodokumentace. Jeden pro mě asi jednoduí, bez pouití montání jámy a jen sundání kola a ten druhý na montání jámě s rozebraným předkem no a diagnostiku samozřejmě nemám. To odvzdunění mi taky neni moc jasný. Tak to vypadá, e skončim za ranec v servisu.
No...páni kolegové teď jsem trochu zmaten :nevim Nael jsem tu dva postupy včetně fotodokumentace. Jeden pro mě asi jednoduí, bez pouití montání jámy a jen sundání kola a ten druhý na montání jámě s rozebraným předkem :-( no a diagnostiku samozřejmě nemám. To odvzdunění mi taky neni moc jasný. Tak to vypadá, e skončim za ranec v servisu. :-((((
|
|
| |
|
|