| | |
13.05.2010 21:16 -
Re: Hydraulická kapalina, LDS - obecně
|
2344753
|
|
222111222
|
Město: Dobří, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 24 |
|
|
Jejda jejda tady novaček na citroenku , jak často se meni ty nejake LDS a LHM ???
Jejda jejda tady novaček na citroenku , jak často se meni ty nejake LDS a LHM ??? :nevim:-o
|
|
13.05.2010 21:20 -
|
2344754
|
|
Darja
|
|
|
v c5 má LDS... pouij funkci hledat.... 5 let/ 200tis
v c5 má LDS... pouij funkci hledat....:palec 5 let/ 200tis
|
|
28.06.2010 20:01 -
|
2349337
|
|
fatalboy
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 12 |
|
|
k těm cenám . potřeboval jsem nutně rychle litřík do C5 kamaráda, tak jsem skočil do Autoportu v Korytný, Pha 10 - 1l / 590,- Kč vč. dph - nářez, nu co bylo to třeba tak jsem zaplatil. Předevčírem jsem jel okolo Peugeot Domanský (Praha 9, Jahodnice,jen Peugeot) a stavil se tam (dělal jsem loiska v rameni na svý C5 tak jsem chtěl dolít co mi vyteklo) a váně ji měli za 283,- Kč za litr. Na to e to jsou oba servisy koncernu PSA (Domanský dělá i citroeny ale jen na P5 a ve Zdibech) tak je to celkem rozdíl, ne ?!
k těm cenám . potřeboval jsem nutně rychle litřík do C5 kamaráda, tak jsem skočil do Autoportu v Korytný, Pha 10 - 1l / 590,- Kč vč. dph - nářez, nu co bylo to třeba tak jsem zaplatil. Předevčírem jsem jel okolo Peugeot Domanský (Praha 9, Jahodnice,jen Peugeot) a stavil se tam (dělal jsem loiska v rameni na svý C5 tak jsem chtěl dolít co mi vyteklo) a váně ji měli za 283,- Kč za litr. Na to e to jsou oba servisy koncernu PSA (Domanský dělá i citroeny ale jen na P5 a ve Zdibech) tak je to celkem rozdíl, ne ?!
|
|
29.06.2010 00:27 -
|
2349375
|
|
Darja
|
|
|
Mě je divný, e peugeot servis má skladem LDS... k čemu?
P.S. Citroen byl vdy lukrativnějí značka ne peot, proto vyí cena ND (ač je díl identický)...
To jen v čechách se tohle neví
Mě je divný, e peugeot servis má skladem LDS... k čemu? :D
P.S. Citroen byl vdy lukrativnějí značka ne peot, proto vyí cena ND (ač je díl identický)...
To jen v čechách se tohle neví :)
|
|
29.06.2010 10:39 -
|
2349399
|
|
jumep
|
|
|
LDS - do serva to vedia pezotaci pouzit
LDS - do serva to vedia pezotaci pouzit
|
|
29.06.2010 12:00 -
|
2349408
|
|
Darja
|
|
|
No, nevím. Mám tu pár flaek Fluide DA do serva na peoty... moná je to přeflakovaný, ale nezkouela jsem, jestli je to stejný
No, nevím. Mám tu pár flaek Fluide DA do serva na peoty... moná je to přeflakovaný, ale nezkouela jsem, jestli je to stejný :D
|
|
29.06.2010 23:05 -
|
2349470
|
|
fatalboy
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 12 |
|
|
Já se u toho Domanskýho zeptal a fakt to dávaj od 407 vej do serva.Butylka byla ale normální Total LDS - nápisy ve francouztině - něco jako : liquide pur hydralic systeme citroen - nepamatuju přesně, ale je to k rozkodování, tak jsem neváhal. (Dokonce měli i olej do AP - Esso LT - kterej jsem pracně objednával přes net, jen jsem se neptal na cenu, ale jezdim okolo, tak zjistim a hodím do placu)
Já se u toho Domanskýho zeptal a fakt to dávaj od 407 vej do serva.Butylka byla ale normální Total LDS - nápisy ve francouztině - něco jako : liquide pur hydralic systeme citroen - nepamatuju přesně, ale je to k rozkodování, tak jsem neváhal. :-)))) (Dokonce měli i olej do AP - Esso LT - kterej jsem pracně objednával přes net, jen jsem se neptal na cenu, ale jezdim okolo, tak zjistim a hodím do placu)
|
|
09.07.2010 21:42 -
|
2349986
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
Lidi, co vy na tohle? .link. je to Ferodo a mám toho plný hydraulický okruh. Při výměně spojky mi museli údajně rozpojit hydrauliku, kdy to dávali dohromady, nalili tam LHM, asi 1,5l. Tak jsem se zhrozil, řekl jim, a to vypustí, e tam musí přijít pouze syntetika LDS. Tak mi tam nalil tohle. Bohuel jsem na netu nenael odkaz s fotkou lahve, ale je na ní napsáno, e je to syntetika a e je to do C5 a novějích typů. Při hledání info o tomto produktu jsem narazil i na toto: .link. Vae názory prosím...
Lidi, co vy na tohle? http://www.nove-autodily.cz/p-231379/naplne/dle-dodavatele/ferodo/lhs-synteticka-kap-do-hydraulickych-systemu-1-l.html?cPath=3761800_3764071_969509 je to Ferodo a mám toho plný hydraulický okruh:nevim. Při výměně spojky mi museli údajně rozpojit hydrauliku, kdy to dávali dohromady, nalili tam LHM, asi 1,5l. Tak jsem se zhrozil, řekl jim, a to vypustí, e tam musí přijít pouze syntetika LDS. Tak mi tam nalil tohle. Bohuel jsem na netu nenael odkaz s fotkou lahve, ale je na ní napsáno, e je to syntetika a e je to do C5 a novějích typů. Při hledání info o tomto produktu jsem narazil i na toto: http://www.olejshop.cz/oleje/hydraulicke-kapaliny/p/hydraulicka-kapalina-eurol-lds-hydractive-iii-1litr/ Vae názory prosím...
|
|
11.07.2010 09:26 -
|
2350027
|
|
tomc
|
|
|
zřejmě dobrý oddíl teda servis já bych to vypustil a dal total druhovýroba nemusí být to pravé ořechové
zřejmě dobrý oddíl teda servis :-(((( já bych to vypustil a dal total :palec druhovýroba nemusí být to pravé ořechové:nevim
|
|
11.07.2010 11:47 -
|
2350043
|
|
Darja
|
|
|
tomikm napsal(a): Lidi, co vy na tohle? .link. je to Ferodo a mám toho plný hydraulický okruh . Při výměně spojky mi museli údajně rozpojit hydrauliku, kdy to dávali dohromady, nalili tam LHM, asi 1,5l. Tak jsem se zhrozil, řekl jim, a to vypustí, e tam musí přijít pouze syntetika LDS. Tak mi tam nalil tohle. Bohuel jsem na netu nenael odkaz s fotkou lahve, ale je na ní napsáno, e je to syntetika a e je to do C5 a novějích typů. Při hledání info o tomto produktu jsem narazil i na toto: .link. Vae názory prosím...
Pokud pochybil servis, donutila bych je to vyměnit tak 2x. Jednou zkrátit interval třeba na týden, aby se ty sračky z toho vypláchly. A pak dát novou náplň. A kadopádně bych si tam dala TOTAL... nevím proč, ale zrovna u LDS prostě já nevím, ale chci tam to, co se tam má lít... Takovej vnitřní pocit
Pokud neví, co se leje do nových hydraulik, nezaslouí si ani jednu hvězdičku v CCCA. Kdy nevím, tak se zeptám a né, e tam něco oupnu...
Pokud pochybil servis, donutila bych je to vyměnit tak 2x. Jednou zkrátit interval třeba na týden, aby se ty sračky z toho vypláchly. A pak dát novou náplň. A kadopádně bych si tam dala TOTAL... nevím proč, ale zrovna u LDS prostě já nevím, ale chci tam to, co se tam má lít... Takovej vnitřní pocit :-)
Pokud neví, co se leje do nových hydraulik, nezaslouí si ani jednu hvězdičku v CCCA. Kdy nevím, tak se zeptám a né, e tam něco oupnu...
|
|
11.07.2010 19:02 -
|
2350060
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
v Holetine mi menili koule a zaroven LDS a nalili tam prave tu znacku EUROL coz me sice prekvapilo ale rek sem si ze asi Robert vi co dela.Vsechno funguje v pohode
v Holetine mi menili koule a zaroven LDS a nalili tam prave tu znacku EUROL coz me sice prekvapilo ale rek sem si ze asi Robert vi co dela.Vsechno funguje v pohode
|
|
11.07.2010 19:11 -
|
2350061
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
kdyz se pomine vyskozita,bod varu a podobne technicke udaje je dle meho vic dulezite to jak se kapalina zachova k tesnenim a koulim...
ja osobne leju jen TOTAL
kdyz se pomine vyskozita,bod varu a podobne technicke udaje je dle meho vic dulezite to jak se kapalina zachova k tesnenim a koulim...
ja osobne leju jen TOTAL
|
|
20.07.2010 09:16 -
|
2350483
|
|
brumla
|
Město: Blansko, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 44 |
|
|
Zdravim. Omlouvám se , můe mi někdo poradit jak se správně odvzduňuje hydraulika? Prorazil jsem hadičku pod autem.....
Zdravim. Omlouvám se , můe mi někdo poradit jak se správně odvzduňuje hydraulika? Prorazil jsem hadičku pod autem.....
|
|
20.07.2010 09:27 -
|
2350484
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
nemusis ,odvzdusni se to samo
pokud by se ti to nezvedalo je potreba udelat podtlak cca 0,5baru v nadobce
nemusis ,odvzdusni se to samo
pokud by se ti to nezvedalo je potreba udelat podtlak cca 0,5baru v nadobce
|
|
20.07.2010 11:34 -
|
2350498
|
|
jardda
|
Město: Trhove sviny, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 109 |
|
|
Podtlak?
Podtlak?:nevim
|
|
20.07.2010 13:05 -
|
2350516
|
|
autodiag
|
|
|
na C5 tusim ani sroubek neni,nebo o nem nevim
na C5 tusim ani sroubek neni,nebo o nem nevim :)
|
|
20.07.2010 17:12 -
|
2350537
|
|
brumla
|
Město: Blansko, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 44 |
|