13.11.2018 17:22 -
Re: Hydraulická kapalina, LDS - obecně
|
3190486
|
|
Leons77
|
Město: Libochovice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 99 |
|
|
Ahoj, mam dotaz. Vcera jsem byl delat rozvody a mechanik mi radostne sdelil, ze si vsiml nizke hladiny kapaliny v servu tak ji dolil. Kdyz jsem se ho zeptal co tam dolil tak mi rekl, ze jako vsem Dextrol II. Co se muze stat kdyz uz jsem s tim jel domu? Zitra vycucnu nadobku a naliji LDS. Bude to stacit? Nebo se to da vypustit i nekde niz a vse?
Ahoj, mam dotaz. Vcera jsem byl delat rozvody a mechanik mi radostne sdelil, ze si vsiml nizke hladiny kapaliny v servu tak ji dolil. Kdyz jsem se ho zeptal co tam dolil tak mi rekl, ze jako vsem Dextrol II. Co se muze stat kdyz uz jsem s tim jel domu? Zitra vycucnu nadobku a naliji LDS. Bude to stacit? Nebo se to da vypustit i nekde niz a vse?
|
|
13.11.2018 18:44 -
|
3190501
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
Leons77 napsal(a): Ahoj, mam dotaz. Vcera jsem byl delat rozvody a mechanik mi radostne sdelil, ze si vsiml nizke hladiny kapaliny v servu tak ji dolil. Kdyz jsem se ho zeptal co tam dolil tak mi rekl, ze jako vsem Dextrol II. Co se muze stat kdyz uz jsem s tim jel domu? Zitra vycucnu nadobku a naliji LDS. Bude to stacit? Nebo se to da vypustit i nekde niz a vse? Radostně sděl mechanikovi, e zaplatí ze svého výměnu a vyčitění systému a případné závady hydrauliky následně pujdou také za ním
Z principu se to dostane akorát do serva a nádobky, neb pístnice byly naplněné LDS ... pus auto uplně dolů pak ho pozvedni, nebo ho posaď na palky cca 15 cm a nech odtlakovat... vyndej nádobku a vylej, vyčisti ... nebo rozpoj hadici dole za nárazníkem vedle chladiče je to spojené hadice-trubka, tam to vyteče ...
Radostně sděl mechanikovi, e zaplatí ze svého výměnu a vyčitění systému a případné závady hydrauliky následně pujdou také za ním ;-)
Z principu se to dostane akorát do serva a nádobky, neb pístnice byly naplněné LDS ... pus auto uplně dolů pak ho pozvedni, nebo ho posaď na palky cca 15 cm a nech odtlakovat... vyndej nádobku a vylej, vyčisti ... nebo rozpoj hadici dole za nárazníkem vedle chladiče je to spojené hadice-trubka, tam to vyteče ...
|
|
13.11.2018 19:28 -
|
3190529
|
|
Leons77
|
Město: Libochovice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 99 |
|
|
Ok. Diky. Dostanu se na spoj pres leve predni kolo? Protoze kdyz to pustim na spalky uz se pod to nevejdu nebo musim sehnat nekoho s kanalem?
Ok. Diky. Dostanu se na spoj pres leve predni kolo? Protoze kdyz to pustim na spalky uz se pod to nevejdu :-D nebo musim sehnat nekoho s kanalem?
|
|
| |