| | |
20.12.2011 18:09 -
Re: Auto se nezvedá
|
2434315
|
|
jumep
|
|
|
ak sa auto nezveda, skor si myslim ze je preruseny niekde kablik ovladajuci spinanie cerpadla
idealne je dat dole naraznik a prave svetlo, ak ti to pisalo suspension fault, najskor je niekde predraty a skratoval
a tiez skontrolovat myslim MF8 poistku
ak sa auto nezveda, skor si myslim ze je preruseny niekde kablik ovladajuci spinanie cerpadla
idealne je dat dole naraznik a prave svetlo, ak ti to pisalo suspension fault, najskor je niekde predraty a skratoval
a tiez skontrolovat myslim MF8 poistku
|
|
20.12.2011 18:16 -
|
2434320
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Take jestli to dobře chápu tak kdyby to byl přední korektor tak by se zvedla jenom zadní část?
Já jsem tam na ty káble koukal,ale nic jsem neviděl. Jestli je to pod nárazníkem tak asi to budem muset sundat.
Je divný,e ukazuje display,e auto jde na horu a nebo dolů
Take jestli to dobře chápu tak kdyby to byl přední korektor tak by se zvedla jenom zadní část?
Já jsem tam na ty káble koukal,ale nic jsem neviděl. Jestli je to pod nárazníkem tak asi to budem muset sundat.
Je divný,e ukazuje display,e auto jde na horu a nebo dolů:nevim
|
|
20.12.2011 18:26 -
|
2434332
|
|
jumep
|
|
|
ano, lebo cela elektronika hydrauliky je dost blba a jednoducha
on nevie o tom ze ten motor nebezi, preto to ukazuje, jedine co si myslim je, ze auto by klesalo, keby nebolo na zemi
ak bola diagnosticka zavada len v snimaci uhlu volantu, to neriesit, to je standartny blud ...
ale testom akcnych clenov sa dalo skusit ci cerpadlo bezi
ano, lebo cela elektronika hydrauliky je dost blba a jednoducha
on nevie o tom ze ten motor nebezi, preto to ukazuje, jedine co si myslim je, ze auto by klesalo, keby nebolo na zemi
ak bola diagnosticka zavada len v snimaci uhlu volantu, to neriesit, to je standartny blud ...
ale testom akcnych clenov sa dalo skusit ci cerpadlo bezi
|
|
20.12.2011 18:46 -
|
2434361
|
|
DaveLbc
|
|
|
Tak ted jsem docela zmatenej. Jde o to abych nekupoval díl který není třeba. Take se dá přes diagnostiku odzkouet jestli funguje čerpadlo. Ale to přeci hlásilo zkrat kdyby byl prodřený kabel ne?
A pojistku má samostatně tu silnou? Nic tam právě nebylo jestli je BHI patná vechna komunikace bez závad
Tak ted jsem docela zmatenej. Jde o to abych nekupoval díl který není třeba. Take se dá přes diagnostiku odzkouet jestli funguje čerpadlo. Ale to přeci hlásilo zkrat kdyby byl prodřený kabel ne?
A pojistku má samostatně tu silnou? Nic tam právě nebylo jestli je BHI patná vechna komunikace bez závad:-o
|
|
20.12.2011 18:56 -
|
2434364
|
|
jumep
|
|
|
uz som raz napisal, ze ta elektronika hydro je dost jednoducha a preto to nemusi uplne nic napisat
ak by to diagnostikoval niekto kto aspon trocha pozna diagnostiku tak poskusa vsetko co treba na vyvodenie zaveru
a ano, poistka je tam specialne len pre motor BHI a facelift ma tiez relatko ktore spina napajanie bhi
uz som raz napisal, ze ta elektronika hydro je dost jednoducha a preto to nemusi uplne nic napisat
ak by to diagnostikoval niekto kto aspon trocha pozna diagnostiku tak poskusa vsetko co treba na vyvodenie zaveru
a ano, poistka je tam specialne len pre motor BHI a facelift ma tiez relatko ktore spina napajanie bhi
|
|
20.12.2011 18:59 -
|
2434365
|
|
DaveLbc
|
|
|
A to ve by se ukázalo na diagnostice a nebo ne. Prasklá pojistka a nebo rele se musí změřit solo.
Vím,e s tím otravuju,ale ví jak
A to ve by se ukázalo na diagnostice a nebo ne. Prasklá pojistka a nebo rele se musí změřit solo.
Vím,e s tím otravuju,ale ví jak:-((((
|
|
20.12.2011 19:02 -
|
2434366
|
|
jumep
|
|
|
- neda sa diagnostikovat prasknuta poiska, o tom to nic netusi, rovnako to netusi nic o tom ze sa motor netoci
- neda sa diagnostikovat hladina LDS
- diagnostika tiez nenapise nic ked je zly vyskac, jedine ak je v skrate alebo odpojeny
pouzitie diagnostiky ako citacky kodov pri BHI je dost zbytocne
- neda sa diagnostikovat prasknuta poiska, o tom to nic netusi, rovnako to netusi nic o tom ze sa motor netoci
- neda sa diagnostikovat hladina LDS
- diagnostika tiez nenapise nic ked je zly vyskac, jedine ak je v skrate alebo odpojeny
pouzitie diagnostiky ako citacky kodov pri BHI je dost zbytocne
|
|
22.12.2011 19:07 -
|
2434843
|
|
DaveLbc
|
|
|
Tak jsem to po dlouhém a útrpném demontování celého předku. A jetě po telefonické domluvě s JUREZE a dopisováním JUMEPOVI za co jim chci moc poděkovat.
Jsem doel k tomu,e se přapálila ta 40A maxi pojistka. S tím jsem vůbec nepočítal,protoe to bylo na kontrole v autorizovaném servise .
Zatím ve lape jak má.Je jasný,e to nebylo asi jenom tak. Musím ted jenom čekat co se bude dít.
Jetě jednou moc děkuji a je vidět,e toto forum má smysl
Tak jsem to po dlouhém a útrpném demontování celého předku. A jetě po telefonické domluvě s JUREZE a dopisováním JUMEPOVI za co jim chci moc poděkovat.
Jsem doel k tomu,e se přapálila ta 40A maxi pojistka. S tím jsem vůbec nepočítal,protoe to bylo na kontrole v autorizovaném servise :(.
Zatím ve lape jak má.Je jasný,e to nebylo asi jenom tak. Musím ted jenom čekat co se bude dít:-)).
Jetě jednou moc děkuji a je vidět,e toto forum má smysl :palec
|
|
22.12.2011 21:27 -
|
2434922
|
|
jumep
|
|
|
pojistka najskor prdne znova a budes mat zatecenu lds alebo vodu v BHI
pojistka najskor prdne znova a budes mat zatecenu lds alebo vodu v BHI
|
|
23.12.2011 09:09 -
|
2435019
|
|
DaveLbc
|
|
|
To jsem koukal jak se psalo,e to můe udělat LDS která tam zatekla,ale je to uplně suché(to co jsem viděl).
U jsem byl v autě asi 3krát a zkouím jestli vrčí čerpadlo a zatím jo.Mě to taky vrtá hlavou je jasný,e to nebylo jen tak
Stejně nemůu nic dělat jenom čekat. DÍKY!
To jsem koukal jak se psalo,e to můe udělat LDS která tam zatekla,ale je to uplně suché(to co jsem viděl).
U jsem byl v autě asi 3krát a zkouím jestli vrčí čerpadlo a zatím jo.Mě to taky vrtá hlavou je jasný,e to nebylo jen tak:nevim
Stejně nemůu nic dělat jenom čekat. DÍKY!
|
|
17.01.2012 18:25 -
|
2442244
|
|
DaveLbc
|
|
|
Tak mám zase po měsíci stejnou závadu
Ráno ve o.k zvedám,protoe je hodně sněhu abych projel. To bylo o.k.
Přijedu do práce a nebylo prohrnuto tak jsem auto zvedl a zaparkoval. Odpoledne přijdu nastartuju a jedu.Nespoutím auto,protoe se to udělá samo e. Ale prd hned vyběhla ta hnusná hláka suspension faulty.
Hned jak jsem přijel domů tak jsem el na to a byla zase prasklá maxi pojistka.
Nikde nic nesmrdí a vodu nebo LHM nevidím, Vůbec mi to není jasný co se děje
Je tam nová pojistka a budu čekat,protoe nevím co mám hledat.
Tak mám zase po měsíci stejnou závadu:nevim
Ráno ve o.k zvedám,protoe je hodně sněhu abych projel. To bylo o.k.
Přijedu do práce a nebylo prohrnuto tak jsem auto zvedl a zaparkoval. Odpoledne přijdu nastartuju a jedu.Nespoutím auto,protoe se to udělá samo e. Ale prd hned vyběhla ta hnusná hláka suspension faulty.
Hned jak jsem přijel domů tak jsem el na to a byla zase prasklá maxi pojistka.
Nikde nic nesmrdí a vodu nebo LHM nevidím, Vůbec mi to není jasný co se děje:-((((
Je tam nová pojistka a budu čekat,protoe nevím co mám hledat.
|
|
17.01.2012 18:32 -
|
2442247
|
|
jumep
|
|
|
mal si dole nadrzku?
1. podblatnik von
2. vypustit lds a vymontovat nadrzku
3. povolit BHI (trubky nechat pripojene)
4. otocit opatrne o 90 stupnov a odsrobovat 2 sroby co su zozadu
5. dat dole dekel a skontrolovat stav uhlikov atd. skusit rukou otocit ci sa to nezadrhava
6. vycistit aj ked to bude ciste, zlozit a zasilikonovat poriadne elektroniku
mal si dole nadrzku?
1. podblatnik von
2. vypustit lds a vymontovat nadrzku
3. povolit BHI (trubky nechat pripojene)
4. otocit opatrne o 90 stupnov a odsrobovat 2 sroby co su zozadu
5. dat dole dekel a skontrolovat stav uhlikov atd. skusit rukou otocit ci sa to nezadrhava
6. vycistit aj ked to bude ciste, zlozit a zasilikonovat poriadne elektroniku
|
|
17.01.2012 19:04 -
|
2442253
|
|
DaveLbc
|
|
|
Neměl jsem nádrku dole. Jenom jsem měřil napětí jestli tam jde. Měl jsem ji jenom povolenou a koukal jsem pod ní,ale není tam vidět nic,e by teklo nebo rosilo.
Asi to tak udělám. A do čerpadla se dá dostat dobře. není tam nějaký fígl na rozdělání.
Někdy mi připadá,e čerpadlo vrčí déle ne jindy.
Ale asi mi nic nezbývá ne to rozdělat
Neměl jsem nádrku dole. Jenom jsem měřil napětí jestli tam jde. Měl jsem ji jenom povolenou a koukal jsem pod ní,ale není tam vidět nic,e by teklo nebo rosilo.
Asi to tak udělám. A do čerpadla se dá dostat dobře. není tam nějaký fígl na rozdělání.
Někdy mi připadá,e čerpadlo vrčí déle ne jindy:nevim.
Ale asi mi nic nezbývá ne to rozdělat
|
|
17.01.2012 19:06 -
|
2442254
|
|
jruze
|
|
|
To zavání KO motorem BHI.Obávám se e vyčitění nepomůe a nebo na chvilku - jen to oddálí tak o měsíc.Nevím proč,ale u C5 II odchází motory - na I se vyběhaly čerpadla a motory drely(asi jim nely BHI na odbyt tak to upravili).
To zavání KO motorem BHI.Obávám se e vyčitění nepomůe a nebo na chvilku - jen to oddálí tak o měsíc.Nevím proč,ale u C5 II odchází motory - na I se vyběhaly čerpadla a motory drely(asi jim nely BHI na odbyt tak to upravili).:nevim
|
|
17.01.2012 19:07 -
|
2442255
|
|
jumep
|
|
|
mozes si spravit este cestu do servisu a tam to dat spravit
autorizak ti vymeni bhi za 20000 ....
mozes si spravit este cestu do servisu a tam to dat spravit
autorizak ti vymeni bhi za 20000 ....
|
|
06.02.2012 18:50 -
|
2448369
|
|
lukeso
|
Město: Jeviněves, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 30 |
|
|
Timto bych tady chtěl poděkovat a vem doporučit pana Růičku z Radonic,ktery mi pomohl vyřeit problém s hydraulickým čerpadlem.Jetě jednou děkuji,auto jezdí,zvedá se vechno v pořádku.
Timto bych tady chtěl poděkovat a vem doporučit pana Růičku z Radonic,ktery mi pomohl vyřeit problém s hydraulickým čerpadlem.Jetě jednou děkuji,auto jezdí,zvedá se vechno v pořádku.
|
|
09.02.2012 18:58 -
|
2449443
|
|
Sman
|
|
|
Díky za toto fórum a informace k nezaplacení. V tomhle dlouhým období velkých mrazů se mi stalo, e při vyjídění z garáe a současném zvedání podvozku z parkovací polohy, se auto nezvedlo zcela a přestalo reagovat na pokyny z tlačítek. Pročetl jsem kousek této diskuze, koupil LDS olej a novou maxipojistku. Dolil jsem 2,5 l oleje (dosud jsem nikdy nedoléval), vyměnil pojistku a zatím to lape. Pravděpodobně byl olej moc ztuhlý (v noci bylo a -20) a já jsem zbrkle naskočil do auta, nastartoval, současně zmáčkl zvedání a začal ihned vyjídět. Doufám, e jen dolo k přetíení elmotoru BHI a tím k odpálení pojistky. Kdyby problémy pokračovaly, dám vědět. Dík vem, hlavně jumepovi.
Díky za toto fórum a informace k nezaplacení. V tomhle dlouhým období velkých mrazů se mi stalo, e při vyjídění z garáe a současném zvedání podvozku z parkovací polohy, se auto nezvedlo zcela a přestalo reagovat na pokyny z tlačítek. Pročetl jsem kousek této diskuze, koupil LDS olej a novou maxipojistku. Dolil jsem 2,5 l oleje (dosud jsem nikdy nedoléval), vyměnil pojistku a zatím to lape. Pravděpodobně byl olej moc ztuhlý (v noci bylo a -20) a já jsem zbrkle naskočil do auta, nastartoval, současně zmáčkl zvedání a začal ihned vyjídět. Doufám, e jen dolo k přetíení elmotoru BHI a tím k odpálení pojistky. Kdyby problémy pokračovaly, dám vědět. Dík vem, hlavně jumepovi.
|
|
09.02.2012 19:22 -
|
2449456
|
|
jumep
|
|
|
osobne si myslim ze mas aj zakydany motor bhi od lds ... ale mozno sa mylim, kup si do zalohy poistku
osobne si myslim ze mas aj zakydany motor bhi od lds ... ale mozno sa mylim, kup si do zalohy poistku
|
|
| |
|
|