| | |
03.09.2011 21:39 -
Re: Auto se nezvedá
|
2411584
|
|
jumep
|
|
|
poistka ma dovod preco odisla ... snad ti ho teda opravili a nie len vymenili za 918 korun poistku
poistka ma dovod preco odisla ... snad ti ho teda opravili a nie len vymenili za 918 korun poistku
|
|
03.09.2011 22:18 -
|
2411592
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
Důvod to má.. řekli mi, e je nejspí na odchodu čerpadlo, opravit jak jsem se dověděl se nedá.. take nový. Nebo je to jinak?
Důvod to má.. řekli mi, e je nejspí na odchodu čerpadlo, opravit jak jsem se dověděl se nedá.. take nový. Nebo je to jinak? :nevim
|
|
03.09.2011 22:19 -
|
2411594
|
|
jumep
|
|
|
to ze to citroen nevie, neznamena ze sa to neda a prdne ti to coskoro znova ...
kkz.... to co je ze cenu? vymena poistky za 918??????
to ze to citroen nevie, neznamena ze sa to neda a prdne ti to coskoro znova ...
kkz.... to co je ze cenu? vymena poistky za 918??????
|
|
03.09.2011 22:30 -
|
2411599
|
|
Zbyňa
|
|
|
500 diag 200 h práce 68 pojistka + DPH... A co jde a nejde jsem jetě moc nezjioval, samozřejmě to, co mi řeknou v servise neberu jako nějaký dogma. Zatim jsem jen hledal na netu, jestli se dělá nějakej repas a to jsem teda nenael nic
500 diag 200 h práce 68 pojistka + DPH... A co jde a nejde jsem jetě moc nezjioval, samozřejmě to, co mi řeknou v servise neberu jako nějaký dogma. Zatim jsem jen hledal na netu, jestli se dělá nějakej repas a to jsem teda nenael nic
|
|
03.09.2011 22:33 -
|
2411602
|
|
jumep
|
|
|
tu na clube sme o tom pisali ... ked pohladas nieco okolo oprava BHI
neni problem to pozret ...
tu na clube sme o tom pisali ... ked pohladas nieco okolo oprava BHI
neni problem to pozret ...
|
|
03.09.2011 22:34 -
|
2411603
|
|
Zbyňa
|
|
|
Dík, pohledám.. jsem mladej a blbej, furt se učim
Dík, pohledám.. jsem mladej a blbej, furt se učim :palec :-p
|
|
03.09.2011 23:29 -
|
2411608
|
|
jruze
|
|
|
Zbyňa napsal(a): tohle se mi stalo teď v chorvatsku na Hvaru večer před odjezdem, nebylo by to tak straný, kdyby auto zrovna nebylo v nejnií poloze.. nechtělo nahoru, zkontrolovaný vechny pojistky, jestli neodela LDS apod. ve v pořádku, vzhledem k tomu, jak se to stalo, doli jsme k závěru, e je mrtvý čerpadlo, no ne se nechat asistenčkou odtáhnout do servisu (samozřejmě na pevninu), kde by vyměnili vechno i co je v pořádku za nový - protoe si nedělám iluze, e by mě stáhli z kůe chorvati neřádní. Nebo to nechat odtáhnout do ČR taky za nekřesanskej peníz, který v součtu s opravou dosahoval téměř ceny auta, rozhodl jsem se (a teď ano ukamenujte mě , e jsem nezodpovědný hovado a kdesi cosi, vim to ) dojet v servisní poloze 1000 km domů. Dojeli jsme - oprava v ceně 918,- s DPH (spálená maxipojistka, která tam je kdesi strčená a nenali jsme ji). Nicméně, co mě na celé věci zarazilo, jak dlouho autu, který nadává při jakékoliv blbosti, dolo, e je něco v nepořádku s podvozkem. Večerní jedění po ostrově při zkouení veho monýho, pak přes celej ostrov , trajekt a a skoro za splitem hláka, Suspension Fault max. speed 90km/h
To fakt bylo schopné dojet domů ve spodní poloze? Chudinka auto a vichni vněm
To fakt bylo schopné dojet domů ve spodní poloze? Chudinka auto a vichni vněm:-((((
|
|
04.09.2011 00:22 -
|
2411613
|
|
Zbyňa
|
|
|
no po D1 by to asi bylo na kulku do hlavy, ale chorvatský dálnice jsou o něčem jinym... cesta byla náročná, ale lo to. Co lo, tak jsme dali do druhýho auta včetně jednoho člověka, ale zbytek se prostě odvézt musel, take to sedělo a uplně na dorazech. Jak kdy jede s vypráskanejma tlumičema (vzadu hlavně), akorát, e se to furt nehoupe, ale několikrát to narazí na ty dorazy. Asi po třech hodinách cesty jsme se prohodili řidiči a hoďku a půl jsem jel s koktáfkou, abych si odpočal, a pak jsem zas utíkal nadeně do rozbité pětky, protoe to bylo furt pohodlnějí znovu bych to absolvovat nechtěl, ale nějak extrémně dýl jsme taky nejeli, kdy má rovnej povrch, co z 90% byl, tak se dá jet normálně
takhle to vypadalo: (nevim jak sem vkládat fotky, chabej pokus, mám ji na profilu)
.link.
no po D1 by to asi bylo na kulku do hlavy, ale chorvatský dálnice jsou o něčem jinym... cesta byla náročná, ale lo to. Co lo, tak jsme dali do druhýho auta včetně jednoho člověka, ale zbytek se prostě odvézt musel, take to sedělo a uplně na dorazech. Jak kdy jede s vypráskanejma tlumičema (vzadu hlavně), akorát, e se to furt nehoupe, ale několikrát to narazí na ty dorazy. Asi po třech hodinách cesty jsme se prohodili řidiči a hoďku a půl jsem jel s koktáfkou, abych si odpočal, a pak jsem zas utíkal nadeně do rozbité pětky, protoe to bylo furt pohodlnějí :-d znovu bych to absolvovat nechtěl, ale nějak extrémně dýl jsme taky nejeli, kdy má rovnej povrch, co z 90% byl, tak se dá jet normálně
takhle to vypadalo: (nevim jak sem vkládat fotky, chabej pokus, mám ji na profilu)
http://www.c5club.cz/graphics/dynamic/2179766_15081031364e62a8307a5e6.jpg
|
|
04.09.2011 00:57 -
|
2411624
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Zbyňa napsal(a): takhle to vypadalo: (nevim jak sem vkládat fotky, chabej pokus, mám ji na profilu)
.link.
Nojo, sníenej podvozek, k tomu nastavený tvrdí pérování a tlumiče.
To je jak okruhovej speciál, to se to pak jede jak v závoďáku.
P.S.: S Xantií jsem také párkrát dojíděl bez hydrauliky (prdla trubla od čerpadla) - i po D1, ale natěstí v normální poloze a zámky to drely. Ale zase ty brzdy....
Nojo, sníenej podvozek, k tomu nastavený tvrdí pérování a tlumiče.
To je jak okruhovej speciál, to se to pak jede jak v závoďáku. :-))))
P.S.: S Xantií jsem také párkrát dojíděl bez hydrauliky (prdla trubla od čerpadla) - i po D1, ale natěstí v normální poloze a zámky to drely. Ale zase ty brzdy.... :-p
|
|
04.09.2011 09:19 -
|
2411645
|
|
Zbyňa
|
|
|
jak říká, okruhovej speciál , ale v zatáčkách se to fakt nehlo
jak říká, okruhovej speciál , ale v zatáčkách se to fakt nehlo :-))))
|
|
04.09.2011 10:48 -
|
2411673
|
|
jumep
|
|
|
skontroluj si ci ti tam zostali dorazi po tejto ceste, ak nie, dopln ich
skontroluj si ci ti tam zostali dorazi po tejto ceste, ak nie, dopln ich
|
|
04.09.2011 21:48 -
|
2411893
|
|
Zbyňa
|
|
|
kontroloval jsem , jsou tam. Dík
kontroloval jsem , jsou tam. Dík
|
|
04.10.2011 19:05 -
|
2417084
|
|
Zbyňa
|
|
|
Tak u zase houpe, elektromotor byl plnej vodivé pastičky z uhlíků a LDS (čerpadlo lo lehce), jak u se tu řeilo, nádrka prasklá není, asi se tam nabryndalo při dolívání před odjezdem na dovolenou , nicméně vyčitěno a jede to (uk, uk) , v servise tomu nechtěli věřit, e prý zavolaj, a tam zas něco takovýho budou mít foto dodám
Tak u zase houpe, elektromotor byl plnej vodivé pastičky z uhlíků a LDS (čerpadlo lo lehce), jak u se tu řeilo, nádrka prasklá není, asi se tam nabryndalo při dolívání před odjezdem na dovolenou :nevim , nicméně vyčitěno a jede to (uk, uk) :palec, v servise tomu nechtěli věřit, e prý zavolaj, a tam zas něco takovýho budou mít :-)))) foto dodám
Přílohy: 333792_196967213708326_100001851452700_496229_131146253_o.jpg ( 189283b ) - komutátor elektromotoru BHI |
|
04.10.2011 21:25 -
|
2417155
|
|
jumep
|
|
|
bohuzial lds sa tam odinakial nevie dostat, len z prasknutej nadrzky, alebo ze niekto nalial mimo a to zatieklo
mal som tu jedno auto, nadrzku som vyumyval a za 2 dni ked to stalo bola mierne vlhka, prasklinu vidiet nebolo
po case som to sledoval viac a lds sa postupne objavila v tom zvare zpredu a stekala
bohuzial lds sa tam odinakial nevie dostat, len z prasknutej nadrzky, alebo ze niekto nalial mimo a to zatieklo
mal som tu jedno auto, nadrzku som vyumyval a za 2 dni ked to stalo bola mierne vlhka, prasklinu vidiet nebolo
po case som to sledoval viac a lds sa postupne objavila v tom zvare zpredu a stekala
|
|
17.11.2011 18:18 -
Re: Hydraulické koule pérování C5
|
2425751
|
|
kabe
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 19 |
|
|
nádobka od hydralické kapaliny po povolení zátky troinku odfoukne je to dobře? Taky jsem zjistil, e kdy sednu na chladič, tak se předek nedofoukne. Zadek někdy ano někdy ne. Nevíte někdo co se tam děje?
Děkuji
nádobka od hydralické kapaliny po povolení zátky troinku odfoukne je to dobře? Taky jsem zjistil, e kdy sednu na chladič, tak se předek nedofoukne. Zadek někdy ano někdy ne. Nevíte někdo co se tam děje?
Děkuji
|
|
17.11.2011 20:47 -
|
2425786
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Po povolení zátky odfoukne = to je v pořádku.
Sedne při otevřené kapotě "na chladič" nedofoukne - to myslím nevadí, ale zkus to jinak.
Otevři dveře řidiče (spolujezdce), sednia zavři dveře a ... předek tím jak "sedne" při tvé váze, tak při zavření dveří se dorovná. Tedy, měl by.
Po povolení zátky odfoukne = to je v pořádku.
Sedne při otevřené kapotě "na chladič" nedofoukne - to myslím nevadí, ale zkus to jinak.
Otevři dveře řidiče (spolujezdce), sednia zavři dveře a ... předek tím jak "sedne" při tvé váze, tak při zavření dveří se dorovná. Tedy, měl by. ;-)
|
|
17.11.2011 21:01 -
|
2425789
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
No za chodu motora by sa mal dorovna vdy.
No za chodu motora by sa mal dorovna vdy.
|
|
18.11.2011 13:32 -
|
2425856
|
|
jumep
|
|
|
vyska sa sleduje pri nastarovanom motore kazdych 10 sekund (je tam na to logika)
pri nenastartovanom motore sa to dorovnava len pri otvoreni a zatvoreni dveri atd. ale inak sa vyska nesleduje
ak nadobka neodfukne, znamena to viacmenej ze je niekde problem v prepadoch alebo manzetach, cize spravne je ked odfukne
vyska sa sleduje pri nastarovanom motore kazdych 10 sekund (je tam na to logika)
pri nenastartovanom motore sa to dorovnava len pri otvoreni a zatvoreni dveri atd. ale inak sa vyska nesleduje
ak nadobka neodfukne, znamena to viacmenej ze je niekde problem v prepadoch alebo manzetach, cize spravne je ked odfukne
|
|
20.12.2011 17:54 -
|
2434306
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Tak snad jsem ve správném vlákně. Té se mi auto nezvedá.
Tak jsem byl na diagnostice a samozřejmě je ve ok. Kdy mačkam tlačítko výky tak na display to ukazuje a čerpadlo ani tuk.
Po důkladné diagnostice jsme se ly jetě poradit a prý je to přední korektor. Prý nedává info a proto nemůe čerpadlo vrčet.
Nemáte někdo zkuenost ne ho objednám jestli by to mohlo být ono.
Jinak ve ok jenom čidlo u volantu .Prý je to skoro kadá c5
Tak snad jsem ve správném vlákně. Té se mi auto nezvedá.
Tak jsem byl na diagnostice a samozřejmě je ve ok. Kdy mačkam tlačítko výky tak na display to ukazuje a čerpadlo ani tuk.
Po důkladné diagnostice jsme se ly jetě poradit a prý je to přední korektor. Prý nedává info a proto nemůe čerpadlo vrčet.
Nemáte někdo zkuenost ne ho objednám jestli by to mohlo být ono.
Jinak ve ok jenom čidlo u volantu .Prý je to skoro kadá c5
|
|
| |
|
|