| | |
30.12.2010 12:20 -
auto kleslo a u se nezvedne
|
2367377
|
|
sperlis
|
Město: Přimda, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Mám mení problém.Dneska jsem sedl do auta a auto se mi nezvedlo.Včera to fungovalo a dnes jak kdyby se mu nechtělo.Tak jsem tady koukal na foru a zkoukl hladinu LDS a musel koupit olej.Dolil jsem ale auto se zase nezvedá.Kompresor nemá ten zvuk jako předtim má ho tií.Dá se to někde ovzdunit?Děkuji za jakékoliv rady
Mám mení problém.Dneska jsem sedl do auta a auto se mi nezvedlo.Včera to fungovalo a dnes jak kdyby se mu nechtělo.Tak jsem tady koukal na foru a zkoukl hladinu LDS a musel koupit olej.Dolil jsem ale auto se zase nezvedá.Kompresor nemá ten zvuk jako předtim má ho tií.Dá se to někde ovzdunit?Děkuji za jakékoliv rady
|
|
30.12.2010 12:32 -
Re: auto kleslo a u se nezvedne
|
2367382
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
odvzdusneni je automaticke
spis jestli ten "tissi" zvuk neznamena ze ti cerpadlo nejede vubec
koukam podle bydliste ze by pripadal v uvahu i zamrzlel vyskovy senzor ale zeby na obou napravach se mi nezda
nech auto bezet cca 5-10 minut ..pokud se nezvedne vyhledej pomoc
odvzdusneni je automaticke
spis jestli ten "tissi" zvuk neznamena ze ti cerpadlo nejede vubec
koukam podle bydliste ze by pripadal v uvahu i zamrzlel vyskovy senzor ale zeby na obou napravach se mi nezda
nech auto bezet cca 5-10 minut ..pokud se nezvedne vyhledej pomoc :(
|
|
30.12.2010 12:34 -
|
2367384
|
|
sperlis
|
|
|
tak auto klesa vzadu normál.vim e to nekde asi uniká ale ráno se jen zadek nezvedla a potom jsem to pustil celý dolu a nezvedne se to vubec ale to čerpadlo vrci a kdy to pustim dolu a vypnu motor tak nic a kdy by se to při vypnutým motoru ělo vrčet tak to jde
tak auto klesa vzadu normál.vim e to nekde asi uniká ale ráno se jen zadek nezvedla a potom jsem to pustil celý dolu a nezvedne se to vubec ale to čerpadlo vrci a kdy to pustim dolu a vypnu motor tak nic a kdy by se to při vypnutým motoru ělo vrčet tak to jde
|
|
30.12.2010 12:41 -
|
2367389
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
pri vypnutem motoru je funkce zvedani a spousteni zakazana
pri vypnutem motoru je funkce zvedani a spousteni zakazana
|
|
30.12.2010 13:44 -
|
2367407
|
|
sperlis
|
|
|
Tak u je to dobrý.Kompresor bezi ale asi tam byl vzduch a olej tam nemohl natect.Tak jsem zvedl auto vzadu heverem a za chvíli u to lo a i to funguje v pořádku
Tak u je to dobrý.Kompresor bezi ale asi tam byl vzduch a olej tam nemohl natect.Tak jsem zvedl auto vzadu heverem a za chvíli u to lo a i to funguje v pořádku
|
|
30.12.2010 13:53 -
|
2367409
|
|
quattrop
|
Město: Česká Bělá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Mně se to stalo podobně při výměne pneu, kdy zadek klesl a moc a zadní korektor byl asi a v takové poloze mimo, e se zadek nezvedal. Pomoc heverem taky zabrala... Zjisitil jsem, e mám vypadlé zadní dorazy právě proti poklesnutí a moc na zem. Hned jsem je koupil a přidělal a u se mi to snad nestane.
Mně se to stalo podobně při výměne pneu, kdy zadek klesl a moc a zadní korektor byl asi a v takové poloze mimo, e se zadek nezvedal. Pomoc heverem taky zabrala... Zjisitil jsem, e mám vypadlé zadní dorazy právě proti poklesnutí a moc na zem. Hned jsem je koupil a přidělal a u se mi to snad nestane. ;-)
|
|
30.12.2010 14:05 -
|
2367413
|
|
jumep
|
|
|
mal si zavzdusnene cerpadlo a preto ti to nechodilo
preto sa tam ma vytvorit v nadrzke tlak aby to natlacilo do kompresoru
a najdi si kde ti to tece a ries to, aby si to zasa nezavzdusnil ..
inak pokial viem tak aj servo ti nemohlo ist
mal si zavzdusnene cerpadlo a preto ti to nechodilo
preto sa tam ma vytvorit v nadrzke tlak aby to natlacilo do kompresoru
a najdi si kde ti to tece a ries to, aby si to zasa nezavzdusnil ..
inak pokial viem tak aj servo ti nemohlo ist
|
|
30.12.2010 14:08 -
|
2367414
|
|
autodiag
|
|
|
servo je elektricke nebo mechanicke
obe pojedou i kdyz bude v nadobce na dne,pokud je sysem plny nepotrebuje dalsi mnozstvi kapaliny..takze servo klidne fungovat mohlo
servo je elektricke nebo mechanicke
obe pojedou i kdyz bude v nadobce na dne,pokud je sysem plny nepotrebuje dalsi mnozstvi kapaliny..takze servo klidne fungovat mohlo
|
|
30.12.2010 15:21 -
|
2367452
|
|
DOUFAK
|
|
|
quattrop napsal(a): Mně se to stalo podobně při výměne pneu, kdy zadek klesl a moc a zadní korektor byl asi a v takové poloze mimo, e se zadek nezvedal. Pomoc heverem taky zabrala... Zjisitil jsem, e mám vypadlé zadní dorazy právě proti poklesnutí a moc na zem. Hned jsem je koupil a přidělal a u se mi to snad nestane.
Mám DOTAZ.Jak jsi je tam přidělal? Přilepil,nasadil,jak, na co ? Mám dojem,e je také nemám...
Mám DOTAZ.Jak jsi je tam přidělal? Přilepil,nasadil,jak, na co ? Mám dojem,e je také nemám...:nevim
|
|
30.12.2010 15:57 -
|
2367465
|
|
quattrop
|
Město: Česká Bělá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Jen se tam narazí, kup variantu pro C5 2, jak radil JUMEP, jsou levnějí..
.link.
Vypadají takhle:
.link.
Jen se tam narazí, kup variantu pro C5 2, jak radil JUMEP, jsou levnějí..
http://www.c5club.cz/diskuze/single/2358932-re-klesani-zadni-casti-vozu/
Vypadají takhle:
http://www.c5club.cz/showpic/technika/190617
|
|
30.12.2010 17:07 -
|
2367476
|
|
DOUFAK
|
|
|
To jsou zloději.Takové nic a stojí ks 350kč.Přesto to koupím.
To jsou zloději.Takové nic a stojí ks 350kč.Přesto to koupím.:-d
|
|
30.12.2010 20:02 -
|
2367510
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Tak kup ty za 215,- ..je to mení zlodějina
Tak kup ty za 215,- ..je to mení zlodějina ;-)
|
|
15.01.2011 22:03 -
Re: Auto se nezvedá
|
2369826
|
|
WeissC5
|
Město: Dubňany, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Zdravím. Mé auto si vybírá své patné období. Včera přestalo posilovat, tak jsem dnes na to koukl a zjistil, e uniká kapalina z vedení, které je vepředu před chladičem. Je to plastová trubka přes celou ířku vozu a prodřela se o kryt ventilátoru. Asi nějaké zpětné vedení, ale tím si nejsem jistý. A zvednout nejde taky. Co poradí zkuení kolegové?
Zdravím. Mé auto si vybírá své patné období. Včera přestalo posilovat, tak jsem dnes na to koukl a zjistil, e uniká kapalina z vedení, které je vepředu před chladičem. Je to plastová trubka přes celou ířku vozu a prodřela se o kryt ventilátoru. Asi nějaké zpětné vedení, ale tím si nejsem jistý. A zvednout nejde taky. Co poradí zkuení kolegové?
|
|
15.01.2011 22:09 -
|
2369829
|
|
jumep
|
|
|
ak tece LDS a je to pred chladicmi pod naraznikom na spodnej prepazke, tak je to vratka zo serva - pozor na to, servo je elektricke a tym ze nemas kvapalinu tak sa lahko zadre atd / prestanes mat dost kvapaliny na zdvihnutie auta
je to tam brane ako chladic a stoji ta trubka okolo 100E
(nie je tam nejaky velky tlak inac, takze by to mohlo teoreticky ist aj nejako spravit)
ak tece LDS a je to pred chladicmi pod naraznikom na spodnej prepazke, tak je to vratka zo serva - pozor na to, servo je elektricke a tym ze nemas kvapalinu tak sa lahko zadre atd / prestanes mat dost kvapaliny na zdvihnutie auta
je to tam brane ako chladic a stoji ta trubka okolo 100E
(nie je tam nejaky velky tlak inac, takze by to mohlo teoreticky ist aj nejako spravit)
|
|
15.01.2011 22:17 -
|
2369833
|
|
WeissC5
|
Město: Dubňany, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 26 |
|
|
To by asi mohlo být. jenom to teče a je to vidět mříkou v nárazníku pod chladičem. Je upevněna na dráku mezi ventilátory, ale v pravo se to dotklo a prodřelo. Pokusím se to nějak zapáskovat a časem vyměnit, pokud nevyměním celé auto.
To by asi mohlo být. jenom to teče a je to vidět mříkou v nárazníku pod chladičem. Je upevněna na dráku mezi ventilátory, ale v pravo se to dotklo a prodřelo. Pokusím se to nějak zapáskovat a časem vyměnit, pokud nevyměním celé auto.
|
|
15.01.2011 22:26 -
|
2369838
|
|
WeissC5
|
|
|
U jsem to nael na Citroen Service. Opravdu se to jmenuje chladič posilovače řízení.
U jsem to nael na Citroen Service. Opravdu se to jmenuje chladič posilovače řízení.
|
|
15.01.2011 22:34 -
|
2369841
|
|
jumep
|
|
|
s tym lepenim je to otazne, je to LDS ktora je strasne vzlinava a je to olej, takze neviem cim lepit, skor som mal na mysli zavarit mosadzou napr.
s tym lepenim je to otazne, je to LDS ktora je strasne vzlinava a je to olej, takze neviem cim lepit, skor som mal na mysli zavarit mosadzou napr.
|
|
06.02.2011 20:25 -
|
2372305
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Mám stejný problém. Moná by stačilo děravý kus vyříznout nastavit gumytucnou a zapáskovat ?
Jaký je potom problém s odvzduněním ?
Mám stejný problém. Moná by stačilo děravý kus vyříznout nastavit gumytucnou a zapáskovat ? :nevim
Jaký je potom problém s odvzduněním ?
|
|
| |
|
|