| | |
10.02.2020 17:17 -
Re: Auto se nezvedá
|
3258512
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Můe to být i jen prasklý kloub tyčinky výkového korektoru! Stejnou poruchu měl před měsícem můj bratr na C5 X7 2,0 HDi a kdy jsem ve překontroloval, nael jsem od koroze zatvrdnutý kloub a následně prasklé táhlo výkového korektoru na zadní nápravě. Po výměně OK. Nouzově jsem kloubek prostříkal, rozhýbal, pak tyčinku připevnil na své místo a korektor chytl hned signál polohy. Tím e auto kleslo dolů, čidlo bylo mimo očekávanou hodnotu a BHI nechtěla sepnout.
Můe to být i jen prasklý kloub tyčinky výkového korektoru! Stejnou poruchu měl před měsícem můj bratr na C5 X7 2,0 HDi a kdy jsem ve překontroloval, nael jsem od koroze zatvrdnutý kloub a následně prasklé táhlo výkového korektoru na zadní nápravě. Po výměně OK. Nouzově jsem kloubek prostříkal, rozhýbal, pak tyčinku připevnil na své místo a korektor chytl hned signál polohy. Tím e auto kleslo dolů, čidlo bylo mimo očekávanou hodnotu a BHI nechtěla sepnout.
|
|
10.02.2020 17:44 -
|
3258516
|
|
jumep
|
|
|
takze je jasne ze je zla
.link.
ale vymena pomoze max na chvilku, bude zaneseny motor a ten treba vycistit, na to ale aby sa to dvihlo by to mohlo stacit
takze je jasne ze je zla
https://www.autokelly.cz/Product/BO-1987531017/11506000
ale vymena pomoze max na chvilku, bude zaneseny motor a ten treba vycistit, na to ale aby sa to dvihlo by to mohlo stacit
|
|
10.02.2020 19:23 -
|
3258526
|
|
VB.
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 37 |
|
|
Mám při výměně té pojistky odpojit baterku,nebo ne?
Mám při výměně té pojistky odpojit baterku,nebo ne?
|
|
11.02.2020 16:32 -
|
3258685
|
|
VB.
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 37 |
|
|
Děkuji vem, po výměně pojistky se u zvedá
Děkuji vem, po výměně pojistky se u zvedá:palec
|
|
11.02.2020 18:02 -
|
3258702
|
|
VB.
|
|
|
Myslí elektromotor hydraulické pumpy?
Myslí elektromotor hydraulické pumpy?
|
|
17.02.2020 16:50 -
|
3259420
|
|
JurajM
|
Město: Trenčín , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Zdravím, dnes som bol v servise s tým e si chcem necha skontrolova podvozok. Bohuial chalpci neotvorili nadrzku LDS a ta praskla a vytiekla. Mam slubene ze to do zajtra bude vymene. Trosku sa ale obavam ci to budu vdiet spojazdnit kedze nevedeli ani to ze treba nadrzku otvorit...je mozne ze sa poskodilo aj nieco ine ako nadrzka? napriklad cerpadlo, piestnice,atd?
Zdravím, dnes som bol v servise s tým e si chcem necha skontrolova podvozok. Bohuial chalpci neotvorili nadrzku LDS a ta praskla a vytiekla. Mam slubene ze to do zajtra bude vymene. Trosku sa ale obavam ci to budu vdiet spojazdnit kedze nevedeli ani to ze treba nadrzku otvorit...je mozne ze sa poskodilo aj nieco ine ako nadrzka? napriklad cerpadlo, piestnice,atd?
|
|
17.02.2020 21:11 -
|
3259444
|
|
Wengi
|
|
|
JurajM napsal(a): Zdravím, dnes som bol v servise s tým e si chcem necha skontrolova podvozok. Bohuial chalpci neotvorili nadrzku LDS a ta praskla a vytiekla. Mam slubene ze to do zajtra bude vymene. Trosku sa ale obavam ci to budu vdiet spojazdnit kedze nevedeli ani to ze treba nadrzku otvorit...je mozne ze sa poskodilo aj nieco ine ako nadrzka? napriklad cerpadlo, piestnice,atd? má to tu - pár príspevkov vyie - jasne napísané: vyčisti motor čerpadla, a samozrejme vetko okolo, kam olej mohol zatiec. Piestnice sa ukáu po rozbehu čerpadla. Prečítaj si tu fórum a povedz mechanikovi kožko oleja tam má by a ako sa kontroluje - pri celkovom odtlakovaní systému stačí hladina pár milimetrov na dne koíka v nádrke. Je aj dobrá nádrku po uzavretí natlakova na cca 0,5 Baru, ale to nie je bezpodmienečne nutné. Upozorni aj na to, e spustením auta do najspodnejej polohy nie je systém úplne odtlakovaný. Optimálne diagnostikou, alebo palky pod miesta pre hever....je to tu pekne od múdrejích popísané.
...to ktorý servis...?
má to tu - pár príspevkov vyie - jasne napísané: vyčisti motor čerpadla, a samozrejme vetko okolo, kam olej mohol zatiec. Piestnice sa ukáu po rozbehu čerpadla. Prečítaj si tu fórum a povedz mechanikovi kožko oleja tam má by a ako sa kontroluje - pri celkovom odtlakovaní systému stačí hladina pár milimetrov na dne koíka v nádrke. Je aj dobrá nádrku po uzavretí natlakova na cca 0,5 Baru, ale to nie je bezpodmienečne nutné. Upozorni aj na to, e spustením auta do najspodnejej polohy nie je systém úplne odtlakovaný. Optimálne diagnostikou, alebo palky pod miesta pre hever....je to tu pekne od múdrejích popísané.
...to ktorý servis...?
|
|
17.02.2020 21:15 -
|
3259445
|
|
JurajM
|
Město: Trenčín , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Ahoj, v jednom takom malom servise tu v TN. Inak keď si z BN vies mi odporucit dobry servis na citroen?
Ahoj, v jednom takom malom servise tu v TN. Inak keď si z BN vies mi odporucit dobry servis na citroen?
|
|
17.02.2020 22:27 -
|
3259507
|
|
JurajM
|
|
|
Ďakujem uz som mu písal email. Som tu nový tak tu ete moc žudí nepoznam.
Ďakujem uz som mu písal email. Som tu nový tak tu ete moc žudí nepoznam.
|
|
12.04.2020 11:20 -
|
3266277
|
|
kaaajo11
|
Město: urany, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 13 |
|
|
Ahojte, nastal problém s dvihanim prednej nápravy. Keď auto stojí tak zadok pekne funguje hore, dole, ale predok len ako keby poskočí ale nezdvihne sa vôbec, je spadnutý dole. Auto píe chybu systému a Max rýchlos do 90kmh. Počas jazdy je auto tvrdé na dotazoch a vrzga riadenie pri zákrutách. Vežké poistky vyzerajú by dobré.
Ahojte, nastal problém s dvihanim prednej nápravy. Keď auto stojí tak zadok pekne funguje hore, dole, ale predok len ako keby poskočí ale nezdvihne sa vôbec, je spadnutý dole. Auto píe chybu systému a Max rýchlos do 90kmh. Počas jazdy je auto tvrdé na dotazoch a vrzga riadenie pri zákrutách. Vežké poistky vyzerajú by dobré.
|
|
12.04.2020 16:50 -
|
3266301
|
|
jumep
|
|
|
najpravdepodobnejsie prerazena prava piestnica
ked sa zapocuvas ked sa to snazi zdvihnut (vrci cerpadlo) tak ide niekde od praveho tlmicu take sustanie ako ked tece voda?
najpravdepodobnejsie prerazena prava piestnica
ked sa zapocuvas ked sa to snazi zdvihnut (vrci cerpadlo) tak ide niekde od praveho tlmicu take sustanie ako ked tece voda?
|
|
| |
|
|