| | |
14.02.2018 21:19 -
Re: Auto se nezvedá
|
3131975
|
|
jumep
|
|
|
zjavne strelila
az takuto zlu som este nemal, ale ked si spominam tak mi niekto takto volal uz ze sa to ani nezdvihlo
zjavne strelila
az takuto zlu som este nemal, ale ked si spominam tak mi niekto takto volal uz ze sa to ani nezdvihlo
|
|
27.02.2018 06:58 -
Re: Výměna LDS a hydr.koulí - pravidelná ůdrba 200000km
|
3135675
|
|
johny66
|
Město: Dolni Bucice, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Dobrý den vem. Mam velkou prosbu.Mám C5 1.6.Hdi a vcera jsem normalne odjel z domu jako kadý den a po 2km se mi rozsvitili vechny kontrolky polohy auta a to si sedlo az na zem.Chtěl bych se zeptat čim to muze byt abych ho mohl dát připadne opravit.Děkuji moc
Dobrý den vem. Mam velkou prosbu.Mám C5 1.6.Hdi a vcera jsem normalne odjel z domu jako kadý den a po 2km se mi rozsvitili vechny kontrolky polohy auta a to si sedlo az na zem.Chtěl bych se zeptat čim to muze byt abych ho mohl dát připadne opravit.Děkuji moc
|
|
27.02.2018 09:39 -
Re: Výměna LDS a hydr.koulí - pravidelná ůdrba 200000km
|
3135691
|
|
jruze
|
|
|
V hydraulice nebo elektronice hydrauliky. (Něco někde teče ? čerpadlo běí ? LDS tam je ? je překrtlé autíčko na displeji ?
V hydraulice nebo elektronice hydrauliky. (Něco někde teče ? čerpadlo běí ? LDS tam je ? je překrtlé autíčko na displeji ?;-)
|
|
31.03.2018 19:25 -
Re: Pérování, tlumení, tvrdost auta
|
3144677
|
|
Richard12
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Doby den ma citroen C5 a potrebovall by som technicku poradu. Stalo sa mi ze som odstavil auto a ostalo mi na bruchu, ked som ho vypol tak som nepocul ziadne zvuky hydraulickeho motorceka, hydraulika mi prestala fungovat hydraulika zdvhania auta.... nevedeli by ste mi niekto poradit co s tym mam robit
Doby den ma citroen C5 a potrebovall by som technicku poradu. Stalo sa mi ze som odstavil auto a ostalo mi na bruchu, ked som ho vypol tak som nepocul ziadne zvuky hydraulickeho motorceka, hydraulika mi prestala fungovat hydraulika zdvhania auta.... nevedeli by ste mi niekto poradit co s tym mam robit
|
|
31.03.2018 23:24 -
|
3144740
|
|
jumep
|
|
|
najskor zateceny motor a prasknuta poistka
ked v motorovom priestore vytiahnes poistkovu skrinu hore, je tam rada poistiek (8ks)
jedina z nich je 40A napravo na kraji - skontroluj tuto (nie tie zvrchu ako to vela ludi vzdy spravy, ale treba tu poistkovku vytiahnut von)
nedavat tam v ziadnom pripade silnejsiu poistku ale opravit to / dat to opravit
najskor zateceny motor a prasknuta poistka
ked v motorovom priestore vytiahnes poistkovu skrinu hore, je tam rada poistiek (8ks)
jedina z nich je 40A napravo na kraji - skontroluj tuto (nie tie zvrchu ako to vela ludi vzdy spravy, ale treba tu poistkovku vytiahnut von)
nedavat tam v ziadnom pripade silnejsiu poistku ale opravit to / dat to opravit
|
|
01.04.2018 15:04 -
|
3144788
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
Měl sem tu auta i se 100A pojistkou
:-))))Měl sem tu auta i se 100A pojistkou :-((((
|
|
02.04.2018 17:57 -
|
3145103
|
|
jumep
|
|
|
ja som tu mal 50A a zhorety motor
ze som tu mal uz aj vletovany kus dratu nehovorim
ja som tu mal 50A a zhorety motor
ze som tu mal uz aj vletovany kus dratu nehovorim
|
|
09.05.2018 09:03 -
Auto sadlo na zem - nereaguje
|
3155722
|
|
mindman
|
Město: Belua, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 14 |
|
|
Zdravím vás.
Som tu nový, mám citroena c5 2002 2,0l 16v a mám vežký problém s hydraulikou. Včera som menil kolesá a keďe sa v autách moc nevyznám, tak som nedal auto do najvyej polohy. Keď som montoval zadné koleso čosi tam začalo syča. Zžakol som sa, pretoe som nevedel odkiaž to ilo. Akonáhle som dal auto dole, zaseklo mi to zdvihák a auto úplne padlo, a takmer na zem. Nakoniec sa mi podarilo auto poprezúva, no problém zostal. Auto nereaguje na zvýenie polohy. Počítač ukazuje, e je hore, no auto sa nepohne. Skúal som dolia kvapalinu(dolial som asi liter a pol) a nič z toho.
Keďe ste skúsenejí, potreboval by som od vás radu. Auto mi sedí na dvore a dos ho potrebujem.
Ďakujem.
Zdravím vás.
Som tu nový, mám citroena c5 2002 2,0l 16v a mám vežký problém s hydraulikou. Včera som menil kolesá a keďe sa v autách moc nevyznám, tak som nedal auto do najvyej polohy. Keď som montoval zadné koleso čosi tam začalo syča. Zžakol som sa, pretoe som nevedel odkiaž to ilo. Akonáhle som dal auto dole, zaseklo mi to zdvihák a auto úplne padlo, a takmer na zem. Nakoniec sa mi podarilo auto poprezúva, no problém zostal. Auto nereaguje na zvýenie polohy. Počítač ukazuje, e je hore, no auto sa nepohne. Skúal som dolia kvapalinu(dolial som asi liter a pol) a nič z toho.
Keďe ste skúsenejí, potreboval by som od vás radu. Auto mi sedí na dvore a dos ho potrebujem.
Ďakujem.
|
|
09.05.2018 09:16 -
Re: Auto sadlo na zem - nereaguje
|
3155724
|
|
jumep
|
|
|
toto uvazovanie som nikdy nepochopil
doteraz vsetko islo, nevidim nic zeby mi vytieklo a tak tam dolejem
- vrci motor cerpadla?
- ukazuje hornu vysku a ta sa da zmenit? (neriesim reakciu auta)
- nevytieklo nic?
toto uvazovanie som nikdy nepochopil
doteraz vsetko islo, nevidim nic zeby mi vytieklo a tak tam dolejem
- vrci motor cerpadla?
- ukazuje hornu vysku a ta sa da zmenit? (neriesim reakciu auta)
- nevytieklo nic?
|
|
09.05.2018 09:19 -
|
3155726
|
|
mindman
|
|
|
nerieil som to, pokiaž sa mi toto nestalo... troku vytieklo a keď som dolial... nejaky podtlak
nerieil som to, pokiaž sa mi toto nestalo... troku vytieklo a keď som dolial... nejaky podtlak
|
|
09.05.2018 09:19 -
|
3155727
|
|
jumep
|
|
|
vytieklo kadial?
vytieklo kadial?
|
|
09.05.2018 09:21 -
|
3155735
|
|
mindman
|
|
|
a pri tom hlasnom zvuku motora nepočujem čerpadlo
a pri tom hlasnom zvuku motora nepočujem čerpadlo
|
|
09.05.2018 09:22 -
|
3155736
|
|
mindman
|
|
|
vytieklo z nádobky zrejme.. tam je to otečené
vytieklo z nádobky zrejme.. tam je to otečené
|
|
09.05.2018 09:30 -
|
3155745
|
|
jumep
|
|
|
donekonecna opakovane, nedolievat ked neviem ako (to je mimo ine zarobene na dalsi pruser)
ak nic netieklo pod auto a este aj si prelial, system bude ok a moze to byt
1. poistka cerpadla
2. vyskovy korektor
3. odpojeny regulator
1. pozri tu poistku, nachadza sa pod poistkovou skrinou v motorovom priestore
opakujem POD, tj. otvorit tu krabicu nad baterkou, povytiahnut dohora tu poistkovku co je tam vidiet a zjavy sa tam 8 poistiek (mega poistky), krajna 40A - vyber a skontroluj, ak je zla, V ZIADNOM PRIPADE NEDAVAT SILNEJSIU, daj tam novu a skus, ak sa chyti a dvihne mozes potom riesit opravu cerpadla
2. to chce diagnostiku, ale vacsinou ked je jeden zly, tak druha strana chodi
3. neviem ako by sa to odpojilo samo, ale tak kabel ci je pripojeny k strednej guli si vies pozret
a co to mas za benzinovy motor ze nepocujes cezen motor cerpadla, okrem ineho ked nastartujes, das zmenit polohu auta a vypnes kluc ono to tuto vec dokonci a vtedy to cerpadlo uz pocut musis
je cele auto dole a nedviha sa
donekonecna opakovane, nedolievat ked neviem ako (to je mimo ine zarobene na dalsi pruser)
ak nic netieklo pod auto a este aj si prelial, system bude ok a moze to byt
1. poistka cerpadla
2. vyskovy korektor
3. odpojeny regulator
1. pozri tu poistku, nachadza sa pod poistkovou skrinou v motorovom priestore
opakujem POD, tj. otvorit tu krabicu nad baterkou, povytiahnut dohora tu poistkovku co je tam vidiet a zjavy sa tam 8 poistiek (mega poistky), krajna 40A - vyber a skontroluj, ak je zla, V ZIADNOM PRIPADE NEDAVAT SILNEJSIU, daj tam novu a skus, ak sa chyti a dvihne mozes potom riesit opravu cerpadla
2. to chce diagnostiku, ale vacsinou ked je jeden zly, tak druha strana chodi
3. neviem ako by sa to odpojilo samo, ale tak kabel ci je pripojeny k strednej guli si vies pozret
a co to mas za benzinovy motor ze nepocujes cezen motor cerpadla, okrem ineho ked nastartujes, das zmenit polohu auta a vypnes kluc ono to tuto vec dokonci a vtedy to cerpadlo uz pocut musis
je cele auto dole a nedviha sa
|
|
09.05.2018 09:42 -
|
3155749
|
|
mindman
|
|
|
Hneď prvá vec bola zlá.. o tej poistkovej skrinke pod som nevedel.. je zlá 40 tka... idem ju rýchlo kúpi na skútri a potom napíem čo a ako
Hneď prvá vec bola zlá.. o tej poistkovej skrinke pod som nevedel.. je zlá 40 tka... idem ju rýchlo kúpi na skútri a potom napíem čo a ako :)
|
|
| |
|
|