| | |
23.09.2017 20:00 -
Re: Auto se nezvedá
|
3097013
|
|
jumep
|
|
|
tie regulatory dost bezne umieraju, ber to do uvahy ked to chces z vraku
(v inom vlakne sa o tom pise viac / aj o moznej oprave)
tie regulatory dost bezne umieraju, ber to do uvahy ked to chces z vraku
(v inom vlakne sa o tom pise viac / aj o moznej oprave)
|
|
24.09.2017 13:28 -
|
3097186
|
|
ipe
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 15 |
|
|
PATaMAT napsal(a): pročti si to tady ... celé .link.
Super, dik! Vidim, ze tam prebiehala burliva odborna diskusia ... pochopil som z toho, ze pokial po odpojeni spatneho okruhu na zadnom ventile tym spatnym okruhom bude tiect kvalina(alebo aj kvapkat) treba menit/opravit regulator tuhosti. OPrava prebieha vymenou za iny z inej c5(moze byt predny aj zadny, aj starsie modely, treba ale prehodit "tlmic" vnutri) alebo vymenou ihly-prip.aj cievky z ineho kusu.
Mate niekto napredaj takyto regulator z inej C5?
Super, dik! Vidim, ze tam prebiehala burliva odborna diskusia :) ... pochopil som z toho, ze pokial po odpojeni spatneho okruhu na zadnom ventile tym spatnym okruhom bude tiect kvalina(alebo aj kvapkat) treba menit/opravit regulator tuhosti. OPrava prebieha vymenou za iny z inej c5(moze byt predny aj zadny, aj starsie modely, treba ale prehodit "tlmic" vnutri) alebo vymenou ihly-prip.aj cievky z ineho kusu.
Mate niekto napredaj takyto regulator z inej C5?
|
|
24.09.2017 14:15 -
|
3097217
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
a co ho koupit novy?
nebo mas zalibu ve vymene regulatoru,kapaliny a odvzdusnovani sytemu co pul roku?
a co ho koupit novy?
nebo mas zalibu ve vymene regulatoru,kapaliny a odvzdusnovani sytemu co pul roku?
|
|
24.09.2017 19:52 -
|
3097306
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
ipe napsal(a): . pochopil som z toho, ze pokial po odpojeni spatneho okruhu na zadnom ventile tym spatnym okruhom bude tiect kvalina(alebo aj kvapkat) To je pouze kdy to protíká a auto pak padá, ale kdy je seklej a auto se nezvedá, neteče tam nic ...
Kdy tomu rozumí, můe dělat docela divy, kdy ne, můe to taky pěkně doku*vit a pak kdo to má dávat dokopy
To je pouze kdy to protíká a auto pak padá, ale kdy je seklej a auto se nezvedá, neteče tam nic ...
Kdy tomu rozumí, můe dělat docela divy, kdy ne, můe to taky pěkně doku*vit a pak kdo to má dávat dokopy :-((((
|
|
01.10.2017 00:23 -
|
3098608
|
|
ipe
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 15 |
|
|
@PATaMAT Takze ten recept s ranou kladivom fakt funguje ventil sa asi odlepil a auto vyskocilo, ale uz po chvili stania zas padne takze sa oprave regulatora nevyhnem
@PATaMAT Takze ten recept s ranou kladivom fakt funguje :) ventil sa asi odlepil a auto vyskocilo, ale uz po chvili stania zas padne takze sa oprave regulatora nevyhnem
|
|
01.10.2017 13:47 -
|
3098697
|
|
jumep
|
|
|
to bola len rada na to aby si s tym vedel prejst a netrapil cerpadlo, jasne ze vymenit / opravit to musis
to bola len rada na to aby si s tym vedel prejst a netrapil cerpadlo, jasne ze vymenit / opravit to musis
|
|
03.10.2017 21:18 -
|
3099734
|
|
bobdreamer
|
Město: Horní Brusnice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Po víc jak deseti letech se chystám přejít z Xantií na C5. Mám nabídku na pěkný vůz, ale má to háček. Auto je trvale nahoře. U Xantie bych si u věděl rady, ale u C5 I. nevím, kde můe být problém a jak bude případně drahé vyřeení. Omlouvám se, e píi dotaz do tématu "Auto se nezvedá ", ale nenael jsem tady téma týkající se trvale zvednutého auta. Můete mi trochu přiblíit, kde mám hledat problém? Děkuji a omlouvám se, e jsem OT
Po víc jak deseti letech se chystám přejít z Xantií na C5. Mám nabídku na pěkný vůz, ale má to háček. Auto je trvale nahoře. U Xantie bych si u věděl rady, ale u C5 I. nevím, kde můe být problém a jak bude případně drahé vyřeení. Omlouvám se, e píi dotaz do tématu "Auto se nezvedá ", ale nenael jsem tady téma týkající se trvale zvednutého auta. Můete mi trochu přiblíit, kde mám hledat problém? Děkuji a omlouvám se, e jsem OT
|
|
03.10.2017 21:28 -
|
3099751
|
|
jumep
|
|
|
najskor niekde na vyskacoch alebo regulatore, malo pises co to je za auto
najskor niekde na vyskacoch alebo regulatore, malo pises co to je za auto
|
|
03.10.2017 22:01 -
|
3099758
|
|
bobdreamer
|
Město: Horní Brusnice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Model C5, 2003, 2.2 HDI 98 kW Je mi divné, e je nahoře celé auto. Jak to otestovat bez diagnostiky?
Model C5, 2003, 2.2 HDI 98 kW Je mi divné, e je nahoře celé auto. Jak to otestovat bez diagnostiky?
|
|
03.10.2017 22:11 -
|
3099761
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
a co do toho nakopleho auta sednout a zajet za nekym kdo tu diagnostiku ma a nevaha ji pouzit a jako bonus s ni umi i pracovat
a co do toho nakopleho auta sednout a zajet za nekym kdo tu diagnostiku ma a nevaha ji pouzit a jako bonus s ni umi i pracovat:nevim
|
|
03.10.2017 22:27 -
|
3099762
|
|
bobdreamer
|
|
|
Dobrý nápad, být auto v ČR, ale ono stojí v NL... Otázkou je, zda se s tím dá jet, nebo to musí na podval? Nenael jsem tady prostě nikde jedinou informaci, co mi je divné, tak jsem tady v tomhle tématu...
Dobrý nápad, být auto v ČR, ale ono stojí v NL... :-)))) Otázkou je, zda se s tím dá jet, nebo to musí na podval? Nenael jsem tady prostě nikde jedinou informaci, co mi je divné, tak jsem tady v tomhle tématu...
|
|
03.10.2017 22:30 -
Re: Auto se na nezvedá
|
3099763
|
|
bobdreamer
|
|
|
Vzal bych si sebou na výměnu nějaký díl a tak, ale asi se to tady v ČR jetě nikomu nestalo a nebo je to taková blbost, e o nikdo ani nepíe
Vzal bych si sebou na výměnu nějaký díl a tak, ale asi se to tady v ČR jetě nikomu nestalo a nebo je to taková blbost, e o nikdo ani nepíe;-)
|
|
03.10.2017 22:45 -
|
3099765
|
|
autodiag
|
|
|
to tam to auto musi byt zadarmo a jeste jedno ti k tomu daji kdyz se ti to vyplati...
pricin muze byt nekolik a od klavesnice se tezko radi
to tam to auto musi byt zadarmo a jeste jedno ti k tomu daji kdyz se ti to vyplati...
pricin muze byt nekolik a od klavesnice se tezko radi
|
|
14.10.2017 19:55 -
|
3101705
|
|
bachman
|
Město: Němčice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Chlapi, po totálce mé 2,0 HDi jsem koupil C5 I - 2,2 HDi a pozoruju zajímavý úkaz. Pokud s autem zastavím a vylezu ven, předek auta se neustále zvedá a klesá, ale pořád, ne se rozjedu. Nemáte někdo zkuenost, co toho můe být příčinou?
Chlapi, po totálce mé 2,0 HDi jsem koupil C5 I - 2,2 HDi a pozoruju zajímavý úkaz. Pokud s autem zastavím a vylezu ven, předek auta se neustále zvedá a klesá, ale pořád, ne se rozjedu. Nemáte někdo zkuenost, co toho můe být příčinou?
|
|
14.10.2017 20:13 -
|
3101714
|
|
autodiag
|
|
|
vadny vyskovy korektor
vadny vyskovy korektor
|
|
17.10.2017 21:41 -
|
3102322
|
|
DOUFAK
|
|
|
Tohle mi někdy dělá u celá léta,kdy nechám plně vytočenej pravej,nebo levej rejd kol a vypnu motor,auto cvičí nahoru a dolu.Pokud rejd srovnám,tak nedělá nic a spí... ale nedělá to vdycky a taky já nenechávám kola v rejdu nikdy,u kvůli prachovkám na poloosách,aby se nemačkaly,nebo zbytečně nevytahovaly ...
Tohle mi někdy dělá u celá léta,kdy nechám plně vytočenej pravej,nebo levej rejd kol a vypnu motor,auto cvičí nahoru a dolu.Pokud rejd srovnám,tak nedělá nic a spí... ale nedělá to vdycky a taky já nenechávám kola v rejdu nikdy,u kvůli prachovkám na poloosách,aby se nemačkaly,nebo zbytečně nevytahovaly ...
|
|
24.10.2017 23:56 -
|
3104191
|
|
ipe
|
|
|
Pre info - takze nakoniec som to riskol a kupil regulator tuhosti z vrakacu z C5 I s jednou gulou a vsetko islo poprehadzovat (vramci redukcie na 2 gule na mojej c5 III) takze auto uz nepada na zadok. DIk za rady, tento klub je super pomoc!
Predsa este jedna otazka - poprosil som mechanika nech doleje chybajucu LDSku a on, motak, tam nalial olej do automatu ATF III(cca liter). Vidim, ze je to na mineralnej baze - je to nieco kvoli comu treba vypusit a vymenit komplet okruh za LDS alebo to nema realny dopad na system? V sekcii LDS som sa docital o pripadnom dopade na gumicky a tesnenia.. myslite, ze aj takto rozriedena by mohla robit problem?
Pre info - takze nakoniec som to riskol a kupil regulator tuhosti z vrakacu z C5 I s jednou gulou a vsetko islo poprehadzovat (vramci redukcie na 2 gule na mojej c5 III) takze auto uz nepada na zadok. DIk za rady, tento klub je super pomoc!
Predsa este jedna otazka - poprosil som mechanika nech doleje chybajucu LDSku a on, motak, tam nalial olej do automatu ATF III(cca liter). Vidim, ze je to na mineralnej baze - je to nieco kvoli comu treba vypusit a vymenit komplet okruh za LDS alebo to nema realny dopad na system? V sekcii LDS som sa docital o pripadnom dopade na gumicky a tesnenia.. myslite, ze aj takto rozriedena by mohla robit problem?
|
|
25.10.2017 10:21 -
|
3104269
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
asi bych to neřeil, měl sem tu komplet auto c5 I 3v6 mnoho let naplněnej ATF červeným olejem a nic to nedělalo ... jen to bylo asi tuí, neb se mi zdál hustějí malinko ne LDS ...
A nebo jo, nech to komplet vyměnit a za zaplatit toho mechanika neb jak je známo, neznalost neomlouvá
asi bych to neřeil, měl sem tu komplet auto c5 I 3v6 mnoho let naplněnej ATF červeným olejem a nic to nedělalo ... jen to bylo asi tuí, neb se mi zdál hustějí malinko ne LDS ...
A nebo jo, nech to komplet vyměnit a za zaplatit toho mechanika neb jak je známo, neznalost neomlouvá :-P
|
|
| |
|
|