| | |
15.05.2017 22:14 -
Re: Auto se nezvedá
|
3066241
|
|
tomio
|
Město: Zlín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 85 |
|
|
jumep napsal(a): ono uz som to hovoril, X7 vie spravit ten tlak v tej nadobke veliky az tak ze ju trhne
a tiez staci v podstate vymenit vicko (kupit nove, ktore je uz otvorene a nerobi tlak)
kazdopadne som videl neroztrhnutu ale nafuknutu nadobku jak balon
Take jestli to dobře chápu, tak se případnému problému s hydraulikou u X7 dá předejít tím, e se koupí "nové" víčko nádrky? Kde se takové "nové" víčko dá sehnat? Přímo u citroenu, nebo lze objednat i jinde?
Při přezouvání na letní pneu se mi nepodařilo auto zvednout do nejvyí "servisní" polohy. Ze zvýené polohy se jetě o kousek zvedne, ale pak u jen hrčí čerpadlo a auto u se dál nezvedá. Jinak se ve tváří funkčně, kapaliny je "tak akorát" (ponořené dno koíku pří nejnií poloze). Nechávám tedy auto pří zvedání v běné poloze, akorát povoluju víčko LDS nádrky (to je myslím stejně doporučený postup, ne?)
Take jestli to dobře chápu, tak se případnému problému s hydraulikou u X7 dá předejít tím, e se koupí "nové" víčko nádrky? Kde se takové "nové" víčko dá sehnat? Přímo u citroenu, nebo lze objednat i jinde?
Při přezouvání na letní pneu se mi nepodařilo auto zvednout do nejvyí "servisní" polohy. Ze zvýené polohy se jetě o kousek zvedne, ale pak u jen hrčí čerpadlo a auto u se dál nezvedá. Jinak se ve tváří funkčně, kapaliny je "tak akorát" (ponořené dno koíku pří nejnií poloze). Nechávám tedy auto pří zvedání v běné poloze, akorát povoluju víčko LDS nádrky (to je myslím stejně doporučený postup, ne?)
|
|
15.05.2017 22:35 -
|
3066244
|
|
jumep
|
|
|
skontroluj si zadny vyskac
a ano v citroene to kupis
skontroluj si zadny vyskac
a ano v citroene to kupis
|
|
05.06.2017 15:20 -
|
3071982
|
|
usbéčko
|
Město: Strakonice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 41 |
|
|
Ahoj,tak jsem se také zařadil do této sekce,min. čtvrtek:rozsvítili se vsechny kontrolky výky k tomu zvukový doprovod,myslel jsem si e si jen tak zablbne a dá pokoj,ovem v sobotu u byl komlpetně dole ale myslím a po zatíení
LDS v norně(tak polovina)
pojistky dobrý a mega pojistku 40 A tam podle mě tam vůbec nemám
BHI neběelo vůbec a dle toho co jsem tady vyčet tak je tam sucho,nádrka neteče
diagnostika:snímač úhlu natočení volantu,chyba vedení C1135
snímač výky vozidla vpředu,skrat na kostru C1142
V sobotu syn sekal trávu a popojel autem čumákem do kopce,po chvilce jsem jen tak zkusil zvednout pouze zadek a slyel čerpadlo a zadek pochopitelně zved,ve potom o.k.Ale dnes se to objevilo zas po parkování v kopci(čumák nahoře )
Tak nevím přední korektor?? Prosím poradte,díííky.
Ahoj,tak jsem se také zařadil do této sekce,min. čtvrtek:rozsvítili se vsechny kontrolky výky k tomu zvukový doprovod,myslel jsem si e si jen tak zablbne a dá pokoj,ovem v sobotu u byl komlpetně dole ale myslím a po zatíení
LDS v norně(tak polovina)
pojistky dobrý a mega pojistku 40 A tam podle mě tam vůbec nemám
BHI neběelo vůbec a dle toho co jsem tady vyčet tak je tam sucho,nádrka neteče
diagnostika:snímač úhlu natočení volantu,chyba vedení C1135
snímač výky vozidla vpředu,skrat na kostru C1142
V sobotu syn sekal trávu a popojel autem čumákem do kopce,po chvilce jsem jen tak zkusil zvednout pouze zadek a slyel čerpadlo a zadek pochopitelně zved,ve potom o.k.Ale dnes se to objevilo zas po parkování v kopci(čumák nahoře )
Tak nevím přední korektor?? Prosím poradte,díííky.
|
|
05.06.2017 21:58 -
|
3072035
|
|
usbéčko
|
Město: Strakonice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 41 |
|
|
jruze napsal(a): Ano a v ní vidí hodnoty korektorů popř. chybu v nich.
Take to mám chápat e to je tedy přední korektor?
Take to mám chápat e to je tedy přední korektor?
|
|
19.09.2017 00:19 -
Hydraulika dviha iba predok, zadok stale padnuty, odvzdusnenie nezabera
|
3095863
|
|
ipe
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 15 |
|
|
Ahojte, moja C5 bola jemne tuknuta na pravy bok vramci coho sa praskla aj nadobka na LDS. Pocas stania v servise si auto drzalo vysku no po prevoze odtahovkou zadok klesol. Nasledne este raz po nastartovani stupol , ale potom opat klesol a uz ho nejde zdvihnut. Cerpadlo huci a tlaci, predok sa dviha , ale zadok vobec nereaguje. Kupil som novu nadobku v Citroene(70eur) , nadobka sa vymenila, natlacili sme cez stary vrchnak osadeny autoventilom 0,6 baru ale stale nic. Predok isiel asi 10krat hore a dole , cerpadlo huci a je horuce. Auto predok dviha pekne , ale zad sa ani nehne, stale lezi na zemi. Ani z odvzdusnovacieho srobu vzadu nejde tlak(olej len kvapka) pricom pri povoleni prednych odvzdusnovakov strieka pod tlakom.
Prosim o radu, neviem ako dalej. Robim nieco zle pri odvzdusneni? Rozmyslam uz o odtiahnuti do Citroenu, ale predpokladam zbytocne drahy servis a hlavne takto sa na klasicku odtahovku ani nedostanem takze aj speci odtahovku .
Ahojte, moja C5 bola jemne tuknuta na pravy bok vramci coho sa praskla aj nadobka na LDS. Pocas stania v servise si auto drzalo vysku no po prevoze odtahovkou zadok klesol. Nasledne este raz po nastartovani stupol , ale potom opat klesol a uz ho nejde zdvihnut. Cerpadlo huci a tlaci, predok sa dviha , ale zadok vobec nereaguje. Kupil som novu nadobku v Citroene(70eur) , nadobka sa vymenila, natlacili sme cez stary vrchnak osadeny autoventilom 0,6 baru ale stale nic. Predok isiel asi 10krat hore a dole , cerpadlo huci a je horuce. Auto predok dviha pekne , ale zad sa ani nehne, stale lezi na zemi. Ani z odvzdusnovacieho srobu vzadu nejde tlak(olej len kvapka) pricom pri povoleni prednych odvzdusnovakov strieka pod tlakom.
Prosim o radu, neviem ako dalej. Robim nieco zle pri odvzdusneni? Rozmyslam uz o odtiahnuti do Citroenu, ale predpokladam zbytocne drahy servis a hlavne takto sa na klasicku odtahovku ani nedostanem takze aj speci odtahovku :(.
|
|
19.09.2017 10:57 -
|
3095867
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
ipe napsal(a): Ahojte, moja C5 bola jemne tuknuta na pravy bok vramci coho sa praskla aj nadobka na LDS. Pocas stania v servise si auto drzalo vysku no po prevoze odtahovkou zadok klesol. Nasledne este raz po nastartovani stupol , ale potom opat klesol a uz ho nejde zdvihnut. Cerpadlo huci a tlaci, predok sa dviha , ale zadok vobec nereaguje. Kupil som novu nadobku v Citroene(70eur) , nadobka sa vymenila, natlacili sme cez stary vrchnak osadeny autoventilom 0,6 baru ale stale nic. Predok isiel asi 10krat hore a dole , cerpadlo huci a je horuce. Auto predok dviha pekne , ale zad sa ani nehne, stale lezi na zemi. Ani z odvzdusnovacieho srobu vzadu nejde tlak(olej len kvapka) pricom pri povoleni prednych odvzdusnovakov strieka pod tlakom.
Prosim o radu, neviem ako dalej. Robim nieco zle pri odvzdusneni? Rozmyslam uz o odtiahnuti do Citroenu, ale predpokladam zbytocne drahy servis a hlavne takto sa na klasicku odtahovku ani nedostanem takze aj speci odtahovku .
Asi bych se podíval na zadní vejkovej korektor(mohlo vypadnout táhlo bůhví co se s tim v tom servisu dělo), případně je zkusil prohodit zadní za přední abych měl jasno
Asi bych se podíval na zadní vejkovej korektor(mohlo vypadnout táhlo bůhví co se s tim v tom servisu dělo), případně je zkusil prohodit zadní za přední abych měl jasno
|
|
19.09.2017 12:47 -
|
3095873
|
|
jumep
|
|
|
kedze mas zle vyplneny profil sa zle radi
Model: Citroën C5 I 2.0HDi SX
Převodovka: 6s Manual
Barva:
Rok výroby: 2009
predpokladam ze mas teda X7, ak olej netece pod auto tak by som povedal ze je zly regulator (ta blbost na ktorej su dve gule)
kedze mas zle vyplneny profil sa zle radi
Barva:
predpokladam ze mas teda X7, ak olej netece pod auto tak by som povedal ze je zly regulator (ta blbost na ktorej su dve gule)
|
|
19.09.2017 15:47 -
|
3095904
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
jestli je to s ventilem uprostřed auta, tak pořádnou ránu kladivem do něho, mohlo by to pomoci ...
jestli je to s ventilem uprostřed auta, tak pořádnou ránu kladivem do něho, mohlo by to pomoci ...
|
|
19.09.2017 23:19 -
|
3095994
|
|
ipe
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 15 |
|
|
Mahony napsal(a): Asi bych se podíval na zadní vejkovej korektor(mohlo vypadnout táhlo bůhví co se s tim v tom servisu dělo), případně je zkusil prohodit zadní za přední abych měl jasno
Dik za radu. Predpokladam, ze myslis zadne vyskove cidlo? SKusali sme s nim pohybat, pri zmene polohy spusti cerpadlo, to chvilu huci, ale nic sa nedeje je ich mozne prehodit medzi sebou?
Dik za radu. Predpokladam, ze myslis zadne vyskove cidlo? SKusali sme s nim pohybat, pri zmene polohy spusti cerpadlo, to chvilu huci, ale nic sa nedeje :( je ich mozne prehodit medzi sebou?
|
|
19.09.2017 23:23 -
|
3095995
|
|
ipe
|
|
|
jumep napsal(a): kedze mas zle vyplneny profil sa zle radi
Barva:
hej, je to X7. Ako vyzera ten regulator pls? Idu do neho kable? da sa nejak pretestovat? dik.
hej, je to X7. Ako vyzera ten regulator pls? Idu do neho kable? da sa nejak pretestovat? dik.
|
|
20.09.2017 12:19 -
|
3096066
|
|
jumep
|
|
|
.link.
objednacie cislo 5277 N7
http://citroens-club.ru/forum/uploads/monthly_10_2014/post-9467-0-68342700-1414353674.jpg
objednacie cislo 5277 N7
|
|
23.09.2017 17:23 -
|
3096966
|
|
ipe
|
|
|
jumep napsal(a): .link.
objednacie cislo 5277 N7
Dakujem, hej to je ono. Je mozne ten regulator nejako na aute(alebo mimo) premerat ci je KO? Vyzera, ze je to najpravdepodobnejsia pricina(potvrdene aj neoficialne priamo v Citroene). Nemas pripadne jeden na predaj? Ak nie, da sa potom pri kupe z vrakaca checknut ci je OK na mieste aby clovek nekupil to iste? Vyzera, ze je to celkom bezny problem...
Dakujem, hej to je ono. Je mozne ten regulator nejako na aute(alebo mimo) premerat ci je KO? Vyzera, ze je to najpravdepodobnejsia pricina(potvrdene aj neoficialne priamo v Citroene). Nemas pripadne jeden na predaj? Ak nie, da sa potom pri kupe z vrakaca checknut ci je OK na mieste aby clovek nekupil to iste? Vyzera, ze je to celkom bezny problem...
|
|
| |
|
|