| | |
30.10.2016 21:25 -
Re: Auto se nezvedá
|
3007416
|
|
jumep
|
|
|
a v akom prosimta?
Provést celkový test.
Navázat komunikaci s počítačem odpruení .
Zvolit nabídku : Sníení tlaku.
Řídit se pokyny zobrazovanými na obrazovce.
a potom ma byt hladina ako je v nakrese
a v akom prosimta?
Provést celkový test.
Navázat komunikaci s počítačem odpruení .
Zvolit nabídku : Sníení tlaku.
Řídit se pokyny zobrazovanými na obrazovce.
a potom ma byt hladina ako je v nakrese
Přílohy: b3bm05yd.jpg ( 50946b ) - |
|
30.10.2016 22:58 -
|
3007473
|
|
Hromajz
|
Město: Čáslav, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Chlapi, omlouvám se, ale opravdu nejsem odborník na auta, tak se mi tu netlemte proto je pro mě poloosa sprosté slovo ale to ze mě nedělá úplného dementa jako člověka, holt jsem odborník v něčem jiném Ve středu s tím pojedu do servisu a dám vědět.
PS: pravý píst byl na jaře měněný - proto mám tuení, e konkrétně na něm závada nebude
Chlapi, omlouvám se, ale opravdu nejsem odborník na auta, tak se mi tu netlemte :-D proto je pro mě poloosa sprosté slovo :-)))) ale to ze mě nedělá úplného dementa jako člověka, holt jsem odborník v něčem jiném ;-) Ve středu s tím pojedu do servisu a dám vědět.
PS: pravý píst byl na jaře měněný - proto mám tuení, e konkrétně na něm závada nebude :nevim
|
|
31.10.2016 11:07 -
|
3007615
|
|
jumep
|
|
|
ano vies kolko takych na dne kosiku po odtlakovani mi tu pretieklo?
najlepsie nech to nechaju niekomu kto ma na to veci / vie si pomoct
LDS v spodnej polohe nemusi byt vidiet
to ze to prasia a potom tomu cloveku na dvihaku pretece nadrka a prdne nasledne BHI motor je uplne ina vec .... (dojde do pneuservisu, tam to dvihnu, jasne auto nedaju do hornej polohy, niekto do neho vleze a uz aj sa to odtlakovava a tece ....)
ano vies kolko takych na dne kosiku po odtlakovani mi tu pretieklo?
najlepsie nech to nechaju niekomu kto ma na to veci / vie si pomoct
LDS v spodnej polohe nemusi byt vidiet
to ze to prasia a potom tomu cloveku na dvihaku pretece nadrka a prdne nasledne BHI motor je uplne ina vec .... (dojde do pneuservisu, tam to dvihnu, jasne auto nedaju do hornej polohy, niekto do neho vleze a uz aj sa to odtlakovava a tece ....)
|
|
31.10.2016 12:08 -
|
3007639
|
|
jumep
|
|
|
tato debata k nicomu nevedie a na X7 sa to nevie dvihnut hlavne kvoli zahrdzavelemu vyskacu, zatial kazdy jeden pripad ked to nevedelo ist hore bol kvoli tomu, nie nedostatku LDS, nehovoriac o tom ze pri nedostatku sa musi zmenit zvuk bhi na zavzdusneny rachot / chod naprazdno co tuto prave hori preto ze tlaci do skratu
tato debata k nicomu nevedie a na X7 sa to nevie dvihnut hlavne kvoli zahrdzavelemu vyskacu, zatial kazdy jeden pripad ked to nevedelo ist hore bol kvoli tomu, nie nedostatku LDS, nehovoriac o tom ze pri nedostatku sa musi zmenit zvuk bhi na zavzdusneny rachot / chod naprazdno co tuto prave hori preto ze tlaci do skratu
|
|
31.10.2016 16:25 -
|
3007719
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Je zbytečný, aby jste se tady kvůli tomu hádali zrovna vy dva, kdy si kadý z vás dovede poradit s diagnostikou, s odtlakováním a i s případným problémem kvůli nesprávný hladině LDS. Já to psal hlavně proto, aby neznalý uivatel auta nedolíval LDS, kdy absolutně netuí, o co jde. Vdy on ani nepozná, jestli má auto ve spodní poloze, jestli mu třeba nevisí zadek vý, prostě nemá zkuenosti a tak by na to neměl sahat. Jednoduchý dolití LDS zvládne kadý, ale odstranění problému při přetečení u ne. Ani by netuil, kdyby náhodou přeteklo, e mu hrozí shoření motoru BHI.
Hromajz! Do Prahy k jruze to nemá daleko a po koupi auta bys měl někoho takovýho navtívit. Tyhle drobnosti ti odstraní na počkání a vysvětlí ti, co a jak. Prohlídka auta se nemůe nevyplatit.
Je zbytečný, aby jste se tady kvůli tomu hádali zrovna vy dva, kdy si kadý z vás dovede poradit s diagnostikou, s odtlakováním a i s případným problémem kvůli nesprávný hladině LDS. Já to psal hlavně proto, aby neznalý uivatel auta nedolíval LDS, kdy absolutně netuí, o co jde. Vdy on ani nepozná, jestli má auto ve spodní poloze, jestli mu třeba nevisí zadek vý, prostě nemá zkuenosti a tak by na to neměl sahat. Jednoduchý dolití LDS zvládne kadý, ale odstranění problému při přetečení u ne. Ani by netuil, kdyby náhodou přeteklo, e mu hrozí shoření motoru BHI.
Hromajz! Do Prahy k jruze to nemá daleko a po koupi auta bys měl někoho takovýho navtívit. Tyhle drobnosti ti odstraní na počkání a vysvětlí ti, co a jak. Prohlídka auta se nemůe nevyplatit.
|
|
31.10.2016 16:54 -
|
3007722
|
|
jruze
|
|
|
Má pravdu.
Má pravdu.:palec
|
|
27.02.2017 18:21 -
Nevím co s tím.
|
3044802
|
|
Crvena
|
Město: Červená Voda, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Koupil jsem C5 v HDI rok 2001.Normálně zvedalo jak irafa.Viml jsem si,e zústává někdy kapka pod pravým zadním kolem luté barvy.Při otevření dveří zavrčelo a srovnala se výka,ale jen o cuc po noci,prostě nějak nepadalo.Auto táhlo doprava a to těce,tak geometrie,vrátilo se mi z geometrie a u nereaguje na zvedání,teď u sedí na dorazech.Chtěl jsem sehnat jiné čerpadlo,bylo tam málo kapaliny,dolili mi zelenou origo Citroen,stále nereaguje.Pojistka dobrá.Děkuji za radu.
Koupil jsem C5 v HDI rok 2001.Normálně zvedalo jak irafa.Viml jsem si,e zústává někdy kapka pod pravým zadním kolem luté barvy.Při otevření dveří zavrčelo a srovnala se výka,ale jen o cuc po noci,prostě nějak nepadalo.Auto táhlo doprava a to těce,tak geometrie,vrátilo se mi z geometrie a u nereaguje na zvedání,teď u sedí na dorazech.Chtěl jsem sehnat jiné čerpadlo,bylo tam málo kapaliny,dolili mi zelenou origo Citroen,stále nereaguje.Pojistka dobrá.Děkuji za radu.
|
|
27.02.2017 18:26 -
Re: Nevím co s tím.
|
3044803
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
nooo to vypada na vyborny servis ktery posere/zavzdusni BHI a doleje original LHM misto original LDS
ted te mimimalne ceka komplet vyplach a vymena hydraulicke kapaliny
pokud muzu poradit nedelej to ve stejnem servisu
nooo to vypada na vyborny servis ktery posere/zavzdusni BHI a doleje original LHM misto original LDS
ted te mimimalne ceka komplet vyplach a vymena hydraulicke kapaliny
pokud muzu poradit nedelej to ve stejnem servisu
|
|
27.02.2017 19:48 -
|
3044842
|
|
Renegade01
|
Město: Nitra, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 135 |
|
|
Crvena: Prečítaj si toto a okrem mechanika vymeň aj toho predajcu čo ti predal LHM miesto LDS.
.link.
Crvena: Prečítaj si toto a okrem mechanika vymeň aj toho predajcu čo ti predal LHM miesto LDS.
http://www.c5club.cz/page/kod-40/search_string-lhm+lds/x-18/y-18#.WLRzpTK9KSM
|
|
27.02.2017 21:17 -
|
3044856
|
|
jruze
|
|
|
A jetě dotaz - to čerpadlo slyí běet nebo je mrtvé? to e nezvedá a na LDS u bylo odpovězeno. Jen se ptám jestli bude shánět jiný(e se mi tu dvě válej)
A jetě dotaz - to čerpadlo slyí běet nebo je mrtvé? to e nezvedá a na LDS u bylo odpovězeno. Jen se ptám jestli bude shánět jiný(e se mi tu dvě válej);-)
|
|
19.03.2017 19:56 -
Problém se zvedáním vozu
|
3051577
|
|
josicune
|
Město: Klatovy, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Ahoj vem mám dotaz kolega má Citroena C5 III, rok 2010, kombi, motor 2,0 HDI 100 Kw a při jízdě znáčknul tlačítko sport na podvozek, poté auto zaparkoval a kdy k němu doel, tak zjistil, e mu auto sedí skoro na zemi a navíc má oházený zadek vozidla olejem a auto se ani nezvedne co by to mohlo být ? A navíc dá se sport vůbec zapínat při jízdě ? Děkuji za odpověď
Ahoj vem mám dotaz kolega má Citroena C5 III, rok 2010, kombi, motor 2,0 HDI 100 Kw a při jízdě znáčknul tlačítko sport na podvozek, poté auto zaparkoval a kdy k němu doel, tak zjistil, e mu auto sedí skoro na zemi a navíc má oházený zadek vozidla olejem a auto se ani nezvedne co by to mohlo být ? A navíc dá se sport vůbec zapínat při jízdě ? Děkuji za odpověď :palec
|
|
19.03.2017 21:28 -
|
3051643
|
|
jumep
|
|
|
s tlacitkom to nema nic spolocne a predpokladam ze mu praskla trubka co napaja zadok
s tlacitkom to nema nic spolocne a predpokladam ze mu praskla trubka co napaja zadok
|
|
19.03.2017 21:37 -
|
3051657
|
|
josicune
|
Město: Klatovy, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Ok děkuji a kolik taková trubka zhruba stojí ? Počítám s tím, e bude muset taky doplnit olej
Ok děkuji a kolik taková trubka zhruba stojí ? Počítám s tím, e bude muset taky doplnit olej :-))))
|
|
19.03.2017 21:42 -
|
3051661
|
|
jumep
|
|
|
trubka je okolo 250E
ide o robotu okolo toho (napravy dole, nadrz dole a mozno odvesit motor)
trubka je okolo 250E
ide o robotu okolo toho (napravy dole, nadrz dole a mozno odvesit motor)
|
|
02.04.2017 18:57 -
|
3055499
|
|
Lobos
|
|
|
Přátele poraďte.Dnes jsem namontoval letní pneu. Zvedl jsem na 3 polohu a kola vyměnil. Spustil dolů a nastal problém. Hlasí poruchu a auto se nezvedá a nadrce je velký tlak. kdy povolím uzávěr tak to zasičí a vystřikne trochu oleje. Co stím?
Přátele poraďte.Dnes jsem namontoval letní pneu. Zvedl jsem na 3 polohu a kola vyměnil. Spustil dolů a nastal problém. Hlasí poruchu a auto se nezvedá a nadrce je velký tlak. kdy povolím uzávěr tak to zasičí a vystřikne trochu oleje. Co stím?:-((((
|
|
02.04.2017 22:13 -
|
3055535
|
|
jumep
|
|
|