| | |
20.06.2016 22:41 -
Re: Auto zustalo v horni poloze a nereaguji tlacitka
|
2964244
|
|
vasekk2807
|
Město: Hředle, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 13 |
|
|
zdravim mam problem hydraulika nefunguje -nejdou tlacitka auto je v horni poloze a nejde dolu nevim co stim je menil jsem turbinu a predtim to fungovalo poradte diky
zdravim mam problem hydraulika nefunguje -nejdou tlacitka auto je v horni poloze a nejde dolu nevim co stim je menil jsem turbinu a predtim to fungovalo poradte diky
|
|
20.06.2016 23:19 -
Re: Auto se nezvedá
|
2964264
|
|
jumep
|
|
|
tachometer mas zapojeny?
aj zadok je hore?
ked prekrocis 10km/h neklesne?
tachometer mas zapojeny? :)
aj zadok je hore?
ked prekrocis 10km/h neklesne?
|
|
20.06.2016 23:30 -
|
2964270
|
|
vasekk2807
|
|
|
co to ma spolecneho s tachometrem -i kdyz jsem prekrocil 10km tak nekleslo na budiku me ukazuje ze nesmim jet vic jak 40km -menil jsem turbo tak nevim jestli jsem nemohl nekde neco rozpojit nebo pretrhnout kde je nejaky knoflik v kufru jak pisou na jine diskuzi diky
co to ma spolecneho s tachometrem -i kdyz jsem prekrocil 10km tak nekleslo na budiku me ukazuje ze nesmim jet vic jak 40km -menil jsem turbo tak nevim jestli jsem nemohl nekde neco rozpojit nebo pretrhnout kde je nejaky knoflik v kufru jak pisou na jine diskuzi diky
|
|
20.06.2016 23:41 -
|
2964273
|
|
jumep
|
|
|
a neodpojil / neposkodil si predny vyskac ked si to tade rozoberal?
(tachometer s tym ma spolocne to ze je to tlacitko cezen zapojene)
a neodpojil / neposkodil si predny vyskac ked si to tade rozoberal?
(tachometer s tym ma spolocne to ze je to tlacitko cezen zapojene)
|
|
20.06.2016 23:53 -
|
2964283
|
|
vasekk2807
|
|
|
diky za odpoved podivam se na
ten predni vyskac jestli ho najdu a kde je to tlacitko
diky za odpoved podivam se na
ten predni vyskac jestli ho najdu a kde je to tlacitko
|
|
21.06.2016 00:10 -
|
2964300
|
|
jumep
|
|
|
je to vpredu v strede napravy
je to vpredu v strede napravy
|
|
21.06.2016 09:37 -
|
2964370
|
|
jumep
|
|
|
tlacitko stredoveho panelu je zapojene do tachometra, cize nepojde ovladat (nebude reagovat na tlacitko)
az potom napisal ze mu to robi aj potom, co zjavne ukazuje na nejaku poruchu na systeme a kedze sa vrtal okolo vyskacu, asi tam nieco nacal
tlacitko stredoveho panelu je zapojene do tachometra, cize nepojde ovladat (nebude reagovat na tlacitko)
az potom napisal ze mu to robi aj potom, co zjavne ukazuje na nejaku poruchu na systeme a kedze sa vrtal okolo vyskacu, asi tam nieco nacal
|
|
24.08.2016 11:35 -
|
2987065
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
ono to taky funguje naproste jak ma i bez tech tlacitek a budiku...
ono to taky funguje naproste jak ma i bez tech tlacitek a budiku...:palec
|
|
24.08.2016 21:55 -
|
2987232
|
|
pepik8888
|
Město: Rudňany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 150k (110kW) | Počet příspěvků: 79 |
|
|
VELKA vdaka Jumep.Pomohol si mi a uz mi auticko ide hore aj dole aj vsetko funguje ako tak ako ma.Este raz Velmi pekne dakujem Jumep.
VELKA vdaka Jumep.Pomohol si mi a uz mi auticko ide hore aj dole aj vsetko funguje ako tak ako ma.Este raz Velmi pekne dakujem Jumep.
|
|
10.09.2016 16:19 -
auto se po zatíení nezveda
|
2993062
|
|
Ugla34
|
Město: čáslav, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Dobrý den ve spolek prosím vás o pomoc momentálně se nacházím v Chorvatsku a moje vozidlo není schopno jizdy před příjezdem vozidlo za jízdy z ničeho nic dosedlo na zadek a u se nezvedlo musely me odtáhnout z dálnice skončil jsem ve zdejím servisu po zaplacení 150 eur mi pan řekl e patně tlakuje hydraulické čerpadlo ale já sám nevím jestli je to tím opravily mi to záhadným způsobem zejsem mohl odjet na ostrov jenome týden utekl a vklidu jsem naloil rodinu a zavazadla do auta a opet auto sedlona zadek tak jsem si řekl asi váha vyndal jsem zavazadla a hle zvedlo se ale i po pár metrech opět sedlo i prázdné nádobka na olej je plná pojistky v pořádku i ta maxi pojistka poraďte prosím vás co stim ne mi rupnou nervy a auto půjde ze srazu momentálně jsme na orebic a nejblií servis je v Dubrovníku 145 km od nás děkuji za kadou radu vem.
Dobrý den ve spolek prosím vás o pomoc momentálně se nacházím v Chorvatsku a moje vozidlo není schopno jizdy před příjezdem vozidlo za jízdy z ničeho nic dosedlo na zadek a u se nezvedlo musely me odtáhnout z dálnice skončil jsem ve zdejím servisu po zaplacení 150 eur mi pan řekl e patně tlakuje hydraulické čerpadlo ale já sám nevím jestli je to tím opravily mi to záhadným způsobem zejsem mohl odjet na ostrov jenome týden utekl a vklidu jsem naloil rodinu a zavazadla do auta a opet auto sedlona zadek tak jsem si řekl asi váha vyndal jsem zavazadla a hle zvedlo se ale i po pár metrech opět sedlo i prázdné nádobka na olej je plná pojistky v pořádku i ta maxi pojistka poraďte prosím vás co stim ne mi rupnou nervy a auto půjde ze srazu momentálně jsme na orebic a nejblií servis je v Dubrovníku 145 km od nás děkuji za kadou radu vem.
|
|
10.09.2016 16:59 -
Re: auto se po zatíení nezveda
|
2993064
|
|
jumep
|
|
|
popisujes to strasne chaoticky
cerpadlo vrci ci nie?
je padnuty len zadok?
popisujes to strasne chaoticky
cerpadlo vrci ci nie?
je padnuty len zadok?
|
|
10.09.2016 17:31 -
|
2993065
|
|
Ugla34
|
|
|
Ano čerpadlo vrčí a zvedá předek ale zadek ne.
Auto nemá ádný problém se zvednout na předek ale zadek u nereaguje olej je dolity,pojistky takyjenom zadek je spadnuty.
Ano čerpadlo vrčí a zvedá předek ale zadek ne.
Auto nemá ádný problém se zvednout na předek ale zadek u nereaguje olej je dolity,pojistky takyjenom zadek je spadnuty.
|
|
10.09.2016 19:40 -
|
2993069
|
|
Ugla34
|
|
|
Tak u je po problému jede pro mě odtah z cr tak u to neresme dám auto na diag.nebo ho nechám napíchnout vidlema a sup sbim do vagona a přítě si rozmyslím koupit c5 protoe do Chorvatsko mě teď stojí 52000 kc
Tak u je po problému jede pro mě odtah z cr tak u to neresme dám auto na diag.nebo ho nechám napíchnout vidlema a sup sbim do vagona a přítě si rozmyslím koupit c5 protoe do Chorvatsko mě teď stojí 52000 kc:-(
|
|
10.09.2016 19:52 -
|
2993072
|
|
jumep
|
|
|
to znie ako vyskac
ak to auto tlacilo a nezdvihlo sa, tak este regulator
vyskac sa da napravit podvihnutim auta a dufat ze sa chyti (stoji okolo 40E), regulator odpojit a poklepat a potom doma riesit
ale uz vidim ze neskoro pisem
jo a nema to spolocne nic s tym ze je to citroen / c5 - ale to ze je to stare auto a potrebuje aj nejaku udrzbu
to znie ako vyskac
ak to auto tlacilo a nezdvihlo sa, tak este regulator
vyskac sa da napravit podvihnutim auta a dufat ze sa chyti (stoji okolo 40E), regulator odpojit a poklepat a potom doma riesit
ale uz vidim ze neskoro pisem
jo a nema to spolocne nic s tym ze je to citroen / c5 - ale to ze je to stare auto a potrebuje aj nejaku udrzbu
|
|
10.09.2016 20:31 -
|
2993077
|
|
Ugla34
|
|
|
Nebojte já budu dlouho vzhůru ale nevím co to je vyskac a ani nevím kde je regulátor take pokud vás dobře chápu tak je to stejně na servis,a tím jsem v koncích jenom mě mrzí e auto jsem před odjezdem měl v servisu ne autorizovanem ( aby se mi podívaly na hydrauliku) tady místní automechanici kdy jsem jim řekl c5 tak mi řekli e se na to necítí ani po přemlouvání a to jich tu je 5😂
Ale je mi divné e po odemčení centrálu čerpadlo nebeha a po nastartování a zmáčknutí polohy výky vozidla.
Nebojte já budu dlouho vzhůru ale nevím co to je vyskac a ani nevím kde je regulátor take pokud vás dobře chápu tak je to stejně na servis,a tím jsem v koncích jenom mě mrzí e auto jsem před odjezdem měl v servisu ne autorizovanem ( aby se mi podívaly na hydrauliku) tady místní automechanici kdy jsem jim řekl c5 tak mi řekli e se na to necítí ani po přemlouvání a to jich tu je 5😂
Ale je mi divné e po odemčení centrálu čerpadlo nebeha a po nastartování a zmáčknutí polohy výky vozidla.
|
|
10.09.2016 20:36 -
|
2993079
|
|
jumep
|
|
|