| | |
05.12.2015 14:35 -
Re: Auto se nezvedá
|
2894755
|
|
vasocak7
|
Město: Sabinov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 17 |
|
|
dobre tak teda ked je ten vyskac zle otoceny a auto nechcelo ist dole a cerpadlo neislo....
tak otocili ten vyskac , aj ked neviem preco sa sa vytocil
a teraz otazka - preco cerpadlo nevydava ziaden zvuk ?
dobre tak teda ked je ten vyskac zle otoceny a auto nechcelo ist dole a cerpadlo neislo....
tak otocili ten vyskac , aj ked neviem preco sa sa vytocil:nevim
a teraz otazka - preco cerpadlo nevydava ziaden zvuk ?
|
|
05.12.2015 14:45 -
|
2894756
|
|
vasocak7
|
|
|
ja uz proste fakt neviem ...
ja uz proste fakt neviem ...
|
|
05.12.2015 14:53 -
|
2894757
|
|
vasocak7
|
|
|
potrebujem odist , chcem vas este porosit o nejake rady hlavne okolo cerpadlo preco neide ked islo dakujem za nejake tie typy , a hej viem ze tu v okolici je na prd servis.... ale ja za to nemozem ... tak este raz vdaka za nejake tie radi okolo to Hydractivu
potrebujem odist , chcem vas este porosit o nejake rady hlavne okolo cerpadlo preco neide ked islo dakujem za nejake tie typy , a hej viem ze tu v okolici je na prd servis.... ale ja za to nemozem ... tak este raz vdaka za nejake tie radi okolo to Hydractivu
|
|
05.12.2015 15:44 -
|
2894766
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
A ses si tema OK pojistkama jistej? Protoze pojistka toho cerpadla je v motoru a ne u dveri v kabine..
A ses si tema OK pojistkama jistej? Protoze pojistka toho cerpadla je v motoru a ne u dveri v kabine.. ;-)
|
|
05.12.2015 21:30 -
|
2894861
|
|
jumep
|
|
|
nie ze vytocil, ale vidim ze ta nedokazem nikam naviest, lebo sa to tu cele preplieta, jedine co
takto to ma byt vzadu: .link.
vpredu to myslim opacne nejde dat lebo to bude zapierat o napravu
a poistka je tam MEGA - pod normalnou poistkovou skrinkou v motorovom priestore, ked sa to vytiahne hore
40A - uplne na kraji
kazdopadne s toho co si popisal uz moze byt kadeco pootacane, poposuvane a neviem co este
nie ze vytocil, ale vidim ze ta nedokazem nikam naviest, lebo sa to tu cele preplieta, jedine co
takto to ma byt vzadu: http://c5.jumep.com/elektrika/P1070612.JPG
vpredu to myslim opacne nejde dat lebo to bude zapierat o napravu
a poistka je tam MEGA - pod normalnou poistkovou skrinkou v motorovom priestore, ked sa to vytiahne hore
40A - uplne na kraji
kazdopadne s toho co si popisal uz moze byt kadeco pootacane, poposuvane a neviem co este
|
|
06.12.2015 13:04 -
|
2894967
|
|
vasocak7
|
|
|
presne to otocili smerom na dol...
a ano poistky tie velke co su pod malymi poistkami tak tie kontrolovali a su ok
v servise je plno ... nema na to cas cize az v utorok budu riesit moje auto ... ale viem ze poistky su ok bol som pri tom jak to pozeraly... a ten senzor dali na dol ten co si mi teraz dal foto
presne to otocili smerom na dol...
a ano poistky tie velke co su pod malymi poistkami tak tie kontrolovali a su ok :nevim
v servise je plno ... nema na to cas cize az v utorok budu riesit moje auto ... ale viem ze poistky su ok bol som pri tom jak to pozeraly... a ten senzor dali na dol ten co si mi teraz dal foto :nevim
|
|
06.12.2015 13:08 -
|
2894971
|
|
jumep
|
|
|
takze uz predtym to nemohlo fungovat a potom je jasne ze sa na dvihaku pustilo cerpadlo
kludne mozu byt rozhadzane vysky atd. ked to bolo takto poskladane, toto moc od pocitaca nevyriesi nikto
takze uz predtym to nemohlo fungovat a potom je jasne ze sa na dvihaku pustilo cerpadlo
kludne mozu byt rozhadzane vysky atd. ked to bolo takto poskladane, toto moc od pocitaca nevyriesi nikto
|
|
06.12.2015 13:14 -
|
2894977
|
|
vasocak7
|
|
|
ono asi pred pol rokom som vam volal... ze auto mi spadlo dole a hore islo az potom co som s nim troca pochodil a vravel se mi aby som vymenil snimac... ale cerpadlo tedy aspon islo ... a terza nejde uz ani cerpadlo tak preto sa pytam oni to v servise do okpy daju len rozmyslam preco nejde cerpadlo ... ze mi mam zhanat druhe alebo cakat co povedia oni tak preto sa pytam tuna... t hydraulika blbne bezne aspon na mojom aute ale cerpadlo stale slo a teraz z nie preto sa pytam ze ked je vadny snimac ci to moze nejak vypnut cerpadlo alebo co ?
ono asi pred pol rokom som vam volal... ze auto mi spadlo dole a hore islo az potom co som s nim troca pochodil a vravel se mi aby som vymenil snimac... ale cerpadlo tedy aspon islo ... a terza nejde uz ani cerpadlo tak preto sa pytam oni to v servise do okpy daju len rozmyslam preco nejde cerpadlo ... ze mi mam zhanat druhe alebo cakat co povedia oni tak preto sa pytam tuna... t hydraulika blbne bezne aspon na mojom aute ale cerpadlo stale slo a teraz z nie preto sa pytam ze ked je vadny snimac ci to moze nejak vypnut cerpadlo alebo co ?
|
|
06.12.2015 13:43 -
|
2894985
|
|
milda67
|
|
|
troku mne zaráí,e několikrát píe "LDS je plná", kolik ji tam má v nádrce? doufám,e ne plná a po okraj??.
troku mne zaráí,e několikrát píe "LDS je plná", kolik ji tam má v nádrce? doufám,e ne plná a po okraj??.
|
|
06.12.2015 13:55 -
|
2894991
|
|
vasocak7
|
|
|
nie ... je len po max ... teraz ked je auto uplne dole tak je po max ...
stale tu risite lds... snimace.... auto islo znicoho nic nejde cerpadlo asi v 8 odpovediach om pisal ze neide cerpadlo ..... len oto mi ide ci moze vadny snimac prerusit nejaky kontakt z cerpadlo ze nepojde ?
nie ... je len po max ... teraz ked je auto uplne dole tak je po max ...
stale tu risite lds... snimace.... auto islo znicoho nic nejde cerpadlo asi v 8 odpovediach om pisal ze neide cerpadlo ..... len oto mi ide ci moze vadny snimac prerusit nejaky kontakt z cerpadlo ze nepojde ?:nevim
|
|
06.12.2015 20:30 -
|
2895063
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Kdy jsou ty korektory a vůbec vechno velijak, tak si auto můe myslet, e je v nejvyí poloze (by třeba neni) a čerpadlo nespusti, protoe vej ne do nejvyí polohy se mu nechce..
Kdy jsou ty korektory a vůbec vechno velijak, tak si auto můe myslet, e je v nejvyí poloze (by třeba neni) a čerpadlo nespusti, protoe vej ne do nejvyí polohy se mu nechce.. :nevim
|
|
07.12.2015 05:38 -
|
2895195
|
|
vasocak7
|
|
|
dakujeem nieco take som chcel pocut dakujem za rady pocam co povedia v servise ale trochu im pomozem s vasimi radami potom dam vediet dik este raz
dakujeem nieco take som chcel pocut dakujem za rady pocam co povedia v servise ale trochu im pomozem s vasimi radami potom dam vediet dik este raz:palec
|
|
12.12.2015 08:51 -
|
2896644
|
|
vasocak7
|
|
|
Zdravim vcera mi volali zo servisu ze nakoniec odislo cerpadlo ok... doniesom som druhe ... vsetko zapojili odvzdusnili... auto nechali v sevisnej polohe... a zrazu sa cerpadlo zaplo. za asi 10 sekund chodu rana ako zdela vytlacilo zadnu piesnicu ... takze stari problem je naspet bez akeho kolvek podnetu sa cerpadlo v servisne polohe zapina a rozbija mi auto som uz bezradny.... nejake napady na rano ???
Zdravim vcera mi volali zo servisu ze nakoniec odislo cerpadlo ok... doniesom som druhe ... vsetko zapojili odvzdusnili... auto nechali v sevisnej polohe... a zrazu sa cerpadlo zaplo. za asi 10 sekund chodu rana ako zdela vytlacilo zadnu piesnicu ... takze stari problem je naspet bez akeho kolvek podnetu sa cerpadlo v servisne polohe zapina a rozbija mi auto :nevim som uz bezradny.... nejake napady na rano ???:-((((
|
|
12.12.2015 10:26 -
|
2896653
|
|
jumep
|
|
|
tak ako som ti pisal, bez videnia to uz nepojde, je vela informacii ktore asi ani nevies a ktore nepodavas (keby si ich vedel tak to zasa date dokopy)
- kontrola vysky
- kontrola nasadenia vyskacov
- regulator
a este ako vytlacilo zadnu piestnicu?
tak ako som ti pisal, bez videnia to uz nepojde, je vela informacii ktore asi ani nevies a ktore nepodavas (keby si ich vedel tak to zasa date dokopy)
- kontrola vysky
- kontrola nasadenia vyskacov
- regulator
a este ako vytlacilo zadnu piestnicu?
|
|
12.12.2015 10:30 -
|
2896654
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
To dopadne klasicky..na vine je citroen Nie neznaly a nevybaveny servis ktory to ma prvy krat v rukách..
Jak vytlacilo zadnu piestnicu? kam? vyletela z auta alebo nechapem?
To dopadne klasicky..na vine je citroen :-d Nie neznaly a nevybaveny servis ktory to ma prvy krat v rukách..
Jak vytlacilo zadnu piestnicu? kam? vyletela z auta alebo nechapem? :-d
|
|
12.12.2015 12:19 -
|
2896668
|
|
vasocak7
|
|
|
ja som to nevidel volali mi zo servisu ze cerpadlo bezhalvo tlacilo a lavu zadnu vytlaci lo von roztrhlo to tam tak to davaju dokopy ale ide o to ze aj ked to daju do kopy ... to cerpadlo furt tlaci v servisnej polohe ide ma uz slak trafit z toho auta stale daco ... kupim si bicykel ...asi
ja som to nevidel volali mi zo servisu ze cerpadlo bezhalvo tlacilo a lavu zadnu vytlaci lo von roztrhlo to tam tak to davaju dokopy ale ide o to ze aj ked to daju do kopy ... to cerpadlo furt tlaci v servisnej polohe ide ma uz slak trafit z toho auta stale daco ... kupim si bicykel ...asi :nevim
|
|
12.12.2015 12:20 -
|
2896669
|
|
vasocak7
|
|
|
chcem vediet o nejakom servise poblisko mna .... pocul som nieco o roznave neviete kto to je kontak alebo nieco podobne ?
chcem vediet o nejakom servise poblisko mna .... pocul som nieco o roznave neviete kto to je kontak alebo nieco podobne ?
|
|
12.12.2015 12:23 -
|
2896670
|
|
vasocak7
|
|