| | |
31.07.2014 04:45 -
Re: Auto se nezvedá
|
2720022
|
|
Koudelis
|
Město: Auckland, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Tak diky moc.... vyreseno. Po asi hodine jebani a snahy to odvzdusnit jsem skusil pripojit tu starou pumpu na ten connectror do motorku a mnela uplne jinej zvuk --- chrochtavej--- ta druha hnicela. Tak jsem to prohodil pouzil tu straou pumpu a novou elelktroniku. Je tam odvzdusnovak u prveho tlumice dole ten sem povoli a foknul hubou do nadobky...hned to vystriklo utahl jsem to a.... auto se zvedlo. service hlaska na tachaku taky zmizela .
Kecal jsem s tema kilometrama jsou to mile takze skoto 200 000km ... no skoda ale vem to cert vzal jsem to na zvedak a celkove to je docela v dobrym stavu akorat to potrebuje obe manzety na zadnich koulich jestli to nazivam spravne.
Tak diky moc vsem za dobry rady jinak je to perovani zvlastni ale prijemne. Zajimave auto snad to bude chvili nezlobit.
Tak diky moc.... vyreseno. Po asi hodine jebani a snahy to odvzdusnit jsem skusil pripojit tu starou pumpu na ten connectror do motorku a mnela uplne jinej zvuk --- chrochtavej--- ta druha hnicela. Tak jsem to prohodil pouzil tu straou pumpu a novou elelktroniku. Je tam odvzdusnovak u prveho tlumice dole ten sem povoli a foknul hubou do nadobky...hned to vystriklo utahl jsem to a.... auto se zvedlo. service hlaska na tachaku taky zmizela .:palec
Kecal jsem s tema kilometrama jsou to mile takze skoto 200 000km ... no skoda ale vem to cert vzal jsem to na zvedak a celkove to je docela v dobrym stavu akorat to potrebuje obe manzety na zadnich koulich jestli to nazivam spravne.
Tak diky moc vsem za dobry rady jinak je to perovani zvlastni ale prijemne. Zajimave auto snad to bude chvili nezlobit. :-d
|
|
19.08.2014 11:45 -
|
2725851
|
|
RiMr
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 25 |
|
|
Zdravím,
před pár dny jsem měnil gumy, take auto bylo zvedlé (jestli to s tím třeba můe souviset). Včera jsem si po zaparkování vimnul malé "hopsandy" předku. Dneska taky jednou. Udělalo to zatím jen dvakrát a to teď jezdím a zastavuju a parkuju imrvére, ale zkrátka, udělalo to. Tady jsem se dočetl e jde o výkový korektor, jene, jRuze ke kterému jezdím je na dovči a hlavně, já na ni dneska taky mám v plánu odjet... A včil nevím, jestli to mám nějak akutně nouzově řeit, nebo jestli zas takpvá "trága" nehrozí a ty dva tři tisíce km do Chor. a zpátky to jetě můe počkat.
Já vím, e je to větění z koule, ale co myslíte?
Dík!
Zdravím,
před pár dny jsem měnil gumy, take auto bylo zvedlé (jestli to s tím třeba můe souviset). Včera jsem si po zaparkování vimnul malé "hopsandy" předku. Dneska taky jednou. Udělalo to zatím jen dvakrát a to teď jezdím a zastavuju a parkuju imrvére, ale zkrátka, udělalo to. Tady jsem se dočetl e jde o výkový korektor, jene, jRuze ke kterému jezdím je na dovči a hlavně, já na ni dneska taky mám v plánu odjet... A včil nevím, jestli to mám nějak akutně nouzově řeit, nebo jestli zas takpvá "trága" nehrozí a ty dva tři tisíce km do Chor. a zpátky to jetě můe počkat.
Já vím, e je to větění z koule, ale co myslíte?
Dík!
|
|
19.08.2014 16:35 -
|
2725871
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
ja bych klidně jel, dovča je dovča
ja bych klidně jel, dovča je dovča ;-)
|
|
19.08.2014 17:21 -
|
2725876
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Jasně! Maximálně pojede jak ve vytuňeném Golfu "drc,drc" a pak si celá rodina dojdete k zubaři doplnit vypadlé plomby...
Jasně! Maximálně pojede jak ve vytuňeném Golfu "drc,drc" a pak si celá rodina dojdete k zubaři doplnit vypadlé plomby...:-)))):-)))):-))))
|
|
19.08.2014 17:47 -
|
2725877
|
|
jruze
|
|
|
Není problém - jsem v Senj a kdy bude nejhůř mám tu k dispozici i sloupák (diag mám vdy sebou) - jen asi bude drková e si nedám pokoj ani na dovče
Není problém - jsem v Senj a kdy bude nejhůř mám tu k dispozici i sloupák (diag mám vdy sebou) - jen asi bude drková e si nedám pokoj ani na dovče:-))))
|
|
19.08.2014 18:19 -
|
2725881
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
No to si taky nedá . Jsi na dovolené a pořád něčím přispívá...
Tomu se říká závislost kdyby si to náhodou nevěděl...
No to si taky nedá . Jsi na dovolené a pořád něčím přispívá...:-o :palec
Tomu se říká závislost kdyby si to náhodou nevěděl...:-))))
|
|
28.10.2014 12:48 -
auto se zveda/hydraulika
|
2745869
|
|
kadnikmk
|
Město: Znojmo, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Dobry den,nenasel jsem stejne tema.Auto se furt zveda postupne do maximalni vysky... v rychlosti jizdy me neomezuje.Pri otoceniklice na polohu nula a opetovem nastartovani auto klesne..ale ujetych 10km mam auto zase v maximalni poloze.korektory funguji..mam i jeden na vic nova tlakova hadice..praskla mi.Pocitac furt hlasi zavadu a nejde ji odstranit.Dekuji za rady
Dobry den,nenasel jsem stejne tema.Auto se furt zveda postupne do maximalni vysky... v rychlosti jizdy me neomezuje.Pri otoceniklice na polohu nula a opetovem nastartovani auto klesne..ale ujetych 10km mam auto zase v maximalni poloze.korektory funguji..mam i jeden na vic :)nova tlakova hadice..praskla mi.Pocitac furt hlasi zavadu a nejde ji odstranit.Dekuji za rady:)
|
|
28.10.2014 22:31 -
|
2746237
|
|
jumep
|
|
|
z tohoto popisu sa toho moc neda povedat
aku chybu to hlasi
aj predok aj zadok su hore?
z tohoto popisu sa toho moc neda povedat
aku chybu to hlasi
aj predok aj zadok su hore?
|
|
29.10.2014 02:04 -
|
2746287
|
|
jruze
|
|
|
Mně příjde z tohoto popisu e mu běí čerpadlo pořád a netěsní ventily v BHI (jinak by to nemělo logiku aby lo celé auto nahoru) , pokud jen jedna část tak by to mohl dělat korektor. Dobré by bylo vědět jestli to dělá po nějaké opravě,nebo to začlo samo od sebe, nebo kdo a co s tím kdo dělal.Potom je zajímavá zmíňka - nová hadice,praskla mi??? proč? - neměnil někdo BHI?
Mně příjde z tohoto popisu e mu běí čerpadlo pořád a netěsní ventily v BHI (jinak by to nemělo logiku aby lo celé auto nahoru) , pokud jen jedna část tak by to mohl dělat korektor. Dobré by bylo vědět jestli to dělá po nějaké opravě,nebo to začlo samo od sebe, nebo kdo a co s tím kdo dělal.Potom je zajímavá zmíňka - nová hadice,praskla mi??? proč? - neměnil někdo BHI?
|
|
15.11.2014 20:03 -
Auto se zvedá a pak zase ne
|
2751948
|
|
vigan
|
|
|
Ahoj.Rád bych se zeptal jestli někdo nemá zkuenost kdy C5 přestane fungovat ovládání podvozku,ale po odpojení a znovu připojení jednotky ovládající podvozek chvilku funguje a lze měnit nastavení výky podvozku.Ale za nějakou dobu opět přestane fungovat a podvozek je zaseknutý na poloze pro normální jízdu a u se ani nehne.V servise nemají s C5 skoro ádnou zkuenost a nevědí kde přesně hledat závadu.
Ahoj.Rád bych se zeptal jestli někdo nemá zkuenost kdy C5 přestane fungovat ovládání podvozku,ale po odpojení a znovu připojení jednotky ovládající podvozek chvilku funguje a lze měnit nastavení výky podvozku.Ale za nějakou dobu opět přestane fungovat a podvozek je zaseknutý na poloze pro normální jízdu a u se ani nehne.V servise nemají s C5 skoro ádnou zkuenost a nevědí kde přesně hledat závadu. :nevim
|
|
15.11.2014 23:30 -
|
2752050
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
sorry za OT, ale musím......................
lepí název tématu u jsi fakt nemohl zvolit
sorry za OT, ale musím......................
lepí název tématu u jsi fakt nemohl zvolit:palec:palec:palec:-d:-))))
|
|
16.11.2014 11:20 -
|
2752204
|
|
vigan
|
|
|
Tak to bohuel prostě je.Chvilku funguje a pak zase přestane a na palubním počítači ukazuje vechny polohy podvozku překrtnuté a skáče tam hláka Serious Suspension Fault. Bohuel v servisu nevědí kde hledat.
Tak to bohuel prostě je.Chvilku funguje a pak zase přestane a na palubním počítači ukazuje vechny polohy podvozku překrtnuté a skáče tam hláka Serious Suspension Fault. Bohuel v servisu nevědí kde hledat.
|
|
16.11.2014 11:42 -
|
2752216
|
|
Henry
|
|
|
Dej to do pořádnýho servisu. Největí znalci C5 jsou dneska na Mumlavě na celostátním srazu C5, take rychlá odpověď nebude. Z vlastní zkuenosti vím, e servis, který nezná hydro nadělá víc kody ne uitku. V sekci CCCA si najdi Roberta z Hlinska a tam zajeď.
Dej to do pořádnýho servisu. ;-) Největí znalci C5 jsou dneska na Mumlavě na celostátním srazu C5, take rychlá odpověď nebude. Z vlastní zkuenosti vím, e servis, který nezná hydro nadělá víc kody ne uitku. V sekci CCCA si najdi Roberta z Hlinska a tam zajeď.
|
|
16.11.2014 14:14 -
|
2752371
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Vem u je jasný, co to dělá. Ale bez návtěvy mechanika to prostě nepůjde. Příčiny se můou kombinovat a musí se kouknout diagnostikou na víc věcí. Můe to být prkotina, ale i ta se musí správně zjistit. Z Hradce to má kousek i do Prahy, tak se zkus domluvit s "jruze" na návtěvě a to co utratí za cestu, dostane zpátky na to up v kvalitě a ceně opravy, oproti autorizovanýmu i neautorizovanýmu servisu.
Vem u je jasný, co to dělá. Ale bez návtěvy mechanika to prostě nepůjde. Příčiny se můou kombinovat a musí se kouknout diagnostikou na víc věcí. Můe to být prkotina, ale i ta se musí správně zjistit. Z Hradce to má kousek i do Prahy, tak se zkus domluvit s "jruze" na návtěvě a to co utratí za cestu, dostane zpátky na to up v kvalitě a ceně opravy, oproti autorizovanýmu i neautorizovanýmu servisu.
|
|
| |
|
|